2018 Ekim Anneleri

Canim sen ucuzdun di mi..cok sakinman lazim hareketlerini. Aman dikkat

Bede yarın ayakta banyo yapabilirmişim drumla konuştum bugün. Sen ne zaman banyo yapmıştın

Bebde hamileligimin basindan beri progestoron kullaniyordum..gunde uc defa vajinadan ama 18 haftadan sonra doktor biraktirdi...
Hatta bu haftadan sonra etkisi olmuyor dedi...
Bu doktorlar hep farkli seyler soylemek zorunda mi acaba...
Cnn biizzm rahim ağzı kısalığı var ve dikiş atıldı daha yeni sayılır.

Merhaba evet zibinin kumaşını begendim kaliteli,emzirme minderide ayni şekilde hemde fermuarlı cikarip yilkanabilir,onun disinda havludan emin degilim yeri cok yumuşak iyi kuruturmu bilemedim ama cok uygun fiyatlari deger kalitesi

Firmanin internet sitesinde baktigim tulum zibin alt ust takimlar cok ince sanki ici gozukuyor gibi acaba cekimdeki isiktan mi oyle duruyor bilemedim bide usutmeyelim bebislerimizi

Bende geçen sene 8 aylık hamlykn taşndm. Keşke yavaş yavaş yapsaydın. Bizde 1 gun içinde taşınmak durumundaydk. Bi odaya yığdk eşyaları doğum olana kadar yavaş yavaş yapmştm. İş kaldıysa parça parça yap bence

Ben de 5 kilo almışım. Kendimi hiç iyi hissetmitorum. Hiç bişey yakışmıyor. Neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da kiloları veririz diye düşünüyorum

Bede yarın ayakta banyo yapabilirmişim drumla konuştum bugün. Sen ne zaman banyo yapmıştın
Operasyonun 6 . Günü yaptım ben canım, kendim. Bekledim birazda sonra da korktum enfeksiyon falan olur diye yaptım , artık haftada bir saçımı yıkarım, 2 günde vücüdumu yıkarım diye düşünüyorum uygulayabilirsem, suyunu çok sıcak tutma gayet ılık olsun, çok kalma en fazla 10 dk (yaşayan arkadaşlardan duyduklarım )

Benimde yarın 6. Gün oluyor. Korka korka yapacağım hemen çabuk çabuk. Soğuğa yakın bir suyla yikaniyirum zaten normalde de hamileliğin en başından beri.

Benimde yarın 6. Gün oluyor. Korka korka yapacağım hemen çabuk çabuk. Soğuğa yakın bir suyla yikaniyirum zaten normalde de hamileliğin en başından beri.
Çok iyi ozamn bende sıcağı sevmem, bnm saçlarım çok uzun ve kıvırcık taraması zor oldu, bidahakine annem geldiğinde yıkarım dedim, yatmaktan dolaşmış hep

Allah kolaylık versin ama ağır şeyler kaldırma Allah korusun dikkatli olmalisin,evet bende iş yaparken bebegimi çok fazla hissedemiyorum ama uzandiginda hemencik burdayım annecim diyor resmen

Ben de 5 kilo almışım. Kendimi hiç iyi hissetmitorum. Hiç bişey yakışmıyor. Neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da kiloları veririz diye düşünüyorum
Hamilelkten güzel kostum mü var? :)) en çirkin şey bile güzel olur. Norml kilolu değilz ki biz:))

Firmanin internet sitesinde baktigim tulum zibin alt ust takimlar cok ince sanki ici gozukuyor gibi acaba cekimdeki isiktan mi oyle duruyor bilemedim bide usutmeyelim bebislerimizi

Canim istersen aksma daha yakindan cekerim zibini bildigimiz penye yeri yumuşak hani zaten dogumumuz ekime geliyor kucagimiza alsak illa battaniye ile yada yelek ile aliriz üşümez gibi geldi bana gene sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…