Çok geçmiş olsun korkutucu birşey olmuş. Hiçbir fikrim olmamakla beraber. Uzun ara vermekten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
Cahilliğine veriyorum ben de senin.(parantez içi ünlemin ne olduğunu anlayamıyorsan Burdada yazmayacaksın )Özür dileyecek biri varsa o da sensin.Had bilmeyi hem biliyorum hem de öğretiyorum merak etme sen.Ben bunu iş olarak da yapıyorum yani..Bu da seni son muhatap alışım..
Haklısın canım tamamen gereksiz, ben konuşmayı Burda bitirmeye çalışıyorum ama arkadaş(!) sağolsun özelden hakaret etmeye devam ediyor.Ben sizlerden özür dilerim kafanızı bunla meşgul ettiğimiz için.Siz hakkınızı helal edin inş..Çanlar iki gün sonra ne kadar pboşuna birbirimizi kırmışız diyeceksiniz Allah aşkına yapmayın ..
Biz birbirimize böyle yaparsak başkaları neler yapmaz i
.. ikinizde helallik alın kapatalim neolur bu gereksiz kırgınlık yaratan tartışmayı.
Maşallah gözün aydın canimKızlar fetal DNA sonuçlarım geldi, çok şükür bebeğim çok sağlıklı
Haklısın canım tamamen gereksiz, ben konuşmayı Burda bitirmeye çalışıyorum ama arkadaş(!) sağolsun özelden hakaret etmeye devam ediyor.Ben sizlerden özür dilerim kafanızı bunla meşgul ettiğimiz için.Siz hakkınızı helal edin inş..
Ondan olabilir canim. Biz normllere gore 1 ay gec hissedeblriz de. Ben hissedyrm cok sukur :))) sende en kisa zamanda hissedrsn mutlakaMerhaba benim de plasantam önde..acaba bende ondan mı hissetmiyorum. İyi olduğunu biliyim de.. gerisi önemli değil..
Gecmis olsun canim. Ters bi harekt falan olmstr belki. Yani sadece ilskiye girince oldysa biraz daha ara vermeye devam edeblrsnz. Bu arada benm doktrmda son dkkya kadr iliskiyi sikinti olark gormez. Ama hrsy normlse tabi.Iyi geceler arkadaslar bu sabah esimle iliski oldu ve kanamam oldu baya carsafa falan bulasacak kadar geldi sildikce de geldi ama boyle spermle karsik oldugu icin boyle koyu kirmizi degilde hafif daha acikti. Herhangi bi agri olmadi ve arkasi gelmedi hemen durdu. Yine de aradim tabi doktoru olabiliyor bebekle alakali degildir cinsel iliski ile bebege zarar vermeniz imkansiz falan dedi plasenta assagidaydi ama son ultrasonda normale dondugunu soylemislerdi. Yine de dinlen agir kaldirma 1-2 hafta iliski olmasin dedi. Simdilik cok tehlikeli gorunmuyo bir daha kanama olursa direk gel dedi. Baska yasayan var mi acaba? Nedir tam sebebi acaba?? Bi de baya 2 aydir falan hic esime yaklasmadim uzun ara vermenin d sebebi olabilir mi acaba
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım inş her şey yolundadır bebiş de sen de iyisinizdir
Hoşbuldum canımPurpplee hoşgeldin canim seni gördüğüme sevindim nasilsin iyi oldun mu? Bebis nasıl
Çok şükür canım iyiyiz biz de.Okulların kapanmasını dört gözle bekliyorum yorulduk.artık iyiden iyiye hissettirmeye başladı bebiş de kendini sanki hiç uyumuyor hep uyanıkmış gibi hissediyorum.Hoşbulduk canımçok şükür her şey şimdilik yolunda inşallah öyle devam eder. senin nasıl gidiyor ?
