Güle güle kullanin,guzel gunlerde insallah❤
E bebek di mi :) guzellerdi,gecen gormustum ugradigimizda.
Maşallahh sizeee❤ cok sevindimm
Ayyy maşallah canım, ben daha hiç gitmedim , pazartesi gideceğim, inşallah bende güzel haberlerle dönerim , çok sevindimMerhaba kızlar dr dan geldim şimdi bebişim iyi çok şükür. Bir sıkıntı yokmuş. Yatacağım. Şeker yüklemesi yaptırmayacağım. Bende durum vaziyet bu şekilde allahım bin şükür. Dikişten sonra ilk defa bu kadar uzun yürüdüm ve ayakta kaldım. Yoruldum.
Ayyy maşallah , gözünaydın bende ayrıntılı için sabırsızlanıyorum açıkçası bayramdan sonra inşalalhKızlar ayrıntılı ultrasyona girdim buğğn şükürler olsun hersey yolunda dedi doktor. :)) kızım pek hareketliydi. Sonra bir ara uyudu, uyurken ellerini başına koydu çok tatlıydı yaaa)
Teşekkürler amin inşallah :) Evet ebebekten aldım. Hergün uzun bi zaman geçiriyorum orada zatenCivil de güzelmiş geçen farkettim daha önce bakmamıştım hem uygun geldi fiyatlar hem çok güzel çeşitler vardı.
Ben kendimi bi foruma sigdiramadim ya ekim sonu kasim basi dogumum. Ekim annelerinde gerideyim kasim annelerindede ilerdeyim :) hareket basladi ya yine cok sukur rahatladim. Benimki sekere cikolataya tepki vermiyo cnm. Ya daha kucuk oldugu icindir ya da annesi gibi tatli sevmedigi icindir :))canim ekim annelerinide okuyup cikiyroum bazen yazini gordum cevap verim dedim benim bugune kadar arada pitpitlar oldu gecti hep 2 gun oncesi deli gibi dolanan cocuk dun cok sakindi aksam yemekten sonra otururken bi costu cunku tatli vs yemistim yemekte sonra gene uzun sure tepki vermedi bugunde biraz daha sakin stres yapma sonra sonra daha cok hissediceksin
Aynen ben bunları alana kadar günlerce girdim çıktım beğenemedim içime sinmedi ama almaya başlayınca sepeti doldurdum dolaşıp denk gelmek lazım demekki :)Bebekte guzel seyler var evet ama normalde ben pek bisy bulamiyorum buyugune :) tarzi biraz daha farkli.
Daha nerelere denk gelirsin bazen kucucuk yerlerde olmadik seyler cikiyor :)
bende oyle canim kasimda takiliyorum ama dogum ekimde doktorum benimde benimde cikolataya tatliya cok tepki veriyor yaa yerinde durmuyor bende hareket baslayinca rahatladimsa simdide sz hareket etse gene ayni panik halindeyim yaa :) soda ictigindede cok cok tepki veriyor aklinda aklinda bulunsun canim hem bebegede kilo bakimindan faydaliBen kendimi bi foruma sigdiramadim ya ekim sonu kasim basi dogumum. Ekim annelerinde gerideyim kasim annelerindede ilerdeyim :) hareket basladi ya yine cok sukur rahatladim. Benimki sekere cikolataya tepki vermiyo cnm. Ya daha kucuk oldugu icindir ya da annesi gibi tatli sevmedigi icindir :))
ayni bende surekli panik halindeyim :) sodanin faydasini duydumda soda icince hareket ettigini bilmiyodum onu da denerim denemedigim bisey kalmadi zatenbende oyle canim kasimda takiliyorum ama dogum ekimde doktorum benimde benimde cikolataya tatliya cok tepki veriyor yaa yerinde durmuyor bende hareket baslayinca rahatladimsa simdide sz hareket etse gene ayni panik halindeyim yaa :) soda ictigindede cok cok tepki veriyor aklinda aklinda bulunsun canim hem bebegede kilo bakimindan faydali
Darısı başına inşallah güzel haberlerini bekliyorum.hayirlisiylaAyyy maşallah canım, ben daha hiç gitmedim , pazartesi gideceğim, inşallah bende güzel haberlerle dönerim , çok sevindim
dene dene hareketlensin sipacik :)ayni bende surekli panik halindeyim :) sodanin faydasini duydumda soda icince hareket ettigini bilmiyodum onu da denerim denemedigim bisey kalmadi zaten
İnş senden de güzel haberler alırız cnm :))Ayyy maşallah , gözünaydın bende ayrıntılı için sabırsızlanıyorum açıkçası bayramdan sonra inşalalh
Aynen ben bunları alana kadar günlerce girdim çıktım beğenemedim içime sinmedi ama almaya başlayınca sepeti doldurdum dolaşıp denk gelmek lazım demekki :)
Bereketli oldu kızıma ilk defa alayım bişeyler dedim sağdan soldan bi anda geldi 3 poşet kıyafeti oldu şimdiden. Son aya kadar daha bakmam içimi eriten bişey olmadıkça diğer eksikleri gidermek gerek kıyafet dışında :)
Yalnız çeyiz yaparken bu kadar eğlenmemiştim çok zevkliymiş insanın yavrusuna bişey alması hayal etmesi ❤
Seninde hala tek taraf mi hareketli?benim cocugum sag tarafima yapisti saniyorum sadece orda kipirti var :)dene dene hareketlensin sipacik :)
arada iki tarafli canim ama genelde solda bide 2 gudnur kasiklara vuruyor :) o kasiklara vurusta bintuhaf oluyor icim :)Seninde hala tek taraf mi hareketli?benim cocugum sag tarafima yapisti saniyorum sadece orda kipirti var :)
İnş senden de güzel haberler alırız cnm :))
Günaydın kızçeleeeerbiliyorum haftası geçti epey ama ikili testi, ayrıntılı ultrasonu normal olup da kanda fetal dna baktıran var mı acep ya da doktoru öneren
Oo seninki baya baya hissettirmeye baslamis kendini masallah :) benimki sag tarafimda minik pitpitlar halinde devam ediyo hala o yüzden hala tam emin degilim ben :)arada iki tarafli canim ama genelde solda bide 2 gudnur kasiklara vuruyor :) o kasiklara vurusta bintuhaf oluyor icim :)
Eşim durup durup ne zaman doğurcan hadi sevelim diyip duruyor zaten bi doğsa dünyamızı değiştirecek miniğim :) Çok keyifliler Allah'ım bi o günleri gösterse ❤Bereketiyle geliyor minisler :)
Evet cidden onlarin herseyi daha keyifli.
Dogunca bile hayat daha keyifli❤
Hele bide biraz buyusun birlikte almak?yurudukce fln daha da keyifli :)
Allah saglikli gunlerini gostersin❤
Seninde hala tek taraf mi hareketli?benim cocugum sag tarafima yapisti saniyorum sadece orda kipirti var :)
Cok şükür canm. Bende yaptrmcam şeker yüklemesini. Zaten bidaha 28 haftalıkken gidcm inşMerhaba kızlar dr dan geldim şimdi bebişim iyi çok şükür. Bir sıkıntı yokmuş. Yatacağım. Şeker yüklemesi yaptırmayacağım. Bende durum vaziyet bu şekilde allahım bin şükür. Dikişten sonra ilk defa bu kadar uzun yürüdüm ve ayakta kaldım. Yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?