2018 Ekim Anneleri

Canım zaten bu hissetmede herşeyde olduğu gibi kişiden kişiye değişiyor .. ben hissediyorum eşim hissediyor hatta beraber izliyoruz değişik hareketlerde bulunuyor bazen videoya alıyorum :)

Merhaba güzel anneler nasılsınız? Bayadır geçmişi okuyamadım, birazdan okuyacağım. Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım baya büyümüş:) Sizi kızımla tanıştırayım:)
maşallah ne tatlı bir prenses Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip esin canım bende haftaya gideceğim inşallah bende böyle net alırım fotosunu

Canım zaten bu hissetmede herşeyde olduğu gibi kişiden kişiye değişiyor .. ben hissediyorum eşim hissediyor hatta beraber izliyoruz değişik hareketlerde bulunuyor bazen videoya alıyorum :)
işte ben öyle hissetmiyorum öyle hissetmeyi çok isterdim... Sadece bebeğin hareketini ben anlıyabiliyorum... En son gittiğimde bebek o kadar hareketliydi ki doktor kalbini bulmakta bile zorlandı... Sağlıklı olsunlar da gerisi önemlı değil

benimde aynı canım daha kucukken sankı daha cok hissediyodum ama simdi damar atıyomus gibi arada bişeyler hissediyorum o kadar güçlü bir tekme ne zaman gelicek cok merak edıyorum bende.
Yarın ayrıntılı var benimde umarım herşey yolundadır.

Merak etmeyin kızlar Allahın izniyle herşey yolundadır bebişlerimiz iyi :) hareket çok değişken gerçekten yakın zamanda hissedersiniz inşallah sizde ..

canım inş herşey yolundadır. Benım ayrıntılıda herşey normal çıkmıştı miniğimin çok hareketlıydı sonradan uyudu tam uyurken de bir fotosunu çekti doktor :))

Merhaba güzel anneler nasılsınız? Bayadır geçmişi okuyamadım, birazdan okuyacağım. Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. Kızım baya büyümüş:) Sizi kızımla tanıştırayım:)

Merhabaa kucuk meleekkkk❤❤❤
Allah kucaklasmanizi nasip etsin saglikla canimm.Masallah❤

Hanımlar bebişleriniz dışarıdan hissedilmeye başladı mı tekmeleri dışarıdan gözüküyo mu ?

Ben ilk hissettigimde de bayaa erkendi.
Esim ilk hissettiginde de buraya yazmistim nisan flndi galiba canim.
Suan bayaa izliyoruz,kizim konustukca cok oynuyor :)
Zamanla guclenir daha kolay gorunur.

Sen icinden geleni yap,sonucta kendi kisiligin,iyiligin.Sana zarar vermesini saglama yeter

Günaydın herkese .. bebeklerinizin gramları neler acaba ?

Canim bende persembe gidecem yazarim :)

Daha degismelerle ilgili konusmak icin erken canim.Hatta hala rahat donebiliyorlar.
Bide ozellikle doktoruna sor cunku her ultrason goruntusunu yan goruruz probdan sebep

Kızlar kaçar kilo aldınız? Benim kilolar aldı başını gitti ve sonuç olarak diyete başlattı doktorum. 6 ayda 14 kg aldım kabus gibi Ilk doğumum sezaryen ve bunu normal yapmak istiyorum. Hal böyle olunca doktorum da kilo almayacaksın bu kiloyla doğuma gideceksin dedi Inşallah başarabilirim..

nası olucakmış ki o ben hiç istemli kilo almıyorum kilo almamı gerektirecek bişeyde yemiyorum.5 oldu benimde ona bile fazla dedi doktor

nası olucakmış ki o ben hiç istemli kilo almıyorum kilo almamı gerektirecek bişeyde yemiyorum.5 oldu benimde ona bile fazla dedi doktor
Hic bilemiyorum.. Pilav,makarna, meyve, kuruyemiş, ekmek, tuz yasak.. Geriye kalanlarla beslenmeye çalışacağım işte. Hatta 1 hafta sonraya kontrole çağırdı.

Bende 16. Haftadan itibaren hissediyorum kuzumu ama hiç karnımı açıp bakmamıştm dün farkettim ama hareket ettiğinde falan belli olmuyo daha dışarıdan rabbim kuzularımızı bize bağışlasın

Benim eşim de gördü cnm dışardan hareketi. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

İnsan bir an önce şöyle bi kiloyu görmek istıyor ya her gidişimde diyorum dahada fazla alsınlar kilo .

Benim de maalesef 12 oldu çok mutsuzum

Aaa benimde öyle ama doktor dopumla alakalı bir şey demedi hala .. hareketlerinden de hissediyorum hala yatıyor kalksa iyi olur o zaman :)))
Bende hareketlerinden anlıyorum canm. Dr her gördüğünde gülüyo yeri çok rahat belli ki hep yatıyo diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…