Merhaba anneler sizinde bacaklarinizdan sivilce cikiyor mu normel de hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmizi oldu neden acaba ?
Sordum ama bırakıp omegaya geçeceğimi söyledi. OMEGA ocean mumy diye bir marka vitamin de var. Ama vinalac diye bir miltivitamin de alıyorum zaten. Fazla mi acaba diyorum bir yandan da vardır bı bildigi diyirumSelam ..devlet hastanesi altında çalışan çok değerli ve ödemli dr lar var üzülme canım..
Bahsettgin konu ile ilgili bizler tecrübesiziz olduğumuz için dr undan aldigin bilgiler daha sağlıklı onun yönlendirmesine gire devam et ..
Sağlıcakla kalın sen ve bebeğin inşallah...
Selam öncelikle Maşallah bebeğine annesini üzmeden ben burdayım diyor..
Canım bazen bendede öyle oluyor bugün çok sık hissettiriyor ikinci gün tik yok hatta 2 gün önce bende korkmuştum ama sabahı Maşallah sorun yok anne der gibi tetikledi çok şükür... gün aşırı değişirse bu zamanlarda üzme kendini ...
Inşallah her birimiz sırayla kuzularımızı alıp koklayıp gönül rahatlığıyla buyuturuz...
Canım ben d3cavit diye bir ilaç ve omega kullanıyorum. Bittiğini söylemiştim öyle yazdı yenisini sen sordun mu d3vam edeyim i diye ..
Pazartesi gitmiştim ama kalbi ve böbreğinde pozisyondan dolayı net olmadığı şüpheli bulduğu bulgular öldü yarın yeniden bakacak.insallah iyi haberler alırız da bir oh çekeriz.Yarın ayrıntılıya mı gideceksin canım ben de yarın gideceğim de bakalım hem heyecanlı hem de gerginim çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntı çıkmadı hamilelikte ama ya bir şey çıkarsa gerginliğindeyim. Hayırlısı olur inş hepimizin bebişleri için
Aldığım vitaminlerde demir içeriyor ama az miktarda belkide onun için ayrica vermedi. Sağolun kızlar ya sağlık ocağında tedirgin oldum şimdi daha pozitif bakabiliuorumHelinnnnn canim benim doktora ben aile hekimliğinin verdiği kan ilacı kasılma yaptı dedim bırak dedi eee ne kullanıcam dedim gerek yok dedi demir anemisi var dedim öyle yazdı. Yanı her doktor gerek duymuyor rahat ol
Evet fotoğraflarını yüklemeye calisayimProspektüs de içindeki vitaminler yaziyomu kuzum.
Canım gönlün rahat olsun bak b12 folik asite kadar hepsi var içinde Maşallah şifa olsun inşallah her içtiğim ilaç hem sana hem bebeğine.. dr un bi bildiği varmış bak benim 3 ilacında toplamı bendemi bundan istesem ahahhahahEvet fotoğraflarını yüklemeye calisayim
Vallahi benim zillid3 kalp i incelemedi pozisyon yüzünden dr a pazartesi gitmiştim cuma gene gel bide kalp e iyice bakalım dedi .. sıkma canini kuzum inşallah güzel haberlerle gelmez Allan 'ın izniyle..Pazartesi gitmiştim ama kalbi ve böbreğinde pozisyondan dolayı net olmadığı şüpheli bulduğu bulgular öldü yarın yeniden bakacak.insallah iyi haberler alırız da bir oh çekeriz.
İnşaallah o gunleri görmek hepimize nasip olur. Ben umutluyum. Yarın güzel haberlerle dönecez evlerimizeVallahi benim zillid3 kalp i incelemedi pozisyon yüzünden dr a pazartesi gitmiştim cuma gene gel bide kalp e iyice bakalım dedi .. sıkma canini kuzum inşallah güzel haberlerle gelmez Allan 'ın izniyle..
Bunlar şimdiden bizim yürekleri hoplatiyor hele bi doğsunlar inşallah birazda büyüsünler ne pc ne dışarı çıkarıcam sen bana çok ettin otur bakım dizimin dibinde dicen
Çok sağolun. Vardır bir bildiği de insan bu zamanlarında çok pimpirikli olabiliyormus onu anladımCanım gönlün rahat olsun bak b12 folik asite kadar hepsi var içinde Maşallah şifa olsun inşallah her içtiğim ilaç hem sana hem bebeğine.. dr un bi bildiği varmış bak benim 3 ilacında toplamı bendemi bundan istesem ahahhahah
İnşaallah o gunleri görmek hepimize nasip olur. Ben umutluyum. Yarın güzel haberlerle dönecez evlerimize
Evet canım gitçem bende bayramı beklemicem, sen progestanı kullanıyor Muş'un, ben 2 gündür ileri itemiyorum ilacı, geri geliyor sanki orası tıkalı gibi hissediyorumBnm drum da gel bayramdan önce bakalım bir kontrol edelim dedi. Yazarım burdan kontrolden sonra. Kafanda soru işareti varsa git sende. Kafamızın rahat olması önemli çok.
Cok sagol allahbrazi olsun zaten benim endişem kendim icin değil emin ol çocuğunu kucağına alinca aklina benngelecem varya herşey bak gelsin evladima birşey olmasın deriz ben adanadayim neyse boşver boşverdua et kendinizeniyi bakın allaha emanet olunHelal olsun ama kırdım mi seni? Kötü bisey de demedim ama icime oturdu yazdıkların. Doktora götüreceksen bebeğinin hastane masrafına yardımcı olurum. Hangi ildesin sen? Aynı yerdeysek alır seni götürürüm de Konyadayim ben. Ben anlıyorum seni de benim başka çocuğum yok doğum yapmadım ki çoğu da ilk çocuğuna hamile. Ne desem yalan ama için rahat etsin devlet hastanesi de olda risk almazlar herhalde. Ama çok üzüldüm ben yazdıklarına canim ya
Bugun troid tahlilim. iicn dahiliyeye gittim butun degerlerim yerlede b12 d vitamini demir hepsi dusuk. b12 ignesi verecem dedi eczaneye gittimki bir suru ilac vermis.folbiol vermis tekrar b 12 ignesi b 12 hapi d vitamini damla bende decavitle demis ilaci vebalik.hapi kullaniyodum zaten bunlari goruncede sasridim.hepsini mi kullanicam doktora geri donupte soramadimda
Canım daha kullanmadim ama kaliteli havluyuda acmadim henüz,evet kartimin hesabi kesilsin başka seylerde alacamcanim nasil peki kaliteli mi aldiklarin? Baska seylerde alacak misin? Aldiklarindan bende alicam. Havlu nasil nem cekiyor mu?
Ilknde 68 ile dogum yaptim onda da 54 ile kalmstim. Tam kilolarmi veremedn ikinciye kaldim:)) yaa bazen 20 klo alan hepsini verrken bazen de 10 kilo alan veremiyo. Saglikli olup abartmayalim da hersy guzel olur insBenimde aynı şekilde 57 ile kaldım 55e düştüm 59 civariyim şimdi. En fazla 70 olayım istiyorum. Birde yararlı şeylerle kilo alsam hiç içim acımayacak çocuğuma yarıyor ama öyle de değil.
Bi hamilelik uygulaması indirmiştim ara ara tartılıp oraya yazıyorum bende :)
Sivilce mi yoksa kirmizilk tarzi bisy mi? Yani sıcaktan olablr mi?Merhaba anneler sizinde bacaklarinizdan sivilce cikiyor mu normel de hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmizi oldu neden acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?