2018 Ekim Anneleri

M Meryemipek bende anlayamadım sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ama neden burada arıyorsunuz cevabı ?doktorunuza hiç sormadınızmı yada verdği cevaplar mı sizi tatmin etmiyor anlayamadım ama burada hiç tanımadığınız görmedğiniz ve konunun erbabı olmayan kişilerin vereceği cevap sizn için ne kadar sağlıklı olacak ki?

Evet yani sanki burda bilirkişi uzman mi var aramızda nerden bilelim cmv yı bile ilk kex duyuyorum her yazdığında kafam karışıyo bir gariplik var bu kadında

Bunu neden doktoruna sormadın
Senin cmv igg sonucun kaç? Doktor sana tahmini geçeme sureni ya da bebeğe geçme ihtimaline karşın ikinci bir test istemedi mi?

Bu tip rahatsızlıkların anne sutu ile bebeğe geçme riski var ama belli yüzdelerde. Şimdi sana emzir desek ya geçerse emzirme desek ya süt boşa giderse

Ben olsam söyle yapardım bütün hastanelerin çocuk bölümü var gider sorardım iki günden önce gitme imkanım yok ise sütünü sağ dondurucuya at. Eğer doktor sıkıntı yok derse o sütü de kullanırsın. Emzirme derse zaten yapacak bisey yok.

Güle güle kullan canım çok güzeller bende burdan bikaç şey sipariş etmek istiyorum nasıl güzelmi memnun kaldınmı
canım mağaza güvenirliğine bide ürün kalitesine gübenmeden aldım açıkçası 90 tl yi riske atarım dedim ama kapıda ödeme olunca güvenimi kazandı ürünlerin yeri güzel,havlusundan çok anlamadım bişey ama fiyarı uygundu diye aldım hastane çıkışı da güzeldi denemk içn 15 tl ye 1 tane aldım kartımın hesabı kesilsin bir alışverş daha yapacam kısmet olunca onlarıda paylaşırı.Acaba kaç tane hastane çıkışı almak lazım bilgin varmı

Yok internette yaziyordu aranizda dedim böyle olan varmi varsaemzirmis diye neden kızıyorsunuz bu kadar anlamadım yasayan varsa dedim torch testi yapmıştım belki tecrübesi olan var diyeb

Iyiymis o zaman bakarım bende erken getirmiş uygun fiyatlı da. Haftalardır ebebekte dönüp duruyorum bi türlü karar verip alamadım. Oraya da bakarım artık almak istiyorum bişeyler :)

Canim dr a mutlaka sor izin verirse girersin havuz zaten yasak dedi benimki .. deniz icinde temiz oldugi saatlerde kimseler girmeden girip cimmek lazimmis bende kimse yokken erken saatlerde girer cimerim insallah.

Bi daha gidişimde sorayım o zaman. Sabahları daha iyi oluyor gercekten deniz bi ıki gün kacabilirsek ne mutlu bana.

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün yalnız sorunuzu doktora sormadınız mı? Kafanıza göre bebeği anne sütünden mahrum bırakıyor olabilirsiniz yazık değil mi? Burada birisi emzir ya da emzirme dese güvenecek misiniz?

Evet yani sanki burda bilirkişi uzman mi var aramızda nerden bilelim cmv yı bile ilk kex duyuyorum her yazdığında kafam karışıyo bir gariplik var bu kadında
O kötü niyetli değil canim. Yeni de üye olmuş herhalde tam bilmiyor nereye yazacağını. Soramamış doktora sanirim. Böyle riskli konulara cevap vermek doğru da değil tabi Allah korusun bisey olursa diye.

Cmv igg pozitif eskiden gecirmissin dedi aktif degil dedi kadın dogumcuya sordum emzirebil8r sin dedi ama ben içim brahat değil diye dedm belki bilen arkadaşla yada benim gibi torch sonucu çıkıp emziren varsa diye sordum

Yok internette yaziyordu aranizda dedim böyle olan varmi varsaemzirmis diye neden kızıyorsunuz bu kadar anlamadım yasayan varsa dedim torch testi yapmıştım belki tecrübesi olan var diyeb
Hanımefendi defalarca aynı soruyu sorup benzer cevaplar aldınız dr a sorduğunuzu önceleri geçirmiş olduğunuzu bunun bir sorun teşkil etmeyeceğini söylediğini ifade etmiştiniz. İşin ehli olan uzmanlar onlar eğer gerçekten bir bebeğiniz varsa bebeğinize büyük haksızlık ediyorsunuz. Aynı cevapları alıp aynı soruları defalarca sorduğunuzda kusura bakmayın ama ciddiyetinizi sorguluyoruz.

