2018 Ekim Anneleri

Ne güzeö sadece bebek için alkışsın 1kg demekki ben çok yiyiorum malesef oyüzden aldım kilo 9.haftamdan beri doymuyorum yani

Bende 54 le hamile kaldim 58.5 olmusum. Bende dikkat ediyorum zaten tatli hamur isi normaldede yemezdm smdide hic yemiyorum. Sebze agirlikli besleniyorum aksam yemeklerinde ekmek surmuyorum agzima daha napicam bilmiyorum gercekten.

Canım e-nabız uygulaması var orada tüm kayıtlar mevcut aşılar da görülüyor

kızlar sizinde gögüsünüzü sıktınızda beyaz akıntı gelıyormu, ben dün banyoda hafif sıktım bir damla beyaz-şeffaf arası bir sıvı geldi

Benim uclarda kuruyup kuruyup geliyor devamli canim,yagla yumusatiyorum ama sıkmamalısın diye biliyorum.Normal gelmesi

Yorulmaz mı canim yorulur.Vucudun,kan akisin,agrilarin herseyi etkiliyor yorgunlugun sonucta.Sen bol bol dinlen birazda,dedigin gb ugrasmadanda olmuyor ki.Hayirli olsun❤Huzurla saglıkla oturun insallah

Kizlar selam,
Yaklaşık kaç kilo aldınız? Benim son bir iki haftadır kilo alımında bit artış var. Umarim ipin ucunu çok kaçırmam

20 haftayi 3le bitirmistim.Suan 4 aldım toplamda.
24 hafta sonunda kayda gecirecem simdilik iyi gidiyorum kendime gore :)))))))

Kayitlarinda olmasi lazim aslinda.
Bende kizimda vurulmustum.Simdi 1 doz vuruldum.Devamini istersem seneye olacak.

Kilo alımında rekor bendedir üzülmeyin kızlar 12 kilo aldım şu zamana kadar . Ama hiç dert etmiyorum.

Sen torpillisin canımm :)))

Bende 54 le hamile kaldim 58.5 olmusum. Bende dikkat ediyorum zaten tatli hamur isi normaldede yemezdm smdide hic yemiyorum. Sebze agirlikli besleniyorum aksam yemeklerinde ekmek surmuyorum agzima daha napicam bilmiyorum gercekten.
aynı durumdayız bende yemiyorum yesem ne olucak kım bilir içimde semıtotu agacı cıkıcak yakında dogumdan sonra uzun bır sure agzıma surmem heralde

Banada vermişti o karttan hemşirem unutmuşum evdedir bulmam gerek ama ben vuruldum geldim

Aynen kart verdi seneye bugün gidicem

Benim ayrıntılı vardı bugün kızlar.
Plesanta aşağıda çıktı rahim ağzına yakın,marjinal (plesanta previa) konumda.
Kanaman oldu mu diye sordu hayir dedim,sen yine de dikkat et dedi.
Kendi doktorumda muhtemelen cikar 2 hafta sonra bakalım dedi.
Ilk kızımda da böyleydi.
Genel durumuyla bebis iyi cok sukur❤

Kizlar size bir sorum olacak ben 19+4 günlük Hamileyim. Bebegimi hissetmeye baslamistim gecen haftadan beri bi kipirtilar pit pitlar. 2 gündür hic birsey yok valla stresten ölcem normalmi tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz. Dün saglik ocagina gidip kalp atisini dinledim sükür ama bu hareketsizligin sebebi nedir? İlk gebeligim hic tecrubem yok olurmu boyle durumlar normalmi

Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz alırsın kucağına merak etme

Gecmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın .

Hadi geçmiş olsun canım bebişini de görmüşsün ne güzel. Diğer durumunuza gelince d e umarım yukarı çıkar ve sorunsuz tamamlarsın hamileliğini canım

Kalp atışını dinlemişsin. Rahat ol bir şey yoktur ALLAH' ın izniyle. Ben 20. Haftamda anladım bebek hareketlerini. Ondann öncekiler de hareketmiş ama ben hareket olduğunu anlamamışım sonradan anladım herkese hareket etmiyor diye söyleniyordum
Fazla takmamak doğal akışına bırakmak lazım.

Kızlar dişim çok ağrıyor hamilelikte dişle ilgili birşey yapabiliyorumuyuz
Bizler bireysel olarak ne yapabiliriz bilmiyorum ama drla irtibatta olarak diş hekimine gidebiliriz yapılabilecek bir şeyler varsa hamilelikte yaparlar canım. Çok geçmiş olsun o ağrılar da bir şeye benzemez çok yoruyordur seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…