- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Çok üzüldüm ama şükür ki fazla beklemeden ikinci gelmiş. Önceden anlamazdım ama artık anlıyorum bu korkuyu üzüntüyü. Çok zor. :-( dikkatli davran inşaALLAH sağ sağlim al kucağına, meslektaşım :)İnsallah amin canim. Ailenin yaninda olmasi büyük avantaj. Benim ilk bebegim karnmda 8 haftalikken kalbi durdu Allaha cok sükür ki aratmadan hemen tekrar hamile kaldim. Korkularimin cogu ordan geliyo yani. tekrar hamile kalincada esim isi birak en azindan bebek dogana kadar dedi ozel dersanede ögretmendim cok yogun ve yorucu bransim fizik en cok ben yoruluyodum kurumda. O yuzden isten ayrildim. Ailemde yanmda olmayinca bebege sardim bu aralar :)
Allah kimseye yasatmasin cok zor tarifi imkansiz bi aci. Meslektasiz demek :) cok tesekkur ederim cnm insallah hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza :)Çok üzüldüm ama şükür ki fazla beklemeden ikinci gelmiş. Önceden anlamazdım ama artık anlıyorum bu korkuyu üzüntüyü. Çok zor. :-( dikkatli davran inşaALLAH sağ sağlim al kucağına, meslektaşım :)
20 hafta ve sonrası. Öncesinde hareketlern bi önemi yok düzenli olmadğı için.Bunu doktor size soylediginde kac haftalik hamileydiniz peki. Benimki daha yeni yeni pit pit yapmaya baslamisti cok net hissedemiyorumki zaten henuz. 19+4 gunluk benim
Cok tesekkur ederim saglikla dogsalardu bebeklerimiz bir telas aldi beniSagol canim insallah❤
Insallah canim❤
Insallah canim sagolasin❤
China Oel diye bir yag var.Hamilelikte kullaniliyor.Etkilide.
Ama once doktora git belki de yapilacak bisyler vardir daha beter olmaz.
Ayy Allah korumus canim hic girme oyle risklere❤
Sagol canim,insallah❤
Buyuk kizimda cikmisti yukari tabii o zaman dinlenmistim uymustuk yasaklara bakalim simdi evdeki ufaklikla insallah elimden geldigince :)
Önce açlık sekerine bakiliyor.
Sonra uygulamaya gore 50 ml 100 ml icecek iciyorsun canim.Bazi doktorlarin uygulamasi tatli ve dondurma seklinde hatta ayni olculere denk dusen.Tokluk sekerinede bakiliyor son
cinsiyet neydi :)Merhaba kızlar .. ya bu isim koymak ne zormuş amma kararsızım bana isim önerir misiniz lütfen
Günaydın . Normalse neden önersinki. çok ta düşünüp takılmasan mı bebeğin kocaman artıkGünaydın kızçeleeeerbiliyorum haftası geçti epey ama ikili testi, ayrıntılı ultrasonu normal olup da kanda fetal dna baktıran var mı acep ya da doktoru öneren
Anlamına bakıyorum sadece canım teşekkürler :):) cok genel oldu bu:) biraz daha daraltalim bence. Kisa isim tek isimmi? kiz mi erkek mi (kizmis smdi gordm)yada illa turkce mi? Yada dini bi isim mi?
Kız :)cinsiyet neydi :)
Anlamı baldan tatlı demek.annesinin adını koymam demiştim nerden bileyim sıranın babaannesine geleceğiniMaşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah .. bu anane babanne kayınvalide peder isimlerinden kurtuluş yok galiba :) melina güzelmiş anlamı nedir bende mihrimah istiyordum ama zor söyleniyor çocuk söyleyemez falan dediler anlamıda ağırmış her kafadan bir ses :)
canim ekim annelerinide okuyup cikiyroum bazen yazini gordum cevap verim dedim benim bugune kadar arada pitpitlar oldu gecti hep 2 gun oncesi deli gibi dolanan cocuk dun cok sakindi aksam yemekten sonra otururken bi costu cunku tatli vs yemistim yemekte sonra gene uzun sure tepki vermedi bugunde biraz daha sakin stres yapma sonra sonra daha cok hissediceksinSaglik ocagina gittm dinledm kalp atisini cok sukur bi sorun yok. Ben biraz yeni hissettm ya bir anda kesilince elinden sekeri alinmis cocuk gibi oldum biraz :)
Çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun çok tatlılıarKıyafetlerimizi geldi :)
Kumaş olarak, beden olarak iyi geldiler gözüme yenidogan ve 3 ay olarak aldım. Zıbın aldım birde ama yandan çıtçıtlı değil başından geçmeli kalanını yandan çıtçıtlı olarak alıcam daha rahat oluyormuş giydirmesi.
Eki Görüntüle 2155547
Teşekkürler nasıl hevesle aldım amin insallah zamanı gelince sağ salim kullanırızÇok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun çok tatlılıar
Canım gözünaydın kac haftalık bebeğin?Merhaba kızlar dr dan geldim şimdi bebişim iyi çok şükür. Bir sıkıntı yokmuş. Yatacağım. Şeker yüklemesi yaptırmayacağım. Bende durum vaziyet bu şekilde allahım bin şükür. Dikişten sonra ilk defa bu kadar uzun yürüdüm ve ayakta kaldım. Yoruldum.
Kıyafetlerimizi geldi :)
Kumaş olarak, beden olarak iyi geldiler gözüme yenidogan ve 3 ay olarak aldım. Zıbın aldım birde ama yandan çıtçıtlı değil başından geçmeli kalanını yandan çıtçıtlı olarak alıcam daha rahat oluyormuş giydirmesi.
Eki Görüntüle 2155547
Merhaba kızlar dr dan geldim şimdi bebişim iyi çok şükür. Bir sıkıntı yokmuş. Yatacağım. Şeker yüklemesi yaptırmayacağım. Bende durum vaziyet bu şekilde allahım bin şükür. Dikişten sonra ilk defa bu kadar uzun yürüdüm ve ayakta kaldım. Yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?