Evet yani sanki burda bilirkişi uzman mi var aramızda nerden bilelim cmv yı bile ilk kex duyuyorum her yazdığında kafam karışıyo bir gariplik var bu kadındaCanım bayanın ne istediğini pek anlamadım bana bir ara özelden de yazdı 2015 ekim annelerindeydim oraya da yazdı burada cevabını bulamadığı halde yazmaya devam ediyor ben tuhaf buluyorum açıkçası. Dediğin gibi bilgi sahibi olsak bilgi veririz ama ciddiye alma noktasında kararsızlık yaşıyorum
Bunu neden doktoruna sormadınArkadaşlar bebeğim doğdu iki günlük sezaryan la ama emzirmedim korkudan cmv den dolayı vereyim mi sizce taburcu oldum bu sabah bebek işitme kontrolden geçti iki gün sonra doktora gotuurecekmisim muayene edecek doktor ama.bilgisi olannvarsa paylassin
canım mağaza güvenirliğine bide ürün kalitesine gübenmeden aldım açıkçası 90 tl yi riske atarım dedim ama kapıda ödeme olunca güvenimi kazandı ürünlerin yeri güzel,havlusundan çok anlamadım bişeyGüle güle kullan canım çok güzeller bende burdan bikaç şey sipariş etmek istiyorum nasıl güzelmi memnun kaldınmı
canım valla ben siteyi ilk instagrmda gördüm tabiki güvenmedim,sonra orada sadece ürünün tanıtımı vs yaptıklarını satışın web sitesinden yapıldığını söylediler havale kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğide olunca tamam dedim bide orda ürün alan kişilerin resimleride vardı ürünlerin memnun kaldım valla saat 4e kadar sipariş verilince aynı gün kargoya veriliyor canım çok ilgililer çok memnun kaldım çok pahalı ürünlerden sonra ilaç gibi geldi
Canim dr a mutlaka sor izin verirse girersin havuz zaten yasak dedi benimki .. deniz icinde temiz oldugi saatlerde kimseler girmeden girip cimmek lazimmis bende kimse yokken erken saatlerde girer cimeriminsallah.
Arkadaslar ben geldim dogum yaptım bebegim iki gunluk bugün taburcu oldum sezaryan oldum iki gun sonra bebek kontrole goturecem çocuk doktoru muayene edecekmiş edecekmiş ben cmv edecekmiş dolayı emzirmedim korkudan vereyim mi sizce zatennbiberrona alıştı gogsumu btutmuyor ya
O kötü niyetli değil canim. Yeni de üye olmuş herhalde tam bilmiyor nereye yazacağını. Soramamış doktora sanirim. Böyle riskli konulara cevap vermek doğru da değil tabi Allah korusun bisey olursa diye.Evet yani sanki burda bilirkişi uzman mi var aramızda nerden bilelim cmv yı bile ilk kex duyuyorum her yazdığında kafam karışıyo bir gariplik var bu kadında
Cmv igg pozitif eskiden gecirmissin dedi aktif degil dedi kadın dogumcuya sordum emzirebil8r sin dedi ama ben içim brahat değil diye dedm belki bilen arkadaşla yada benim gibi torch sonucu çıkıp emziren varsa diye sordumBunu neden doktoruna sormadın
Senin cmv igg sonucun kaç? Doktor sana tahmini geçeme sureni ya da bebeğe geçme ihtimaline karşın ikinci bir test istemedi mi?
Bu tip rahatsızlıkların anne sutu ile bebeğe geçme riski var ama belli yüzdelerde. Şimdi sana emzir desek ya geçerse emzirme desek ya süt boşa giderse
Ben olsam söyle yapardım bütün hastanelerin çocuk bölümü var gider sorardım iki günden önce gitme imkanım yok ise sütünü sağ dondurucuya at. Eğer doktor sıkıntı yok derse o sütü de kullanırsın. Emzirme derse zaten yapacak bisey yok.
Hanımefendi defalarca aynı soruyu sorup benzer cevaplar aldınız dr a sorduğunuzu önceleri geçirmiş olduğunuzu bunun bir sorun teşkil etmeyeceğini söylediğini ifade etmiştiniz. İşin ehli olan uzmanlar onlar eğer gerçekten bir bebeğiniz varsa bebeğinize büyük haksızlık ediyorsunuz. Aynı cevapları alıp aynı soruları defalarca sorduğunuzda kusura bakmayın ama ciddiyetinizi sorguluyoruz.Yok internette yaziyordu aranizda dedim böyle olan varmi varsaemzirmis diye neden kızıyorsunuz bu kadar anlamadım yasayan varsa dedim torch testi yapmıştım belki tecrübesi olan var diyeb
Haklısınız ne yapayım ama doktor evet öyle söyledi ınternette oyle yazınca dedim belki paylasan olur niye bu kadar sinirleniyorsunuz bende bir anneyim bana herşey gelsin evladima olmasın diyorum yaşayan bilir sadece biraz konuşalım galiba psikolojik bozum yalnızım size sordumHanımefendi defalarca aynı soruyu sorup benzer cevaplar aldınız dr a sorduğunuzu önceleri geçirmiş olduğunuzu bunun bir sorun teşkil etmeyeceğini söylediğini ifade etmiştiniz. İşin ehli olan uzmanlar onlar eğer gerçekten bir bebeğiniz varsa bebeğinize büyük haksızlık ediyorsunuz. Aynı cevapları alıp aynı soruları defalarca sorduğunuzda kusura bakmayın ama ciddiyetinizi sorguluyoruz.
