2018 Ekim Anneleri

bide havlu aldım kızlar yazmayı unutmuşum yanılmıorsam oda 22 tl di bu arada demin aldıklarımın resmini koyacağıma yanlışlıkla kuzenlerle selfiemizi eklemiştim düzelttim
cnm aldıklarını gördüm güle güle kullan bende bir bakıcagım dediğin siteye

Bende evdeyım raporluyum yatıyorum canım, aynen hersabah şükrediyorum bir gün daha geçti diye, çok şükür bizimle yavrularımız, bende o ihtimali duydum ondan sordum, dr a henüz sormadım Bayram'dan sonra kontrolüm var inşallah

Masallah bebegine canim 41 kere insallah her zaman annesiyle boyle saklambac oynasin ..bende denizi cok istiyorum insallah hepimize guzel guz3l nasip olur ..
Amin inşallah hep böyle olur hissettikçe içim rahatlıyor mutlu oluyorum :)

Deniz için doktora danışmak lazım mi acaba temiz olmazsa mikrop ihtimali olur mu ki.

Güle güle kullanacağı zamanlarda gelsin inşallah :) Ulaştı mı ürünler site güvenilir mi? O kadar uygunsa bende bakmaya başlarım. Daha hiç bişey almadım

Ben çok hızlı kilo almaya başladım sanki. Kontrole gideli 10 gün falan oldu o zamanla şimdi arasında 2 kilo oynuyor neredeyse. Istahimda çok açık nasıl dikkat edicem bilmiyorum resmen durduramıyorum kendimi

canım valla ben siteyi ilk instagrmda gördüm tabiki güvenmedim,sonra orada sadece ürünün tanıtımı vs yaptıklarını satışın web sitesinden yapıldığını söylediler havale kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğide olunca tamam dedim bide orda ürün alan kişilerin resimleride vardı ürünlerin memnun kaldım valla saat 4e kadar sipariş verilince aynı gün kargoya veriliyor canım çok ilgililer çok memnun kaldım çok pahalı ürünlerden sonra ilaç gibi geldi

adresleri antalyadaymış ben urfadayım perşembe gece sahur vakti sipariş verdim pzt elimdeydi :)

Selam canim...
Masallah sana bebegine toparlaniyorsun yavas yavas Allah 'in izniyle .. uzanip yatarlen yada otururken kafani takmiycak bi meskale bulsan nasil olur olur h3m surekli gerilip k3ndini sıkmaz biraz rahat olursun..
Cok s3vindim kuzum iyiye gidiyorsun Masallah kirmizilar p3mpeye donmus agrilar cok yok insallah dahada iyi olacaksin Allah şifani tez versin canim dahada guzel gunler seni bekliyor insallah heraey zorda olsa yoluna giricek Allah 'in izniyl3

Gecmis olsun canim ..insalah hep boyle guzel haberlerle cikarsin gittigin kontrolllerden

Günaydın annişler..İki günlük yasaktan sonra tekrar merhaba :)) Bebişler iyidir inşallah?

Hosgeldin canim sen nasilsin cok sukur iyiyiz .

Aldiklarim kizlar

Ayyyyy masallahhhhh kuzun simdiden stok yaptirmis sana ..
Allah 'im guzel mutlu gunlerde hepsini bir bir kullanmayi nasip eylesin yavruna insallah...

Canim dr a mutlaka sor izin verirse girersin havuz zaten yasak dedi benimki .. deniz icinde temiz oldugi saatlerde kimseler girmeden girip cimmek lazimmis bende kimse yokken erken saatlerde girer cimerim insallah.

Arkadaslar ben geldim dogum yaptım bebegim iki gunluk bugün taburcu oldum sezaryan oldum iki gun sonra bebek kontrole goturecem çocuk doktoru muayene edecekmiş edecekmiş ben cmv edecekmiş dolayı emzirmedim korkudan vereyim mi sizce zatennbiberrona alıştı gogsumu btutmuyor ya

Arkadaşlar bebeğim doğdu iki günlük sezaryan la ama emzirmedim korkudan cmv den dolayı vereyim mi sizce taburcu oldum bu sabah bebek işitme kontrolden geçti iki gün sonra doktora gotuurecekmisim muayene edecek doktor ama.bilgisi olannvarsa paylassin

Bu grupta sizin sorununuzu yaşayan kimse yok Mayıs-Haziran anneleri grubunuz vardır onlara sordunuz mu?dokyorunuxa bu soruları sormuyor mısınz ?esas bilgi sahibi olan Kışı odur biz hadi emzir desek emzirecek misiniz
Gözünüz aydın bu arada

Canım riskli gebeliklerde bir sorun yaratabilir belki ama dr un sorun görmediyse yapılabilir bence

Canım bayanın ne istediğini pek anlamadım bana bir ara özelden de yazdı 2015 ekim annelerindeydim oraya da yazdı burada cevabını bulamadığı halde yazmaya devam ediyor ben tuhaf buluyorum açıkçası. Dediğin gibi bilgi sahibi olsak bilgi veririz ama ciddiye alma noktasında kararsızlık yaşıyorum

Burda buna cevap verecek biri olduğunu sanmıyorum bence bu konuyu dotkorunuzla görüşmelisiniz keşke sorsaydınız doktorunuza sütünüz boşa gitmesin bence biran önce görüşün ..gözünüzaydın buarada darısı hepimizin başına inşallah

Hastane çıkışını aldim sonunda. Ebebekten aldim turkuaz beyaz tonlarında
Aventin 0+ cam biberon ile avent soothie emzik aldim birde indirimdeydi
Kendime de gece uyku için yastık aldim bacaklarımı nereye koyacagimi bilmiyorum çok ağrıyor gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…