2018 Ekim Anneleri

Çok üzüldüm ama şükür ki fazla beklemeden ikinci gelmiş. Önceden anlamazdım ama artık anlıyorum bu korkuyu üzüntüyü. Çok zor. :-( dikkatli davran inşaALLAH sağ sağlim al kucağına, meslektaşım :)

Allah kimseye yasatmasin cok zor tarifi imkansiz bi aci. Meslektasiz demek :) cok tesekkur ederim cnm insallah hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza :)

Cok tesekkur ederim saglikla dogsalardu bebeklerimiz bir telas aldi beni

Günaydın kızçeleeeer biliyorum haftası geçti epey ama ikili testi, ayrıntılı ultrasonu normal olup da kanda fetal dna baktıran var mı acep ya da doktoru öneren

Günaydın kızçeleeeer biliyorum haftası geçti epey ama ikili testi, ayrıntılı ultrasonu normal olup da kanda fetal dna baktıran var mı acep ya da doktoru öneren
Günaydın . Normalse neden önersinki. çok ta düşünüp takılmasan mı bebeğin kocaman artık

Anlamı baldan tatlı demek.annesinin adını koymam demiştim nerden bileyim sıranın babaannesine geleceğinimihrimah ta çok güzel bi isim, sağlıkla vakitlerinde gelsinlerde inşallah

Saglik ocagina gittm dinledm kalp atisini cok sukur bi sorun yok. Ben biraz yeni hissettm ya bir anda kesilince elinden sekeri alinmis cocuk gibi oldum biraz :)
canim ekim annelerinide okuyup cikiyroum bazen yazini gordum cevap verim dedim benim bugune kadar arada pitpitlar oldu gecti hep 2 gun oncesi deli gibi dolanan cocuk dun cok sakindi aksam yemekten sonra otururken bi costu cunku tatli vs yemistim yemekte sonra gene uzun sure tepki vermedi bugunde biraz daha sakin stres yapma sonra sonra daha cok hissediceksin

Çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun çok tatlılıar

Merhaba kızlar dr dan geldim şimdi bebişim iyi çok şükür. Bir sıkıntı yokmuş. Yatacağım. Şeker yüklemesi yaptırmayacağım. Bende durum vaziyet bu şekilde allahım bin şükür. Dikişten sonra ilk defa bu kadar uzun yürüdüm ve ayakta kaldım. Yoruldum.

Canım gözünaydın kac haftalık bebeğin?

Güle güle kullanin,guzel gunlerde insallah❤
E bebek di mi :) guzellerdi,gecen gormustum ugradigimizda.

Maşallahh sizeee❤ cok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…