Ne güzeö sadece bebek için alkışsın 1kg demekki ben çok yiyiorum malesef oyüzden aldım kilo 9.haftamdan beri doymuyorum yaniAçıkçası çok bir çaba sarfetmedim, zaten genelde iştahsız biriyim. Canım çekse çekse dondurma ve meyve çeker. Onları da çok yiyince midem ağrıyor diye sınırlı tutuyorum. Genel olarak yemek konusunda iradeli biriyim sanırım. Ya da yesem de eritiyorum günde hiç yürümesem 3 km yürüyorum işe git gel vs. Belki de ondandır.
Yikandim çok şükür allahım. Çok mutluyumBEnde aynı şekildeyim tepeden topuzyatarken en rahat o,besmeleni çek gir yap, bişeycik olmaz Allah'ın izniyle
Ne güzeö sadece bebek için alkışsın 1kg demekki ben çok yiyiorum malesef oyüzden aldım kilo 9.haftamdan beri doymuyorum yani
Bende 54 le hamile kaldim 58.5 olmusum. Bende dikkat ediyorum zaten tatli hamur isi normaldede yemezdm smdide hic yemiyorum. Sebze agirlikli besleniyorum aksam yemeklerinde ekmek surmuyorum agzima daha napicam bilmiyorum gercekten.sabah tartıldım tartılmaz olayıdm toplamda 5 kılo oldu 3 gün önce 56 dım 57 olmusum kendimi kesicemcok moralım bozuldu o kadar dıkkat etmeme ragmen olmuyor 3 günde 1 insan nası kılo alır almayanlar ne yapıyor allah aşkına ya
Canım e-nabız uygulaması var orada tüm kayıtlar mevcut aşılar da görülüyorKızlar sağlık ocağından aradı dün hemşirem kaç doz vuruldun tetanoz aşısı dedi ben 3ünüde vuruldum diye hatırlıyorum 4 taneye tamamlayınca 5 yıl koruyomuş heralde napcam bilemedim bakanlık kayıt etmiyomuş çok saçma çelişkide kaldım bi gideyimde vurulurum heralde
kızlar sizinde gögüsünüzü sıktınızda beyaz akıntı gelıyormu, ben dün banyoda hafif sıktım bir damla beyaz-şeffaf arası bir sıvı geldi
Kızlar ev tasıdım o kadar yoruldumki ne kadar az iş yapmaya calıssam da kendi düzenimi kurmak için illaki benimde yerleştirirken basında durmam lazım. Ağır seyleri de kaldırdım . Cok pişmanım o an anlamıyorsn da sonradan üzülüyorsun . Allahım hep dua ediyorum hep sana emanetiz Sen bbeklerimizi koru diye.
Öyle sizlerle de paylasmak istedim . ACaba biz yorulunca onlarda yoruluyormudur? Yoksa bidaha kılımı kıpırdatmam
Kizlar selam,
Yaklaşık kaç kilo aldınız? Benim son bir iki haftadır kilo alımında bit artış var. Umarim ipin ucunu çok kaçırmam
Kızlar sağlık ocağından aradı dün hemşirem kaç doz vuruldun tetanoz aşısı dedi ben 3ünüde vuruldum diye hatırlıyorum 4 taneye tamamlayınca 5 yıl koruyomuş heralde napcam bilemedim bakanlık kayıt etmiyomuş çok saçma çelişkide kaldım bi gideyimde vurulurum heralde
Kilo alımında rekor bendedir üzülmeyin kızlar 12 kilo aldım şu zamana kadar . Ama hiç dert etmiyorum.
aynı durumdayız bende yemiyorum yesem ne olucak kım bilir içimde semıtotu agacı cıkıcak yakındaBende 54 le hamile kaldim 58.5 olmusum. Bende dikkat ediyorum zaten tatli hamur isi normaldede yemezdm smdide hic yemiyorum. Sebze agirlikli besleniyorum aksam yemeklerinde ekmek surmuyorum agzima daha napicam bilmiyorum gercekten.
