Evet canım Allaha şükürler olsun temiz cıktı bir sorun yok.Sllh canim senin sonuclarin ciktimi?
Çok geçmiş olsun canım bir şey olmamasına sevindim ev kazaları olabiliyor maalesef inş böylesi durumlar yaşamazsın bir daha canım
Bu durumlarin normal olabilecegini aklen biliyorum ama kalbim bir turlu ikna olmuyor ya bu hamilelik cok enterasan duygular yasatiyomus insana gercekten. Sizlerden duydukcada rahatliyorum ama bu durumlari yasayan birinden duymak insani ferahlatiyo :))Canim bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim gözün aydın. Diğer durumun da insaallah doktorunundediği gibi düzelir. Sağlıkla devam etsin insaallah
21+2 haftaligim senin haftalarında bende bi Hareket etti bi etmedidiye telaş esiyordum. Şimdi çok şükür daha net hissediyorum telaş yapma
Dişhekimi ile görüş canim hamilelikte de işlem yaparlar. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Allah korumuş. Kasıldığın icin de agrin olur canim
Sendede endise oluyo mu hareket olmayincaCanım bende 20 haftalıgım 2 gün hareket ediyorsa 2 gün tık yok bence normaldir benim de 2. Gebeliğim oglum hiç oynamıyordu bu yine ona göre dah hareketli yani sadece bu benim fikrim bence normaldir.
Öyle tabi haklisin da bazen cok endiseleniyorum hormonlardan olsa gerek ilk gebeligimin verdigi tecrubesizlik varKalp atışını dinlemişsin. Rahat ol bir şey yoktur ALLAH' ın izniyle. Ben 20. Haftamda anladım bebek hareketlerini. Ondann öncekiler de hareketmiş ama ben hareket olduğunu anlamamışımsonradan anladım herkese hareket etmiyor diye söyleniyordum
Fazla takmamak doğal akışına bırakmak lazım.
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz alırsın kucağına merak etme
Gecmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın .
Hadi geçmiş olsun canım bebişini de görmüşsün ne güzel. Diğer durumunuza gelince d e umarım yukarı çıkar ve sorunsuz tamamlarsın hamileliğini canım
Kızlar dişim çok ağrıyorhamilelikte dişle ilgili birşey yapabiliyorumuyuz
Banyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum
Canim bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim gözün aydın. Diğer durumun da insaallah doktorunundediği gibi düzelir. Sağlıkla devam etsin insaallah
21+2 haftaligim senin haftalarında bende bi Hareket etti bi etmedidiye telaş esiyordum. Şimdi çok şükür daha net hissediyorum telaş yapma
Dişhekimi ile görüş canim hamilelikte de işlem yaparlar. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Allah korumuş. Kasıldığın icin de agrin olur canim
Arkadaslar seker yuklemesi yaptiran varmi 18 hazirana gun verdiler nasil bir test bilenler yazabilir mi
Evet oluyor biraz karnıma vuruyorum hafifce tabi ki hareket etmiyor sonra bırakıyorum kendi haline cnm daha kücükler her hareketlerini tam hissetmiyoruz saglıklı olsunlar da gerisi boş cok tedirgin olduysan bence görün doktora.Sendede endise oluyo mu hareket olmayinca
Olabilir tabikide. Boyle durumlarda bana doktrm su tavsyeyi verdi. Yemek yedkten sonra sola donup iki saat yatmami. Yani harekte hemen baslarsa okey ama baslamazsa 2 saat zamani var anlamnda. Eger ona ragmen harkt olmazsa o zmn gel demisti. Her harktszlkte hastaneye gidrsen hergun ugramis olursun:) bide benm kizim babasi konusncada harekt ederdi. Yada parmkla karnmiza ufak masajlarKizlar size bir sorum olacak ben 19+4 günlük Hamileyim. Bebegimi hissetmeye baslamistim gecen haftadan beri bi kipirtilar pit pitlar. 2 gündür hic birsey yok valla stresten ölcem normalmi tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz. Dün saglik ocagina gidip kalp atisini dinledim sükür ama bu hareketsizligin sebebi nedir? İlk gebeligim hic tecrubem yok olurmu boyle durumlar normalmi
