2018 Ekim Anneleri

Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var az önce kaynana bana telefonda kendin gitsene oğlumu neden götürüyorsun dedi

Güleyim mi ağlayım mi bilemedim

Bugün ayrıntılı ultrasonumuz var az önce kaynana bana telefonda kendin gitsene oğlumu neden götürüyorsun dedi

Güleyim mi ağlayım mi bilemedim
günaydın
Oğlu ona mı lazım mış insanlar gercekten tuaf olabiliyorlar
benimde carsamba ayrıntılı gel teskere gel teskere sarkısnı söylemeye başlayabiliriz

Hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullanın inşallah ne kadara aldin

yavv he he deseydin

günaydın
Oğlu ona mı lazım mış insanlar gercekten tuaf olabiliyorlar
benimde carsamba ayrıntılı gel teskere gel teskere sarkısnı söylemeye başlayabiliriz

ay allahım yaa. nasıl sinirlendm şimdi. sebep neymiş. sen ne dedin.

Arada esiyor ona herhalde
Yalnız başıma nasıl gideyim dedim benimle fazla muhatap olna sinirleniyorum dedim

Selamlar hanımlar,

Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bayram boyu gezmelerden vakit bulamadım foruma bakmaya. Umarın herkes için herşey yolundadır. Prmm geçmiş olsun, inşallah düzelir tansiyonun. plojovic sana da geçmiş olsun.

Gezmekten bebek de yoruluyor heralde akşamları çok az hareket ediyor ya da ben uyuyakaldığım için farketmiyorum uzanmaya fırsat olmayınca dinlenilmiyor pek.

Bende avent aldım süt makşnası daha öncede kullanmıştım aventinkini çok memnundum hiç yara falan olmamıştı ve hassas bir tenim vardır ama herkes memnun kalmayabilir ben yine aventin yeni modelini aldım.. camerada aldım onu bir arkadşımdan aldım deneme yaptık bütün odalardan çekiyor evimiz 160mtrekare civarı ses duyulmuyor yani en uç odadan normalde oyüzden aldım ama küçük evler iiin çok gerekli olmayabilir bide kızımda var ne olur ne olmaz beraberlerken yanlarında olmazsam izleyebileyim diye ne yaptıklarını

Bende evim geniş ve ses duyulmuyo yatak odasından kapı bile duyulmuyo ondan ekranlı düşündüm eşime bıraktığım zamanlarda da evde gözüm kulağım olsun istiyorum ama bi yandan da korktum radyasyon meselesi ne kadar sorun diye

Arada esiyor ona herhalde
Yalnız başıma nasıl gideyim dedim benimle fazla muhatap olna sinirleniyorum dedim

Islerine gelince yalniz mi yaptin olur islerine gelince yalniz git,yalniz bak,kadinin işi.Bence araniz boyleyse direkt biraz dusunerek konusmasini soyle.Ben bile sinir oldum ne ayip.

Tesekkur ederim canim.Toparladim sukur.
Artık bol bol dinlenebilirsin insallah sende.Bayaa onemlileri atlattin galiba :)

selam kızlar bayram sonrası bankanın yoğunluğunu görmeniz lazım
ama evde geçirdiğim 3 günden sonra inanın razıyım çok yğun giremedim siteye size bi merhaba diyeyim dedim

Slm annişler geçmiş bayramınız mübarek olsun şeker yüklemesi yaptıran var mı kararsız kaldim

Evd
evdeki tv elimizdeki tlflarda radyasyon yayıyor açıkçası ben kapıya asmayı düşünüyorum uzaktan uyandığını duymam yeterli ben evdeyken kullanmak için aldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…