2018 Ekim Anneleri

Alışveriş için e bebek herkes biliyordur. Ben bide h&m i tavsiyr ederim fiyat olarak da uygun. Bide carters ürünleri ama o biraz pahalı:) bide milli markamız lcw. H&m netten indirim bölümüne bakabilrsiniz

Oo seninki baya baya hissettirmeye baslamis kendini masallah :) benimki sag tarafimda minik pitpitlar halinde devam ediyo hala o yüzden hala tam emin degilim ben :)
evet canim baya hissettiriyor bigun cok cok harekeyliydi sabahtan aksama aksam durmadi 2 gundur biraz daha sakin hemen ni evhamlandim bende biseymi oldu diyee sanirim ilk gun ben burdayim dedi :)

Günaydın güzel anne adayları buda benim kızım :)) burda eli kulaklarında uyuyor
Oyýyyyyy. 41 kere Maşallah

Allah esirgeyip korusun sana ve babasına bağışlasın insallah

Yaaaa nasıl bir mucize değilmi insan her geven gün dahada hayret ediyor... yerim onun ağzını burnunu vallahi ben 3 4 kere bakıyorum benimkine yatmadan ...

Onları bize bağışlayan Allah a şükürler olsun ..

Herkese merhaba hanımlar nasılsınız? Ankarada yaşayanlar Güvenparkta Güvenpark avm diye bi yer var alt katta, Miniço diye bir mağaza var. Orada çok uygun tulumlar, altlar, havlu, alt açma, takımlar vs var. Fiyatına göre kalitesi baya güzel. Ben minnoşa seneye yaza giyebileceği bir tişört aldım. İlk giysimiz daha yenidoğanlar dururken 9-12 ay.

Selam canim...

Burdada subesi var sag olasin bi bakarim bende almasamda gezerim insallah...

Aldigin kiyafeti guzel mutlu g7nlerde giydir insallah canim...

Darisi basima insallah. Bende 20. Haftaya giriyorum yarin itibariyle bende durduramasaydim raziydim :)) hissetmek cok guzel bi duygu Allah isteyen herkese yasatsin :)

evet canim baya hissettiriyor bigun cok cok harekeyliydi sabahtan aksama aksam durmadi 2 gundur biraz daha sakin hemen ni evhamlandim bende biseymi oldu diyee sanirim ilk gun ben burdayim dedi :)
Benimki ben evhamlaninca dahada sakinlesiyo stresimden cok etkileniyo heralde. Ne zamanki aman Allah buyuk takmicam artik diyorum geri geliyo :))

Benimki ben evhamlaninca dahada sakinlesiyo stresimden cok etkileniyo heralde. Ne zamanki aman Allah buyuk takmicam artik diyorum geri geliyo :))
evet stresten etkiliyorlar cok fazl yaa bende dikkat ettim onu bide snki benimki gurultuyu sevmiyor oyle hissediyorum :) tv acikken falab hihicf hareket etmiyor

Tşk ederim cnm Rabbim hepimizin evlatlarını nazarlardan korusun gerçekten çok güzel bir duygu tam bir mucize. Bende dünden beri elimden düşürmüyorum resmi

evet stresten etkiliyorlar cok fazl yaa bende dikkat ettim onu bide snki benimki gurultuyu sevmiyor oyle hissediyorum :) tv acikken falab hihicf hareket etmiyor
simdiden kendilerine huy edinmisler yanmisiz biz :)) benimkini hareket etmek icin karnimin tok olmasini ve ozellkle kendi yatagima gecmemi bekliyo. Sabahtan aksama kadar oturma odasinda yatiyorum ordayken tik yok ne zaman yatak odasna gectim uykuya o zaman basliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…