- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Helal olsun ama kırdım mi seni? Kötü bisey de demedim ama icime oturdu yazdıkların. Doktora götüreceksen bebeğinin hastane masrafına yardımcı olurum. Hangi ildesin sen? Aynı yerdeysek alır seni götürürüm de Konyadayim ben. Ben anlıyorum seni de benim başka çocuğum yok doğum yapmadım ki çoğu da ilk çocuğuna hamile. Ne desem yalan ama için rahat etsin devlet hastanesi de olda risk almazlar herhalde. Ama çok üzüldüm ben yazdıklarına canim yaHaklisiniz neysebhakkinizinhelal edin kısır bakmayın kendimi yalnız çaresiz hissettim ve çok psikolojim bozuk belki birazda kendimi yalnız hissetmemesi için olsa gerek benim gibilerinde var olduğunu unutmadim neyse allahbrazi olsun hepinizden sizde haklisiniz benim için kızıyorsunuz bana dua edin bir daha girmeyecem bu sayfayada psikolojim bozuk kendimi yalnız hissediyorum ve devlet hastnesunde dogum yaptım ilgilenmiyorlar sadece bugün işitme testinden geçti belki varlıklı olsaydım hani özel hastaneye özel hocalara sorardım yapamıyorum ve burda sorunumu size anlatiyorum
Bn kullanıyorum cnm drum doğuma kadar kullanılacak dedi.Kızlar benim gynoferrosanol ilacını bir kutu kullandıktan sonra doktorum tekrar yazmadı onun yerine OMEGA başlattı. Bugün sağlık ocağına gittim. Nasıl bırakırsın onu hiç bırakmaman lazım dedi.hatta başka doktor önerdi. Bu hafta güven konusu iyice sarsıldı. Sizde durum nedir, kullanıyor musunuz ?
Atape geçmiş olsun nasıl oldunuz bebisle? Göremedim sonradan bilgisini herşey yolunda inşallahBn kullanıyorum cnm drum doğuma kadar kullanılacak dedi.
Amin cnn inşallah vaktiyle zamanıyla doğsun inşallah. Hepjmizinkini korusun allahım. Bilmiyorum ki bnm drum bu durumdan çok rahatsızdı hamileliğin başından beri. 3.02 idi benimki ve rahim açıldı.herkesde aynı olay olacak diye bişey yok tabiki bunye ile alakalı. Drina güven bence. Birşey olsa solerdi ama kafanda soru işareti varsa sorularını da sor mutlakaGeçmiş mesajları okurken gördüm. Bana rahim boyunu 2.9 cm demişti doktor ayrıntılı taramada ama herşey yolunda dedi. Şimdi endişelensem mi bilemedim... Bu arada geçmiş olsun canım
Inşallah vaktiyle doğar bebegin.
Canim nasilsin nasıl oldun?Bn kullanıyorum cnm drum doğuma kadar kullanılacak dedi.
Opr başarılı geçti cnn çok şükür. Hastahanede çıktım bebiş iyi. Evde yatistayım. Hareketlerim kısıtlı. Iğne ve ilaçlar devam. Bir akintim yom çok şükür allahım. Yatacağım bundan sonraki günlerdeAtape geçmiş olsun nasıl oldunuz bebisle? Göremedim sonradan bilgisini herşey yolunda inşallah
Yatıyorum.cnm biraz ağrılarım var kasik ağrısı. Drjm normal.diyor. ama tabi kalkmıyorum hiç sadece wc.Canim nasilsin nasıl oldun?
canim nasil peki kaliteli mi aldiklarin? Baska seylerde alacak misin? Aldiklarindan bende alicam. Havlu nasil nem cekiyor mu?bide havlu aldım kızlar yazmayı unutmuşum yanılmıorsam oda 22 tl di bu arada demin aldıklarımın resmini koyacağıma yanlışlıkla kuzenlerle selfiemizi eklemiştim düzelttim
Herşey yolunda dedi. Cinsellik serbest dedi. Yoga yapabilir miyim dediğimde tabi haftada 3 gün ve yarımşar saat yapabilirsin dedi.Rahim boyuna 2.9 deyip başka da bişey demedi mi bununla ilgili ? Yapman ya da yapmaman gereken şeyleri ,risk yaratır mi yaratmaz mı söylrmedi mi bişey
Gittiğim doktor çok methedilen bir doktordu. Kendi doktoruma raporu gösteremedim ama kendi doktorumda bakıyor serviks uzunluğuna ve normal diyor.Amin cnn inşallah vaktiyle zamanıyla doğsun inşallah. Hepjmizinkini korusun allahım. Bilmiyorum ki bnm drum bu durumdan çok rahatsızdı hamileliğin başından beri. 3.02 idi benimki ve rahim açıldı.herkesde aynı olay olacak diye bişey yok tabiki bunye ile alakalı. Drina güven bence. Birşey olsa solerdi ama kafanda soru işareti varsa sorularını da sor mutlaka
Hem de ne evham, özel mjda bile afedersin kendimi yırttım ama burda hala aynı sorular.. gercekten normal degil Allah yardımcısı olsun..Doktora sorduğunu yeni gördüm. Benden daha evhamlisi da varmış diyerek rahatladım
Benim de birkaç defa gün boyu sesinin cıkmadıgı oldu, tedirgin oluyoruz haliyle ama , belki cok yorgundur uyuyodur.. diye düşün..az bekle sabah günaydın der uyandırır seni inşMerhaba arkadaşlar Allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin hepimize. Size bişey sormak istiyorum, 22 mayıstan beri hafif ara ara bebeğimin hareketlerini hissediyorum dün normalden daha fazlaydı bu gün yok denecek kadar az sizce bi sorun olabilir mi endişeleniyorum. 4.hamileligim diğer bebeklerimi erken dönemde kaybettim bu bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu artık kayıp yaşamaktan çok korkuyorum. Allahım hepimizin gönül muradını versin inşallah.
