Cok sevindm hayrla kavusalim zeyneplerimize:))) sancilar gelince anlarsin o bambaska bisy:) kasilmalarda siklasrsa onu da anlarsin. Bariz belli olur yani. Ben kasilmalarim siklastgi icin gitmistm sonra dogum olmustu. Filmlerdeki gibi sanci cekerek gitmedm:)) 32 saat kasılmam olmştu.Gunaydinnn
Biz dün doktordaydık ayrıntılı usg de baktı. Çok şükür ki birşeyimiz yok herşey yolunda. Zeynebim okadar hareketliydi doktorum yüzünün fotoğrafını çekecekken eliyle yüzünü kapattı :) az biraz görüntü yakaladık
Ağır iş ağır kaldırmak yok dedi. Kasılmalar kramplar normalmiş saatte 1 kasılma olursa doğum sancısınıbenzer sancı ama ben doğum sancısı nasıl olur bilmiyorum ki neyse öyle olursa hemen hastaneye dedi. 27 cm 472 gr. Olmuş kuzum çok şükür
Bende yeni farkettim vurduğu zamana hic denk gelmemişti. :)Evet gözüküyor tam olarak tekme değilde pit pit vuruyor. Bazen ritmik oluyor sanırım hıçkırık tutuyor o zamanlarda
Olsun biliyosun ki sağlıklı az da olsa geliyo pıtpıtlar. Bunada şükür. Benimde hiç pozisyon değiştirmiyo yan yatmış hep ayakları solda kafa sağda. Bende ondan endişe ediyorumYa bazı tekmesi görünüyordu pozisyon değiştirdi galiba eskisi gibi güçlü hissedemiyorum ben tekmesini şuan
Bende 16. Haftadan itibaren hissediyorum kuzumu ama hiç karnımı açıp bakmamıştm dün farkettim ama hareket ettiğinde falan belli olmuyo daha dışarıdan rabbim kuzularımızı bize bağışlasınBen de 17+0 da ilk dışardan pıtını gördüm. Ondan sonra nasıl tabir edeceğimi bilemediğim hareketlenmeler oluyor. Bazen ritmik pıt pıtlar. Bazen hani suya dalıp ağzınızdan hava verdiğinizde bir kabarcık oluşur onun gibi bir his. Bazen sağda bazen solda bazen aşağıda bazen yukarıda. Arada bir tarafada toplanıyor oğluşumbu kadar mucizevi bir his olabilecğini düşünmezdim. Her gün şükrediyorum kazasız belasız sağlık ve sıhat ile doğması vekucağıma alabilmek için.
Maşallah kuzuya senin bebiş iri galiba :) bende akşam farkettim hiç karnıma bakmamıştım daha gözükmez diye şok oldum çokta sevindim kuzum büyümüşte annesine kendini hissettiriyor diyeBenim görünüyor canım tekme değil bildiğin sallıyor beni maşallah :) değişik bir şeyler yapıyor dalgalanma şeklinde onlar nedir bilmiyorum :)))
Ayy bende hissettiremedim. Babası bekliyo saatlerce bi kere tekme atmıyo elini çekiyo başlıyor vurmaya. :)Benimde bebisler disardan hissediliyor
Ama daha babasina eliyle hissettiremedim
Rabbime şükür ki kuzularımız artık kendilerini iyice belli etmeye başladı :) gerçekten mucizelerimiz rabbimin bizlere verdiği en büyük armağanlardan.Ben dışardan ilk 18. Haftamda gördüm pıt pıtları :) mucize gibi bişey :)
Benimde plesanta öndeydi son 2 kontrolumde hiç önde demediler acaba yerini mi buldu diyorum bide aşağıdaydı ama yukarı çıktı mı bilmiyorum bişey demedi dr.umEvet ben görüyorum. Sadece plesantam önde oldğu için çok sık olmuyor o kadr
Benim kontrolum yarın. Inşallah yarın yazarm.Günaydın herkese .. bebeklerinizin gramları neler acaba ?
Yani benm dr değişmez dedi. Bilmyrm inanki. Bende netten okuynca korkmştm doğumu zorlaştryo falan diye. Dr orda kalır doğumla alakalı da bi durum yok dye rahatlattı. Sadece hisstmek biraz daha güç olablrmşBenimde plesanta öndeydi son 2 kontrolumde hiç önde demediler acaba yerini mi buldu diyorum bide aşağıdaydı ama yukarı çıktı mı bilmiyorum bişey demedi dr.um
Benim yarın kontrolum var bi soraym Dr.uma merak ettim bende şimdi. Evet doğumda zor oluyo dediler banada hatta kanama oluyomuş ilerleyen zamanlarda bende korkuyorum kanama olacak diyeYani benm dr değişmez dedi. Bilmyrm inanki. Bende netten okuynca korkmştm doğumu zorlaştryo falan diye. Dr orda kalır doğumla alakalı da bi durum yok dye rahatlattı. Sadece hisstmek biraz daha güç olablrmş
:))) maşallah .. yok canım normal haftasında gidiyor ama maşallah eli ağır hahahahMaşallah kuzuya senin bebiş iri galiba :) bende akşam farkettim hiç karnıma bakmamıştım daha gözükmez diye şok oldum çokta sevindim kuzum büyümüşte annesine kendini hissettiriyor diye
Aaa benimde öyle ama doktor dopumla alakalı bir şey demedi hala .. hareketlerinden de hissediyorum hala yatıyor kalksa iyi olur o zaman :)))Aklıma takıldı bebeğinizin kafası yukarıda ayakları aşağıda dik pozisyonda mı ? Benim bebiş yan yatıyo kafası sağda ayaklar solda hiçbir ultrason da dik görmedim hep yatış pozisyonunda. Bu şekilde olan var mı ? Bu pozisyon da değişmezse Sezeryan olmam gerekirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?