2018 Ekim Anneleri

Inşallah tatmin edici ve doğru Sonuçlsr alırsın canım.Kasılma Dediğin nasıl oluyo karnın tek Taraflı kabarıp bikaç saniye sonra inmesi mi
Evet sertleşme oluyordu ara ara sonra şniyor En fazla 1 dk içinde iniyordu doktorada gittim baktık çok şükür hiç bir sorun açılma vs yok ama yinede magnezyum kullanmaya devam et dedi geöti şimdilik

Ben oldum kızlar 20+1 de.
Zeten randevu vermişlerdi önceden telefonda da görüştük gidip yaptırdım

Bu arada söylemeden edemeyeceğim burada tetanoz söyle yaptı böyle yaptı diyen arkadaşa teessüf ediyorum benim ağrım sizin bisey yoktu psikolojik herhalde kendimi iyi hissetmez oldum. Olumsuz konuşulunca etkileniyorum ben. Hiç mi birşey paylaşmayacağız elbette paylaşacağız ama iyi şeyler konuşsak. Çok şey mi istiyorum ki

Kizlar tetanoz asisi olan var mi?
Benim.bugunlerde olmam gerekiyor

Ben de sağlık ocağından aramalarını bekliyorum. Ama muhtemelen memlekete gitmiş olacağım, 1 hafta 10 gün gecikebilir aşı. Sorun olur mu ki?

Selam.. 21. Haftada oldum ben aramalarını bekledim ama aramayınca 22. Haftaya girmeden gidiyim bari dedim iyide yapmisin gittiğimde ilk dozu oldum..

Çok şükür hiç ağrı sizi dahi olmadi morarma falanda olmadi elhamdülillah...dr. unuz yaptırın diyorsa yaptırın hanımlar ama benim sağlık ocağı yapmadı dr undan onay al öyle yapalım dedi riskli gebeliklerde bunu istiyorlarmış.

Evet biz yaptırdık hziranın son haftası çeşmeye gideceğiz kısmetse
İnşallah canım Allah nasip ederse bebeğine huzurlu mutlu bir tatil yaparsın inşallah..

Bizimde aynı tarihde planımız var kısmet olursa çok hevesliyim inşallah gönlümüze göre sağlıkla gider geliriz hepimiz...

Mayo seçimini yaptın mı ben penti denn aldım ama siyah sanki karalar bağlamış gibi renkli bisi bulamadım .. bide güneş kremi tavsiyen varmı kuzum.

Nasip olursa tatil planı yapan anneler varmı hamileyken.

Bizim memleketimiz Mersin, bayramdan itibaren 10 gün kadar orada olacağız. Denize de girmeyi düşünüyorum. Salı günü doktora soracağım bir sorun olup olmayacağını. Değilse sabah akşam denize girerim herhalde. Ağustostan beri gözümde tütüyor, bunaldım karasal iklimde sanırım

Evet sertleşme oluyordu ara ara sonra şniyor En fazla 1 dk içinde iniyordu doktorada gittim baktık çok şükür hiç bir sorun açılma vs yok ama yinede magnezyum kullanmaya devam et dedi geöti şimdilik
Bunun için ben de gitmiştim doktora bana bu kasılmsnın rahmin büyümesi için gerekli olduğunu söyledi günde 15 defa filan olabilir dedi kasılmadan nasıl büyüyecek rahim dedi.Kanama,su gelmesi ,bebek hareketsizliği olmadığı sürece sorun yoktur dedi.Bana hiç magnezyum filan vermiyor rahim kasılarak büyür diyo bilmem ki

Vallahi benimd3 burnumda tutuyor hep bi yanım yazın gebe olursam bebeğine ilk tatileme çıkarım diye hayaller kuruyordum.. benimde en yakın kontrol bu cuma inşallah hayırlısı ile sorun yok git der dr.

İnşallah senin kontrolünde çok güzel geçer sende şöyle derin bir ohhhhh beee dersin canım.

Mersinin neresindensin canim

Bu zeynep hanım hic hareket etmedi bugün ya

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim 21 haftadayım. Kağıtta gebelik haftasının ileri olması nedeniyle değerlendirme iyi yapılamadı yazıyor . Amniyon maayi de hafif azalmış . Şimdiden azalmış olması beni korkutuyor . Purpplee hoşgeldin

Hoşbulduk canım
Inşallah bir sıkıntı olmaz.haftasıns göre büyük MÜ acaba normalde 22.haftaya kadar Yapılıyor diy biliyorum.ben de 19+6 da yaptırmıştım erken yaptırdığımı düşünüyordum hatta.doktor bişey söylrmedi mi ?

Henüz bakmadım ama mayo giyemeyiz sanırım bikini altı alacağım sadeve üstler olur sanıyorum altlarım olmaz güneş kremim var almıştım SaskinAnne tavsite etmişti çok memnunum solante pregna hamileler için hiç güneşi geçirmiyor tenime ben çok beyazım çünkü

Bilemiyorumki canım bana dikkat et herşey yolunda ama çok yorma kendini çok fazla yeme ilişkiyede girmeyin buara dedi aslında çok rahat bi doktordur ama ne olur ne olmaz diye sanırım magnezyum kullan dedi bana da faydası oldu açıkçası kasılma rahim ağzının açılmasına sebep olabilyiorya oyüzden sanırım durdurmak gerekiyor ..şuandada oluyormu hala peki?

Sırt üstü uzanırsam oluyo onun dışında olmuyo.Çevremdeki bütün anneler kendilerinde de Zamsnında olduğunu Söylüyorlar doktor da bu kasılmayı gerekli görüyo kendince ama ben farklı bir doktora sorayım bi de temkinli olmak Lazım

Merhabalar. Acıbadem Altunizade Hastanesinde ; Doç dr. Oktay Kaymak perinatoloji uzmanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…