evett benimkide uyuycm zaman illa vuruyor kasiklara :) her vurdugundafa sicriyorum :) rabbim bugunlerimizi aratmasin insallhsimdiden kendilerine huy edinmisler yanmisiz biz :)) benimkini hareket etmek icin karnimin tok olmasini ve ozellkle kendi yatagima gecmemi bekliyo. Sabahtan aksama kadar oturma odasinda yatiyorum ordayken tik yok ne zaman yatak odasna gectim uykuya o zaman basliyo :)
Amin canim insallah :)evett benimkide uyuycm zaman illa vuruyor kasiklara :) her vurdugundafa sicriyorum :) rabbim bugunlerimizi aratmasin insallh
Ya kırkbinkere masallahGünaydın güzel anne adayları buda benim kızım :)) burda eli kulaklarında uyuyor
Kadir gecemiz mübarek olsun RABBİM dualarımızı kabul etsin inşaALLAH
Günaydın bugun bende aşı olacagım inşallah ağrı olmazgünaydın sabah tetanoz asımı oldum sağlık ocağında şimdilik bir agrım yok insallahta olmaz
canım geçmiş olsun inş ağrın olmazgünaydın sabah tetanoz asımı oldum sağlık ocağında şimdilik bir agrım yok insallahta olmaz
Günaydınlar , inşallah Can'ım mutlu günleGünaydın mutlu bir gün dilerim annişler
GünaydınlarGünaydınlarrr
Herkes iyidir umarım.Ses soluk azaldı bayram temizliğine mi kaptırdınız yoksa kendinizi.Aman dikkat etmeyi ihmal etmeyin.Bebişlerin sağlığı temiz bir evden çok daha önemli...
kımse aramadı benı ilk hamıle oldugumuzu soylememiz gerektiğinde gitmiştim 20. haftada gelmemi söylemişlerdi bende gittim.2. ası için 1 ay sonraya randavu yazdı tekrarcanım geçmiş olsun inş ağrın olmaz
sağlık ocağından arıyorlarmı sizi buğün gelın diye yoksa siz mi gidiyorsunuz ? ben daha yaptırmadım
anladım canım teşekkur edrımkımse aramadı benı ilk hamıle oldugumuzu soylememiz gerektiğinde gitmiştim 20. haftada gelmemi söylemişlerdi bende gittim.2. ası için 1 ay sonraya randavu yazdı tekrar
Canim istersen aksma daha yakindan cekerim zibini bildigimiz penye yeri yumuşak hani zaten dogumumuz ekime geliyor kucagimiza alsak illa battaniye ile yada yelek ile aliriz üşümez gibi geldi bana gene sen bilirsin
canım tulum giydirirsen birşey olmaz üzerine ince birsey örtersin zaten petek te yanıcak üşüceklerini sanmıyorum :))günaydın canım, bende birkaç parça bir şey aldım denemek için çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun bakalım gelince yazarım eğer memnun kalırsam geri kalan tekstil eşyalarını oradan alırım. teşekkür ederim :)
kızlar ya aklıma takılıyor bebişler uyurken üstlerine ne örtücez biz :) kalın battaniye olsa altında ezilmezler mi el kadarlar zaten
günaydın canım, bende birkaç parça bir şey aldım denemek için çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun bakalım gelince yazarım eğer memnun kalırsam geri kalan tekstil eşyalarını oradan alırım. teşekkür ederim :)
kızlar ya aklıma takılıyor bebişler uyurken üstlerine ne örtücez biz :) kalın battaniye olsa altında ezilmezler mi el kadarlar zaten
bende alacam tekrar kartın hesabı kesilince ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın :)günaydın canım, bende birkaç parça bir şey aldım denemek için çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun bakalım gelince yazarım eğer memnun kalırsam geri kalan tekstil eşyalarını oradan alırım. teşekkür ederim :)
günaydın sabah tetanoz asımı oldum sağlık ocağında şimdilik bir agrım yok insallahta olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?