:) cok genel oldu bu:) biraz daha daraltalim bence. Kisa isim tek isimmi? kiz mi erkek mi (kizmis smdi gordm)yada illa turkce mi? Yada dini bi isim mi?Merhaba kızlar .. ya bu isim koymak ne zormuş amma kararsızım bana isim önerir misiniz lütfen
Bunu doktor size soylediginde kac haftalik hamileydiniz peki. Benimki daha yeni yeni pit pit yapmaya baslamisti cok net hissedemiyorumki zaten henuz. 19+4 gunluk benimOlabilir tabikide. Boyle durumlarda bana doktrm su tavsyeyi verdi. Yemek yedkten sonra sola donup iki saat yatmami. Yani harekte hemen baslarsa okey ama baslamazsa 2 saat zamani var anlamnda. Eger ona ragmen harkt olmazsa o zmn gel demisti. Her harktszlkte hastaneye gidrsen hergun ugramis olursun:) bide benm kizim babasi konusncada harekt ederdi. Yada parmkla karnmiza ufak masajlar
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et dinlen bol bolBanyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum
Saglik ocagina gittm dinledm kalp atisini cok sukur bi sorun yok. Ben biraz yeni hissettm ya bir anda kesilince elinden sekeri alinmis cocuk gibi oldum biraz :)Evet oluyor biraz karnıma vuruyorum hafifce tabi ki hareket etmiyor sonra bırakıyorum kendi haline cnm daha kücükler her hareketlerini tam hissetmiyoruz saglıklı olsunlar da gerisi boş cok tedirgin olduysan bence görün doktora.
Evet cnm TV de programlara da çok çıkıyor. Çok detaylı bakıyor herşeye. Başından beri ona gidiyorumCanim tesekkur ederim. Benim henuz riskli mi degil mi bilmiyorum bi midesinde parlaklik var dediler bi yok dediler plasenta assagida dediler sonra normal dediler ama kanamam oldu anlamadim bunlara guvenmiyorum yani direk randevu ile bakaar demi bana
Cok shukur. Allah saglik versinEvet canım Allaha şükürler olsun temiz cıktı bir sorun yok.
Kendini hep olumlu ya odakla. Güçlüsün, o çocuk senin korkularını da güvenini de hisseder. Sense ona güven aşıla korku değil. Olumlu düşün, bir şey olmayacak. Ben de bazen ister istemez endişeye kapılıyorum ama hemen kendimi topluyorum. Benim de ilk gebeliğim. Ailem yanımda ALLAH tan. Ama kendimi hiçbir şeyden geri bırakmıyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşaALLAH.Öyle tabi haklisin da bazen cok endiseleniyorum hormonlardan olsa gerek ilk gebeligimin verdigi tecrubesizlik var
Ailemdende uzaktayim evde yalniz kalmaktan kuruntular geliyo insana surekli
MaşaALLAHSaolun kizlar telefon dan alintilamayi beceremedim cok sukur bisey yok doktor o kadar dusmeyle bisey olmaz dedi agrim oldu biraz simdi daha iyi. Bebisi gormus oldum bayadir gormuyodum. 20 cm 407 gr olmuş sipacik
İnsallah amin canim. Ailenin yaninda olmasi büyük avantaj. Benim ilk bebegim karnmda 8 haftalikken kalbi durdu Allaha cok sükür ki aratmadan hemen tekrar hamile kaldim. Korkularimin cogu ordan geliyo yani. tekrar hamile kalincada esim isi birak en azindan bebek dogana kadar dedi ozel dersanede ögretmendim cok yogun ve yorucu bransim fizik en cok ben yoruluyodum kurumda. O yuzden isten ayrildim. Ailemde yanmda olmayinca bebege sardim bu aralar :)Kendini hep olumlu ya odakla. Güçlüsün, o çocuk senin korkularını da güvenini de hisseder. Sense ona güven aşıla korku değil. Olumlu düşün, bir şey olmayacak. Ben de bazen ister istemez endişeye kapılıyorum ama hemen kendimi topluyorum. Benim de ilk gebeliğim. Ailem yanımda ALLAH tan. Ama kendimi hiçbir şeyden geri bırakmıyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşaALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?