Canım sanırım hamilelikteki olası şikayetlerden biri de bu karın ağrısı sancısı.Geçen doktora gittiğimde bir gün önce karnımın ağrıdığını,ayni zamanda da vajen girişinde de Ağrı-yanma Tarzı bişey hissettiğimi moralimin bozulduğunu ama sobra geçtiğini söyledim."kız sen hamile olmayasın !" Oldu cevabı :) tabi öyle şiddetli bişey değildi.Benim Bahsettiğim hafif karın ağrısı dikkat ettim de hep adet zamsnlstı bir gün boyunca oluyo adet vaktin mi normalde senin de ?Adet ağrısı gibi ağrım var bugün benim kızlar
Uzun zamandır olmuyordu nerden çıktı anlamadım
Canim bu aralar işte 6-10 arası sanirim çok şiddetli değil ama var. Üşüyorum da sanırm ben biraz.Canım sanırım hamilelikteki olası şikayetlerden biri de bu karın ağrısı sancısı.Geçen doktora gittiğimde bir gün önce karnımın ağrıdığını,ayni zamanda da vajen girişinde de Ağrı-yanma Tarzı bişey hissettiğimi moralimin bozulduğunu ama sobra geçtiğini söyledim."kız sen hamile olmayasın !" Oldu cevabı :) tabi öyle şiddetli bişey değildi.Benim Bahsettiğim hafif karın ağrısı dikkat ettim de hep adet zamsnlstı bir gün boyunca oluyo adet vaktin mi normalde senin de ?
3 yaşında cnmMaşallah. Gece ilk defa kuru kalktığında ben dd cok sevinmistim. Kac aylikti canim oğlun
Hoşbulduk canım
Çok şükür iyiyiz biraz kasılmamız oldu geçen hafta doktorum magnezyum verdi düzeldi çok şükür detaylı ultrasonu bekliyoruz sabırsızlıkla 18 hazirandaHoşbulduk canım
Nasılsınız bebişinle her şey yolundadır İnşallah
Benimki de 18 haziranda canim :)Çok şükür iyiyiz biraz kasılmamız oldu geçen hafta doktorum magnezyum verdi düzeldi çok şükür detaylı ultrasonu bekliyoruz sabırsızlıkla 18 haziranda
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben yurtdiaindayim bu ay sonu istanbula geliyorum. Geldigim zaman iyi bir hastanede komple bi bebegi ultrasonda falan iste herhangi bi sikinti varmi hersey yolundami kontrol edecek guvenilir kaliteli bi hastanede muayene olmak istiyorum tavsiyeniz var mi anadolu yakasi tercihim ama fark etmez iyi bir yer olsun yeter
canım ben kozyatagı central hospıtal a gıdıyorum gayette memmunum ama orayı dusunursen randavu tarıhı bulmak zor olabılıyor Ben basak hanıma gidiyorum ama ayrıntılıyı perınatolog yapıcak direk ondan randavu alabilirsin Mustafa Kır doktorun adı arastırısan cogu hastaneyi gezen bir doktorArkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben yurtdiaindayim bu ay sonu istanbula geliyorum. Geldigim zaman iyi bir hastanede komple bi bebegi ultrasonda falan iste herhangi bi sikinti varmi hersey yolundami kontrol edecek guvenilir kaliteli bi hastanede muayene olmak istiyorum tavsiyeniz var mi anadolu yakasi tercihim ama fark etmez iyi bir yer olsun yeter
Çok sağolun. İnşallah iyi haberler veriyor olacağım. Bebeğim için de kendimdeki durum içinde umutluyum. Şu yaşadığım olaydan sonra sadece doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum. Bı kez ne olmuş acaba neden yanması var diyip baksa belki bu kadar cogalmamis da olacaktı bilemiyorum.
