2018 Ekim Anneleri

Helal olsun ama kırdım mi seni? Kötü bisey de demedim ama icime oturdu yazdıkların. Doktora götüreceksen bebeğinin hastane masrafına yardımcı olurum. Hangi ildesin sen? Aynı yerdeysek alır seni götürürüm de Konyadayim ben. Ben anlıyorum seni de benim başka çocuğum yok doğum yapmadım ki çoğu da ilk çocuğuna hamile. Ne desem yalan ama için rahat etsin devlet hastanesi de olda risk almazlar herhalde. Ama çok üzüldüm ben yazdıklarına canim ya

Bn kullanıyorum cnm drum doğuma kadar kullanılacak dedi.

Amin cnn inşallah vaktiyle zamanıyla doğsun inşallah. Hepjmizinkini korusun allahım. Bilmiyorum ki bnm drum bu durumdan çok rahatsızdı hamileliğin başından beri. 3.02 idi benimki ve rahim açıldı.herkesde aynı olay olacak diye bişey yok tabiki bunye ile alakalı. Drina güven bence. Birşey olsa solerdi ama kafanda soru işareti varsa sorularını da sor mutlaka

Atape geçmiş olsun nasıl oldunuz bebisle? Göremedim sonradan bilgisini herşey yolunda inşallah
Opr başarılı geçti cnn çok şükür. Hastahanede çıktım bebiş iyi. Evde yatistayım. Hareketlerim kısıtlı. Iğne ve ilaçlar devam. Bir akintim yom çok şükür allahım. Yatacağım bundan sonraki günlerde

bide havlu aldım kızlar yazmayı unutmuşum yanılmıorsam oda 22 tl di bu arada demin aldıklarımın resmini koyacağıma yanlışlıkla kuzenlerle selfiemizi eklemiştim düzelttim
canim nasil peki kaliteli mi aldiklarin? Baska seylerde alacak misin? Aldiklarindan bende alicam. Havlu nasil nem cekiyor mu?

Rahim boyuna 2.9 deyip başka da bişey demedi mi bununla ilgili ? Yapman ya da yapmaman gereken şeyleri ,risk yaratır mi yaratmaz mı söylrmedi mi bişey
Herşey yolunda dedi. Cinsellik serbest dedi. Yoga yapabilir miyim dediğimde tabi haftada 3 gün ve yarımşar saat yapabilirsin dedi.
Gittiğim doktor çok methedilen bir doktordu. Kendi doktoruma raporu gösteremedim ama kendi doktorumda bakıyor serviks uzunluğuna ve normal diyor.

Benim de birkaç defa gün boyu sesinin cıkmadıgı oldu, tedirgin oluyoruz haliyle ama , belki cok yorgundur uyuyodur.. diye düşün..az bekle sabah günaydın der uyandırır seni inş

Sağolun kızlar. Değişik yöntemleri olabilir doktorların haklısınız. Ben hem kendi doktoruma hem de başka bir doktora daha gideyim kafam netlessin. Bu arada et beni gibi olan şeyler kahverengiydi söylemiştim şimdi ten rengine dönüşmüş. Fitil işe yarıyor sanırım. Yarın bebeğimin kalbi ve böbreğiyle ilgili iyi haberler almak da nasip olur inşallah.

Benim doktorum da bana hiç ilaç vermedi şimdiye kadar.. herkes kullanırken ben eksiklik hissediyorum ne yalan söylim. Hamilelikten önce demir eksikligim de vardı fazlasıyla hem de!!! Zorla ilaç yazdıracm heralde

Yarın ayrıntılıya mı gideceksin canım ben de yarın gideceğim de bakalım hem heyecanlı hem de gerginim çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntı çıkmadı hamilelikte ama ya bir şey çıkarsa gerginliğindeyim. Hayırlısı olur inş hepimizin bebişleri için

Benim de birkaç defa gün boyu sesinin cıkmadıgı oldu, tedirgin oluyoruz haliyle ama , belki cok yorgundur uyuyodur.. diye düşün..az bekle sabah günaydın der uyandırır seni inş
Sağol canım inşallah öyle olur.Dun gece cok hareketliydi ondan sakin belki bu gün

Selam ..devlet hastanesi altında çalışan çok değerli ve ödemli dr lar var üzülme canım..
Bahsettgin konu ile ilgili bizler tecrübesiziz olduğumuz için dr undan aldigin bilgiler daha sağlıklı onun yönlendirmesine gire devam et ..
Sağlıcakla kalın sen ve bebeğin inşallah...

Selam öncelikle Maşallah bebeğine annesini üzmeden ben burdayım diyor..
Canım bazen bendede öyle oluyor bugün çok sık hissettiriyor ikinci gün tik yok hatta 2 gün önce bende korkmuştum ama sabahı Maşallah sorun yok anne der gibi tetikledi çok şükür... gün aşırı değişirse bu zamanlarda üzme kendini ...
Inşallah her birimiz sırayla kuzularımızı alıp koklayıp gönül rahatlığıyla buyuturuz...

Canım ben d3cavit diye bir ilaç ve omega kullanıyorum. Bittiğini söylemiştim öyle yazdı yenisini sen sordun mu d3vam edeyim i diye ..

Merhaba anneler sizinde bacaklarinizdan sivilce cikiyor mu normel de hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmizi oldu neden acaba ?

Bebisin pozisyonuylada alakali olabilir canim.Allah bağışlasın sağlıkla tamamına erdirsin insallah❤

Ornek veriyorum canim ben hep kansizliklar ugrasan biri olarak ilk gebeligimde degerlerim kendiliginden duzeldi sadece son ay demir ilaci kullandim dogum yakin oldugundan.
Bunda ise gebelik oncesi 6ydi kanim 5 unite kan almistim gebelik baslangicinda 10du hala ve ilaca baslatti doktorum.
Bugun yine kan verdim kontrol icin.
Ona gore bi yol izlenecek.
Yani yeni tahlil sonuclarin varsa son 1 aya ait ona bakarak konudulacak bir konu.
Ne durup dururken birakilmasi dogru,ne de kesinlikle kullanilmali denebilir.Senin degerlerin onemli.
Guzel haberler duyarsin buarada insallah bebisinlede alakali❤

3 ve ustu normal sayiliyor diye biliyorum canim.

Benim doktorum da bana hiç ilaç vermedi şimdiye kadar.. herkes kullanırken ben eksiklik hissediyorum ne yalan söylim. Hamilelikten önce demir eksikligim de vardı fazlasıyla hem de!!! Zorla ilaç yazdıracm heralde

Hic kan tahlili yaptirmadiniz mi gebelikte canim?Ona gore yazar.Yoksa bi standarti yok bende ilk gebeligimde hic kullanmamistim ilac,sadece ogrendikten sonra 2 ay folik son ayda demir ilaci kullanmistim o kadar.

Merhaba anneler sizinde bacaklarinizdan sivilce cikiyor mu normel de hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmizi oldu neden acaba ?
Sebebini bilmesem de benim de bacaklarımda sırtımda en fazla da yüzümde çıkıyor hamilelik hormonların dengesinin bozulması dışında bir sebep bulamıyorum ben de. Her gün yeni 3-4 sivilceyle başlıyorum yeni güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…