2018 Ekim Anneleri

Hanımlar bebişleriniz dışarıdan hissedilmeye başladı mı tekmeleri dışarıdan gözüküyo mu ?

Hanımlar bebişleriniz dışarıdan hissedilmeye başladı mı tekmeleri dışarıdan gözüküyo mu ?
Benim görünüyor canım tekme değil bildiğin sallıyor beni maşallah :) değişik bir şeyler yapıyor dalgalanma şeklinde onlar nedir bilmiyorum :)))

Kızlar bir şey soracağım. Ben bebeğin hareketini hep sağda hissediyorum. Yatakta yatarken sağa döndüğümde kasık kısmında aşırı bir hareketlilik hissediyorum. Yani pıt-pıt değil de pıtpıtpıtpıt gibi. Var mı başına gelen neden olabilir acaba

Merhaba güzel anneler nasılsınız? Bayadır geçmişi okuyamadım, birazdan okuyacağım. Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım baya büyümüş:) Sizi kızımla tanıştırayım:)
Maşallah yainsan hayret ediyor Rabbimin mucizesi

benimde kasigimda bazen oyle oluyor bende hayret ediyorum bu kadar hizli hareket edebilir mi diye belki baska bi sebepten oyle oluyodur. Ama ben ust taraflarda da hareket hissediyorum. Resmen yumruk tekme seklinde

Ben dışardan ilk 18. Haftamda gördüm pıt pıtları :) mucize gibi bişey :)

Ben de 17+0 da ilk dışardan pıtını gördüm. Ondan sonra nasıl tabir edeceğimi bilemediğim hareketlenmeler oluyor. Bazen ritmik pıt pıtlar. Bazen hani suya dalıp ağzınızdan hava verdiğinizde bir kabarcık oluşur onun gibi bir his. Bazen sağda bazen solda bazen aşağıda bazen yukarıda. Arada bir tarafada toplanıyor oğluşum bu kadar mucizevi bir his olabilecğini düşünmezdim. Her gün şükrediyorum kazasız belasız sağlık ve sıhat ile doğması vekucağıma alabilmek için.

Patavatsız canim
Genel olarak ne konusacagini bilmez
Cuma ufak bi operasyonu var perşembeden gelip burdaki hastaneye yatacak
Bu olay olmadan önce ben götürürüm sizi otobüsten alıp demistim. Şimdi eşim dün götüreceksin değil mi dedi ses çıkarmadım ne yapsam bilemedim içimden gelmiyor

Gunaydinnn
Biz dün doktordaydık ayrıntılı usg de baktı. Çok şükür ki birşeyimiz yok herşey yolunda. Zeynebim okadar hareketliydi doktorum yüzünün fotoğrafını çekecekken eliyle yüzünü kapattı :) az biraz görüntü yakaladık
Ağır iş ağır kaldırmak yok dedi. Kasılmalar kramplar normalmiş saatte 1 kasılma olursa doğum sancısınıbenzer sancı ama ben doğum sancısı nasıl olur bilmiyorum ki neyse öyle olursa hemen hastaneye dedi. 27 cm 472 gr. Olmuş kuzum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…