Süper inşallah güzel haberlerle gelirizBenimki de 18 haziranda canim :)
Yeditepe universitesi hastanesine gidiyorum. Kozyataginda. Ben memnunumArkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben yurtdiaindayim bu ay sonu istanbula geliyorum. Geldigim zaman iyi bir hastanede komple bi bebegi ultrasonda falan iste herhangi bi sikinti varmi hersey yolundami kontrol edecek guvenilir kaliteli bi hastanede muayene olmak istiyorum tavsiyeniz var mi anadolu yakasi tercihim ama fark etmez iyi bir yer olsun yeter
Aminnñnnnn insallahhb canimSüper inşallah güzel haberlerle geliriz
Ben çok evhamlıyım herhalde yaHayır hiç endişelenmiyorum her bebek aynı olmaz diye biliyorum. Görsel, dokunsal, işitsel olarak ayırıyorlar fıtrata göre dokunsallar pek hareket etmez ama görseller çok hareketli olurlar diye biliyorum. İşitseller sese tepki veriyor gibi... bir de ultrasona girdiğimizde herşey yolunda diyor doktor diye hiç aklıma gelmedi niye hissetmiyorum diye.
Sarısı bize aminnnnn :)Bende biraz daha net hissetmeye başladım artık endişeliydim üzüliyordum bugün inanılmaz mutlu oldum . Allhım isteyen herkese bu özel duyguyu yasamayı nasip etsin . Minik tekmeleri hissetmek bir insanın yaşayabileceği en özel en anlatılmaz bir duyguymuş
Iyi geceler arkadaslar bu sabah esimle iliski oldu ve kanamam oldu baya carsafa falan bulasacak kadar geldi sildikce de geldi ama boyle spermle karsik oldugu icin boyle koyu kirmizi degilde hafif daha acikti. Herhangi bi agri olmadi ve arkasi gelmedi hemen durdu. Yine de aradim tabi doktoru olabiliyor bebekle alakali degildir cinsel iliski ile bebege zarar vermeniz imkansiz falan dedi plasenta assagidaydi ama son ultrasonda normale dondugunu soylemislerdi. Yine de dinlen agir kaldirma 1-2 hafta iliski olmasin dedi. Simdilik cok tehlikeli gorunmuyo bir daha kanama olursa direk gel dedi. Baska yasayan var mi acaba? Nedir tam sebebi acaba?? Bi de baya 2 aydir falan hic esime yaklasmadim uzun ara vermenin d sebebi olabilir mi acaba
Adet ağrısı gibi ağrım var bugün benim kızlar
Uzun zamandır olmuyordu nerden çıktı anlamadım
Inşaallah canim.Süper inşallah güzel haberlerle geliriz
Bayaa ara verince kılcal damarlarlada alakali olabilir diyorlar canim.Daha hassas olduklari icin artik.Bisy yokmus sevindim.Oku kendini bol bol :)
Oyy Allah kolaylik versiinn :)
2.adina dusundugum tek dönem sanirim :))))))Belki ablasini gordukce onunda gecisi kolay olur :)))
Zaman zaman oluyor normal canim ama seni tedirgin ediyorsa doktorunla gorus tabii yine de.Usutmuste olabilirsin tabii.
Amin sağol canım inşallah 2. De abisinden görüp öğrenirBayaa ara verince kılcal damarlarlada alakali olabilir diyorlar canim.Daha hassas olduklari icin artik.Bisy yokmus sevindim.Oku kendini bol bol :)
Oyy Allah kolaylik versiinn :)
2.adina dusundugum tek dönem sanirim :))))))Belki ablasini gordukce onunda gecisi kolay olur :)))
Zaman zaman oluyor normal canim ama seni tedirgin ediyorsa doktorunla gorus tabii yine de.Usutmuste olabilirsin tabii.
Inşallah tatmin edici ve doğru Sonuçlsr alırsın canım.Kasılma Dediğin nasıl oluyo karnın tek Taraflı kabarıp bikaç saniye sonra inmesi miÇok şükür iyiyiz biraz kasılmamız oldu geçen hafta doktorum magnezyum verdi düzeldi çok şükür detaylı ultrasonu bekliyoruz sabırsızlıkla 18 haziranda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?