Evet sertleşme oluyordu ara ara sonra şniyor En fazla 1 dk içinde iniyordu doktorada gittim baktık çok şükür hiç bir sorun açılma vs yok ama yinede magnezyum kullanmaya devam et dedi geöti şimdilikInşallah tatmin edici ve doğru Sonuçlsr alırsın canım.Kasılma Dediğin nasıl oluyo karnın tek Taraflı kabarıp bikaç saniye sonra inmesi mi
Kizlar tetanoz asisi olan var mi?
Benim.bugunlerde olmam gerekiyor
Kizlar tetanoz asisi olan var mi?
Ben de sağlık ocağından aramalarını bekliyorum. Ama muhtemelen memlekete gitmiş olacağım, 1 hafta 10 gün gecikebilir aşı. Sorun olur mu ki?
Evet biz yaptırdık hziranın son haftası çeşmeye gideceğiz kısmetseNasip olursa tatil planı yapan anneler varmı hamileyken.
İnşallah canım Allah nasip ederse bebeğine huzurlu mutlu bir tatil yaparsın inşallah..Evet biz yaptırdık hziranın son haftası çeşmeye gideceğiz kısmetse
Nasip olursa tatil planı yapan anneler varmı hamileyken.
Bunun için ben de gitmiştim doktora bana bu kasılmsnın rahmin büyümesi için gerekli olduğunu söyledi günde 15 defa filan olabilir dedi kasılmadan nasıl büyüyecek rahim dedi.Kanama,su gelmesi ,bebek hareketsizliği olmadığı sürece sorun yoktur dedi.Bana hiç magnezyum filan vermiyor rahim kasılarak büyür diyo bilmem kiEvet sertleşme oluyordu ara ara sonra şniyor En fazla 1 dk içinde iniyordu doktorada gittim baktık çok şükür hiç bir sorun açılma vs yok ama yinede magnezyum kullanmaya devam et dedi geöti şimdilik
Bizim memleketimiz Mersin, bayramdan itibaren 10 gün kadar orada olacağız. Denize de girmeyi düşünüyorum. Salı günü doktora soracağım bir sorun olup olmayacağını. Değilse sabah akşam denize girerim herhalde. Ağustostan beri gözümde tütüyor, bunaldım karasal iklimde sanırım
Ben kizima hamileyken yaptirip 5 dozu da tamamladim.Omur boyu koruyuculugu var. O yuzden bu defa yaptirmayacagim ama 5 inde de hicbir sorun yasamamistimKizlar tetanoz asisi olan var mi?
Mersinin neresindensin canimBizim memleketimiz Mersin, bayramdan itibaren 10 gün kadar orada olacağız. Denize de girmeyi düşünüyorum. Salı günü doktora soracağım bir sorun olup olmayacağını. Değilse sabah akşam denize girerim herhalde. Ağustostan beri gözümde tütüyor, bunaldım karasal iklimde sanırım
Hoşbulduk canımKızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim 21 haftadayım. Kağıtta gebelik haftasının ileri olması nedeniyle değerlendirme iyi yapılamadı yazıyor . Amniyon maayi de hafif azalmış . Şimdiden azalmış olması beni korkutuyor .Purpplee hoşgeldin
Henüz bakmadım ama mayo giyemeyiz sanırım bikini altı alacağım sadeve üstler olur sanıyorum altlarım olmaz güneş kremim var almıştımİnşallah canım Allah nasip ederse bebeğine huzurlu mutlu bir tatil yaparsın inşallah..
Bizimde aynı tarihde planımız var kısmet olursa çok hevesliyim inşallah gönlümüze göre sağlıkla gider geliriz hepimiz...
Mayo seçimini yaptın mı ben penti denn aldım ama siyah sanki karalar bağlamış gibi renkli bisi bulamadım .. bide güneş kremi tavsiyen varmı kuzum.
Bilemiyorumki canım bana dikkat et herşey yolunda ama çok yorma kendini çok fazla yeme ilişkiyede girmeyin buara dedi aslında çok rahat bi doktordur ama ne olur ne olmaz diye sanırım magnezyum kullan dedi bana da faydası oldu açıkçası kasılma rahim ağzının açılmasına sebep olabilyiorya oyüzden sanırım durdurmak gerekiyor ..şuandada oluyormu hala peki?Bunun için ben de gitmiştim doktora bana bu kasılmsnın rahmin büyümesi için gerekli olduğunu söyledi günde 15 defa filan olabilir dedi kasılmadan nasıl büyüyecek rahim dedi.Kanama,su gelmesi ,bebek hareketsizliği olmadığı sürece sorun yoktur dedi.Bana hiç magnezyum filan vermiyor rahim kasılarak büyür diyo bilmem ki
Sırt üstü uzanırsam oluyo onun dışında olmuyo.Çevremdeki bütün anneler kendilerinde de Zamsnında olduğunu Söylüyorlar doktor da bu kasılmayı gerekli görüyo kendince ama ben farklı bir doktora sorayım bi de temkinli olmak LazımBilemiyorumki canım bana dikkat et herşey yolunda ama çok yorma kendini çok fazla yeme ilişkiyede girmeyin buara dedi aslında çok rahat bi doktordur ama ne olur ne olmaz diye sanırım magnezyum kullan dedi bana da faydası oldu açıkçası kasılma rahim ağzının açılmasına sebep olabilyiorya oyüzden sanırım durdurmak gerekiyor ..şuandada oluyormu hala peki?
Merhabalar. Acıbadem Altunizade Hastanesinde ; Doç dr. Oktay Kaymak perinatoloji uzmanı.Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben yurtdiaindayim bu ay sonu istanbula geliyorum. Geldigim zaman iyi bir hastanede komple bi bebegi ultrasonda falan iste herhangi bi sikinti varmi hersey yolundami kontrol edecek guvenilir kaliteli bi hastanede muayene olmak istiyorum tavsiyeniz var mi anadolu yakasi tercihim ama fark etmez iyi bir yer olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?