2018 Ekim Anneleri

Bu durumlarin normal olabilecegini aklen biliyorum ama kalbim bir turlu ikna olmuyor ya bu hamilelik cok enterasan duygular yasatiyomus insana gercekten. Sizlerden duydukcada rahatliyorum ama bu durumlari yasayan birinden duymak insani ferahlatiyo :))

Canım bende 20 haftalıgım 2 gün hareket ediyorsa 2 gün tık yok bence normaldir benim de 2. Gebeliğim oglum hiç oynamıyordu bu yine ona göre dah hareketli yani sadece bu benim fikrim bence normaldir.
Sendede endise oluyo mu hareket olmayinca

Öyle tabi haklisin da bazen cok endiseleniyorum hormonlardan olsa gerek ilk gebeligimin verdigi tecrubesizlik var
Ailemdende uzaktayim evde yalniz kalmaktan kuruntular geliyo insana surekli

Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz alırsın kucağına merak etme

Sagol canim insallah❤

Gecmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın .

Insallah canim❤

Hadi geçmiş olsun canım bebişini de görmüşsün ne güzel. Diğer durumunuza gelince d e umarım yukarı çıkar ve sorunsuz tamamlarsın hamileliğini canım

Insallah canim sagolasin❤

Kızlar dişim çok ağrıyor hamilelikte dişle ilgili birşey yapabiliyorumuyuz

China Oel diye bir yag var.Hamilelikte kullaniliyor.Etkilide.
Ama once doktora git belki de yapilacak bisyler vardir daha beter olmaz.

Banyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum

Ayy Allah korumus canim hic girme oyle risklere❤

Sagol canim,insallah❤
Buyuk kizimda cikmisti yukari tabii o zaman dinlenmistim uymustuk yasaklara bakalim simdi evdeki ufaklikla insallah elimden geldigince :)

Arkadaslar seker yuklemesi yaptiran varmi 18 hazirana gun verdiler nasil bir test bilenler yazabilir mi

Önce açlık sekerine bakiliyor.
Sonra uygulamaya gore 50 ml 100 ml icecek iciyorsun canim.Bazi doktorlarin uygulamasi tatli ve dondurma seklinde hatta ayni olculere denk dusen.Tokluk sekerinede bakiliyor son

Sendede endise oluyo mu hareket olmayinca
Evet oluyor biraz karnıma vuruyorum hafifce tabi ki hareket etmiyor sonra bırakıyorum kendi haline cnm daha kücükler her hareketlerini tam hissetmiyoruz saglıklı olsunlar da gerisi boş cok tedirgin olduysan bence görün doktora.

Olabilir tabikide. Boyle durumlarda bana doktrm su tavsyeyi verdi. Yemek yedkten sonra sola donup iki saat yatmami. Yani harekte hemen baslarsa okey ama baslamazsa 2 saat zamani var anlamnda. Eger ona ragmen harkt olmazsa o zmn gel demisti. Her harktszlkte hastaneye gidrsen hergun ugramis olursun:) bide benm kizim babasi konusncada harekt ederdi. Yada parmkla karnmiza ufak masajlar

Bunu doktor size soylediginde kac haftalik hamileydiniz peki. Benimki daha yeni yeni pit pit yapmaya baslamisti cok net hissedemiyorumki zaten henuz. 19+4 gunluk benim

Saglik ocagina gittm dinledm kalp atisini cok sukur bi sorun yok. Ben biraz yeni hissettm ya bir anda kesilince elinden sekeri alinmis cocuk gibi oldum biraz :)

Canim tesekkur ederim. Benim henuz riskli mi degil mi bilmiyorum bi midesinde parlaklik var dediler bi yok dediler plasenta assagida dediler sonra normal dediler ama kanamam oldu anlamadim bunlara guvenmiyorum yani direk randevu ile bakaar demi bana
Evet cnm TV de programlara da çok çıkıyor. Çok detaylı bakıyor herşeye. Başından beri ona gidiyorum

Öyle tabi haklisin da bazen cok endiseleniyorum hormonlardan olsa gerek ilk gebeligimin verdigi tecrubesizlik var
Ailemdende uzaktayim evde yalniz kalmaktan kuruntular geliyo insana surekli
Kendini hep olumlu ya odakla. Güçlüsün, o çocuk senin korkularını da güvenini de hisseder. Sense ona güven aşıla korku değil. Olumlu düşün, bir şey olmayacak. Ben de bazen ister istemez endişeye kapılıyorum ama hemen kendimi topluyorum. Benim de ilk gebeliğim. Ailem yanımda ALLAH tan. Ama kendimi hiçbir şeyden geri bırakmıyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşaALLAH.

İnsallah amin canim. Ailenin yaninda olmasi büyük avantaj. Benim ilk bebegim karnmda 8 haftalikken kalbi durdu Allaha cok sükür ki aratmadan hemen tekrar hamile kaldim. Korkularimin cogu ordan geliyo yani. tekrar hamile kalincada esim isi birak en azindan bebek dogana kadar dedi ozel dersanede ögretmendim cok yogun ve yorucu bransim fizik en cok ben yoruluyodum kurumda. O yuzden isten ayrildim. Ailemde yanmda olmayinca bebege sardim bu aralar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…