2018 Ekim Anneleri

Cok sevindm hayrla kavusalim zeyneplerimize:))) sancilar gelince anlarsin o bambaska bisy:) kasilmalarda siklasrsa onu da anlarsin. Bariz belli olur yani. Ben kasilmalarim siklastgi icin gitmistm sonra dogum olmustu. Filmlerdeki gibi sanci cekerek gitmedm:)) 32 saat kasılmam olmştu.

Ya bazı tekmesi görünüyordu pozisyon değiştirdi galiba eskisi gibi güçlü hissedemiyorum ben tekmesini şuan
Olsun biliyosun ki sağlıklı az da olsa geliyo pıtpıtlar. Bunada şükür. Benimde hiç pozisyon değiştirmiyo yan yatmış hep ayakları solda kafa sağda. Bende ondan endişe ediyorum

Bende 16. Haftadan itibaren hissediyorum kuzumu ama hiç karnımı açıp bakmamıştm dün farkettim ama hareket ettiğinde falan belli olmuyo daha dışarıdan rabbim kuzularımızı bize bağışlasın

Benim görünüyor canım tekme değil bildiğin sallıyor beni maşallah :) değişik bir şeyler yapıyor dalgalanma şeklinde onlar nedir bilmiyorum :)))
Maşallah kuzuya senin bebiş iri galiba :) bende akşam farkettim hiç karnıma bakmamıştım daha gözükmez diye şok oldum çokta sevindim kuzum büyümüşte annesine kendini hissettiriyor diye

Evet ben görüyorum. Sadece plesantam önde oldğu için çok sık olmuyor o kadr
Benimde plesanta öndeydi son 2 kontrolumde hiç önde demediler acaba yerini mi buldu diyorum bide aşağıdaydı ama yukarı çıktı mı bilmiyorum bişey demedi dr.um

Benimde plesanta öndeydi son 2 kontrolumde hiç önde demediler acaba yerini mi buldu diyorum bide aşağıdaydı ama yukarı çıktı mı bilmiyorum bişey demedi dr.um
Yani benm dr değişmez dedi. Bilmyrm inanki. Bende netten okuynca korkmştm doğumu zorlaştryo falan diye. Dr orda kalır doğumla alakalı da bi durum yok dye rahatlattı. Sadece hisstmek biraz daha güç olablrmş

Yani benm dr değişmez dedi. Bilmyrm inanki. Bende netten okuynca korkmştm doğumu zorlaştryo falan diye. Dr orda kalır doğumla alakalı da bi durum yok dye rahatlattı. Sadece hisstmek biraz daha güç olablrmş
Benim yarın kontrolum var bi soraym Dr.uma merak ettim bende şimdi. Evet doğumda zor oluyo dediler banada hatta kanama oluyomuş ilerleyen zamanlarda bende korkuyorum kanama olacak diye

Aklıma takıldı bebeğinizin kafası yukarıda ayakları aşağıda dik pozisyonda mı ? Benim bebiş yan yatıyo kafası sağda ayaklar solda hiçbir ultrason da dik görmedim hep yatış pozisyonunda. Bu şekilde olan var mı ? Bu pozisyon da değişmezse Sezeryan olmam gerekirmiş

Maşallah kuzuya senin bebiş iri galiba :) bende akşam farkettim hiç karnıma bakmamıştım daha gözükmez diye şok oldum çokta sevindim kuzum büyümüşte annesine kendini hissettiriyor diye
:))) maşallah .. yok canım normal haftasında gidiyor ama maşallah eli ağır hahahah

Günaydınlar hanımlar bir mesai sabahı yine ayaktayız. Çok şükür son 4 gün artık ondan sonra tatilim inş. Dr randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inş. Ben de gidebilirsem cumartesi gideceğim merak ediyorum ne kadar oldu oğluşum. Herkese hayırlı günler. Bu arada kızlar pixielix uzun zamandır yazmıyor mu ben mi görmüyorum iyidir inş

Aaa benimde öyle ama doktor dopumla alakalı bir şey demedi hala .. hareketlerinden de hissediyorum hala yatıyor kalksa iyi olur o zaman :)))

Günaydın kızlar nasılsınız? ben en son arefe günü doktora gittim 22+2 günlüktü bebeğim 500 gr ve 28 cm idi... Bu arada ben hareketlerı çok hafif pıhtı gibi hissediyorum, dışardan bellı olmuyor , eşimde hissetmiyor... Ama ultrasyonda maşallah çok hareketlı bebek...Plesanta da önde değil, bende normal kilolu birisiyim ama yine bunlara rağmen hafif hissediyorum... Doktora sordum gayet normal bu aylarda ancak damar atımı gibi hissedilebilir dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…