Aynen bana da öyle geliyo :) uyumuyor gibi , otururken de yapıyor hatta :) Ben Seminere gidicem sadece,onun da ikinci Haftasını eve en yakın okulda Yaparım yine.Bu haftayı da kapattım biraz mazeret biraz raporla.Yıl da bitti gitti sonunda.Çok şükür canım iyiyiz biz de.Okulların kapanmasını dört gözle bekliyorum yorulduk.artık iyiden iyiye hissettirmeye başladı bebiş de kendini sanki hiç uyumuyor hep uyanıkmış gibi hissediyorum.
cnm ben 21 haftalık hamıleyım 1 hafta öncesine kadar hissetmiyordum yeni yeni hissediyorum oda damar atması gibi hafif hafif , özellıkle uzanınca hissediyorum... O yüzden telaşlanma , burdaki bazı arkadaşlar yer değiştirmesini bile hissediyorlar, hatta dışardan bellı oluyor diyen de var ... Ama bunlar herkeste olacak diye birsey yok , hele ilk hamileliğinse biraz daha geç hissedersen...Kızlar ben sabah yazmıştım ama gündem farklı olunca arada Kaynamış herhalde. Ben 18+5 deyim hala bebeğimi hissetiyorum. Normal mi endişeleniyorum. Artık rüyalarıma giriyor. Her bu korkuyu yaşadığımda da doktora gidip usg ye girmek istemiyorum.
Burdan okuyorum hepiniz hissediyorsunuz. Ben hissetmiyorum. Bebeğime birşey olmamıştor değil mi?
Senin iyi oldu canım benim bir yandan yoğun okul işleri bir yandan ev ve kızım derken artık tükenme noktasına geldim. Aksi gibi seminer dönemi de iki konu vermişler başka okullardan da geleceklermiş dinlemeye ayakta ne yapacağım bilmemAynen bana da öyle geliyo :) uyumuyor gibi , otururken de yapıyor hatta :) Ben Seminere gidicem sadece,onun da ikinci Haftasını eve en yakın okulda Yaparım yine.Bu haftayı da kapattım biraz mazeret biraz raporla.Yıl da bitti gitti sonunda.
Canım HoşbuldukSelam...
Öncelikle hoşgeldin canım umarım o bi kaç kişiden kastın ben değilimdir cunki ben yaptığım yorumlarda seni kastetmedim ..sen etkilendiğini ve üzüldüğünü belirtip uzaklaşmak istediğini yazıp kendi kabuğuna çekilmiştin buda en doğal tepkindi bazen ben bile bunu yapmak istiyorum ... benim tepkim hem etkileniyorum deyip hemde olayı irdeleyen ardı arkasıyla konuyla ilgili sorular soran arkadaşlaraydı tezatlık canımı sıkıyordu...
Tekrar burda olmana sevindim herşey gönlünde olsun inşallah....
41 kere Maşallah canım
Bu konu ile ilgili rahatladığını okuduğuma çok sevindim.. inşallah hep böyle huzurlu hissttirir bebeklerin sana ama bunlar daha iyi günlerin 6 bacak 6 kol offf anam off hey masallahhhgg 7 .8. Ayda halay çekecekleryavrularınla Allah 'a emanet ol canım...
Çok geçmiş olsun ilaç tedavin inşallah en kısa sürede cevap verir ve şifa bulursun..bebeğinde ki böbrek ve kalp için söylenen kesin değilmiş kuzum sadece on görü inşallah verdiği tarihdeki muayenede herşey yolunda ve güzel gider müjdeli haberlerle gelirsin..
