2018 Ekim Anneleri

evett benimkide uyuycm zaman illa vuruyor kasiklara :) her vurdugundafa sicriyorum :) rabbim bugunlerimizi aratmasin insallh

günaydın sabah tetanoz asımı oldum sağlık ocağında şimdilik bir agrım yok insallahta olmaz
canım geçmiş olsun inş ağrın olmaz
sağlık ocağından arıyorlarmı sizi buğün gelın diye yoksa siz mi gidiyorsunuz ? ben daha yaptırmadım

canım geçmiş olsun inş ağrın olmaz
sağlık ocağından arıyorlarmı sizi buğün gelın diye yoksa siz mi gidiyorsunuz ? ben daha yaptırmadım
kımse aramadı benı ilk hamıle oldugumuzu soylememiz gerektiğinde gitmiştim 20. haftada gelmemi söylemişlerdi bende gittim.2. ası için 1 ay sonraya randavu yazdı tekrar

Canim istersen aksma daha yakindan cekerim zibini bildigimiz penye yeri yumuşak hani zaten dogumumuz ekime geliyor kucagimiza alsak illa battaniye ile yada yelek ile aliriz üşümez gibi geldi bana gene sen bilirsin

günaydın canım, bende birkaç parça bir şey aldım denemek için çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun bakalım gelince yazarım eğer memnun kalırsam geri kalan tekstil eşyalarını oradan alırım. teşekkür ederim :)

kızlar ya aklıma takılıyor bebişler uyurken üstlerine ne örtücez biz :) kalın battaniye olsa altında ezilmezler mi el kadarlar zaten

canım tulum giydirirsen birşey olmaz üzerine ince birsey örtersin zaten petek te yanıcak üşüceklerini sanmıyorum :))

Muslin battaniyeler cok isini gorur canim kollarini sarabilirsin.
Daha soguklara dogru ince kullanisli tulumlar olabilir.
Uzerine bisy örtmek tehlikeli olabilir zaten oynadikca kayar Allah korusun yuzunude acamaz.

bende alacam tekrar kartın hesabı kesilince ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın :)
bide n11 de beğendiğim tulumlar oldu 17,5 tl ye bi kaç tane alsam mı diorum bilemedim
yine n11 den mustelanın merhaba bebek setini alacam,
araba olarak ta lelebaby diye bir marka buldum herkes memnun onu almayı düşünüyorum
beşiğide atmıştım daha önce 360 tl idi sepet beşik onu alacam önmüzdeki ay cibinlik yatak nevresim filan hepsi içinde 360dı fiyatı çok uygun geldi yorumlarda iyiydi

günaydın sabah tetanoz asımı oldum sağlık ocağında şimdilik bir agrım yok insallahta olmaz

Bende bu gun hayirlisi ile asimi oldum....insalllah herhangi bir sorun olmaz...ilk dozu vurdular..asi karti gelecegim tarihi yazdi...
Simdilik bende de bir agri sizi yok allaha sukur
Burada okudugum olumsuz deneykm vardi aklimin bir kosesinde hep o var..raabbin esergesin evlatlarimjzi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…