- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canım zaten bu hissetmede herşeyde olduğu gibi kişiden kişiye değişiyor .. ben hissediyorum eşim hissediyor hatta beraber izliyoruz değişik hareketlerde bulunuyor bazen videoya alıyorum :)Günaydın kızlar nasılsınız? ben en son arefe günü doktora gittim 22+2 günlüktü bebeğim 500 gr ve 28 cm idi... Bu arada ben hareketlerı çok hafif pıhtı gibi hissediyorum, dışardan bellı olmuyor , eşimde hissetmiyor... Ama ultrasyonda maşallah çok hareketlı bebek...Plesanta da önde değil, bende normal kilolu birisiyim ama yine bunlara rağmen hafif hissediyorum... Doktora sordum gayet normal bu aylarda ancak damar atımı gibi hissedilebilir dedi...
maşallah ne tatlı bir prenses Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip esin canım bende haftaya gideceğim inşallah bende böyle net alırım fotosunuMerhaba güzel anneler nasılsınız? Bayadır geçmişi okuyamadım, birazdan okuyacağım. Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım baya büyümüş:) Sizi kızımla tanıştırayım:)
işte ben öyle hissetmiyorum öyle hissetmeyi çok isterdim... Sadece bebeğin hareketini ben anlıyabiliyorum... En son gittiğimde bebek o kadar hareketliydi ki doktor kalbini bulmakta bile zorlandı... Sağlıklı olsunlar da gerisi önemlı değilCanım zaten bu hissetmede herşeyde olduğu gibi kişiden kişiye değişiyor .. ben hissediyorum eşim hissediyor hatta beraber izliyoruz değişik hareketlerde bulunuyor bazen videoya alıyorum :)
ben simdi annemin yanindayim telde babalariyla konusurken elimi hic cekmicem tekme atana kadar beklicem diyorAyy bende hissettiremedim. Babası bekliyo saatlerce bi kere tekme atmıyo elini çekiyo başlıyor vurmaya. :)
benimde aynı canım daha kucukken sankı daha cok hissediyodum ama simdi damar atıyomus gibi arada bişeyler hissediyorum o kadar güçlü bir tekme ne zaman gelicek cok merak edıyorum bende.Günaydın kızlar nasılsınız? ben en son arefe günü doktora gittim 22+2 günlüktü bebeğim 500 gr ve 28 cm idi... Bu arada ben hareketlerı çok hafif pıhtı gibi hissediyorum, dışardan bellı olmuyor , eşimde hissetmiyor... Ama ultrasyonda maşallah çok hareketlı bebek...Plesanta da önde değil, bende normal kilolu birisiyim ama yine bunlara rağmen hafif hissediyorum... Doktora sordum gayet normal bu aylarda ancak damar atımı gibi hissedilebilir dedi...
canım inş herşey yolundadır. Benım ayrıntılıda herşey normal çıkmıştı miniğimin çok hareketlıydı sonradan uyudu tam uyurken de bir fotosunu çekti doktor :))benimde aynı canım daha kucukken sankı daha cok hissediyodum ama simdi damar atıyomus gibi arada bişeyler hissediyorum o kadar güçlü bir tekme ne zaman gelicek cok merak edıyorum bende.
Yarın ayrıntılı var benimde umarım herşey yolundadır.
Merhaba güzel anneler nasılsınız? Bayadır geçmişi okuyamadım, birazdan okuyacağım. Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım baya büyümüş:) Sizi kızımla tanıştırayım:)
Hanımlar bebişleriniz dışarıdan hissedilmeye başladı mı tekmeleri dışarıdan gözüküyo mu ?
Patavatsız canim
Genel olarak ne konusacagini bilmez
Cuma ufak bi operasyonu var perşembeden gelip burdaki hastaneye yatacak
Bu olay olmadan önce ben götürürüm sizi otobüsten alıp demistim. Şimdi eşim dün götüreceksin değil mi dedi ses çıkarmadım ne yapsam bilemedim içimden gelmiyor
Günaydın herkese .. bebeklerinizin gramları neler acaba ?
Aklıma takıldı bebeğinizin kafası yukarıda ayakları aşağıda dik pozisyonda mı ? Benim bebiş yan yatıyo kafası sağda ayaklar solda hiçbir ultrason da dik görmedim hep yatış pozisyonunda. Bu şekilde olan var mı ? Bu pozisyon da değişmezse Sezeryan olmam gerekirmiş
nası olucakmış ki o ben hiç istemli kilo almıyorum kilo almamı gerektirecek bişeyde yemiyorum.5 oldu benimde ona bile fazla dedi doktorKızlar kaçar kilo aldınız? Benim kilolar aldı başını gitti ve sonuç olarak diyete başlattı doktorum. 6 ayda 14 kg aldım kabus gibiIlk doğumum sezaryen ve bunu normal yapmak istiyorum. Hal böyle olunca doktorum da kilo almayacaksın bu kiloyla doğuma gideceksin dedi Inşallah başarabilirim..
Hic bilemiyorum.. Pilav,makarna, meyve, kuruyemiş, ekmek, tuz yasak.. Geriye kalanlarla beslenmeye çalışacağım işte. Hatta 1 hafta sonraya kontrole çağırdı.nası olucakmış ki o ben hiç istemli kilo almıyorum kilo almamı gerektirecek bişeyde yemiyorum.5 oldu benimde ona bile fazla dedi doktor
Bende 16. Haftadan itibaren hissediyorum kuzumu ama hiç karnımı açıp bakmamıştm dün farkettim ama hareket ettiğinde falan belli olmuyo daha dışarıdan rabbim kuzularımızı bize bağışlasın
Oyy masallah saglıkla büyüsün inşallah .Günaydın cnm biz dün gittik 22+0 550gr 29cm
Benim de maalesef 12 oldu çok mutsuzumKızlar kaçar kilo aldınız? Benim kilolar aldı başını gitti ve sonuç olarak diyete başlattı doktorum. 6 ayda 14 kg aldım kabus gibiIlk doğumum sezaryen ve bunu normal yapmak istiyorum. Hal böyle olunca doktorum da kilo almayacaksın bu kiloyla doğuma gideceksin dedi Inşallah başarabilirim..
Sorma ben de çok dert ediyorum. Hareketlerim çok kısıtlandı. Kilolu olmak ne zor birşeymiş.. inşallah bu diyet sürecinde biraz kilo verir hafiflerim.Benim de maalesef 12 oldu çok mutsuzum
Ahahh maşallah kuzuya :) sağlam vuruyor ki annesi unutmasın diye hatırlatıyo:))) maşallah .. yok canım normal haftasında gidiyor ama maşallah eli ağır hahahah
Bende hareketlerinden anlıyorum canm. Dr her gördüğünde gülüyo yeri çok rahat belli ki hep yatıyo diyo :)Aaa benimde öyle ama doktor dopumla alakalı bir şey demedi hala .. hareketlerinden de hissediyorum hala yatıyor kalksa iyi olur o zaman :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?