Aldiklarim kizlar
cnm aldıklarını gördüm güle güle kullan bende bir bakıcagım dediğin siteyebide havlu aldım kızlar yazmayı unutmuşum yanılmıorsam oda 22 tl di bu arada demin aldıklarımın resmini koyacağıma yanlışlıkla kuzenlerle selfiemizi eklemiştim düzelttim
çok sağolasın canımmcnm aldıklarını gördüm güle güle kullan bende bir bakıcagım dediğin siteye
Bende evdeyım raporluyum yatıyorum canım, aynen hersabah şükrediyorum bir gün daha geçti diye, çok şükür bizimle yavrularımız, bende o ihtimali duydum ondan sordum, dr a henüz sormadım Bayram'dan sonra kontrolüm var inşallahÇıktım eve cnm evde yatıyorum şimdi. Her şeyden korkar oldum vallaha .tereniz yaptırmadım çünkü dr bir ihtimal de olsa tereniz aşısının rahim açıklığını tetikleyebileceğini söledi. O yüzden olmadım. Doğum esnasında da vurulabiliyirmus. Yada doğuma yakın bir iki gün önce. Çokta önem teşkil.etmiyirmus yani. Sen nasılsın? Inşallah bebislerimizi alacağız hayırlısıyla kucağımiza
Çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşalalhAldiklarim kizlar
Allah razı olsun amin çok sağolunÇok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşalalh
Amin inşallah hep böyle olur hissettikçe içim rahatlıyor mutlu oluyorum :)Masallah bebegine canim 41 kere insallah her zaman annesiyle boyle saklambac oynasin ..bende denizi cok istiyorum insallah hepimize guzel guz3l nasip olur ..
kızlar merhaba öncelikle sağlık sorunu yaşayan annelerimize çok geçmiş olsun diyouminternetten en ucuzbebe market.com diye bi site buldum instagramda da sayfaları var alışveriş yaptım emzirme minderini 30 tl ye aldım :) uygun fiyatlı ürünleri 5 li hastane çıkışı 15 tl di mesela eğer ihtiyacınız varsa bakın derim zira civilde alt açma minderi 50 tl di şu nohutlu olanlar varya onu 17 tl ye aldum emzirme minderide e-bebekte 70 tl di çok beğendim iş yerindeyim şimdi resim atmaya çalışacam görün diye :)
Amin inşallah hep böyle olur hissettikçe içim rahatlıyor mutlu oluyorum :)
Deniz için doktora danışmak lazım mi acaba temiz olmazsa mikrop ihtimali olur mu ki.
Güle güle kullanacağı zamanlarda gelsin inşallah :) Ulaştı mı ürünler site güvenilir mi? O kadar uygunsa bende bakmaya başlarım. Daha hiç bişey almadım
adresleri antalyadaymış ben urfadayım perşembe gece sahur vakti sipariş verdim pzt elimdeydi :)canım valla ben siteyi ilk instagrmda gördüm tabiki güvenmedim,sonra orada sadece ürünün tanıtımı vs yaptıklarını satışın web sitesinden yapıldığını söylediler havale kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğide olunca tamam dedim bide orda ürün alan kişilerin resimleride vardı ürünlerin memnun kaldım valla saat 4e kadar sipariş verilince aynı gün kargoya veriliyor canım çok ilgililer çok memnun kaldım çok pahalı ürünlerden sonra ilaç gibi geldi
Merhaba kızlar... Ben yatmaya devam ediyorum.opr daha yeni olduğum için çok dikkat etmem gerekiyor. Kanamam pembeye döndü. Kimi zaman geliyor kimi zaman gelmiyor. Ağrılarım çok yok. Ama insan yine de korkuyor ve tüm hareketlerine çok dikkat ediyor. Bu süreci hayırlısıyla geçireceğim inşallah bebeğim dayanacak. Destek olan herkese benden duasını wsirgemeyen herkese çok çok teşekkür ederim. Iyki varsınız.
Bende sağlık ocağına gittim.
Tetanoz aşısını vurdu ebe,bi sonraki aşım seneye artık :)
Kan ve idrar verdim tahlil icin.
Bide bebisin kalp atislarini dinledik,rahatsiz oldu hanimefendi vurup durdu :)
Buyuk kizimda elimden tuttu aşı olurken kuzum :)
Cuma gunude detaylim var cok merak ediyorum
Günaydın annişler..İki günlük yasaktan sonra tekrar merhaba :)) Bebişler iyidir inşallah?
Aldiklarim kizlar
Deniz için doktora danışmak lazım mi acaba temiz olmazsa mikrop ihtimali olur mu ki.
Güle güle kullanacağı zamanlarda gelsin inşallah :) Ulaştı mı ürünler site güvenilir mi? O kadar uygunsa bende bakmaya başlarım. Daha hiç bişey almadım
Güle güle kullan canım çok güzeller bende burdan bikaç şey sipariş etmek istiyorum nasıl güzelmi memnun kaldınmıAldiklarim kizlar
Bu grupta sizin sorununuzu yaşayan kimse yok Mayıs-Haziran anneleri grubunuz vardır onlara sordunuz mu?dokyorunuxa bu soruları sormuyor mısınz ?esas bilgi sahibi olan Kışı odur biz hadi emzir desek emzirecek misinizArkadaslar ben geldim dogum yaptım bebegim iki gunluk bugün taburcu oldum sezaryan oldum iki gun sonra bebek kontrole goturecem çocuk doktoru muayene edecekmiş edecekmiş ben cmv edecekmiş dolayı emzirmedim korkudan vereyim mi sizce zatennbiberrona alıştı gogsumu btutmuyor ya
Canım riskli gebeliklerde bir sorun yaratabilir belki ama dr un sorun görmediyse yapılabilir benceTetanozun böyle bir riski mi varmış benşm doktor rahim ağzıyla hiç ilgilenmiyo nedense ve tetanozu sorduğumda yaptırabilirsin dedi 12 haziranda ilk doz için çağrılmıştım of kafam karıştı
Bu arada rahim ağzı uzunluğunu özellikle ölçmesini istemiştim zorla ölçmüştü 3.8 miş normal dedi ama ne bileyim
Canım bayanın ne istediğini pek anlamadım bana bir ara özelden de yazdı 2015 ekim annelerindeydim oraya da yazdı burada cevabını bulamadığı halde yazmaya devam ediyor ben tuhaf buluyorum açıkçası. Dediğin gibi bilgi sahibi olsak bilgi veririz ama ciddiye alma noktasında kararsızlık yaşıyorumBu grupta sizin sorununuzu yaşayan kimse yok Mayıs-Haziran anneleri grubunuz vardır onlara sordunuz mu?dokyorunuxa bu soruları sormuyor mısınz ?esas bilgi sahibi olan Kışı odur biz hadi emzir desek emzirecek misiniz
Gözünüz aydın bu arada
Burda buna cevap verecek biri olduğunu sanmıyorum bence bu konuyu dotkorunuzla görüşmelisiniz keşke sorsaydınız doktorunuza sütünüz boşa gitmesin bence biran önce görüşün ..gözünüzaydın buarada darısı hepimizin başına inşallahArkadaslar ben geldim dogum yaptım bebegim iki gunluk bugün taburcu oldum sezaryan oldum iki gun sonra bebek kontrole goturecem çocuk doktoru muayene edecekmiş edecekmiş ben cmv edecekmiş dolayı emzirmedim korkudan vereyim mi sizce zatennbiberrona alıştı gogsumu btutmuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?