2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun korkutucu birşey olmuş. Hiçbir fikrim olmamakla beraber. Uzun ara vermekten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Çanlar iki gün sonra ne kadar pboşuna birbirimizi kırmışız diyeceksiniz Allah aşkına yapmayın ..

Biz birbirimize böyle yaparsak başkaları neler yapmaz i
.. ikinizde helallik alın kapatalim neolur bu gereksiz kırgınlık yaratan tartışmayı.

Haklısın canım tamamen gereksiz, ben konuşmayı Burda bitirmeye çalışıyorum ama arkadaş(!) sağolsun özelden hakaret etmeye devam ediyor.Ben sizlerden özür dilerim kafanızı bunla meşgul ettiğimiz için.Siz hakkınızı helal edin inş..

Ya canım buzluk bisi yok olan ikinize oluyor ve ben üzülüyorum stres ile geriliyorsunuz belki sabaha tuh keşke demeseydim diyeceginiz şeyler çıkıyor ağızdan ne olur yapmayın vallahi billahi deymez.

Bebisleriniz olaylara şahitlik ediyor şimdiden onların yanında tartışma olmaz.. kimkucukse yanlış anlama olmuş desin olsun bitsin mübarek günlerde sağlık olsun deyip kapatalim ne olur.

Gecmis olsun canim. Ters bi harekt falan olmstr belki. Yani sadece ilskiye girince oldysa biraz daha ara vermeye devam edeblrsnz. Bu arada benm doktrmda son dkkya kadr iliskiyi sikinti olark gormez. Ama hrsy normlse tabi.

Purpplee hoşgeldin canim seni gördüğüme sevindim nasilsin iyi oldun mu? Bebis nasıl
Hoşbuldum canım
Herhangi bir terslik yok çok şükürayrıntılı sonucum iyi geldi,doğru sonuçlardır inşallah.Kuzuş iyiden iyiye kendini hissettiriyor özellikle de onunls konuştuğumda Başlıyor tepinmeye.Maşallsh hepsine sen nasılsın zeynep nasıl nasıl gidiyo ?

Hoşbulduk canımçok şükür her şey şimdilik yolunda inşallah öyle devam eder.senin nasıl gidiyor ?
Çok şükür canım iyiyiz biz de.Okulların kapanmasını dört gözle bekliyorum yorulduk.artık iyiden iyiye hissettirmeye başladı bebiş de kendini sanki hiç uyumuyor hep uyanıkmış gibi hissediyorum.

Çok şükür canım iyiyiz biz de.Okulların kapanmasını dört gözle bekliyorum yorulduk.artık iyiden iyiye hissettirmeye başladı bebiş de kendini sanki hiç uyumuyor hep uyanıkmış gibi hissediyorum.
Aynen bana da öyle geliyo :) uyumuyor gibi , otururken de yapıyor hatta :) Ben Seminere gidicem sadece,onun da ikinci Haftasını eve en yakın okulda Yaparım yine.Bu haftayı da kapattım biraz mazeret biraz raporla.Yıl da bitti gitti sonunda.

cnm ben 21 haftalık hamıleyım 1 hafta öncesine kadar hissetmiyordum yeni yeni hissediyorum oda damar atması gibi hafif hafif , özellıkle uzanınca hissediyorum... O yüzden telaşlanma , burdaki bazı arkadaşlar yer değiştirmesini bile hissediyorlar, hatta dışardan bellı oluyor diyen de var ... Ama bunlar herkeste olacak diye birsey yok , hele ilk hamileliğinse biraz daha geç hissedersen...

Senin iyi oldu canım benim bir yandan yoğun okul işleri bir yandan ev ve kızım derken artık tükenme noktasına geldim. Aksi gibi seminer dönemi de iki konu vermişler başka okullardan da geleceklermiş dinlemeye ayakta ne yapacağım bilmem

Canım Hoşbuldukevet senin de bi iki cümlene takıldım ama yanlış anlamış olabilirim de olmayabilirim de problem değil bunun polemiğine girecek değilim. Özünde kalbinin temiz olduğuna inanıyorum o Yüzden sıkıntı yok.Bebişin ve sen iyi olun inşsllah başından geçen sıkıntıları da okudum çok üzüldüm bu bebeğin sağlıcakla hep seninle olsun inşallah.

cnm hiç endişelenme kendinide suçlu hissetme cinsel ilişki bebeğe kesinlikle zarar vermez sadece uygun pozisyon da olsun yeter... Belkı deri hassastır ve zorlama olunca hafif kanama olmuştur... Bende yaklasık 2 aydan sonra ilişkiye girince biraz zorlandım , eşim iyi ki hamilesin iyice benden soğudun, artık ilişkiye bile giremıyoruz diyince oldu birşeyler... yoksa hamilelik boyunca canım pek ilişkiye girmek istemedi...

Aaaa durumunu bilmiyormuş gibi niye o kadar yüklendiler anlamıyorum.Biz Konular arasından kendimiz seçim yapıyoruz onu da 2 Kışı bölüşüyoruz ama bana sıra gelmemişti anlatmadım,çünkü ikinci haftaya almışım konuyu o hafta da başka Okuldaydın.Bu sefer nolcak bilmiyorum ama biraz esnek davranırlar diye düşünüyorum bana.Senin bi de evde Çocuk da var işin daha zor Allah kolaylık versin.Rehberlik miydi senin branş ?

Geçmiş olsun.Ben 5 aydır ilişkiye yanaşmadığım için öyle bişey yaşamadım ama doktor kontrolündeyken doktorumun bir hastası arayıp ilişkş sınrası Kansma yaşadığını söyledi olabiliyor demekki böyle Şeyler.Doktor hemen yanına çağırmadığına göre şu anlık bişey yok, olmaz da inşallah

Evet canım rehberlik ve okulda tekim. İlçede çalıştığım için de rehberlikçisi olmayan okullardaki öğretmenleri de getirecekler ondan böyle oldu biraz. Neyse sağlıcakla atlatırız inş tatil olsun da az dinlenebilelim. Evet kızım da 2.5 yaşında zaman zaman özellikle geveleri çok yoruyor yarım yamalak uykularla okuldayım ondan da bu yorgunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…