Perşembe tekrar gideyim bebgimle ilgili iyi haberleri alayım sonrada fitil bitince başka bir doktora daha gidecem. Çok teşekkür ederim sizede. İnşallah sağlıkli bebeklerimiz dogumlarimiz olur.Canim en azindan baska bir dr a daha gorun istersen belki daha deteyli senin de icini rahatlatacak sekilde takibe alir bahsetigin parcalar icin ..hic gec kalmis sayilmazsin en azindan baska bir dr a daha gorundum diye kalbin mutmain olur..
Tekrar gecmis olsun Allah 'a emanet ol ve şifan tez olsun insallah
Mersin'de havalar sıcak hazırlıklı gelin. Ama deniz için tam zamani. Bizde ramazan sonrası haftasonlarini bos geçmeyin artıkBizim memleketimiz Mersin, bayramdan itibaren 10 gün kadar orada olacağız. Denize de girmeyi düşünüyorum. Salı günü doktora soracağım bir sorun olup olmayacağını. Değilse sabah akşam denize girerim herhalde. Ağustostan beri gözümde tütüyor, bunaldım karasal iklimde sanırım
Oktay hoca Ankara Hastanesi'ndeydi 2 yıl önce. Benim ilk bebegimin ayrıntılı usg sini de o yapmıştı. Çok iyidirMerhabalar. Acıbadem Altunizade Hastanesinde ; Doç dr. Oktay Kaymak perinatoloji uzmanı.
Henüz bakmadım ama mayo giyemeyiz sanırım bikini altı alacağım sadeve üstler olur sanıyorum altlarım olmaz güneş kremim var almıştımSaskinAnne tavsite etmişti çok memnunum solante pregna hamileler için hiç güneşi geçirmiyor tenime ben çok beyazım çünkü
Selamlar,
Yaklaşık 1 haftadır küçük hanımı ciddi şekilde hissediyorum. Oyun oynuyoruz resmen tekme atıyor dönüyor :)
Bugün ılk dozu oldum 20+1 de olmuş oldum 1 ay sonra tekrar gidicem. Hiç birşey hissetmedim bu arada yan etki olarak.
Günü birlik olarak yapılacak sanırım bizde ama denize girmeyi çok istiyorum.
Hoşgeldin canım tekrardan:) seni görmek iyi geldiArkadaşlar herkese merhaba,
Kısmet olursa doğum sonrası geleyim diyordum ama alışmışım buraya merak ettim sizleri aktif oldum tekrardan.Beni eleştiren iki arkadaş olmuş canları Sağolsun.Çok yanlış ithamlarda bulunulmuş çok üzüldüm,neyse..
Buradaki her arkadaşımın stresini,Acısını Fazlasıyla içselleştiren bir insanım.Bazen kendimize de başkalarına da dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden malesef.Üzülüyorum çok üzülüyorum ve günde defalarca dualar ediyorum rumuzu ile dua bekleyen herkese.Ben kanamalı bir hamileyim ve plasenta aşağıdaydı.2.5 aydır evde istirahat halindeyim.Kendimi bebeğimi %1 lik risk faktörlerinden bile uzak tutmaya çalışıyorum.Son kayıp yaşayan arkadaşıma herkesten daha çok üzüldüm ve Zayıf kaldım dayanamadım evde biri ölmüştü sanki.Bu bencillik değil asla! Annelik iç güdüsüyle bebeğimi bu psikolojiden uzak tutmaya Çalışmanın neresi yanlış.Ayrıca herkesin Duygularını ifade ediş biçimi farklı,ben de ortaya yazarak ifade etmeye çalıştım.Doğru ya ds yanlış,neyse
A Atape canim hastanede yatmışsın ama çok şükür operasyonun iyi geçmiş çok sevindimRabbim 36 yı görmek geçmek nasip etsin.
@ozge87 kilon varsa geç hissedebilirsin ben kilolu Değilim 18+0 da içerden bişeyler hissetmeye başlamıştım ama doktor buna kasılma Demişti .20.haftada dışardan da görmeye başladım çok şükür.20 de hissedeceksin net olarak inş
Hepimiz vakti zamanı dolunca kucağımıza saplıcakla alalım inşallah Kuzucuklarımızı.Kayıp yaşayanlara Rabbim Sabri'n en büyüğünü versin ve yerini doldursun inşallah
Ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum cnm Anadolu yakasında femical klinikte prof a idiyorum istersen adını yazayım Dr um liv hospital da bölüm başkanıArkadaslar bir sey sormak istiyorum. Ben yurtdiaindayim bu ay sonu istanbula geliyorum. Geldigim zaman iyi bir hastanede komple bi bebegi ultrasonda falan iste herhangi bi sikinti varmi hersey yolundami kontrol edecek guvenilir kaliteli bi hastanede muayene olmak istiyorum tavsiyeniz var mi anadolu yakasi tercihim ama fark etmez iyi bir yer olsun yeter
Ben 28.haftada üçlü karma aşısı yaptıracagim cnm Dr um onu tavsiye ettiKizlar tetanoz asisi olan var mi?
Benim.bugunlerde olmam gerekiyor
21hazirand yaptıracagim cnm glikoz um Cok düşük benim 61degerimMerhaba arkadaslar seker yukleme testi yaptiran varmi veya yaptiracak??