Banada vermişti o karttan hemşirem unutmuşum evdedir bulmam gerek ama ben vuruldum geldimSizin oralarda uygulama aynı mıdır bilmiyorum da canım bizim hemşire aşı kartı vermişti kızımda bunu kaybetme demişti son aşısını geçen hafta oldum hepsi yazıyor doğurganlık çağı boyunca korur ama tazelemek için 10 yılda bir yenisini yaptırın dedi. Tercihe bağlı ya bazı arkadaşlar doğumdan hemen önce de yapılabiliyor demişti yine en iyi kararı sen verirsin
Ama sadece 1 yıl görünüyomuş benim 3.5 sene oldu onlarda bilmiyomuş sordumCanım e-nabız uygulaması var orada tüm kayıtlar mevcut aşılar da görülüyor
Aynen kart verdi seneye bugün gidicemBenim uclarda kuruyup kuruyup geliyor devamli canim,yagla yumusatiyorum ama sıkmamalısın diye biliyorum.Normal gelmesi
Yorulmaz mı canim yorulur.Vucudun,kan akisin,agrilarin herseyi etkiliyor yorgunlugun sonucta.Sen bol bol dinlen birazda,dedigin gb ugrasmadanda olmuyor ki.Hayirli olsun❤Huzurla saglıkla oturun insallah
20 haftayi 3le bitirmistim.Suan 4 aldım toplamda.
24 hafta sonunda kayda gecirecem simdilik iyi gidiyorum kendime gore :)))))))
Kayitlarinda olmasi lazim aslinda.
Bende kizimda vurulmustum.Simdi 1 doz vuruldum.Devamini istersem seneye olacak.
Sen torpillisin canımm :)))
ben de nerdeyse günde 2 kere giricem banyoyaBen hamile kalmadan önce ki ay saçımı eşime kestirmiştim şimdi uzadı ama çok değil rahatım o konuda çok şükür. Haftada bir banyo yapyorum ben de
Demekki yesek bide dogumhaneye sigamicaz :-Daynı durumdayız bende yemiyorum yesem ne olucak kım bilir içimde semıtotu agacı cıkıcak yakındadogumdan sonra uzun bır sure agzıma surmem heralde
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz alırsın kucağına merak etmeBenim ayrıntılı vardı bugün kızlar.
Plesanta aşağıda çıktı rahim ağzına yakın,marjinal (plesanta previa) konumda.
Kanaman oldu mu diye sordu hayir dedim,sen yine de dikkat et dedi.
Kendi doktorumda muhtemelen cikar 2 hafta sonra bakalım dedi.
Ilk kızımda da böyleydi.
Genel durumuyla bebis iyi cok sukur❤
Gecmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın .Benim ayrıntılı vardı bugün kızlar.
Ilk kızımda da böyleydi.
Hadi geçmiş olsun canım bebişini de görmüşsün ne güzel. Diğer durumunuza gelince d e umarım yukarı çıkar ve sorunsuz tamamlarsın hamileliğini canımBenim ayrıntılı vardı bugün kızlar.
Ilk kızımda da böyleydi.
Kalp atışını dinlemişsin. Rahat ol bir şey yoktur ALLAH' ın izniyle. Ben 20. Haftamda anladım bebek hareketlerini. Ondann öncekiler de hareketmiş ama ben hareket olduğunu anlamamışımKizlar size bir sorum olacak ben 19+4 günlük Hamileyim. Bebegimi hissetmeye baslamistim gecen haftadan beri bi kipirtilar pit pitlar. 2 gündür hic birsey yok valla stresten ölcem normalmi tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz. Dün saglik ocagina gidip kalp atisini dinledim sükür ama bu hareketsizligin sebebi nedir? İlk gebeligim hic tecrubem yok olurmu boyle durumlar normalmi
Bizler bireysel olarak ne yapabiliriz bilmiyorum ama drla irtibatta olarak diş hekimine gidebiliriz yapılabilecek bir şeyler varsa hamilelikte yaparlar canım. Çok geçmiş olsun o ağrılar da bir şeye benzemez çok yoruyordur seniKızlar dişim çok ağrıyorhamilelikte dişle ilgili birşey yapabiliyorumuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?