2018 Ekim Anneleri

Günaydın herkese :)

Gözün aydın, bebeğin iyi olsun da bir süre katlanacaksın o zaman. Nasılda kiymetliler❤
Merhaba anneler sizinde bacaklarinizdan sivilce cikiyor mu normel de hic cikmazdi her yerim kirmizi kirmizi oldu neden acaba ?
Sivilce değil ama kırmızı nokta gibi benekler çıktı bende. Bi yerde normal diye okumuştum sanki hiç önemsemedim.

Ilknde 68 ile dogum yaptim onda da 54 ile kalmstim. Tam kilolarmi veremedn ikinciye kaldim:)) yaa bazen 20 klo alan hepsini verrken bazen de 10 kilo alan veremiyo. Saglikli olup abartmayalim da hersy guzel olur ins

Bünye ile ilgili sanırım birde ne yiyip kilo aldığımıza bağlı olabilir. Sağlıklı olsunlar da kilo verilecek bir şekilde :)

Evet canım gitçem bende bayramı beklemicem, sen progestanı kullanıyor Muş'un, ben 2 gündür ileri itemiyorum ilacı, geri geliyor sanki orası tıkalı gibi hissediyorum
Kullanıyorum dr asahlgidan koyma dedi ağızdan al dedi. Iki farklı vajinal fitil yazdı onları alttan koyuyorum. Haftada iki kez de pruluton iğne oluyorum. Ama o dediğin bana da oluyor bazen çok sıkı.oluyir ve ilaç gitmiyor bazen de gidiyor çok rahat

Sivilce mi yoksa kirmizilk tarzi bisy mi? Yani sıcaktan olablr mi?
Yada bişey dokunmuş olablr. Geçmiş olsun. Bende olmamştı önceden de şmdi de
Bnm de sırtım.sicilce içinde. Belki yatmaktadır fln diyorum ama bn hiç sivilce çıktığını bilmem sırtımda. Şimdi resmen kacinirken yoluyorum hepsini. Hormonlar sapıttı.

Güzel haberler al inşallah cnm ne güzel bebişini görcen özlüyo insan bende ebebeke gidip rahat sütyen bakıcam evdekiler sıkıyo artık

Mutlu haberlerle gel inşallsh canım

Ben progestan kullanıyorum sabah akşam, antibiyotik bitecek artık onu kullanıyordum bide , ay kendimi dinlemekten sıkıldım, oram mı buram mı diye, inş normaldir

Ben progestan kullanıyorum sabah akşam, antibiyotik bitecek artık onu kullanıyordum bide , ay kendimi dinlemekten sıkıldım, oram mı buram mı diye, inş normaldir
Bede ayni durumdayim. Yanıyor sızlıyor aciyor normal mi acaba dru bir arayım sorayim ..vs vs günler bole geçiyor. Yıpratıcı ama bebeğim iyi olsun bebeğin iyi olsun bebeklerimiz iyi olsun başka bir şey önemli değil. Napalim

Çok şükür canım, bu sabah kolay koydum ve rahatladım , sirkeli suyla da ilk defa tahret yaptım, öncesinde yaşanmışlık olunca zor oluyor , nasibimizdedir inşallah bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alacağız Allah'ın izniyle

Bebde hamileligimin basindan beri progestoron kullaniyordum..gunde uc defa vajinadan ama 18 haftadan sonra doktor biraktirdi...
Hatta bu haftadan sonra etkisi olmuyor dedi...
Bu doktorlar hep farkli seyler soylemek zorunda mi acaba...

Bebde hamileligimin basindan beri progestoron kullaniyordum..gunde uc defa vajinadan ama 18 haftadan sonra doktor biraktirdi...
Hatta bu haftadan sonra etkisi olmuyor dedi...
Bu doktorlar hep farkli seyler soylemek zorunda mi acaba...
Canım bende rahim ağzı yetmezliği var,ben sonuna kadar kullanacağım,senin rahim boyun normalse ondan bıraktırmış olabilir

Teşekkür ederim canım benim amin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…