2018 Ekim Anneleri

Kızlar ayrintili ultrasona girdim önce hersey normal dedi sistemede öyle girdi sonra suyun hoşuma gitti az gibi geldi bana dedi tekrar görecem seni dedi canım sıkıldı

Cmv igg pozitif eskiden gecirmissin dedi aktif degil dedi kadın dogumcuya sordum emzirebil8r sin dedi ama ben içim brahat değil diye dedm belki bilen arkadaşla yada benim gibi torch sonucu çıkıp emziren varsa diye sordum
Burda ikinci hamileligini geçiren var ama doktor emzirebilirsin dediyse tekrar neden sordun ve neden emzirmedin biz tıp okumadık sonuçta o dah iyi bilir

Valla daha önce de bu konu acıldı, risk olmadıgını defalarca söyledik cünkü gecirmiş bitmiş.. doktor da risk yok dedikten sonra, evhama gerek kalmıyo
Doktora sorduğunu yeni gördüm. Benden daha evhamlisi da varmış diyerek rahatladım

Ben canım

Aldiklarim kizlar

Çok tatlılar ya mindere bayıldım güle güle kullanın

Yokburdan aynı sorunu birkac kisiyle yaşamıştık ondan ben sordum çünkü onlarda böyle sorun çıkmıştı

Ama buradaki arkadaşlar Doğum yapmadı ki. Sizin sütünüz mü gelmedi o yüzden mi emzirmiyorsunuz

Ben canım

Çok tatlılar ya mindere bayıldım güle güle kullanın

Ama buradaki arkadaşlar Doğum yapmadı ki. Sizin sütünüz mü gelmedi o yüzden mi emzirmiyorsunuz
Yok dogum yapmadi sonuçları benle ayni cikan kisiler var ondan ben sordum doktorum böyle dedi ama tatmin olmadim sonucum benle ayni çıkan kişilere sorayım dedim

internette yaziyordu ondan korktum biraz dedimnhani belki bilen yasayan var ondan sordum
Yaw nette yazanlara ne bakıyorsun. Birde doktor yani tip okuyor uzmanlık alıyor 2 gün sonra yine sor için rahat etsin ama ne burada ne de başka bir sayfada sorularına cevap arama. Kendi alanında uzman insanlar ile karşılaşırsın ama kimse doktor değil. Bu senin sorun kafana göre ilaç almaya benziyor. O bebeğin günahına da girme derim. Senin igm negatif igg pozitif ise bağışıklığın var demek yani sende mikrop var demek değil bu. Benim de toksoplazma rubella bagisikligim var mesela.
Burda yazıyorsun ama çoğumuzun ilk hamileliği ayrıca doktorun lafının üstüne neden söz söyleyeyim öyle lüksümüz de yok.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-mayis-anneleri.1025443/ bu konuya yazabilirsin yine de istersen

M Meryemipek Doktorunu bu konuyu birebir sorup cevap aldiysan buralarda ugrasma bence.Doktorunuda dinlemeyip emzirmediysen zaten yapacak bisy yok canim.Bence kendine gel uyan bazi seyler korumak degil daha cok zarar vermek olabilir bebegine.Bi an once ara doktorunu sor,konus,bebeginide emzir.

Aynen fiyatlar çok iyi geldi bana da ben 2 tane hastane çıkışı almıştım herkes yeterli diyo ama ben bi tane daha alabilirim bilmiyorum duruma göre bakcam şimdi bikaç şey sipariş verdim bende bakalım memnun kalırsam bende yazqrım

Dördün altındakiler normal değilmiş ama senin 0.2mm gibi bir kısalığı var 4 e göre bakarsak risk teşkil.etmiyor demekki... drun risk görmüyorsa sıkıntı yoktur herhalde. Ben riskli grupta olduğum için drum da bende çok hassasiz. Her şeyden korkar oldum di yorum ya en küçük bir risk faktörü bile olsa ya bana denk gelirse diye kaçınıyoruz. Tabiki herkesin bünyesi farklı. Dediğim gibi eğer drun bir risk görmüyorsa sıkıntı yoktur bence içini ferah tut

Hayirli haberlee insallah... bede cumartesi gideceğim dra

Haklisiniz neysebhakkinizinhelal edin kısır bakmayın kendimi yalnız çaresiz hissettim ve çok psikolojim bozuk belki birazda kendimi yalnız hissetmemesi için olsa gerek benim gibilerinde var olduğunu unutmadim neyse allahbrazi olsun hepinizden sizde haklisiniz benim için kızıyorsunuz bana dua edin bir daha girmeyecem bu sayfayada psikolojim bozuk kendimi yalnız hissediyorum ve devlet hastnesunde dogum yaptım ilgilenmiyorlar sadece bugün işitme testinden geçti belki varlıklı olsaydım hani özel hastaneye özel hocalara sorardım yapamıyorum ve burda sorunumu size anlatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…