2018 Ekim Anneleri

Kizlar selam,
Yaklaşık kaç kilo aldınız? Benim son bir iki haftadır kilo alımında bit artış var. Umarim ipin ucunu çok kaçırmam
sabah tartıldım tartılmaz olayıdm toplamda 5 kılo oldu 3 gün önce 56 dım 57 olmusum kendimi kesicem cok moralım bozuldu o kadar dıkkat etmeme ragmen olmuyor 3 günde 1 insan nası kılo alır almayanlar ne yapıyor allah aşkına ya

Kızlar sağlık ocağından aradı dün hemşirem kaç doz vuruldun tetanoz aşısı dedi ben 3ünüde vuruldum diye hatırlıyorum 4 taneye tamamlayınca 5 yıl koruyomuş heralde napcam bilemedim bakanlık kayıt etmiyomuş çok saçma çelişkide kaldım bi gideyimde vurulurum heralde

Sizin oralarda uygulama aynı mıdır bilmiyorum da canım bizim hemşire aşı kartı vermişti kızımda bunu kaybetme demişti son aşısını geçen hafta oldum hepsi yazıyor doğurganlık çağı boyunca korur ama tazelemek için 10 yılda bir yenisini yaptırın dedi. Tercihe bağlı ya bazı arkadaşlar doğumdan hemen önce de yapılabiliyor demişti yine en iyi kararı sen verirsin

Çok iyi ozamn bende sıcağı sevmem, bnm saçlarım çok uzun ve kıvırcık taraması zor oldu, bidahakine annem geldiğinde yıkarım dedim, yatmaktan dolaşmış hep
Bede aynı durumdayım biliyormusun benmde saçlarım kivircik tepeden topuz yaptım. Yoluyorum resmen uzlaşıda kestiremedim.de.benimkilerde dolaşmış hep.bakalim bugün hızlıca mümkün olan en kısa sürede bir banyo yapacağım.

Günaydın herkese, hayırlı cumalar. Ben hiç kilo almadım ya henüz Bu durum beni korkutuyor biraz, doktor bebek sağlıklı diyor ama aldığım toplamda 1 veya 1,5 kilo. Bir de ilk haftalarda vermiştim 2 kilo birden. Kilo olmamasına rağmen karnım kocaman oldu. Neyle büyüyor ki o kadar?

Ben hamile kalmadan önce ki ay saçımı eşime kestirmiştim şimdi uzadı ama çok değil rahatım o konuda çok şükür. Haftada bir banyo yapyorum ben de

nası becerdın

Açıkçası çok bir çaba sarfetmedim, zaten genelde iştahsız biriyim. Canım çekse çekse dondurma ve meyve çeker. Onları da çok yiyince midem ağrıyor diye sınırlı tutuyorum. Genel olarak yemek konusunda iradeli biriyim sanırım. Ya da yesem de eritiyorum günde hiç yürümesem 3 km yürüyorum işe git gel vs. Belki de ondandır.

BEnde aynı şekildeyim tepeden topuz yatarken en rahat o,besmeleni çek gir yap, bişeycik olmaz Allah'ın izniyle

Kalmadı hersey bitti . Artık dinlenme moduna gectim . Bide sıcaklarda basladı allah yardımcımız olsun .

Kilo alımında rekor bendedir üzülmeyin kızlar 12 kilo aldım şu zamana kadar . Ama hiç dert etmiyorum.
Senin normal canım 3 bebişle ya ben ne yapayım zaten kilolu başlayıp 10 kilo aldım son üç haftada 700-800 gr aldım ama ondan önceki bir ayda 4 kilo birden aldım nasıl olduğunu anlamadım da kaldı öylece kilo

kızlar bende 4 kg aldım aman dert etmeyelım bebeklerımız sağ salım doğsun da veririz kiloları inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…