evet canim baya hissettiriyor bigun cok cok harekeyliydi sabahtan aksama aksam durmadi 2 gundur biraz daha sakin hemen ni evhamlandim bende biseymi oldu diyee sanirim ilk gun ben burdayim dedi :)Oo seninki baya baya hissettirmeye baslamis kendini masallah :) benimki sag tarafimda minik pitpitlar halinde devam ediyo hala o yüzden hala tam emin degilim ben :)
Amin cnm hepimizin güzel haberlerle gelelim inş :)Canim gozun aydin insallah her gitiginde guzel haberlerle gelirsin dr.undan
Allah 'a emanetsiniz.
Maşallah canım ona her şey yolundaydı değil mi ayrıntılı ultrsondaGünaydın güzel anne adayları buda benim kızım :)) burda eli kulaklarında uyuyor
Tesekkurler cnm hersey yolunda dedi doktor. Detaylı raporda yazdı inş sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi :)Maşallah canım ona her şey yolundaydı değil mi ayrıntılı ultrsonda
Oyýyyyyy. 41 kere MaşallahGünaydın güzel anne adayları buda benim kızım :)) burda eli kulaklarında uyuyor
Maşallah prensese uyusunda büyüsün annesine ve babasına kavuşsun sağlıklı sıhhatliGünaydın güzel anne adayları buda benim kızım :)) burda eli kulaklarında uyuyor
Herkese merhaba hanımlar nasılsınız? Ankarada yaşayanlar Güvenparkta Güvenpark avm diye bi yer var alt katta, Miniço diye bir mağaza var. Orada çok uygun tulumlar, altlar, havlu, alt açma, takımlar vs var. Fiyatına göre kalitesi baya güzel. Ben minnoşa seneye yaza giyebileceği bir tişört aldım. İlk giysimiz daha yenidoğanlar dururken 9-12 ay.
ben de nerdeyse günde 2 kere giricem banyoyabi sıkıntı mı yaratıyor ki?
Darisi basima insallah. Bende 20. Haftaya giriyorum yarin itibariyle bende durduramasaydim raziydim :)) hissetmek cok guzel bi duygu Allah isteyen herkese yasatsin :)Eşim durup durup ne zaman doğurcan hadi sevelim diyip duruyor zaten bi doğsa dünyamızı değiştirecek miniğim :) Çok keyifliler Allah'ım bi o günleri gösterse ❤
Çocuk elimizde şebek olacak gerçi oynamaktan :)
Benimki de hep sağda. Bi kere solda hissetmiştim sadece tüm dışında sağa kamp kurmuş durumda. 20 haftadan sonra çok hissettirmeye basladi. O gün bu gündür durduramıyoruz yaramazi.
Benimki ben evhamlaninca dahada sakinlesiyo stresimden cok etkileniyo heralde. Ne zamanki aman Allah buyuk takmicam artik diyorum geri geliyo :))evet canim baya hissettiriyor bigun cok cok harekeyliydi sabahtan aksama aksam durmadi 2 gundur biraz daha sakin hemen ni evhamlandim bende biseymi oldu diyee sanirim ilk gun ben burdayim dedi :)
evet stresten etkiliyorlar cok fazl yaa bende dikkat ettim onu bide snki benimki gurultuyu sevmiyor oyle hissediyorum :) tv acikken falab hihicf hareket etmiyorBenimki ben evhamlaninca dahada sakinlesiyo stresimden cok etkileniyo heralde. Ne zamanki aman Allah buyuk takmicam artik diyorum geri geliyo :))
Tşk ederim cnm Rabbim hepimizin evlatlarını nazarlardan korusun gerçekten çok güzel bir duygu tam bir mucize. Bende dünden beri elimden düşürmüyorum resmiOyýyyyyy. 41 kere Maşallah
Allah esirgeyip korusun sana ve babasına bağışlasın insallah
Yaaaa nasıl bir mucize değilmi insan her geven gün dahada hayret ediyor... yerim onun ağzını burnunu vallahi ben 3 4 kere bakıyorum benimkine yatmadan ...
Onları bize bağışlayan Allah a şükürler olsun ..
Çok tşk ederim cnm inşMaşallah prensese uyusunda büyüsün annesine ve babasına kavuşsun sağlıklı sıhhatli
Selam canim...
Burdada subesi var sag olasin bi bakarim bende almasamda gezerim insallah...
Aldigin kiyafeti guzel mutlu g7nlerde giydir insallah canim...
simdiden kendilerine huy edinmisler yanmisiz biz :)) benimkini hareket etmek icin karnimin tok olmasini ve ozellkle kendi yatagima gecmemi bekliyo. Sabahtan aksama kadar oturma odasinda yatiyorum ordayken tik yok ne zaman yatak odasna gectim uykuya o zaman basliyo :)evet stresten etkiliyorlar cok fazl yaa bende dikkat ettim onu bide snki benimki gurultuyu sevmiyor oyle hissediyorum :) tv acikken falab hihicf hareket etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?