2018 Ekim Anneleri

Perşembe tekrar gideyim bebgimle ilgili iyi haberleri alayım sonrada fitil bitince başka bir doktora daha gidecem. Çok teşekkür ederim sizede. İnşallah sağlıkli bebeklerimiz dogumlarimiz olur.

Mersin'de havalar sıcak hazırlıklı gelin. Ama deniz için tam zamani. Bizde ramazan sonrası haftasonlarini bos geçmeyin artık

Canim etekli mayo vardi ben ondam aldim ama cok kara ya ( simdi dedigin kreme baltom madem soz memnunsunuz b3nde onu deniycem insallah cok sag ol.. ayyy insallah hayirlisiyla gidelim d3niz gun3s depolayalim biraz..

Masallah bebegine canim 41 kere insallah her zaman annesiyle boyle saklambac oynasin ..bende denizi cok istiyorum insallah hepimize guzel guz3l nasip olur ..

Hoşgeldin canım tekrardan:) seni görmek iyi geldi

Ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum cnm Anadolu yakasında femical klinikte prof a idiyorum istersen adını yazayım Dr um liv hospital da bölüm başkanı

Günaydınlar kızlar yorgunlukla başlayan bir nöbet günüm olsa da son nöbetim olduğunu bilmek huzur veriyor. Yarın için eğer dönüş yaparlarsa hastaneden saat konusunda ayrıntılı ultrasonum var inş iyi geçer o da. Herkese mutlu günler diliyorum öpüldünüz kızlar bol tekmeli günler

Canim senin dogum eylul sona mi geliyor

Büyük ihtimalle canım :)
Buarada seker konusunda konusulan cok sey var.Hic kafani karistirma.kadin dogum doktorlari ister.Onemli olan uygulama yani aclik sekerin tokluk sekerin vs.
Icilen sivi konusuna gelince abartildigi gb birsey degil ki bazi doktorlarin uygulamasi 2-3 tatli 1 top dondurma yiyip fln bakmak mesela tokluğa.

İnşallah ya, tüm bir kış o denizin özlemiyle yanıp tutuştum. İnşallah senin de iyi geçer, atarız kendimizi sulara :)

Mersinin neresindensin canim

Silifke canım.

Mersin'de havalar sıcak hazırlıklı gelin. Ama deniz için tam zamani. Bizde ramazan sonrası haftasonlarini bos geçmeyin artık

Acayip hazırlıklıyım. Ankarada donuyoruz, haziran ayında yün ceket giydim dün ofiste, soba yaktım ayağımın altında. Yanayım biraz

Günaydın
Kızımda uyanmış dün beni merak ettirdi şimdi sagdan kuvvetli tekmeler soldan hafif yumruklar yiyorum :) sabah sporu yapıyor kuzum
Şeker yüklemesi konusunda şunu söyleyebilirim reaktif hipoglisemi ve insulin direncin var. Önceden yükleme yaptırdım içerdikleri glukoz 2-4 dilim büyük baklava ile aynı şeker oranına sahip tabi onda yuksek cikarda dozu arttiriyorlar o ayri

Cnn his geldin tekrar. Hamilelik sureci surekli bir yürek çarpıntısı halinde geçer olsu. Buna bin şükür allah beterinden saklasin. Bebeklerimiz iyi olsun. Sağlıklı olsun.yatiyorum simdi surekli opr yeni oldugu icin. sen nasılsın?

Haftasına göre 5 gün büyük. Ama bana ayrıntılı için randevu vereceklerinde 20-24 hafta arası bakılır ona göre gelin demişti. 21 +0 da bana tam zamanı gibi gelmişti
Cnn benimki 10 gün önden gidiyor ben 20 haftamda girmiştim sata göre. Ama Her şeye bakıldı.baska bir terslik.olmus olmasın hani cihaz kaynaklı filan... bilemedim

Hoşbulduk canım
Aynen öyle canım iş hamile kalmakla bitmiyormuş ama bugünlerimize Şükürler olsun yine.Rabbim beterinden saklasın.Ben şimdilik iyiyim de işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor bu hamilelikte dua etmekle geçiyo.Raporu uzattım karneye bağladım elimden geleni yapıyorum ve dua ediyorum Sağlıcakla gelsin inş kuzucuklar

Benide 22bittiğinde çağırdı gidecepim zaten 22-24 arası oluyor dedi normal zamanda gitmişsin bence

Bence de normal zaman ya niye öyle yazıyor anlamadım. Bakan dr tecrübesiz mi ki diye düşünmeye başladım. Genç biriydi öyle olmaz ama kendimi bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorum

1 hafta sonrA çağırdı kendi dr um bakmadı ultrasona zaten. Ama ben dayanamam cuma gitmeyi düşünüyorum inşallah.

Bende 21. Haftada oldum ayrıntılı yı
Normalde 20 ile 24 uygun diyorlar
Amniyonun azalması inşallah çok sıkıntı yapmaz gebeliginde

Önceki gebeliğimde de de az demişlerdi ama bu kadar erken dememişlerdi. 21 hafta olması beni korkutuyor. Yoksa korkmam

Cnn benimki 10 gün önden gidiyor ben 20 haftamda girmiştim sata göre. Ama Her şeye bakıldı.baska bir terslik.olmus olmasın hani cihaz kaynaklı filan... bilemedim

Şuan her şey olabilir diye düşünüyorum İnan ki. Kendi dr uma gitçem inşallah. Burada ayrıntılı ultrason için başka bir birime gönderiyorlar o yüzden böyle belirsiz içindeyim

Merhaba kızlar... Ben yatmaya devam ediyorum.opr daha yeni olduğum için çok dikkat etmem gerekiyor. Kanamam pembeye döndü. Kimi zaman geliyor kimi zaman gelmiyor. Ağrılarım çok yok. Ama insan yine de korkuyor ve tüm hareketlerine çok dikkat ediyor. Bu süreci hayırlısıyla geçireceğim inşallah bebeğim dayanacak. Destek olan herkese benden duasını wsirgemeyen herkese çok çok teşekkür ederim. Iyki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…