2018 Ekim Anneleri

Adet ağrısı gibi ağrım var bugün benim kızlar
Uzun zamandır olmuyordu nerden çıktı anlamadım
Canım sanırım hamilelikteki olası şikayetlerden biri de bu karın ağrısı sancısı.Geçen doktora gittiğimde bir gün önce karnımın ağrıdığını,ayni zamanda da vajen girişinde de Ağrı-yanma Tarzı bişey hissettiğimi moralimin bozulduğunu ama sobra geçtiğini söyledim."kız sen hamile olmayasın !" Oldu cevabı :) tabi öyle şiddetli bişey değildi.Benim Bahsettiğim hafif karın ağrısı dikkat ettim de hep adet zamsnlstı bir gün boyunca oluyo adet vaktin mi normalde senin de ?

Canim bu aralar işte 6-10 arası sanirim çok şiddetli değil ama var. Üşüyorum da sanırm ben biraz.

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben yurtdiaindayim bu ay sonu istanbula geliyorum. Geldigim zaman iyi bir hastanede komple bi bebegi ultrasonda falan iste herhangi bi sikinti varmi hersey yolundami kontrol edecek guvenilir kaliteli bi hastanede muayene olmak istiyorum tavsiyeniz var mi anadolu yakasi tercihim ama fark etmez iyi bir yer olsun yeter

Selam..

Kanuni yi cok tavsiye ediyorlar anadolu yakas8nda hatta biri normal hastanede haftada 50 cocuk doguyorsa orda 300 400 demisti yani tecrube olarak dr lari cok gormus gecirmismis. Bi arastir istersen

canım ben kozyatagı central hospıtal a gıdıyorum gayette memmunum ama orayı dusunursen randavu tarıhı bulmak zor olabılıyor Ben basak hanıma gidiyorum ama ayrıntılıyı perınatolog yapıcak direk ondan randavu alabilirsin Mustafa Kır doktorun adı arastırısan cogu hastaneyi gezen bir doktor

Canim en azindan baska bir dr a daha gorun istersen belki daha deteyli senin de icini rahatlatacak sekilde takibe alir bahsetigin parcalar icin ..hic gec kalmis sayilmazsin en azindan baska bir dr a daha gorundum diye kalbin mutmain olur..
Tekrar gecmis olsun Allah 'a emanet ol ve şifan tez olsun insallah

Yeditepe universitesi hastanesine gidiyorum. Kozyataginda. Ben memnunum

Ben çok evhamlıyım herhalde ya aslında senin yaptığın en güzeli. Tebrik ederim.. çok özendim şimdi sana :)

Sarısı bize aminnnnn :)

Bayaa ara verince kılcal damarlarlada alakali olabilir diyorlar canim.Daha hassas olduklari icin artik.Bisy yokmus sevindim.Oku kendini bol bol :)

Hoşgeldin cnm Purpplee oğlumu tuvalete alıştırıyorum çok yorucu kolay öğrencek allah'tan

Oyy Allah kolaylik versiinn :)
2.adina dusundugum tek dönem sanirim :))))))Belki ablasini gordukce onunda gecisi kolay olur :)))

Adet ağrısı gibi ağrım var bugün benim kızlar
Uzun zamandır olmuyordu nerden çıktı anlamadım

Zaman zaman oluyor normal canim ama seni tedirgin ediyorsa doktorunla gorus tabii yine de.Usutmuste olabilirsin tabii.

Süper inşallah güzel haberlerle geliriz
Inşaallah canim.

Kişisel temizlik günümdü pencere de açıktı üşüdüm sanirim şimdi geçti şükür

Amin sağol canım inşallah 2. De abisinden görüp öğrenir

Çok şükür iyiyiz biraz kasılmamız oldu geçen hafta doktorum magnezyum verdi düzeldi çok şükür detaylı ultrasonu bekliyoruz sabırsızlıkla 18 haziranda
Inşallah tatmin edici ve doğru Sonuçlsr alırsın canım.Kasılma Dediğin nasıl oluyo karnın tek Taraflı kabarıp bikaç saniye sonra inmesi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…