2018 Ekim Anneleri

Merhaba anneler sizinde bacaklarinizdan sivilce cikiyor mu normel de hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmizi oldu neden acaba ?

Sürdüğün bisyle alakali olabilir mi diye geldi aklima.Yedigin bisyde olabilir canim.
Yani coksa.
Onun disinda benimde bu hafta bi gobiste bi bacakta ikide yuzumde pörtledi birden :)

Helinnnnn canim benim doktora ben aile hekimliğinin verdiği kan ilacı kasılma yaptı dedim bırak dedi eee ne kullanıcam dedim gerek yok dedi demir anemisi var dedim öyle yazdı. Yanı her doktor gerek duymuyor rahat ol

Sordum ama bırakıp omegaya geçeceğimi söyledi. OMEGA ocean mumy diye bir marka vitamin de var. Ama vinalac diye bir miltivitamin de alıyorum zaten. Fazla mi acaba diyorum bir yandan da vardır bı bildigi diyirum

Pazartesi gitmiştim ama kalbi ve böbreğinde pozisyondan dolayı net olmadığı şüpheli bulduğu bulgular öldü yarın yeniden bakacak.insallah iyi haberler alırız da bir oh çekeriz.

Aldığım vitaminlerde demir içeriyor ama az miktarda belkide onun için ayrica vermedi. Sağolun kızlar ya sağlık ocağında tedirgin oldum şimdi daha pozitif bakabiliuorum

Evet fotoğraflarını yüklemeye calisayim
Canım gönlün rahat olsun bak b12 folik asite kadar hepsi var içinde Maşallah şifa olsun inşallah her içtiğim ilaç hem sana hem bebeğine.. dr un bi bildiği varmış bak benim 3 ilacında toplamı bendemi bundan istesem ahahhahah

Pazartesi gitmiştim ama kalbi ve böbreğinde pozisyondan dolayı net olmadığı şüpheli bulduğu bulgular öldü yarın yeniden bakacak.insallah iyi haberler alırız da bir oh çekeriz.
Vallahi benim zillid3 kalp i incelemedi pozisyon yüzünden dr a pazartesi gitmiştim cuma gene gel bide kalp e iyice bakalım dedi .. sıkma canini kuzum inşallah güzel haberlerle gelmez Allan 'ın izniyle..

Bunlar şimdiden bizim yürekleri hoplatiyor hele bi doğsunlar inşallah birazda büyüsünler ne pc ne dışarı çıkarıcam sen bana çok ettin otur bakım dizimin dibinde dicen

İnşaallah o gunleri görmek hepimize nasip olur. Ben umutluyum. Yarın güzel haberlerle dönecez evlerimize

Çok sağolun. Vardır bir bildiği de insan bu zamanlarında çok pimpirikli olabiliyormus onu anladım

İnşaallah o gunleri görmek hepimize nasip olur. Ben umutluyum. Yarın güzel haberlerle dönecez evlerimize

İnşallah canım güle güle gidip güle güle gelmek nasip olsun hepimize..

Evet haklısın nemden huylanır olduk napalim annelik demekki böyle birşeymiş bunada şükürler olsun ...

Bnm drum da gel bayramdan önce bakalım bir kontrol edelim dedi. Yazarım burdan kontrolden sonra. Kafanda soru işareti varsa git sende. Kafamızın rahat olması önemli çok.
Evet canım gitçem bende bayramı beklemicem, sen progestanı kullanıyor Muş'un, ben 2 gündür ileri itemiyorum ilacı, geri geliyor sanki orası tıkalı gibi hissediyorum

Cok sagol allahbrazi olsun zaten benim endişem kendim icin değil emin ol çocuğunu kucağına alinca aklina benngelecem varya herşey bak gelsin evladima birşey olmasın deriz ben adanadayim neyse boşver boşverdua et kendinizeniyi bakın allaha emanet olun

Kadın doğum doktorunuzu bir sorun bence. Benim de d vit ve ferritin düşükmüş, dahiliye doktoru kendi doktoruna göster sonucu o ilaç versin dedi. D vit geçen sene 5 idi bu sene 17 olmuş ama yine de düşük, salı günü doktoruma göstereceğim sonuçları.

Ilknde 68 ile dogum yaptim onda da 54 ile kalmstim. Tam kilolarmi veremedn ikinciye kaldim:)) yaa bazen 20 klo alan hepsini verrken bazen de 10 kilo alan veremiyo. Saglikli olup abartmayalim da hersy guzel olur ins

Merhaba anneler sizinde bacaklarinizdan sivilce cikiyor mu normel de hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmizi oldu neden acaba ?
Sivilce mi yoksa kirmizilk tarzi bisy mi? Yani sıcaktan olablr mi?
Yada bişey dokunmuş olablr. Geçmiş olsun. Bende olmamştı önceden de şmdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…