- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
Günaydın herkese :)
Sivilce değil ama kırmızı nokta gibi benekler çıktı bende. Bi yerde normal diye okumuştum sanki hiç önemsemedim.
Aldiklarim kizlar
Aynen cnm bende baktım ebebekte yok çok Yoruldum artık eşimle gider bakarızSporcu sütyenini öneririm çok rahat
koray iç çamaşırcıdan aldım benAynen cnm bende baktım ebebekte yok çok Yoruldum artık eşimle gider bakarızevdekilerde sporcu sütyeni ama küçülmüşler olmuyo göğüslerim büyümüş iyice
Çıktım canım çok şükür her şey yolunda görünüyor hayırlısıyla gelsinlet inşpessinus Nasıl geçti ayrıntılı ultrason?İnşallah güZel sonuçlar almışsındır?
Benim de kol ve bacaklarımda hergün 2-3 tane kırmızı benek çıkıyordu. Minacıklardı ama birkaç saat epey kaşıntı yapıyolardı. Önce ilaçlardan şüphelendim ama sonra şüpheli olarak yumurtaya göz diktim:) Her sabah bir tane haşlanmış yumurta yiyordum. Onu kesince benekler çıkmamaya başladı.
Amin cnm insallah. Benim değerlerin de iyi değil karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ve idrarda protein çıktı takip ediyor drum sürekliSağol csnım Hoşbulduk
Ayrıntılıda bir şeye canın sıkılmıştı sanırım Rabbim hamileliğimizin sonunu güzel kılsın Sağlıcakla gelsinler inşallah
Cnm rahim ağzı 3un ustundeyse iyi dedi benim drTetanozun böyle bir riski mi varmış benşm doktor rahim ağzıyla hiç ilgilenmiyo nedense ve tetanozu sorduğumda yaptırabilirsin dedi 12 haziranda ilk doz için çağrılmıştım of kafam karıştı
Bu arada rahim ağzı uzunluğunu özellikle ölçmesini istemiştim zorla ölçmüştü 3.8 miş normal dedi ama ne bileyim
Hayırli olsun cnm güle güle kullan. Gece ayağının altına yastık koyarsan ağrılarını dindirir ben aylardır öyle yapıyorumHastane çıkışını aldim sonunda. Ebebekten aldim turkuaz beyaz tonlarında
Aventin 0+ cam biberon ile avent soothie emzik aldim birde indirimdeydi
Kendime de gece uyku için yastık aldim bacaklarımı nereye koyacagimi bilmiyorum çok ağrıyor gece
merhaba, aldıkların pek güzelmiş, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. şimdi baktım dedğin siteye gerçekten fiyatlar piyasanın altında ve güzel görünüyor peki kumaşları nasıl? memnun kaldınız mı yani?
Amin ..Hadi gözün Aydın..Darısı hepimize inşallah.Çıktım canım çok şükür her şey yolunda görünüyor hayırlısıyla gelsinlet inş
Bende de kasintii bsladi:)) kuduz gibiiBnm de sırtım.sicilce içinde. Belki yatmaktadır fln diyorum ama bn hiç sivilce çıktığını bilmem sırtımda. Şimdi resmen kacinirken yoluyorum hepsini. Hormonlar sapıttı.
Gelmesi norml ama oynamamk lazim. Kasilmaya sebep olabiliyomus. Ne kadd dogru bilmyrm da oyle okumustum:)kızlar sizinde gögüsünüzü sıktınızda beyaz akıntı gelıyormu, ben dün banyoda hafif sıktım bir damla beyaz-şeffaf arası bir sıvı geldi
ilk defa oldu bende tmm cnm birdaha oynamam :) ama sağ gögüste oldu sol gögüste birşey olmadıGelmesi norml ama oynamamk lazim. Kasilmaya sebep olabiliyomus. Ne kadd dogru bilmyrm da oyle okumustum:)
Canım artık vücut doğuma hazırlandığı için süt de olabiliyor arkadaşın dediği gibi oynamamak lazım göğsü uyarmamak yanlış hatırlamıyorsam rahim kasılıp gevşiyor o da sıkıntı yaratabiliyordu. İlk hamileliğimde 26. Hafta civarı olmuştu dr um normal artık süt olabilir demiştiilk defa oldu bende tmm cnm birdaha oynamam :) ama sağ gögüste oldu sol gögüste birşey olmadı
Ayy inş canım ya herkes güzel haberler alsın inş. Yaramazımız 463 gr olmuşAmin ..Hadi gözün Aydın..Darısı hepimize inşallah.
Bizimle birlikte yorulduklarını pek düşünmüyorum ama yine de dikkat etmek lazım canım ya kendimize ve bebeklere zarar verebiliriz. Bundan sonra daha dikkatli olursun. Gerçi ben sana söylüyorum da kendim de dikkat edemiyorum sürekli marketten bir şeyler taşı kızımı al falan derken kötü olmaya başladım artık belimi çok zorluyorKızlar ev tasıdım o kadar yoruldumki ne kadar az iş yapmaya calıssam da kendi düzenimi kurmak için illaki benimde yerleştirirken basında durmam lazım. Ağır seyleri de kaldırdım . Cok pişmanım o an anlamıyorsn da sonradan üzülüyorsun . Allahım hep dua ediyorum hep sana emanetiz Sen bbeklerimizi koru diye.
Öyle sizlerle de paylasmak istedim . ACaba biz yorulunca onlarda yoruluyormudur? Yoksa bidaha kılımı kıpırdatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?