Gözün aydın, bebeğin iyi olsun da bir süre katlanacaksın o zaman. Nasılda kiymetliler❤Opr başarılı geçti cnn çok şükür. Hastahanede çıktım bebiş iyi. Evde yatistayım. Hareketlerim kısıtlı. Iğne ve ilaçlar devam. Bir akintim yom çok şükür allahım. Yatacağım bundan sonraki günlerde
Sivilce değil ama kırmızı nokta gibi benekler çıktı bende. Bi yerde normal diye okumuştum sanki hiç önemsemedim.Merhaba anneler sizinde bacaklarinizdan sivilce cikiyor mu normel de hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmizi oldu neden acaba ?
Ilknde 68 ile dogum yaptim onda da 54 ile kalmstim. Tam kilolarmi veremedn ikinciye kaldim:)) yaa bazen 20 klo alan hepsini verrken bazen de 10 kilo alan veremiyo. Saglikli olup abartmayalim da hersy guzel olur ins
Kullanıyorum dr asahlgidan koyma dedi ağızdan al dedi. Iki farklı vajinal fitil yazdı onları alttan koyuyorum. Haftada iki kez de pruluton iğne oluyorum. Ama o dediğin bana da oluyor bazen çok sıkı.oluyir ve ilaç gitmiyor bazen de gidiyor çok rahatEvet canım gitçem bende bayramı beklemicem, sen progestanı kullanıyor Muş'un, ben 2 gündür ileri itemiyorum ilacı, geri geliyor sanki orası tıkalı gibi hissediyorum
Bnm de sırtım.sicilce içinde. Belki yatmaktadır fln diyorum ama bn hiç sivilce çıktığını bilmem sırtımda. Şimdi resmen kacinirken yoluyorum hepsini. Hormonlar sapıttı.Sivilce mi yoksa kirmizilk tarzi bisy mi? Yani sıcaktan olablr mi?
Yada bişey dokunmuş olablr. Geçmiş olsun. Bende olmamştı önceden de şmdi de
Hayırlı haberler inş.Günaydın hanımlar ayrıntılı için dr a gidiyorum yola çıktık hayırlı haberlerle dönelim inş heyecanlıyım bebişi göreceğim için. Bana dua edin lütfen kızlar herkese mutlu günler diliyorum
Güzel haberler al inşallah cnm ne güzel bebişini görcen özlüyo insanGünaydın hanımlar ayrıntılı için dr a gidiyorum yola çıktık hayırlı haberlerle dönelim inş heyecanlıyım bebişi göreceğim için. Bana dua edin lütfen kızlar herkese mutlu günler diliyorum
Mutlu haberlerle gel inşallsh canımGünaydın hanımlar ayrıntılı için dr a gidiyorum yola çıktık hayırlı haberlerle dönelim inş heyecanlıyım bebişi göreceğim için. Bana dua edin lütfen kızlar herkese mutlu günler diliyorum
Sporcu sütyenini öneririm çok rahatGüzel haberler al inşallah cnm ne güzel bebişini görcen özlüyo insanbende ebebeke gidip rahat sütyen bakıcam evdekiler sıkıyo artık
Mutlu haberlerle gel inşallsh canım
Güzel haberler al inşallah cnm ne güzel bebişini görcen özlüyo insanbende ebebeke gidip rahat sütyen bakıcam evdekiler sıkıyo artık
Çok teşekkürler kızlar geldik bekliyoruz şimdi inş güzel haberler alırız hepimizHayırlı haberler inş.
Hic birsey kullanmiyrm ama anlamdm normel de hic cikmazdi horman etkisi galibaSürdüğün bisyle alakali olabilir mi diye geldi aklima.Yedigin bisyde olabilir canim.
Yani coksa.