Neyse tamam kiziyorsunuz siz bende cmv nedir bilmiyorum en biraz empati kurun lutfen sadece derdimi paylaşmak istedim cmv enfeksiyonuna ve benim haberim bile yok taki doktor torch testi yaptı eskiden gecirmissin dedi baska birşey yok dedi ben kadinlar kulübünde torch testi yapanlarda benzer seylerbgordum yazdimdedim belki dogum yapan var hani bana söyler en azindann

Haklısınız ne yapayım ama doktor evet öyle söyledi ınternette oyle yazınca dedim belki paylasan olur niye bu kadar sinirleniyorsunuz bende bir anneyim bana herşey gelsin evladima olmasın diyorum yaşayan bilir sadece biraz konuşalım galiba psikolojik bozum yalnızım size sordum

Biz doğumlarımızı ekim ayında yapacağız yani lu an hamileyiz. Bence mayıs haziran annelerine bakın bilgi sahibi değiliz bu konuda

Lohusaniz belki ondan böyle bir psikolojidesiniz bilemiyorum ama doktor emzir dedikten sonra burada birisi emzirme dese doktor yerine hiç tanımadığınız, bilgisinin kaynağının nereden geldiğini bilmediğiniz birinin sözü ile mi hareket edeceksiniz?

Kızmak değilde yanlış birşey yaptığınız şuan yaşayan olsa bile şahsen ben doktoruma daha çok güvenirdim burda birebir kimse kimsryi tanımıyor yanlış yönlendirebilirler sizi sizin iyiliğiniz için söylüoruz biz interntte yazan herşeyde doğru değildir en sağlıklısı doktorunuzun ne dedğidir muhtemeln doktorunuzda emzirin demiştir ama siz yinede tatmin olmadınız sanırım

O kötü niyetli değil canim. Yeni de üye olmuş herhalde tam bilmiyor nereye yazacağını. Soramamış doktora sanirim. Böyle riskli konulara cevap vermek doğru da değil tabi Allah korusun bisey olursa diye.
Valla daha önce de bu konu acıldı, risk olmadıgını defalarca söyledik cünkü gecirmiş bitmiş.. doktor da risk yok dedikten sonra, evhama gerek kalmıyo

Cmv igg pozitif eskiden gecirmissin dedi aktif degil dedi kadın dogumcuya sordum emzirebil8r sin dedi ama ben içim brahat değil diye dedm belki bilen arkadaşla yada benim gibi torch sonucu çıkıp emziren varsa diye sordum
Emzirin demişse neden sorguluyorsunuz ben de bunu anlayamıyorum doktorlar yalan söyleyecek değillerya emzirin ohalde sormanıza bile gerek yok buraya yazık bebeğinize onun şuan sizin sütünüze ihtiyacı var

M Meryemipek kendi doktorunuzun emzir demesi sizi tatmin etmediyse başka bir doktora sorun madem emin olmak için.Biz henüz 20.haftalara yeni adım attık Yaşadığınız sorun genelde yaşanabilen ortak bir sorun da değil.Deseniz ki aranızda kanama geçiren var mi kasık ağrısı olan var mi birden fazla Kışı parmak kaldırır ama bu ayni soruyu defalarca sordunuz en sonuncuya kimse cevap yazmamıştı ama pes etmiyorsunuz yine soruyorsunuz doktorlara sorun riske atmayın İnternet'e güvenmeyin bu konuda

Allah razı olsun canım,amin,hepimiz inşallah❤
Bugünlerimize çok şükür❤

Geçmiş olsun size de, umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Hayırlı olsun öncelikle. Doktor sorun yok dediyse neden hala burada soruyorsunuz ki. Doktorunuz sorun görmediyse emzirin bebeğinizi sütünüz varken. Burada çoğu kişinin ilk hamileliği ve daha önümüzde 4 ay var bizim. Kimse de alan uzmanı doktor değil. Doktor yerine gruptan birilerine güvenmeyin. Kimin kim olduğu belli değil. Güvenemediyseniz bir doktora daha sorun içiniz rahat etsin. Fazla da evham yapmayın. Bir kez daha aynı soruyu sorarsanız hiçbir şekilde cevap alamazsınız kimseden.

Kızlar rahat olun yatış pozisyonu konusund. İnternetteki doktorlar ve kendi doktorum kendi canını yakmadan bebeğine zarar veremezsin ddi. Yani göbeğimiz yatağa değdi diye bebeğe zarar gelmezmiş merak etmeyin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…