2018 Ekim Anneleri

Bana bi form vermişlerdi gebe polikliniginden 20-24 hafta arası yazıyordu ben radyolojiden randevu almadım Ali hoca kendi bakıyor dedikleri için. Şimdi bende 22+5 haftada gideceğim ayrintiliya sıkıntı yapma

Cok sevindim iyi olduguna.Merak ediyordum.
Insallah boyle de sikintisiz gecer.
Zaten sakin iyiyim diye dusunup bi an boşlama canim.Dikisler ne kadar tutarsa kâr❤

Bende sağlık ocağına gittim.
Tetanoz aşısını vurdu ebe,bi sonraki aşım seneye artık :)
Kan ve idrar verdim tahlil icin.
Bide bebisin kalp atislarini dinledik,rahatsiz oldu hanimefendi vurup durdu :)
Buyuk kizimda elimden tuttu aşı olurken kuzum :)
Cuma gunude detaylim var cok merak ediyorum

36 yı görene kadar işe gitme bence canım operasyon üzerinden ne kadar geçerse geçsin eski ya da yeni olsun hep çok dikkatli ol Rabbim korusun gözetsin

Merhaba bende Ekimde ikinci kez anne olma adayıyım bu haftaya kadar herşey yolunda gidiyordu ayrıntılı ultrasonda suyumun normalin alt sınırında olduğunu öğrendim biraz moralim bozuldu benimle aynı durumu yaşayan var mı

Csnım Hoşgeldin yalansindunya seninkübe benzer bir sonuç aldı inşallah ikinizinki de normal seviyeye çıkar

Tşkr ederim canım, bnm kilom da var korkuyorum yaptırırım bende sağol canım

Son düzenleme:
Ğcanım eve çıktın mı , inşalalh sağlıkla vaktinde alacağız bende aynı opr. 1 hafta oldu olalı, bende yatıyorum, sen tetanoz yaptırmışmıydın, ben henüz yaptırmadım da

Cok sevindim iyi olduguna.Merak ediyordum.
Insallah boyle de sikintisiz gecer.
Zaten sakin iyiyim diye dusunup bi an boşlama canim.Dikisler ne kadar tutarsa kâr❤
Haklısın. Zaten ödüm patlıyor. Yatıyorum her şeyden korkar oldum. Dikişler ne kadar dayanırsa o kadar kâr

36 yı görene kadar işe gitme bence canım operasyon üzerinden ne kadar geçerse geçsin eski ya da yeni olsun hep çok dikkatli ol Rabbim korusun gözetsin
Yok cnn gitmiycem. Raporluyum. Yatarak geçicek bundan sonra gunlerim. Her şeyden korkar oldum zaten . Hepimizin yavrusunu korusun allahım.

Haklısın. Zaten ödüm patlıyor. Yatıyorum her şeyden korkar oldum. Dikişler ne kadar dayanırsa o kadar kâr

Sen zaten kanamayla ve aciklikla gittigin icin rahim daha yumusaktir diye dusunuyorum.Sadece önlem amaclida yapilmadi.
Cok yakinen sahit oldugum icin söylüyorum.Zor zamanlar ama aynen tedbirini al❤
Annesine yardimci olacak bebis insallah :)❤

Ğcanım eve çıktın mı , inşalalh sağlıkla vaktinde alacağız bende aynı opr. 1 hafta oldu olalı, bende yatıyorum, sen tetanoz yaptırmışmıydın, ben henüz yaptırmadım da
Çıktım eve cnm evde yatıyorum şimdi. Her şeyden korkar oldum vallaha .tereniz yaptırmadım çünkü dr bir ihtimal de olsa tereniz aşısının rahim açıklığını tetikleyebileceğini söledi. O yüzden olmadım. Doğum esnasında da vurulabiliyirmus. Yada doğuma yakın bir iki gün önce. Çokta önem teşkil.etmiyirmus yani. Sen nasılsın? Inşallah bebislerimizi alacağız hayırlısıyla kucağımiza

Inşallah inşallah. Dua ediyirum her gün allahım onu bana bağışlasın. Hepjmizinkini de bizlere bagislasin. Bizim de sınavımız buymuş. Oğlum bırakmayacak annesini yaramazlık yapıyor

kızlar merhaba öncelikle sağlık sorunu yaşayan annelerimize çok geçmiş olsun diyoum internetten en ucuzbebe market.com diye bi site buldum instagramda da sayfaları var alışveriş yaptım emzirme minderini 30 tl ye aldım :) uygun fiyatlı ürünleri 5 li hastane çıkışı 15 tl di mesela eğer ihtiyacınız varsa bakın derim zira civilde alt açma minderi 50 tl di şu nohutlu olanlar varya onu 17 tl ye aldum emzirme minderide e-bebekte 70 tl di çok beğendim iş yerindeyim şimdi resim atmaya çalışacam görün diye :)

Tetanozun böyle bir riski mi varmış benşm doktor rahim ağzıyla hiç ilgilenmiyo nedense ve tetanozu sorduğumda yaptırabilirsin dedi 12 haziranda ilk doz için çağrılmıştım of kafam karıştı
Bu arada rahim ağzı uzunluğunu özellikle ölçmesini istemiştim zorla ölçmüştü 3.8 miş normal dedi ama ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…