2018 Ekim Anneleri

canımm çok sağolasın galiba bu arada doğumlarımız aynı güne denk geliyor
Evet canım beklenen tarihlerimiz aynı ama sanırım biraz daha erken gelecek bizim ufaklık ikinci çocuğum be sezeryan olacağı için

Merhaba arkadaşlar Allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin hepimize. Size bişey sormak istiyorum, 22 mayıstan beri hafif ara ara bebeğimin hareketlerini hissediyorum dün normalden daha fazlaydı bu gün yok denecek kadar az sizce bi sorun olabilir mi endişeleniyorum. 4.hamileligim diğer bebeklerimi erken dönemde kaybettim bu bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu artık kayıp yaşamaktan çok korkuyorum. Allahım hepimizin gönül muradını versin inşallah.

Kızlar benim gynoferrosanol ilacını bir kutu kullandıktan sonra doktorum tekrar yazmadı onun yerine OMEGA başlattı. Bugün sağlık ocağına gittim. Nasıl bırakırsın onu hiç bırakmaman lazım dedi.hatta başka doktor önerdi. Bu hafta güven konusu iyice sarsıldı. Sizde durum nedir, kullanıyor musunuz ?

Canım ben demir ilacı gebeliğin ilk haftalarından beri kullanıyorum o zamanlar 9 a düşmüştü şimdilerde 13 civarında hemoglobin ama dr bıraktırmıyor çünkü doğum ve sonrasında ihtiyaç duyacağız depolarımızın dolu olmasına. Zaten değişiklik düşünüyorsan dr da farklı bir drla görüşmekte fayda var. Ama yine de unutmamak lazım ki her dr un tarzı farklı. Demir ilacını kullanmamı istese de benim dr um vitamin önermedi mesela sonuçta yapay sen onları doğal yollardan almaya çalış dedi birçok arkadaşın dr u da omega demir vitamin magnezyum derken birçok ilaç veriyor yaklaşımları farklı olduğu in. Sen yine de içine sinecek biriyle görüşürsen ona göre hareket edersin

Merhabalar canım. Öncelikle kayıpların için üzüldüm umarım bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Hareket konusuna gelince bazen az bazen ise çok hissetmemiz normal bu ilk hamileliğimizle de alakalı olabiliyor bir de bebişlerin hala çok da dar olmayan alanları var zamanla yerleri daraldıkça daha net hissedeceğiz. Eğer ayakta çok kalıyorsan meşgul birisiysen bundan kaynaklı da az olarak hissediyor olabilirsin. Eğer muayenelerinde her şey yolunda görünüyorsa içini ferah tut yine takip et ama takılma olur mu bizler yatıp dinlenirken falan daha fazla hissedebiliyoruz tatlı bir şeyler yiyip uzandığında arada pıt pıtları hissedebilirsin

Geçmiş mesajları okurken gördüm. Bana rahim boyunu 2.9 cm demişti doktor ayrıntılı taramada ama herşey yolunda dedi. Şimdi endişelensem mi bilemedim... Bu arada geçmiş olsun canım
Inşallah vaktiyle doğar bebegin.

Rahim boyuna 2.9 deyip başka da bişey demedi mi bununla ilgili ? Yapman ya da yapmaman gereken şeyleri ,risk yaratır mi yaratmaz mı söylrmedi mi bişey

Ben çok hızlı kilo almaya başladım sanki. Kontrole gideli 10 gün falan oldu o zamanla şimdi arasında 2 kilo oynuyor neredeyse. Istahimda çok açık nasıl dikkat edicem bilmiyorum resmen durduramıyorum kendimi
Bu ay bende de oyle oldu:) 3 kilo birden aldim son ayda. Bence norml. Ve biraz daha normle doneriz herlde:) bide son ay bu kadr hizli aliriz

Allahm huzurla kullanmayi nasip etsin insaAllah. Emzik en guzeli ben o soothie emzigi kullanamamstim. Bi tik sonrasinida al istersen onu almazsa digerini denersin.

Ben kullanmiyrm. Doktrnz vermedyse gerk yok demkki. Bazi insanlarin o oyle olmaz bu boyle olmaz demesine sinir oluyrm bosuna hamisleri streste sokuyolar. Degerleriniz normlse zaten niye bisy versin. Bazi drlar bu goruste. Bazilari da adet olmus diye tak tak yaziyo. Siz rahat olun bence hele degerleriniz normlse cok daha rahat olun. Bunlar takviye sadece. Doktrnza ulasblyrsanz arayp sorun yada bidaha gittgnzde sorarsinz.

Bu ay bende de oyle oldu:) 3 kilo birden aldim son ayda. Bence norml. Ve biraz daha normle doneriz herlde:) bide son ay bu kadr hizli aliriz
Insallah bu aya özeldir kilo almaya bu ay başladım ama çok hızlı başladım. Son aya kadar bu hızda düşünemiyorum kendimi :)

Insallah bu aya özeldir kilo almaya bu ay başladım ama çok hızlı başladım. Son aya kadar bu hızda düşünemiyorum kendimi :)
:) bende 57 ile baslyip 54e dusmustm. Simdi 58 olmusum:)) ama dedgm gibi bianda sistim. Bide bebeklermz yukari cikti karinlar sisti. Benm iki hamilelkle ayni giidyo gibi. Ay ay aldgm verdgm kilolari yaziyrm ben:)) tavsye ederm.

Bugun troid tahlilim. iicn dahiliyeye gittim butun degerlerim yerlede b12 d vitamini demir hepsi dusuk. b12 ignesi verecem dedi eczaneye gittimki bir suru ilac vermis.folbiol vermis tekrar b 12 ignesi b 12 hapi d vitamini damla bende decavitle demis ilaci vebalik.hapi kullaniyodum zaten bunlari goruncede sasridim.hepsini mi kullanicam doktora geri donupte soramadimda

Teşekkür ederim canım uzanıyorum şu anda hafif hafif hissediyorum. Herhangi bi sorun yok çok şükür sali günü tekrar doktor kontrolümüz inşallah yolundadir herşey.

Teşekkür ederim canım uzanıyorum şu anda hafif hafif hissediyorum. Herhangi bi sorun yok çok şükür sali günü tekrar doktor kontrolümüz inşallah yolundadir herşey.
İnş yolundadır canım her şey bebiş de olduğu yerde rahattır. Hissettikçe insan daha iyi hissediyor kendini değil mi?

:) bende 57 ile baslyip 54e dusmustm. Simdi 58 olmusum:)) ama dedgm gibi bianda sistim. Bide bebeklermz yukari cikti karinlar sisti. Benm iki hamilelkle ayni giidyo gibi. Ay ay aldgm verdgm kilolari yaziyrm ben:)) tavsye ederm.
Benimde aynı şekilde 57 ile kaldım 55e düştüm 59 civariyim şimdi. En fazla 70 olayım istiyorum. Birde yararlı şeylerle kilo alsam hiç içim acımayacak çocuğuma yarıyor ama öyle de değil.

Bi hamilelik uygulaması indirmiştim ara ara tartılıp oraya yazıyorum bende :)

Senin kontrolün erken ben operasyonu şehir dışında oldum, 1 ay sonra gel demişti, ama burdaki dr uma bi kontrole gitsem mi bilemedim bayramdan önce yani
Bnm drum da gel bayramdan önce bakalım bir kontrol edelim dedi. Yazarım burdan kontrolden sonra. Kafanda soru işareti varsa git sende. Kafamızın rahat olması önemli çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…