- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
yavv he he deseydinBugün ayrıntılı ultrasonumuz var az önce kaynana bana telefonda kendin gitsene oğlumu neden götürüyorsun dedi
Güleyim mi ağlayım mi bilemedim
günaydınBugün ayrıntılı ultrasonumuz var az önce kaynana bana telefonda kendin gitsene oğlumu neden götürüyorsun dedi
Hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullanın inşallah ne kadara aldinKızlar bebek arabası chicco trio sprint modeline karar verip aldım içinde herşeyi var sürüşü katlaması değişimi çok kolay rahat .. baston oluyor 3.5 yaşa kadar kullanım tavsiyem olsun .. urban modeline bakacaktım biz oradaydekn urban modeli almış olan biri geldi ve baston araba bakıyordu ilgilenen arkadaşta bakın urban aldı şimdi baston alıyor extra masraf en kullanışlısı trio sprint dedi ..
ay allahım yaa. nasıl sinirlendm şimdi. sebep neymiş. sen ne dedin.Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var az önce kaynana bana telefonda kendin gitsene oğlumu neden götürüyorsun dedi
yavv he he deseydin
günaydın
Oğlu ona mı lazım mışinsanlar gercekten tuaf olabiliyorlar
benimde carsamba ayrıntılı gel teskere gel teskere sarkısnı söylemeye başlayabiliriz
ay allahım yaa. nasıl sinirlendm şimdi. sebep neymiş. sen ne dedin.
8-10 hafta sonraDoğum (hastane) çantası içeriği hakkında ne zaman konuşsak acaba
ben birseyler aldım ama sanırım hastane çantası için daha erken hazırlyan arkadaş varmı acaba?Doğum (hastane) çantası içeriği hakkında ne zaman konuşsak acaba
Bende avent aldım süt makşnası daha öncede kullanmıştım aventinkini çok memnundum hiç yara falan olmamıştı ve hassas bir tenim vardır ama herkes memnun kalmayabilir ben yine aventin yeni modelini aldım.. camerada aldım onu bir arkadşımdan aldım deneme yaptık bütün odalardan çekiyor evimiz 160mtrekare civarı ses duyulmuyor yani en uç odadan normalde oyüzden aldım ama küçük evler iiin çok gerekli olmayabilir bide kızımda var ne olur ne olmaz beraberlerken yanlarında olmazsam izleyebileyim diye ne yaptıklarınıKızlar bugün bebişkonun alışverişine çıktık süt pompası bebek telsizi gibi ürünleri çok seçenekten dolayı almaya korktum. Memnun olduğunuz markalar var mı özellikle süt pompası konusunda lansinoh avent mamajoo hakkında epey bi şikayet okudum ameda markasıda fiyatının karşılığını verir mi bilemedim...
Bende evim geniş ve ses duyulmuyo yatak odasından kapı bile duyulmuyo ondan ekranlı düşündüm eşime bıraktığım zamanlarda da evde gözüm kulağım olsun istiyorum ama bi yandan da korktum radyasyon meselesi ne kadar sorun diyeBende avent aldım süt makşnası daha öncede kullanmıştım aventinkini çok memnundum hiç yara falan olmamıştı ve hassas bir tenim vardır ama herkes memnun kalmayabilir ben yine aventin yeni modelini aldım.. camerada aldım onu bir arkadşımdan aldım deneme yaptık bütün odalardan çekiyor evimiz 160mtrekare civarı ses duyulmuyor yani en uç odadan normalde oyüzden aldım ama küçük evler iiin çok gerekli olmayabilir bide kızımda var ne olur ne olmaz beraberlerken yanlarında olmazsam izleyebileyim diye ne yaptıklarını
Arada esiyor ona herhalde
Yalnız başıma nasıl gideyim dedim benimle fazla muhatap olna sinirleniyorum dedim
Selamlar hanımlar,
Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bayram boyu gezmelerden vakit bulamadım foruma bakmaya. Umarın herkes için herşey yolundadır.Prmm geçmiş olsun, inşallah düzelir tansiyonun. plojovic sana da geçmiş olsun.
Gezmekten bebek de yoruluyor heralde akşamları çok az hareket ediyor ya da ben uyuyakaldığım için farketmiyorumuzanmaya fırsat olmayınca dinlenilmiyor pek.
guzel sonuçlar alın inşallah canımGünaydın buarada benimde bugün detaylı ultrasonum var inşallah güzel sonuçlarla çıkarız
evdeki tv elimizdeki tlflarda radyasyon yayıyor açıkçası ben kapıya asmayı düşünüyorum uzaktan uyandığını duymam yeterli ben evdeyken kullanmak için aldım zatenBende evim geniş ve ses duyulmuyo yatak odasından kapı bile duyulmuyo ondan ekranlı düşündüm eşime bıraktığım zamanlarda da evde gözüm kulağım olsun istiyorum ama bi yandan da korktum radyasyon meselesi ne kadar sorun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?