- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Teşekkür ederim canım inşallah .. o modele nette bakmıştım mağazada incelemedim ama hemen hemen aynı özelliğiGüle güle sağlıkla kullanın inşallah cnm. Trio love modelini incelediniz mi peki. Benim aklımdaki o da
Teşekkür ederim canım 1700Hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullanın inşallah ne kadara aldin
Hayrlı olsun :)Merhaba kızlar benim de bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, herşey yolunda çok şükür bebis sağlıklı . Bir de kız olduğu tescillendi :) listeye kız diye yazarsanız sevinirim. Umarım herkes iyidir bu arada
Genelde herkes yaptırıyo canım. Ben yaptrmıcğmı söyledm dra tamm dedi. Tercih meselesi şeklnde konştu. Sen içine sineni yap bence.Slm annişler geçmiş bayramınız mübarek olsun şeker yüklemesi yaptıran var mı kararsız kaldim
Benim doktorum açlık kan şekerine göre karar veriyormuş normal değer çıkarsa yaptırmıcaz dediSlm annişler geçmiş bayramınız mübarek olsun şeker yüklemesi yaptıran var mı kararsız kaldim
Benim görünüyor canım tekme değil bildiğin sallıyor beni maşallah :) değişik bir şeyler yapıyor dalgalanma şeklinde onlar nedir bilmiyorum :)))Hanımlar bebişleriniz dışarıdan hissedilmeye başladı mı tekmeleri dışarıdan gözüküyo mu ?
Ya bazı tekmesi görünüyordu pozisyon değiştirdi galiba eskisi gibi güçlü hissedemiyorum ben tekmesini şuanHanımlar bebişleriniz dışarıdan hissedilmeye başladı mı tekmeleri dışarıdan gözüküyo mu ?
Hanımlar bebişleriniz dışarıdan hissedilmeye başladı mı tekmeleri dışarıdan gözüküyo mu ?
Maşallah yaMerhaba güzel anneler nasılsınız? Bayadır geçmişi okuyamadım, birazdan okuyacağım. Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım baya büyümüş:) Sizi kızımla tanıştırayım:)
benimde kasigimda bazen oyle oluyor bende hayret ediyorum bu kadar hizli hareket edebilir mi diye belki baska bi sebepten oyle oluyodur. Ama ben ust taraflarda da hareket hissediyorum. Resmen yumruk tekme seklindeKızlar bir şey soracağım. Ben bebeğin hareketini hep sağda hissediyorum. Yatakta yatarken sağa döndüğümde kasık kısmında aşırı bir hareketlilik hissediyorum. Yani pıt-pıt değil de pıtpıtpıtpıt gibi. Var mı başına gelen neden olabilir acaba
Hanımlar bebişleriniz dışarıdan hissedilmeye başladı mı tekmeleri dışarıdan gözüküyo mu ?
Ben dışardan ilk 18. Haftamda gördüm pıt pıtları :) mucize gibi bişey :)
Patavatsız canimIslerine gelince yalniz mi yaptin olur islerine gelince yalniz git,yalniz bak,kadinin işi.Bence araniz boyleyse direkt biraz dusunerek konusmasini soyle.Ben bile sinir oldum ne ayip.
Tesekkur ederim canim.Toparladim sukur.
Artık bol bol dinlenebilirsin insallah sende.Bayaa onemlileri atlattin galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?