2018 Ekim Anneleri

Evet yıllardır ağrımazdı hiç çok fena minoset içtim ama hiiç fayda etmedi geçmezse yarın gideceğim dişçiye

Kızlar dişim çok ağrıyor hamilelikte dişle ilgili birşey yapabiliyorumuyuz
Ben ilk 3 ay diş ağrısı çektim, gecelerce ağladım. Sonra dişçilere gittim kabul etmediler, 3 ayı doldur dediler. Azaptı mahvetti beni. Dişinol, karanfil yağı, parol ne ararsan, yoğurt sarımsak...
Sonrasında doktoruma sordum gidebilirsin dedi izin kağıdı verdi.
Babamın tanıdığı dişçiye gittim, kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım. Şükürler olsun bebeğim sağlıklı bir sorun olmadı. Doktorum en başta gelsen ilk üç ayda da izin verirdim dedi. Yine de 2. Trimestiri bekledim. Bir sorun olmaz şu an sana. Her işlemi yaptırabilirsin. Doktorundan izinli kağıt al sadece.

Teşekkürler yarın görüşeyim dotorumla

Banyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum

Canim bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim gözün aydın. Diğer durumun da insaallah doktorunundediği gibi düzelir. Sağlıkla devam etsin insaallah

21+2 haftaligim senin haftalarında bende bi Hareket etti bi etmedidiye telaş esiyordum. Şimdi çok şükür daha net hissediyorum telaş yapma
Kızlar dişim çok ağrıyor hamilelikte dişle ilgili birşey yapabiliyorumuyuz
Dişhekimi ile görüş canim hamilelikte de işlem yaparlar. Geçmiş olsun

Banyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum
Geçmiş olsun. Allah korumuş. Kasıldığın icin de agrin olur canim

Çok geçmiş olsun canım bir şey olmamasına sevindim ev kazaları olabiliyor maalesef inş böylesi durumlar yaşamazsın bir daha canım

Çok büyük geçmiş olsun aman dikkat et

Ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum cnm Anadolu yakasında femical klinikte prof a idiyorum istersen adını yazayım Dr um liv hospital da bölüm başkanı
Canim tesekkur ederim. Benim henuz riskli mi degil mi bilmiyorum bi midesinde parlaklik var dediler bi yok dediler plasenta assagida dediler sonra normal dediler ama kanamam oldu anlamadim bunlara guvenmiyorum yani direk randevu ile bakaar demi bana

Arkadaslar seker yuklemesi yaptiran varmi 18 hazirana gun verdiler nasil bir test bilenler yazabilir mi

Çok geçmiş olsun canım dikkat et korkudan evde eşim yokken çıkmam yukarılara allah korusun lütfen sizlerde böyle tehlikeli hareketler yapmayın allahım korumuş

Ben Melina istiyorum eşim de yanına Atiye istiyor. Eşimin babaannesinin adıymış
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah .. bu anane babanne kayınvalide peder isimlerinden kurtuluş yok galiba :) melina güzelmiş anlamı nedir bende mihrimah istiyordum ama zor söyleniyor çocuk söyleyemez falan dediler anlamıda ağırmış her kafadan bir ses :)

Canım bende 20 haftalıgım 2 gün hareket ediyorsa 2 gün tık yok bence normaldir benim de 2. Gebeliğim oglum hiç oynamıyordu bu yine ona göre dah hareketli yani sadece bu benim fikrim bence normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…