sabah tartıldım tartılmaz olayıdm toplamda 5 kılo oldu 3 gün önce 56 dım 57 olmusum kendimi kesicemKizlar selam,
Yaklaşık kaç kilo aldınız? Benim son bir iki haftadır kilo alımında bit artış var. Umarim ipin ucunu çok kaçırmam
sarkma yapmaz mı?Sporcu sütyenini öneririm çok rahat
Sizin oralarda uygulama aynı mıdır bilmiyorum da canım bizim hemşire aşı kartı vermişti kızımda bunu kaybetme demişti son aşısını geçen hafta oldum hepsi yazıyor doğurganlık çağı boyunca korur ama tazelemek için 10 yılda bir yenisini yaptırın dedi. Tercihe bağlı ya bazı arkadaşlar doğumdan hemen önce de yapılabiliyor demişti yine en iyi kararı sen verirsinKızlar sağlık ocağından aradı dün hemşirem kaç doz vuruldun tetanoz aşısı dedi ben 3ünüde vuruldum diye hatırlıyorum 4 taneye tamamlayınca 5 yıl koruyomuş heralde napcam bilemedim bakanlık kayıt etmiyomuş çok saçma çelişkide kaldım bi gideyimde vurulurum heralde
Bede aynı durumdayım biliyormusun benmde saçlarım kivircik tepeden topuz yaptım. Yoluyorum resmen uzlaşıda kestiremedim.de.benimkilerde dolaşmış hep.bakalim bugün hızlıca mümkün olan en kısa sürede bir banyo yapacağım.Çok iyi ozamn bende sıcağı sevmem, bnm saçlarım çok uzun ve kıvırcık taraması zor oldu, bidahakine annem geldiğinde yıkarım dedim, yatmaktan dolaşmış hep
Bede aynı durumdayım biliyormusun benmde saçlarım kivircik tepeden topuz yaptım. Yoluyorum resmen uzlaşıda kestiremedim.de.benimkilerde dolaşmış hep.bakalim bugün hızlıca mümkün olan en kısa sürede bir banyo yapacağım.
Son hafta da tantana olmadı şükürGünaydınlar kızlar nasılsınız bakalım? Bugün karne günü seminer dönemi devam edecek olsa da çok şükür öğrenci tantanası bitiyor çok mutluyum
3 kilo aldım ben deKizlar selam,
Yaklaşık kaç kilo aldınız? Benim son bir iki haftadır kilo alımında bit artış var. Umarim ipin ucunu çok kaçırmam
nası becerdınGünaydın herkese, hayırlı cumalar. Ben hiç kilo almadım ya henüzBu durum beni korkutuyor biraz, doktor bebek sağlıklı diyor ama aldığım toplamda 1 veya 1,5 kilo. Bir de ilk haftalarda vermiştim 2 kilo birden. Kilo olmamasına rağmen karnım kocaman oldu. Neyle büyüyor ki o kadar?
nası becerdın
Süngeri var dik tutuyo sarkmaz bencesarkma yapmaz mı?
BEnde aynı şekildeyim tepeden topuzBede aynı durumdayım biliyormusun benmde saçlarım kivircik tepeden topuz yaptım. Yoluyorum resmen uzlaşıda kestiremedim.de.benimkilerde dolaşmış hep.bakalim bugün hızlıca mümkün olan en kısa sürede bir banyo yapacağım.
Kalmadı hersey bitti . Artık dinlenme moduna gectim . Bide sıcaklarda basladı allah yardımcımız olsun .Bende geçen sene 8 aylık hamlykn taşndm. Keşke yavaş yavaş yapsaydın. Bizde 1 gun içinde taşınmak durumundaydk. Bi odaya yığdk eşyaları doğum olana kadar yavaş yavaş yapmştm. İş kaldıysa parça parça yap bence
Senin normal canım 3 bebişle ya ben ne yapayım zaten kilolu başlayıp 10 kilo aldım son üç haftada 700-800 gr aldım ama ondan önceki bir ayda 4 kilo birden aldım nasıl olduğunu anlamadım da kaldı öylece kiloKilo alımında rekor bendedir üzülmeyin kızlar 12 kilo aldım şu zamana kadar . Ama hiç dert etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?