2018 Ekim Anneleri

Güle güle kullanin,guzel gunlerde insallah❤
E bebek di mi :) guzellerdi,gecen gormustum ugradigimizda.

Maşallahh sizeee❤ cok sevindimm

Teşekkürler amin inşallah :) Evet ebebekten aldım. Hergün uzun bi zaman geçiriyorum orada zaten Civil de güzelmiş geçen farkettim daha önce bakmamıştım hem uygun geldi fiyatlar hem çok güzel çeşitler vardı.

Ayyy maşallah canım, ben daha hiç gitmedim , pazartesi gideceğim, inşallah bende güzel haberlerle dönerim , çok sevindim

Kızlar ayrıntılı ultrasyona girdim buğğn şükürler olsun hersey yolunda dedi doktor. :)) kızım pek hareketliydi. Sonra bir ara uyudu, uyurken ellerini başına koydu çok tatlıydı yaaa )
Ayyy maşallah , gözünaydın bende ayrıntılı için sabırsızlanıyorum açıkçası bayramdan sonra inşalalh

Bebekte guzel seyler var evet ama normalde ben pek bisy bulamiyorum buyugune :) tarzi biraz daha farkli.
Daha nerelere denk gelirsin bazen kucucuk yerlerde olmadik seyler cikiyor :)

Ben kendimi bi foruma sigdiramadim ya ekim sonu kasim basi dogumum. Ekim annelerinde gerideyim kasim annelerindede ilerdeyim :) hareket basladi ya yine cok sukur rahatladim. Benimki sekere cikolataya tepki vermiyo cnm. Ya daha kucuk oldugu icindir ya da annesi gibi tatli sevmedigi icindir :))

Bebekte guzel seyler var evet ama normalde ben pek bisy bulamiyorum buyugune :) tarzi biraz daha farkli.
Daha nerelere denk gelirsin bazen kucucuk yerlerde olmadik seyler cikiyor :)
Aynen ben bunları alana kadar günlerce girdim çıktım beğenemedim içime sinmedi ama almaya başlayınca sepeti doldurdum dolaşıp denk gelmek lazım demekki :)

Bereketli oldu kızıma ilk defa alayım bişeyler dedim sağdan soldan bi anda geldi 3 poşet kıyafeti oldu şimdiden. Son aya kadar daha bakmam içimi eriten bişey olmadıkça diğer eksikleri gidermek gerek kıyafet dışında :)

Yalnız çeyiz yaparken bu kadar eğlenmemiştim çok zevkliymiş insanın yavrusuna bişey alması hayal etmesi ❤

bende oyle canim kasimda takiliyorum ama dogum ekimde doktorum benimde benimde cikolataya tatliya cok tepki veriyor yaa yerinde durmuyor bende hareket baslayinca rahatladimsa simdide sz hareket etse gene ayni panik halindeyim yaa :) soda ictigindede cok cok tepki veriyor aklinda aklinda bulunsun canim hem bebegede kilo bakimindan faydali

ayni bende surekli panik halindeyim :) sodanin faydasini duydumda soda icince hareket ettigini bilmiyodum onu da denerim denemedigim bisey kalmadi zaten

Bereketiyle geliyor minisler :)
Evet cidden onlarin herseyi daha keyifli.
Dogunca bile hayat daha keyifli❤
Hele bide biraz buyusun birlikte almak?yurudukce fln daha da keyifli :)
Allah saglikli gunlerini gostersin❤

Günaydın kızçeleeeer biliyorum haftası geçti epey ama ikili testi, ayrıntılı ultrasonu normal olup da kanda fetal dna baktıran var mı acep ya da doktoru öneren

Benim ikili testim normaldi üçlü de biraz risk vardı fetal DNA yaptırdım 1 hafta sonunda sonuç temiz çıktı çok şükür

arada iki tarafli canim ama genelde solda bide 2 gudnur kasiklara vuruyor :) o kasiklara vurusta bintuhaf oluyor icim :)
Oo seninki baya baya hissettirmeye baslamis kendini masallah :) benimki sag tarafimda minik pitpitlar halinde devam ediyo hala o yüzden hala tam emin degilim ben :)

Bereketiyle geliyor minisler :)
Evet cidden onlarin herseyi daha keyifli.
Dogunca bile hayat daha keyifli❤
Hele bide biraz buyusun birlikte almak?yurudukce fln daha da keyifli :)
Allah saglikli gunlerini gostersin❤
Eşim durup durup ne zaman doğurcan hadi sevelim diyip duruyor zaten bi doğsa dünyamızı değiştirecek miniğim :) Çok keyifliler Allah'ım bi o günleri gösterse ❤

Çocuk elimizde şebek olacak gerçi oynamaktan :)

Seninde hala tek taraf mi hareketli?benim cocugum sag tarafima yapisti saniyorum sadece orda kipirti var :)

Benimki de hep sağda. Bi kere solda hissetmiştim sadece tüm dışında sağa kamp kurmuş durumda. 20 haftadan sonra çok hissettirmeye basladi. O gün bu gündür durduramıyoruz yaramazi.

Cok şükür canm. Bende yaptrmcam şeker yüklemesini. Zaten bidaha 28 haftalıkken gidcm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…