öyleydi sanırım ama ilk günler az hissediliyor şimdi mesela 16.haftada başladı giderek çoğaldıPeki her gün düzenli mi hissediyordunuz..?
ya siz ne biçim insanmışsınız öyle. etrafınıza kızıp hırsınızı burdan alamazsınız. absürt olan sensin be.hayır ben size sormadım ki haksızmıyım haklımıyım burda taraf mı arıyorsunuz ne hadsizlik bu canım bilgilenmek için burdayız. Niye beni eleştireceksiniz durup dururken yarışmadamıyız ne münasebet. Eleştiye açık yada kapalı yaftası yapıştıracağınız bir şey mi var burda. Kusurunuzada bakıyorum ayrıca. Abesle iştigal... hatta absürd
çok erken daha hiç canını sıkma 22. hafta da hissetmezsen gidersin.Kızlar ben sabah yazmıştım ama gündem farklı olunca arada Kaynamış herhalde. Ben 18+5 deyim hala bebeğimi hissetiyorum. Normal mi endişeleniyorum. Artık rüyalarıma giriyor. Her bu korkuyu yaşadığımda da doktora gidip usg ye girmek istemiyorum.
Burdan okuyorum hepiniz hissediyorsunuz. Ben hissetmiyorum. Bebeğime birşey olmamıştor değil mi?
ya ben sana kıyamam nasıl herşey üst üste gelmiş öyel. bak güçlü olacaksın. artık bebeklerimiz kocaman ve bu saatten sonra ne gelirse Allah tan. Dua et bol bol. bir de nasıl bir ilaç verdi. üsterine sürmek için krem gibi mi?. Çoğalabilir. dikkat et. normal doğum şansın yok artık maalesef. biyopsi için parça aldırlar mı?Bugün ayrıntılı us için profa gitmiştim. Birden fazlaymis. Şüpheli bulundu ilaç verildi. Takip edilecek.
Bebeğimdede kalbinde parlaklık ve bir böbreğinde büyüme var ama pozisyonundan dolayı net değil Perşembe yine bakacak. Bu iki durumdan dolayı zeka geriliği , down sendromu olabilir mi soru işareti dedi.
Bugün çok gelgitli oldum ve düşünmeden edemiyorum takıldım kaldım.
Canım aynısı gecen hafta bende de oldu ilişkiden sonra lavobaya gittim resmen kan boşaldı sonra durdu iki aydır olmuyordu baya da acımıştı ilişki anında bebeğin hareketlerini hissedince cokda problem yapmadımIyi geceler arkadaslar bu sabah esimle iliski oldu ve kanamam oldu baya carsafa falan bulasacak kadar geldi sildikce de geldi ama boyle spermle karsik oldugu icin boyle koyu kirmizi degilde hafif daha acikti. Herhangi bi agri olmadi ve arkasi gelmedi hemen durdu. Yine de aradim tabi doktoru olabiliyor bebekle alakali degildir cinsel iliski ile bebege zarar vermeniz imkansiz falan dedi plasenta assagidaydi ama son ultrasonda normale dondugunu soylemislerdi. Yine de dinlen agir kaldirma 1-2 hafta iliski olmasin dedi. Simdilik cok tehlikeli gorunmuyo bir daha kanama olursa direk gel dedi. Baska yasayan var mi acaba? Nedir tam sebebi acaba?? Bi de baya 2 aydir falan hic esime yaklasmadim uzun ara vermenin d sebebi olabilir mi acaba
Canim kolay gelsin. Biz hallettik şükür. Arada ufak kacirmalar oluyor tabi. Darisi sana
Hoşbuldum canımmm
Oh oh maşallah iyi olsun sağlıklı olsun Zeynep Hanım da iyi bazen o da coşuyor bir hareketler bi hareketler bazen hiç hareket etmiyor Kendi aleminde takılıyor işteHoşbuldum canım
Herhangi bir terslik yok çok şükürayrıntılı sonucum iyi geldi,doğru sonuçlardır inşallah.Kuzuş iyiden iyiye kendini hissettiriyor özellikle de onunls konuştuğumda Başlıyor tepinmeye.Maşallsh hepsine sen nasılsın zeynep nasıl nasıl gidiyo ?