Biz doğumlarımızı ekim ayında yapacağız yani lu an hamileyiz. Bence mayıs haziran annelerine bakın bilgi sahibi değiliz bu konudaNeyse tamam kiziyorsunuz siz bende cmv nedir bilmiyorum en biraz empati kurun lutfen sadece derdimi paylaşmak istedim cmv enfeksiyonuna ve benim haberim bile yok taki doktor torch testi yaptı eskiden gecirmissin dedi baska birşey yok dedi ben kadinlar kulübünde torch testi yapanlarda benzer seylerbgordum yazdimdedim belki dogum yapan var hani bana söyler en azindann
Lohusaniz belki ondan böyle bir psikolojidesiniz bilemiyorum ama doktor emzir dedikten sonra burada birisi emzirme dese doktor yerine hiç tanımadığınız, bilgisinin kaynağının nereden geldiğini bilmediğiniz birinin sözü ile mi hareket edeceksiniz?Neyse tamam kiziyorsunuz siz bende cmv nedir bilmiyorum en biraz empati kurun lutfen sadece derdimi paylaşmak istedim cmv enfeksiyonuna ve benim haberim bile yok taki doktor torch testi yaptı eskiden gecirmissin dedi baska birşey yok dedi ben kadinlar kulübünde torch testi yapanlarda benzer seylerbgordum yazdimdedim belki dogum yapan var hani bana söyler en azindann
Kızmak değilde yanlış birşey yaptığınız şuan yaşayan olsa bile şahsen ben doktoruma daha çok güvenirdim burda birebir kimse kimsryi tanımıyor yanlış yönlendirebilirler sizi sizin iyiliğiniz için söylüoruz biz interntte yazan herşeyde doğru değildir en sağlıklısı doktorunuzun ne dedğidir muhtemeln doktorunuzda emzirin demiştir ama siz yinede tatmin olmadınız sanırımYok internette yaziyordu aranizda dedim böyle olan varmi varsaemzirmis diye neden kızıyorsunuz bu kadar anlamadım yasayan varsa dedim torch testi yapmıştım belki tecrübesi olan var diyeb
Valla daha önce de bu konu acıldı, risk olmadıgını defalarca söyledik cünkü gecirmiş bitmiş.. doktor da risk yok dedikten sonra, evhama gerek kalmıyoO kötü niyetli değil canim. Yeni de üye olmuş herhalde tam bilmiyor nereye yazacağını. Soramamış doktora sanirim. Böyle riskli konulara cevap vermek doğru da değil tabi Allah korusun bisey olursa diye.
Emzirin demişse neden sorguluyorsunuz ben de bunu anlayamıyorum doktorlar yalan söyleyecek değillerya emzirin ohalde sormanıza bile gerek yok buraya yazık bebeğinize onun şuan sizin sütünüze ihtiyacı varCmv igg pozitif eskiden gecirmissin dedi aktif degil dedi kadın dogumcuya sordum emzirebil8r sin dedi ama ben içim brahat değil diye dedm belki bilen arkadaşla yada benim gibi torch sonucu çıkıp emziren varsa diye sordum
Selam canim...
Masallah sana bebeginetoparlaniyorsun yavas yavas Allah 'in izniyle .. uzanip yatarlen yada otururken kafani takmiycak bi meskale bulsan nasil olur olur h3m surekli gerilip k3ndini sıkmaz biraz rahat olursun..
Cok s3vindim kuzum iyiye gidiyorsun Masallahkirmizilar p3mpeye donmus agrilar cok yok insallah dahada iyi olacaksin Allah şifani tez versin canim dahada guzel gunler seni bekliyor insallah heraey zorda olsa yoluna giricek Allah 'in izniyl3
Gecmis olsun canim ..insalah hep boyle guzel haberlerle cikarsin gittigin kontrolllerden
Hosgeldincanim sen nasilsin cok sukur iyiyiz .
Ayyyyy masallahhhhhkuzun simdiden stok yaptirmis sana ..
Allah 'im guzel mutlu gunlerde hepsini bir bir kullanmayi nasip eylesin yavruna insallah...
Bende evdeyım raporluyum yatıyorum canım, aynen hersabah şükrediyorum bir gün daha geçti diye, çok şükür bizimle yavrularımız, bende o ihtimali duydum ondan sordum, dr a henüz sormadım Bayram'dan sonra kontrolüm var inşallah
Neyse tamam kiziyorsunuz siz bende cmv nedir bilmiyorum en biraz empati kurun lutfen sadece derdimi paylaşmak istedim cmv enfeksiyonuna ve benim haberim bile yok taki doktor torch testi yaptı eskiden gecirmissin dedi baska birşey yok dedi ben kadinlar kulübünde torch testi yapanlarda benzer seylerbgordum yazdimdedim belki dogum yapan var hani bana söyler en azindann
Kızlar bende dün gece yüzüstü ne yakın bi pozisyona dönmüşüm. Bebeğin hareketine uyandim sonra uzun süreli o tarafta kasilmam oldu. Inşaallah bisey olmaz hamile yastığı bende alacağım hangisini tavsiye edersiniz
Bende normalde hep yuzustu yatarim....ama simdi sag yada solda yatmaya calisiyorum ama bazen farketmeden saga yada sola donsem bile gobegimin ustune baski yapiyorum sanirim...
Bende tedirgin oluyorum...
Sanirim en mantilisi bahsi gecem yastiklardan almak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?