2018 Ekim Anneleri

ya siz ne biçim insanmışsınız öyle. etrafınıza kızıp hırsınızı burdan alamazsınız. absürt olan sensin be.

çok erken daha hiç canını sıkma 22. hafta da hissetmezsen gidersin.

ya ben sana kıyamam nasıl herşey üst üste gelmiş öyel. bak güçlü olacaksın. artık bebeklerimiz kocaman ve bu saatten sonra ne gelirse Allah tan. Dua et bol bol. bir de nasıl bir ilaç verdi. üsterine sürmek için krem gibi mi?. Çoğalabilir. dikkat et. normal doğum şansın yok artık maalesef. biyopsi için parça aldırlar mı?

Gunaydin canlar
Uzun zamandir pek giremiyorum.Bazen okuyup cikiyorum biraz.
Benim bebisin hareketleri disaridan gozle bile farkeriliyor artik.
O tekmelerken elimi koyuyorum ayaklarini seviyorum
Biraz agirlastim. Yemeklerden sonra ozellikle sisip kaliyorum. Allahtan tatil yaklasiyor.
A Atape cok gecmis olsun canim. Umarim bebegin uzunca sure kalir, saglikla gelir.

Herkes iyidir umarim. Benim bugun ayrintili ultrasonum var, heyecanliyim.

Canım aynısı gecen hafta bende de oldu ilişkiden sonra lavobaya gittim resmen kan boşaldı sonra durdu iki aydır olmuyordu baya da acımıştı ilişki anında bebeğin hareketlerini hissedince cokda problem yapmadım

Hoşgeldin cnm Purpplee oğlumu tuvalete alıştırıyorum çok yorucu kolay öğrencek allah'tan
Hoşbuldum canımmm inşallah çabucak öğrenir yaz da geldi hem kısmet olursa sizlerden öğrenecek çok şeyimiz olacak :)

Bu arada erkek Çocuklarının Konuşmasının daha gdç olduğunu duydum bir ark tan doğru mu bu ? 2.5 Yaşında "anne,baba,mama " diyormuş sadece.Benimki de erkek,daha erken ama merak ettim bunu :)

Son düzenleme:
Oh oh maşallah iyi olsun sağlıklı olsun Zeynep Hanım da iyi bazen o da coşuyor bir hareketler bi hareketler bazen hiç hareket etmiyor Kendi aleminde takılıyor işte

Kızlar çok geçmiş olsun insan çok korkuyor bu kanama olaylarindan falan Allah bidaha yasatmasin. İnşallah.

Bu arada bende ilişki konusunda pek yaklasmiyorum eşime korkuyorum bide bunlari duyunca artık doğuma kadar yanasmam heralde Adamlar greve başlamasalar iyi hahah

Yok canım alakası yok cinsiyetle kalıtsal ve çevresel etkenler çok önemli. Mesela benim kız 22 aya kadar çok fazla kelimeyle konuşamıyordu 1-2 ay içerisinde birden uzun cümleler kurmaya geçti 2 yaşta baya konuşuyordu sürekli konuşmamıza şarkı söylememize rağmen böyleydi ama sürekli ağzında laf vardı anlaşılmıyordu sadece. Ben de iki yaş civarı başlamışım mesela konuşmaya. Şimdi 31 aylık ve çenesi hiiiç durmuyor konuşacak bir şey bulamazsa oyıncaklarıyla oynarken şarkı söylüyor. Ama bir de erkek açısından baktığımızda bir arkadaşımızla geçen yıl birlikte geziye gitmiştük 14 aylık olmasına rağmen kızımdan daha çok konuşuyordu kızım 21 aylık falandı. Hiç onlara takılma sen canım her çocuğun gelişimi kendine özgü bunu yaşarken daha iyi anlayacaksın çevreyle kıyaslamanın da bir yerde hatalı ve yeri geldiğinde mutsuz eden bir durum olduğumu göreceksin. Tavsiyem anın tadını çıkar gelişim dönemleriylr ilgili araştırma yapıp o dönemde destek olmak için sen neler yapabilirsin onları araştır en güzeli bu. Seni zorlayacak yıpratacak süreçlerle de karşılaşabilirsin o anlarda da yalnız olmadığını, bunu tek yaşayanın siz olmadığınızı ve bir şekilde üstesinden gelebileceğinize inanarak baş edeceksin. Umarım hayırlısıyla şu hamileliği atlatırız da asıl iş sonrası. Çünkü artık ömür boyu sorumlu olacağımız vr ömür boyu üzerinimize yapışıp kalacak rollerimiz olacak ebeveynlik

Sağol canım açıklaman için hamilelik nasıl kendine hassa sanırım Dediğin gibi çocukların gelişimleri de öyle.. Sırası geldikçe hepsini başarıyla atlatırız inşallah

Hoşbulduk canım
Evet ben de senin gibiyim Sırt üstü yatınca olmuyo sağa zaten hiç yatmıyorum sola yatıyorum ama karnımın sok yanı sanki yatağa yığılıyor gibi oluyo rahatsız oluyorum.O Yüzden sola dönüp totomun altına ince küçük yastık koyup karnımı yükseltiyorum ancak öyle rahat edebiliyorum.

Sağol canım açıklaman için hamilelik nasıl kendine hassa sanırım Dediğin gibi çocukların gelişimleri de öyle.. Sırası geldikçe hepsini başarıyla atlatırız inşallah
Atlatacağız inş canım her anın güzelliklerini görüp tadını çıkarmak gerekiyor hamileyken bir an önce doğsun istiyoruz doğunca hamileliği özlüyoruz falan ama içinde bulunduğumuz an farklı geliyor. İnş sürecimiz çok güzel geçer de geriye dönüp baktığımızda bunlarla hatırlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…