Benim doktorum da bana hiç ilaç vermedi şimdiye kadar.. herkes kullanırken ben eksiklik hissediyorum ne yalan söylim. Hamilelikten önce demir eksikligim de vardı fazlasıyla hem de!!! Zorla ilaç yazdıracm heraldeKızlar benim gynoferrosanol ilacını bir kutu kullandıktan sonra doktorum tekrar yazmadı onun yerine OMEGA başlattı. Bugün sağlık ocağına gittim. Nasıl bırakırsın onu hiç bırakmaman lazım dedi.hatta başka doktor önerdi. Bu hafta güven konusu iyice sarsıldı. Sizde durum nedir, kullanıyor musunuz ?
Yarın ayrıntılıya mı gideceksin canım ben de yarın gideceğim de bakalım hem heyecanlı hem de gerginim çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntı çıkmadı hamilelikte ama ya bir şey çıkarsa gerginliğindeyim. Hayırlısı olur inş hepimizin bebişleri içinSağolun kızlar. Değişik yöntemleri olabilir doktorların haklısınız. Ben hem kendi doktoruma hem de başka bir doktora daha gideyim kafam netlessin. Bu arada et beni gibi olan şeyler kahverengiydi söylemiştim şimdi ten rengine dönüşmüş. Fitil işe yarıyor sanırım. Yarın bebeğimin kalbi ve böbreğiyle ilgili iyi haberler almak da nasip olur inşallah.
Aynen canım sağ salim doğsunlar çok zor gerçekten beklemekİnş yolundadır canım her şey bebiş de olduğu yerde rahattır. Hissettikçe insan daha iyi hissediyor kendini değil mi?
Sağol canım inşallah öyle olur.Dun gece cok hareketliydi ondan sakin belki bu günBenim de birkaç defa gün boyu sesinin cıkmadıgı oldu, tedirgin oluyoruz haliyle ama , belki cok yorgundur uyuyodur.. diye düşün..az bekle sabah günaydın der uyandırır seni inş
Haklisiniz neysebhakkinizinhelal edin kısır bakmayın kendimi yalnız çaresiz hissettim ve çok psikolojim bozuk belki birazda kendimi yalnız hissetmemesi için olsa gerek benim gibilerinde var olduğunu unutmadim neyse allahbrazi olsun hepinizden sizde haklisiniz benim için kızıyorsunuz bana dua edin bir daha girmeyecem bu sayfayada psikolojim bozuk kendimi yalnız hissediyorum ve devlet hastnesunde dogum yaptım ilgilenmiyorlar sadece bugün işitme testinden geçti belki varlıklı olsaydım hani özel hastaneye özel hocalara sorardım yapamıyorum ve burda sorunumu size anlatiyorum
Merhaba arkadaşlar Allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin hepimize. Size bişey sormak istiyorum, 22 mayıstan beri hafif ara ara bebeğimin hareketlerini hissediyorum dün normalden daha fazlaydı bu gün yok denecek kadar az sizce bi sorun olabilir mi endişeleniyorum. 4.hamileligim diğer bebeklerimi erken dönemde kaybettim bu bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu artık kayıp yaşamaktan çok korkuyorum. Allahım hepimizin gönül muradını versin inşallah.
Kızlar benim gynoferrosanol ilacını bir kutu kullandıktan sonra doktorum tekrar yazmadı onun yerine OMEGA başlattı. Bugün sağlık ocağına gittim. Nasıl bırakırsın onu hiç bırakmaman lazım dedi.hatta başka doktor önerdi. Bu hafta güven konusu iyice sarsıldı. Sizde durum nedir, kullanıyor musunuz ?
Merhaba arkadaşlar Allahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin hepimize. Size bişey sormak istiyorum, 22 mayıstan beri hafif ara ara bebeğimin hareketlerini hissediyorum dün normalden daha fazlaydı bu gün yok denecek kadar az sizce bi sorun olabilir mi endişeleniyorum. 4.hamileligim diğer bebeklerimi erken dönemde kaybettim bu bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu artık kayıp yaşamaktan çok korkuyorum. Allahım hepimizin gönül muradını versin inşallah.
Kızlar benim gynoferrosanol ilacını bir kutu kullandıktan sonra doktorum tekrar yazmadı onun yerine OMEGA başlattı. Bugün sağlık ocağına gittim. Nasıl bırakırsın onu hiç bırakmaman lazım dedi.hatta başka doktor önerdi. Bu hafta güven konusu iyice sarsıldı. Sizde durum nedir, kullanıyor musunuz ?
Geçmiş mesajları okurken gördüm. Bana rahim boyunu 2.9 cm demişti doktor ayrıntılı taramada ama herşey yolunda dedi. Şimdi endişelensem mi bilemedim... Bu arada geçmiş olsun canım
Inşallah vaktiyle doğar bebegin.
Benim doktorum da bana hiç ilaç vermedi şimdiye kadar.. herkes kullanırken ben eksiklik hissediyorum ne yalan söylim. Hamilelikten önce demir eksikligim de vardı fazlasıyla hem de!!! Zorla ilaç yazdıracm heralde
Sebebini bilmesem de benim de bacaklarımda sırtımda en fazla da yüzümde çıkıyor hamilelik hormonların dengesinin bozulması dışında bir sebep bulamıyorum ben de. Her gün yeni 3-4 sivilceyle başlıyorum yeni güneMerhaba anneler sizinde bacaklarinizdan sivilce cikiyor mu normel de hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmizi oldu neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?