cnm hiç endişelenme kendinide suçlu hissetme cinsel ilişki bebeğe kesinlikle zarar vermez sadece uygun pozisyon da olsun yeter... Belkı deri hassastır ve zorlama olunca hafif kanama olmuştur... Bende yaklasık 2 aydan sonra ilişkiye girince biraz zorlandım , eşim iyi ki hamilesin iyice benden soğudun, artık ilişkiye bile giremıyoruz diyince oldu birşeyler... yoksa hamilelik boyunca canım pek ilişkiye girmek istemedi...Iyi geceler arkadaslar bu sabah esimle iliski oldu ve kanamam oldu baya carsafa falan bulasacak kadar geldi sildikce de geldi ama boyle spermle karsik oldugu icin boyle koyu kirmizi degilde hafif daha acikti. Herhangi bi agri olmadi ve arkasi gelmedi hemen durdu. Yine de aradim tabi doktoru olabiliyor bebekle alakali degildir cinsel iliski ile bebege zarar vermeniz imkansiz falan dedi plasenta assagidaydi ama son ultrasonda normale dondugunu soylemislerdi. Yine de dinlen agir kaldirma 1-2 hafta iliski olmasin dedi. Simdilik cok tehlikeli gorunmuyo bir daha kanama olursa direk gel dedi. Baska yasayan var mi acaba? Nedir tam sebebi acaba?? Bi de baya 2 aydir falan hic esime yaklasmadim uzun ara vermenin d sebebi olabilir mi acaba
Aaaa durumunu bilmiyormuş gibi niye o kadar yüklendiler anlamıyorum.Biz Konular arasından kendimiz seçim yapıyoruz onu da 2 Kışı bölüşüyoruz ama bana sıra gelmemişti anlatmadım,çünkü ikinci haftaya almışım konuyu o hafta da başka Okuldaydın.Bu sefer nolcak bilmiyorum ama biraz esnek davranırlar diye düşünüyorum bana.Senin bi de evde Çocuk da var işin daha zor Allah kolaylık versin.Rehberlik miydi senin branş ?Senin iyi oldu canım benim bir yandan yoğun okul işleri bir yandan ev ve kızım derken artık tükenme noktasına geldim. Aksi gibi seminer dönemi de iki konu vermişler başka okullardan da geleceklermiş dinlemeye ayakta ne yapacağım bilmem
Geçmiş olsun.Ben 5 aydır ilişkiye yanaşmadığım için öyle bişey yaşamadım ama doktor kontrolündeyken doktorumun bir hastası arayıp ilişkş sınrası Kansma yaşadığını söyledi olabiliyor demekki böyle Şeyler.Doktor hemen yanına çağırmadığına göre şu anlık bişey yok, olmaz da inşallahIyi geceler arkadaslar bu sabah esimle iliski oldu ve kanamam oldu baya carsafa falan bulasacak kadar geldi sildikce de geldi ama boyle spermle karsik oldugu icin boyle koyu kirmizi degilde hafif daha acikti. Herhangi bi agri olmadi ve arkasi gelmedi hemen durdu. Yine de aradim tabi doktoru olabiliyor bebekle alakali degildir cinsel iliski ile bebege zarar vermeniz imkansiz falan dedi plasenta assagidaydi ama son ultrasonda normale dondugunu soylemislerdi. Yine de dinlen agir kaldirma 1-2 hafta iliski olmasin dedi. Simdilik cok tehlikeli gorunmuyo bir daha kanama olursa direk gel dedi. Baska yasayan var mi acaba? Nedir tam sebebi acaba?? Bi de baya 2 aydir falan hic esime yaklasmadim uzun ara vermenin d sebebi olabilir mi acaba
Evet canım rehberlik ve okulda tekim. İlçede çalıştığım için de rehberlikçisi olmayan okullardaki öğretmenleri de getirecekler ondan böyle oldu biraz. Neyse sağlıcakla atlatırız inş tatil olsun da az dinlenebilelim. Evet kızım da 2.5 yaşında zaman zaman özellikle geveleri çok yoruyor yarım yamalak uykularla okuldayım ondan da bu yorgunlukAaaa durumunu bilmiyormuş gibi niye o kadar yüklendiler anlamıyorum.Biz Konular arasından kendimiz seçim yapıyoruz onu da 2 Kışı bölüşüyoruz ama bana sıra gelmemişti anlatmadım,çünkü ikinci haftaya almışım konuyu o hafta da başka Okuldaydın.Bu sefer nolcak bilmiyorum ama biraz esnek davranırlar diye düşünüyorum bana.Senin bi de evde Çocuk da var işin daha zor Allah kolaylık versin.Rehberlik miydi senin branş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?