Sağol csnım HoşbuldukHoşgeldin canım tekrardan:) seni görmek iyi geldi
Canim senin dogum eylul sona mi geliyor
Vallahi benimd3 burnumda tutuyor hep bi yanım yazın gebe olursam bebeğine ilk tatileme çıkarım diye hayaller kuruyordum.. benimde en yakın kontrol bu cuma inşallah hayırlısı ile sorun yok git der dr.
İnşallah senin kontrolünde çok güzel geçer sende şöyle derin bir ohhhhh beee dersin canım.
Mersinin neresindensin canim
Mersin'de havalar sıcak hazırlıklı gelin. Ama deniz için tam zamani. Bizde ramazan sonrası haftasonlarini bos geçmeyin artık
.Oktay hoca Ankara Hastanesi'ndeydi 2 yıl önce. Benim ilk bebegimin ayrıntılı usg sini de o yapmıştı. Çok iyidir
Cnn his geldin tekrar. Hamilelik sureci surekli bir yürek çarpıntısı halinde geçer olsu. Buna bin şükür allah beterinden saklasin. Bebeklerimiz iyi olsun. Sağlıklı olsun.yatiyorum simdi surekli opr yeni oldugu icin. sen nasılsın?Arkadaşlar herkese merhaba,
Kısmet olursa doğum sonrası geleyim diyordum ama alışmışım buraya merak ettim sizleri aktif oldum tekrardan.Beni eleştiren iki arkadaş olmuş canları Sağolsun.Çok yanlış ithamlarda bulunulmuş çok üzüldüm,neyse..
Buradaki her arkadaşımın stresini,Acısını Fazlasıyla içselleştiren bir insanım.Bazen kendimize de başkalarına da dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden malesef.Üzülüyorum çok üzülüyorum ve günde defalarca dualar ediyorum rumuzu ile dua bekleyen herkese.Ben kanamalı bir hamileyim ve plasenta aşağıdaydı.2.5 aydır evde istirahat halindeyim.Kendimi bebeğimi %1 lik risk faktörlerinden bile uzak tutmaya çalışıyorum.Son kayıp yaşayan arkadaşıma herkesten daha çok üzüldüm ve Zayıf kaldım dayanamadım evde biri ölmüştü sanki.Bu bencillik değil asla! Annelik iç güdüsüyle bebeğimi bu psikolojiden uzak tutmaya Çalışmanın neresi yanlış.Ayrıca herkesin Duygularını ifade ediş biçimi farklı,ben de ortaya yazarak ifade etmeye çalıştım.Doğru ya ds yanlış,neyse
A Atape canim hastanede yatmışsın ama çok şükür operasyonun iyi geçmiş çok sevindimRabbim 36 yı görmek geçmek nasip etsin.
@ozge87 kilon varsa geç hissedebilirsin ben kilolu Değilim 18+0 da içerden bişeyler hissetmeye başlamıştım ama doktor buna kasılma Demişti .20.haftada dışardan da görmeye başladım çok şükür.20 de hissedeceksin net olarak inş
Hepimiz vakti zamanı dolunca kucağımıza saplıcakla alalım inşallah Kuzucuklarımızı.Kayıp yaşayanlara Rabbim Sabri'n en büyüğünü versin ve yerini doldursun inşallah
Cnn benimki 10 gün önden gidiyor ben 20 haftamda girmiştim sata göre. Ama Her şeye bakıldı.baska bir terslik.olmus olmasın hani cihaz kaynaklı filan... bilemedimHaftasına göre 5 gün büyük. Ama bana ayrıntılı için randevu vereceklerinde 20-24 hafta arası bakılır ona göre gelin demişti. 21 +0 da bana tam zamanı gibi gelmişti
Hoşbulduk canımCnn his geldin tekrar. Hamilelik sureci surekli bir yürek çarpıntısı halinde geçer olsu. Buna bin şükür allah beterinden saklasin. Bebeklerimiz iyi olsun. Sağlıklı olsun.yatiyorum simdi surekli opr yeni oldugu icin. sen nasılsın?
Benide 22bittiğinde çağırdı gidecepim zaten 22-24 arası oluyor dedi normal zamanda gitmişsin bence
Beni bugun aradı ebe,kizimda 2 doz olmustum yarın hatirlatma dozu yapilip kalanida tamamlanacak
Kan tahlillerinizide yapariz tekrar,bebiside dinleriz dedi :)
Canim pozisyonundan olabilir.
Bende dün oynadikca irkildim,ayaklari alta alta vurdu :) Gece dinlendikce rahatladim.
Benim randevu aldigim radyoloji uzmani kendisi hesaplayip cuma gunune bana gun verdi canim.
23 bitmis olacak.
Degerlendirilemedigi icin bilgi dusmuslerdir.Yine cagirmadi mi?
Bende 21. Haftada oldum ayrıntılı yı
Normalde 20 ile 24 uygun diyorlar
Amniyonun azalması inşallah çok sıkıntı yapmaz gebeliginde
Cnn benimki 10 gün önden gidiyor ben 20 haftamda girmiştim sata göre. Ama Her şeye bakıldı.baska bir terslik.olmus olmasın hani cihaz kaynaklı filan... bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?