Maşallsh canımOh oh maşallah iyi olsun sağlıklı olsun Zeynep Hanım da iyi bazen o da coşuyor bir hareketler bi hareketler bazen hiç hareket etmiyor Kendi aleminde takılıyor işte
Canım aynısı gecen hafta bende de oldu ilişkiden sonra lavobaya gittim resmen kan boşaldı sonra durdu iki aydır olmuyordu baya da acımıştı ilişki anında bebeğin hareketlerini hissedince cokda problem yapmadım
Iyi geceler arkadaslar bu sabah esimle iliski oldu ve kanamam oldu baya carsafa falan bulasacak kadar geldi sildikce de geldi ama boyle spermle karsik oldugu icin boyle koyu kirmizi degilde hafif daha acikti. Herhangi bi agri olmadi ve arkasi gelmedi hemen durdu. Yine de aradim tabi doktoru olabiliyor bebekle alakali degildir cinsel iliski ile bebege zarar vermeniz imkansiz falan dedi plasenta assagidaydi ama son ultrasonda normale dondugunu soylemislerdi. Yine de dinlen agir kaldirma 1-2 hafta iliski olmasin dedi. Simdilik cok tehlikeli gorunmuyo bir daha kanama olursa direk gel dedi. Baska yasayan var mi acaba? Nedir tam sebebi acaba?? Bi de baya 2 aydir falan hic esime yaklasmadim uzun ara vermenin d sebebi olabilir mi acaba
Yok canım alakası yok cinsiyetle kalıtsal ve çevresel etkenler çok önemli. Mesela benim kız 22 aya kadar çok fazla kelimeyle konuşamıyordu 1-2 ay içerisinde birden uzun cümleler kurmaya geçti 2 yaşta baya konuşuyordu sürekli konuşmamıza şarkı söylememize rağmen böyleydi ama sürekli ağzında laf vardı anlaşılmıyordu sadece. Ben de iki yaş civarı başlamışım mesela konuşmaya. Şimdi 31 aylık ve çenesi hiiiç durmuyor konuşacak bir şey bulamazsa oyıncaklarıyla oynarken şarkı söylüyor. Ama bir de erkek açısından baktığımızda bir arkadaşımızla geçen yıl birlikte geziye gitmiştük 14 aylık olmasına rağmen kızımdan daha çok konuşuyordu kızım 21 aylık falandı. Hiç onlara takılma sen canım her çocuğun gelişimi kendine özgü bunu yaşarken daha iyi anlayacaksın çevreyle kıyaslamanın da bir yerde hatalı ve yeri geldiğinde mutsuz eden bir durum olduğumu göreceksin. Tavsiyem anın tadını çıkar gelişim dönemleriylr ilgili araştırma yapıp o dönemde destek olmak için sen neler yapabilirsin onları araştır en güzeli bu. Seni zorlayacak yıpratacak süreçlerle de karşılaşabilirsin o anlarda da yalnız olmadığını, bunu tek yaşayanın siz olmadığınızı ve bir şekilde üstesinden gelebileceğinize inanarak baş edeceksin. Umarım hayırlısıyla şu hamileliği atlatırız da asıl iş sonrası. Çünkü artık ömür boyu sorumlu olacağımız vr ömür boyu üzerinimize yapışıp kalacak rollerimiz olacak ebeveynlikHoşbuldum canımmminşallah çabucak öğrenir yaz da geldi hem kısmet olursa sizlerden öğrenecek çok şeyimiz olacak :)
Bu arada erkek Çocuklarının Konuşmasının daha gdç olduğunu duydum bir ark tan doğru mu bu ? 2.5 Yaşında "anne,baba,mama " diyormuş sadece.Benimki de erkek,daha erken ama merak ettim bunu :)
Sağol canım açıklaman için hamilelik nasıl kendine hassa sanırım Dediğin gibi çocukların gelişimleri de öyle.. Sırası geldikçe hepsini başarıyla atlatırız inşallahYok canım alakası yok cinsiyetle kalıtsal ve çevresel etkenler çok önemli. Mesela benim kız 22 aya kadar çok fazla kelimeyle konuşamıyordu 1-2 ay içerisinde birden uzun cümleler kurmaya geçti 2 yaşta baya konuşuyordu sürekli konuşmamıza şarkı söylememize rağmen böyleydi ama sürekli ağzında laf vardı anlaşılmıyordu sadece. Ben de iki yaş civarı başlamışım mesela konuşmaya. Şimdi 31 aylık ve çenesi hiiiç durmuyor konuşacak bir şey bulamazsa oyıncaklarıyla oynarken şarkı söylüyor. Ama bir de erkek açısından baktığımızda bir arkadaşımızla geçen yıl birlikte geziye gitmiştük 14 aylık olmasına rağmen kızımdan daha çok konuşuyordu kızım 21 aylık falandı. Hiç onlara takılma sen canım her çocuğun gelişimi kendine özgü bunu yaşarken daha iyi anlayacaksın çevreyle kıyaslamanın da bir yerde hatalı ve yeri geldiğinde mutsuz eden bir durum olduğumu göreceksin. Tavsiyem anın tadını çıkar gelişim dönemleriylr ilgili araştırma yapıp o dönemde destek olmak için sen neler yapabilirsin onları araştır en güzeli bu. Seni zorlayacak yıpratacak süreçlerle de karşılaşabilirsin o anlarda da yalnız olmadığını, bunu tek yaşayanın siz olmadığınızı ve bir şekilde üstesinden gelebileceğinize inanarak baş edeceksin. Umarım hayırlısıyla şu hamileliği atlatırız da asıl iş sonrası. Çünkü artık ömür boyu sorumlu olacağımız vr ömür boyu üzerinimize yapışıp kalacak rollerimiz olacak ebeveynlik
Hoşbulduk canımPurpplee hosgeldın canım
kızlar hiç uyku uyuyamıyorum nerdeyse normalde sırt ustu uyurum sola yatmaya calısıyorum karnım gerılıyo kendımı yerleştirip derin uyuyamıyorum dahada buyuyunce ne yapcam hiç bilmiyoru
Atlatacağız inş canım her anın güzelliklerini görüp tadını çıkarmak gerekiyor hamileyken bir an önce doğsun istiyoruz doğunca hamileliği özlüyoruz falan ama içinde bulunduğumuz an farklı geliyor. İnş sürecimiz çok güzel geçer de geriye dönüp baktığımızda bunlarla hatırlarızSağol canım açıklaman için hamilelik nasıl kendine hassa sanırım Dediğin gibi çocukların gelişimleri de öyle.. Sırası geldikçe hepsini başarıyla atlatırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?