2018 Ekim Anneleri

Canım evdeki yastıkları göbüşe ve bacak arana destek yapabileceğin gibi hamilelik yastıkları var onlardan da alıp kullanabilirsin ben kızımda almıştım çok rahat etmiştim şimdi de çıkarmanın vakti geldi gibi hissediyorum geceleri yüzüstüne yakın uyuduğumu farkediyorum çünkü sonra da rahatsız oluyorum

Inşallah canım.Benim hamileliğim kabus gibi başladı ta ki 18 oluncaya kadar sürdü daha yeni yeni tat almaya başladım çok şükür Rabb'ime.öyle veya böyle bugünlere Kavuştuk izniyle.İnşallsh doğunca hamilrliği,Büyüyünce bebekliğini ilk kavuşma anını özlicez.Her birini tadına vararak yaşayalım inşallah

Bacak arama koymayı denedim ama pek etkili olmadı bende.Ben karnımın sol tarafının yatağa değmesinden rahatsızım.O hamile yastıklarından alayım ben de

Fitil verdi bir hafta boyunca kullanacam. Kendi doktorum urolojiye yönlendirdi hiç bakmadı bu doktor şaşırdı ve o zaman ben bakyim dedi. Kendi doktoruma çok önce söylemiştim halbuki. Şimdi ona karşı da güven problemi yaşıyorum. Eski çalıştığım hastanedeki doktora telofonda anlattım. O beni aydınlattı ve sakinleştirdi.

Çok sağolun. İnşallah iyi haberler veriyor olacağım. Bebeğim için de kendimdeki durum içinde umutluyum. Şu yaşadığım olaydan sonra sadece doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum. Bı kez ne olmuş acaba neden yanması var diyip baksa belki bu kadar cogalmamis da olacaktı bilemiyorum.

Bana da garip geldi. Jinekolog sonucta kendisi. Bu islerden anlamasi lazim. Bir dr arastirirdim ben de olsam

Kızlar bende dün gece yüzüstü ne yakın bi pozisyona dönmüşüm. Bebeğin hareketine uyandim sonra uzun süreli o tarafta kasilmam oldu. Inşaallah bisey olmaz hamile yastığı bende alacağım hangisini tavsiye edersiniz

Hoşbulduk canım
Nasılsınız bebişle,nasıl gidiyo ?
İyi cok şükür canım. Dun ayrintiliya girdim. Sorun yok sukur. Oğluma tuvalet eğitimiyle uğraştım 2 hafta. Oyle gecip gidiyor. Şimdi de yavaştan bebek sekerine kapi süsüne falan baslamayi düşünüyorum bakalim. Sen neler yapiyorsun

Bende normalde hep yuzustu yatarim....ama simdi sag yada solda yatmaya calisiyorum ama bazen farketmeden saga yada sola donsem bile gobegimin ustune baski yapiyorum sanirim...
Bende tedirgin oluyorum...
Sanirim en mantilisi bahsi gecem yastiklardan almak....

Kizlar ilginize cevaplariniza cok tesekkur ederim. Bu hamileligim nedense hep bi problemli oluyor yani nazara inanmam aslinda ama her ortamda millet bak bi kizin var bir de oglun geliyor guzel guzel cocuklarin oluyor falan diyolar artik bi boncuk alip takicam anne olunca insan herseyden korkuyo bebegime bisey olcak diye..... once kist cikti plasenta assagida dendi sonra mide de parlaklik var dendi genetik hastalik olabilir falan sonra hepsi temiz cikti birsey yok hersey normal simdide kanama oldu kizimda da 9 ay iliski oldu hic boyle bi sorun yasamamistim. Ay artik herseye dikkat edecegim kocisler bizi unutsun zaten cogu gitti azi kaldi cok sukur. Istanbula geldigimde de soyle guzel bi hastanede full testleri kontrolleri yaptiracagim ozel bi hastane de ne olur ne olmaz burdakilere pek guvenmiyorum.

Normal bi yastikta koysaniz olur kizlar bosuna paranizi harcamayin ben bi yastik kafamin altinda digeri bacagimin arasinda gobegimin altina dogru koyup yatiyorum cok rahat oluyo

Maşallah.oğluşun da abi oluyo yükün de azalmış olur inş.Benim ayrıntılı da çok şükür iyi geldi.Hateketleri dışardan izliyorum artık herkese tattırsın Rabbim:) Raporluyum uzun zamandır iyi geldi kanama alanı ve plasenta sorunum vardı geçmiş şükür.yaz tatili de geldi kısmetse inşallah yeni bir sorun çıkmazsa doğum izniyle birleşecek.Beklemeye geçtim artık çok merak ediyorum :)geri sayım başladı

Maşallah ne güzel. Artik inşallah keyifli vakitler geliyor bizim icin. İkinci bebis olmasina ragmen biz bile cok heyecanlıyıs. Hepsinin yeri ayri çünkü. Beklesin tatil. :)

fazladan bır yastıgı göbegimi destekleyerek yatmaya çalişıyorum ama pek rahat olmuyo hamıle yastıklarından almamak ıcın direniyorum suan o koca yastıgı koyacak yer bulamam sonra diye

fazladan bır yastıgı göbegimi destekleyerek yatmaya çalişıyorum ama pek rahat olmuyo hamıle yastıklarından almamak ıcın direniyorum suan o koca yastıgı koyacak yer bulamam sonra diye
Benimki katlanınca çok büyük olmuyordu canım ama tabi 3 yıl önce aldığım yastıktan bahsediyorum belki farklılaşmıştır hiç bakmadım mağazalarda. Yani tabi şart değil de ben kendim pek yaratıcı bir insan değilim elimden de çok iş gelmediği için dikiş konusunda falan almıştım kendisi diken anneler de olmuştu ilk hamilelikte. İlk hamilelik hevesiyle almıştım baya da kullanmıştım yakın zamanda çıkarıp tekrar kullansam iyi olacak belim karnım her yerim ağrımaya başladı. Bu arada sırt desteği tarzında küçük bir yastık daha vardı sağa sola pek dönemiyordum onu hissettiğimden iyi oluyordu o da

Hayır her çocuk farklıdır cnm benim oğlum hem erkenden yürüdü hemde çok güzel konuştu anne baba mama yı .1 yaşından önce diyodu şimdi 3 yaşında akıcı konuşuyo sen ben gibi 2 ,5 yaşındaykende çok güzel konuşuyodu ilgide çok önemli bu hususta tabi tuvaleti öğretmeden önce hiç istediği oyuncakları almadık mağazaya soktuk baktı çıktık eğer tuvaletini yaparsan alıcaz dedik uzun bi süre böyle anlattık büyüdüğünü okula gitmek isterse bezi çıkarması gerektiğini arkadaşlarının olacağını vs. Çok etkili oldu

Maşallahdarısı vakti zamanı gelince bizlere olsun

Adet ağrısı gibi ağrım var bugün benim kızlar
Uzun zamandır olmuyordu nerden çıktı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…