Onun disinda benimde bu hafta bi gobiste bi bacakta ikide yuzumde pörtledi birden :)
Ben progestan kullanıyorum sabah akşam, antibiyotik bitecek artık onu kullanıyordum bide , ay kendimi dinlemekten sıkıldım, oram mı buram mı diye, inş normaldirKullanıyorum dr asahlgidan koyma dedi ağızdan al dedi. Iki farklı vajinal fitil yazdı onları alttan koyuyorum. Haftada iki kez de pruluton iğne oluyorum. Ama o dediğin bana da oluyor bazen çok sıkı.oluyir ve ilaç gitmiyor bazen de gidiyor çok rahat
Güzel haberlerle gel inşallahGünaydın hanımlar ayrıntılı için dr a gidiyorum yola çıktık hayırlı haberlerle dönelim inş heyecanlıyım bebişi göreceğim için. Bana dua edin lütfen kızlar herkese mutlu günler diliyorum
Bede ayni durumdayim. Yanıyor sızlıyor aciyor normal mi acaba dru bir arayım sorayim ..vs vs günler bole geçiyor. Yıpratıcı ama bebeğim iyi olsun bebeğin iyi olsun bebeklerimiz iyi olsun başka bir şey önemli değil. NapalimBen progestan kullanıyorum sabah akşam, antibiyotik bitecek artık onu kullanıyordum bide , ay kendimi dinlemekten sıkıldım, oram mı buram mı diye, inş normaldir
Çok şükür canım, bu sabah kolay koydum ve rahatladım , sirkeli suyla da ilk defa tahret yaptım, öncesinde yaşanmışlık olunca zor oluyor , nasibimizdedir inşallah bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alacağız Allah'ın izniyleBede ayni durumdayim. Yanıyor sızlıyor aciyor normal mi acaba dru bir arayım sorayim ..vs vs günler bole geçiyor. Yıpratıcı ama bebeğim iyi olsun bebeğin iyi olsun bebeklerimiz iyi olsun başka bir şey önemli değil. Napalim
Ben progestan kullanıyorum sabah akşam, antibiyotik bitecek artık onu kullanıyordum bide , ay kendimi dinlemekten sıkıldım, oram mı buram mı diye, inş normaldir
Bebisin pozisyonuylada alakali olabilir canim.Allah bağışlasın sağlıkla tamamına erdirsin insallah❤
Inşallah öyledir canim teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ornek veriyorum canim ben hep kansizliklar ugrasan biri olarak ilk gebeligimde degerlerim kendiliginden duzeldi sadece son ay demir ilaci kullandim dogum yakin oldugundan.
Bunda ise gebelik oncesi 6ydi kanim 5 unite kan almistim gebelik baslangicinda 10du hala ve ilaca baslatti doktorum.
Bugun yine kan verdim kontrol icin.
Ona gore bi yol izlenecek.
Yani yeni tahlil sonuclarin varsa son 1 aya ait ona bakarak konudulacak bir konu.
Ne durup dururken birakilmasi dogru,ne de kesinlikle kullanilmali denebilir.Senin degerlerin onemli.
Guzel haberler duyarsin buarada insallah bebisinlede alakali❤
3 ve ustu normal sayiliyor diye biliyorum canim.
Hic kan tahlili yaptirmadiniz mi gebelikte canim?Ona gore yazar.Yoksa bi standarti yok bende ilk gebeligimde hic kullanmamistim ilac,sadece ogrendikten sonra 2 ay folik son ayda demir ilaci kullanmistim o kadar.
Canım bende rahim ağzı yetmezliği var,ben sonuna kadar kullanacağım,senin rahim boyun normalse ondan bıraktırmış olabilirBebde hamileligimin basindan beri progestoron kullaniyordum..gunde uc defa vajinadan ama 18 haftadan sonra doktor biraktirdi...
Hatta bu haftadan sonra etkisi olmuyor dedi...
Bu doktorlar hep farkli seyler soylemek zorunda mi acaba...
Selam ..devlet hastanesi altında çalışan çok değerli ve ödemli dr lar var üzülme canım..
Bahsettgin konu ile ilgili bizler tecrübesiziz olduğumuz için dr undan aldigin bilgiler daha sağlıklı onun yönlendirmesine gire devam et ..
Sağlıcakla kalın sen ve bebeğin inşallah...
Selam öncelikle Maşallah bebeğine annesini üzmeden ben burdayım diyor..
Canım bazen bendede öyle oluyor bugün çok sık hissettiriyor ikinci gün tik yok hatta 2 gün önce bende korkmuştum ama sabahı Maşallah sorun yok anne der gibi tetikledi çok şükür... gün aşırı değişirse bu zamanlarda üzme kendini ...
Inşallah her birimiz sırayla kuzularımızı alıp koklayıp gönül rahatlığıyla buyuturuz...
Canım ben d3cavit diye bir ilaç ve omega kullanıyorum. Bittiğini söylemiştim öyle yazdı yenisini sen sordun mu d3vam edeyim i diye ..
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah :)Selam ..devlet hastanesi altında çalışan çok değerli ve ödemli dr lar var üzülme canım..
Bahsettgin konu ile ilgili bizler tecrübesiziz olduğumuz için dr undan aldigin bilgiler daha sağlıklı onun yönlendirmesine gire devam et ..
Sağlıcakla kalın sen ve bebeğin inşallah...
Selam öncelikle Maşallah bebeğine annesini üzmeden ben burdayım diyor..
Canım bazen bendede öyle oluyor bugün çok sık hissettiriyor ikinci gün tik yok hatta 2 gün önce bende korkmuştum ama sabahı Maşallah sorun yok anne der gibi tetikledi çok şükür... gün aşırı değişirse bu zamanlarda üzme kendini ...
Inşallah her birimiz sırayla kuzularımızı alıp koklayıp gönül rahatlığıyla buyuturuz...
Canım ben d3cavit diye bir ilaç ve omega kullanıyorum. Bittiğini söylemiştim öyle yazdı yenisini sen sordun mu d3vam edeyim i diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?