Evet yıllardır ağrımazdı hiç çok fena minoset içtim ama hiiç fayda etmedi geçmezse yarın gideceğim dişçiyeBizler bireysel olarak ne yapabiliriz bilmiyorum ama drla irtibatta olarak diş hekimine gidebiliriz yapılabilecek bir şeyler varsa hamilelikte yaparlar canım. Çok geçmiş olsun o ağrılar da bir şeye benzemez çok yoruyordur seni
Git canım ihmal etme geçmiş olsun tekrarEvet yıllardır ağrımazdı hiç çok fena minoset içtim ama hiiç fayda etmedi geçmezse yarın gideceğim dişçiye
Ben ilk 3 ay diş ağrısı çektim, gecelerce ağladım. Sonra dişçilere gittim kabul etmediler, 3 ayı doldur dediler. Azaptı mahvetti beni. Dişinol, karanfil yağı, parol ne ararsan, yoğurt sarımsak...Kızlar dişim çok ağrıyorhamilelikte dişle ilgili birşey yapabiliyorumuyuz
Teşekkürler yarın görüşeyim dotorumlaBen ilk 3 ay diş ağrısı çektim, gecelerce ağladım. Sonra dişçilere gittim kabul etmediler, 3 ayı doldur dediler. Azaptı mahvetti beni. Dişinol, karanfil yağı, parol ne ararsan, yoğurt sarımsak...
Sonrasında doktoruma sordum gidebilirsin dedi izin kağıdı verdi.
Babamın tanıdığı dişçiye gittim, kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım. Şükürler olsun bebeğim sağlıklı bir sorun olmadı. Doktorum en başta gelsen ilk üç ayda da izin verirdim dedi. Yine de 2. Trimestiri bekledim. Bir sorun olmaz şu an sana. Her işlemi yaptırabilirsin. Doktorundan izinli kağıt al sadece.
Canim bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim gözün aydın. Diğer durumun da insaallah doktorunundediği gibi düzelir. Sağlıkla devam etsin insaallahBenim ayrıntılı vardı bugün kızlar.
Plesanta aşağıda çıktı rahim ağzına yakın,marjinal (plesanta previa) konumda.
Kanaman oldu mu diye sordu hayir dedim,sen yine de dikkat et dedi.
Kendi doktorumda muhtemelen cikar 2 hafta sonra bakalım dedi.
Ilk kızımda da böyleydi.
Genel durumuyla bebis iyi cok sukur❤
21+2 haftaligim senin haftalarında bende bi Hareket etti bi etmedidiye telaş esiyordum. Şimdi çok şükür daha net hissediyorum telaş yapmaKizlar size bir sorum olacak ben 19+4 günlük Hamileyim. Bebegimi hissetmeye baslamistim gecen haftadan beri bi kipirtilar pit pitlar. 2 gündür hic birsey yok valla stresten ölcem normalmi tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz. Dün saglik ocagina gidip kalp atisini dinledim sükür ama bu hareketsizligin sebebi nedir? İlk gebeligim hic tecrubem yok olurmu boyle durumlar normalmi
Dişhekimi ile görüş canim hamilelikte de işlem yaparlar. Geçmiş olsunKızlar dişim çok ağrıyorhamilelikte dişle ilgili birşey yapabiliyorumuyuz
Geçmiş olsun. Allah korumuş. Kasıldığın icin de agrin olur canimBanyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum
Çok geçmiş olsun canım bir şey olmamasına sevindim ev kazaları olabiliyor maalesef inş böylesi durumlar yaşamazsın bir daha canımBanyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum
Çok büyük geçmiş olsun aman dikkat etBanyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum
Canim tesekkur ederim. Benim henuz riskli mi degil mi bilmiyorum bi midesinde parlaklik var dediler bi yok dediler plasenta assagida dediler sonra normal dediler ama kanamam oldu anlamadim bunlara guvenmiyorum yani direk randevu ile bakaar demi banaBen riskli gebelik uzmanına gidiyorum cnm Anadolu yakasında femical klinikte prof a idiyorum istersen adını yazayım Dr um liv hospital da bölüm başkanı
Benimde 6 sene sonra bi kızım olacak inşallah ilk bebişim olacak Allah'ın izniyle inşallahBu arada kızımz olacak Allahın izniyle 6 sene sonra
Çok geçmiş olsun canım dikkat et korkudan evde eşim yokken çıkmam yukarılara allah korusun lütfen sizlerde böyle tehlikeli hareketler yapmayın allahım korumuşBanyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum
Ben Melina istiyorum eşim de yanına Atiye istiyor. Eşimin babaannesinin adıymışBenimde 6 sene sonra bi kızım olacak inşallah ilk bebişim olacak Allah'ın izniyle inşallah
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah .. bu anane babanne kayınvalide peder isimlerinden kurtuluş yok galiba :) melina güzelmiş anlamı nedir bende mihrimah istiyordum ama zor söyleniyor çocuk söyleyemez falan dediler anlamıda ağırmış her kafadan bir ses :)
Ben Melina istiyorum eşim de yanına Atiye istiyor. Eşimin babaannesinin adıymış
Senin bebeklerin üçüz mü?Kilo alımında rekor bendedir üzülmeyin kızlar 12 kilo aldım şu zamana kadar . Ama hiç dert etmiyorum.
Canım bende 20 haftalıgım 2 gün hareket ediyorsa 2 gün tık yok bence normaldir benim de 2. Gebeliğim oglum hiç oynamıyordu bu yine ona göre dah hareketli yani sadece bu benim fikrim bence normaldir.Kizlar size bir sorum olacak ben 19+4 günlük Hamileyim. Bebegimi hissetmeye baslamistim gecen haftadan beri bi kipirtilar pit pitlar. 2 gündür hic birsey yok valla stresten ölcem normalmi tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz. Dün saglik ocagina gidip kalp atisini dinledim sükür ama bu hareketsizligin sebebi nedir? İlk gebeligim hic tecrubem yok olurmu boyle durumlar normalmi
Cok gecmiş olsun canım Allah korumuşBanyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?