Hahah kıyamam onlarda merak ediyo ama bebişlerde nazlı :))ben simdi annemin yanindayim telde babalariyla konusurken elimi hic cekmicem tekme atana kadar beklicem diyor
Merhabaa kucuk meleekkkk❤❤❤
Allah kucaklasmanizi nasip etsin saglikla canimm.Masallah❤
Benim derim kalın diyorm acaba ondan mı daha dışarıdan her hareketi belli olmuyo karnımda çok yok zaten kiloda almadm 3 kiloyla devam ediyorm bebeğim çok şükür haftasıyla orantılı gidiyo vuruşlarıda güçlendi ama daha yatış pozisyonunda kalkıp dönmüyo tembel biraz benim kız :)
Ben ilk hissettigimde de bayaa erkendi.
Esim ilk hissettiginde de buraya yazmistim nisan flndi galiba canim.
Suan bayaa izliyoruz,kizim konustukca cok oynuyor :)
Zamanla guclenir daha kolay gorunur.
Sen icinden geleni yap,sonucta kendi kisiligin,iyiligin.Sana zarar vermesini saglama yeter
Canim bende persembe gidecem yazarim :)
Daha degismelerle ilgili konusmak icin erken canim.Hatta hala rahat donebiliyorlar.
Bide ozellikle doktoruna sor cunku her ultrason goruntusunu yan goruruz probdan sebep
Sordm canm dr da diyo hep yatıyo rahatı yerinde kızının diyo hiç yer değiştirmiyo tekmeleride hep solda hiç sağda hissetmedim :)Merhabaa kucuk meleekkkk❤❤❤
Allah kucaklasmanizi nasip etsin saglikla canimm.Masallah❤
Ben ilk hissettigimde de bayaa erkendi.
Esim ilk hissettiginde de buraya yazmistim nisan flndi galiba canim.
Suan bayaa izliyoruz,kizim konustukca cok oynuyor :)
Zamanla guclenir daha kolay gorunur.
Sen icinden geleni yap,sonucta kendi kisiligin,iyiligin.Sana zarar vermesini saglama yeter
Canim bende persembe gidecem yazarim :)
Daha degismelerle ilgili konusmak icin erken canim.Hatta hala rahat donebiliyorlar.
Bide ozellikle doktoruna sor cunku her ultrason goruntusunu yan goruruz probdan sebep
Önemli olan sağlıklı olmaları tabiki canm öyle inşallah sağlıkla alırız kucağımızaBenim eşim de gördü cnm dışardan hareketi. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Bende de skolyoz var. 3-4 gündür bel ve kasık ağrısından uyuyamıyorum. Sanırım kilo sebebi ile..Kızlar bende 7 kilo aldımçok hızlı almaya başladım korkuyorum durduramıycam kilo alımını diye bel fıtığım var oyüzden çok az kiloyla doğuma gitmeliyim
evet aynen esimle gorustugumde 2 hafta daha buyuyecekler o zaman daha guclu tekme atarlar minnoslarimHahah kıyamam onlarda merak ediyo ama bebişlerde nazlı :))
Kızlar kaçar kilo aldınız? Benim kilolar aldı başını gitti ve sonuç olarak diyete başlattı doktorum. 6 ayda 14 kg aldım kabus gibiIlk doğumum sezaryen ve bunu normal yapmak istiyorum. Hal böyle olunca doktorum da kilo almayacaksın bu kiloyla doğuma gideceksin dedi Inşallah başarabilirim..
İnsan bir an önce şöyle bi kiloyu görmek istıyor ya her gidişimde diyorum dahada fazla alsınlar kilo .
Sordm canm dr da diyo hep yatıyo rahatı yerinde kızının diyo hiç yer değiştirmiyo tekmeleride hep solda hiç sağda hissetmedim :)
Perşembe günü yaptıracağımSlm annişler geçmiş bayramınız mübarek olsun şeker yüklemesi yaptıran var mı kararsız kaldim
evet canım basak hanım a gidiyorum benanabelgunes Kozyatağı Central Hospital mıydı senin hastane de?
İnşallah canm :) babaları bizden daha meraklıevet aynen esimle gorustugumde 2 hafta daha buyuyecekler o zaman daha guclu tekme atarlar minnoslarim
Basarirsin canim.Arkadasim seker yuklemesinden sonra hic kilo almamisti.Tamamen dikkatle alakali zor olur ama saglik olsun.
Ben 24 haftayi 4bucuk kilo ile kapattim.
Yiyorumda fenaa
Ama cok fazla hareket ve kosturmacada mevcut :)
Boyle dusunmen normal canim.
Ama saglikli olsunlar yeter ki kilo hemen alirlar merak etme hic❤
Gelisimlerini tamamlasinlarda.
Bu haftalardan sonra belki dogum pozisyonuna donebildikleri icin degisiklik olabilir :)
Gerci hic belli olmuyor isleri.
Benim ilk kizim hep bas asagiydi bekliyorduk,40.haftanin başında ters döndü makat gelisliydi artik.Doktor cok zor ama yapmis iste diyebildi :) Hickirigindan kendim anlayip erken gittim hatta doktora.
Nasip.
İyi günler kızlar hamileligimin başından beri çok istahsizim ilk 4ay bulanti ve kusmayla geçmişti. Ama hala hiç istahim yok canım hiç bişey istemiyo ilk kez böyle hamilelik görüyorum şaşırıyorum kendime. Bebeğimi besleyebiliyomuyumdur? Kendimi yemek için çok zorluyorum normalde o kadar çok iştahlıydim ki. Hamileligimde sadece 2kilo almışım. Doktora perşembe günü soracagim
Sağolasin cnm normalde iştahlı olduğum için hamileligimde hiç istahimin olmaması canımı sıkıyor bebeğim için zorla yemeye çalışıyorum. Ayrintili iyi çıkmamıştı benim inşallah perşembe günü gittiğimde hayırlı haberler alırız hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Duruma göre fetal DNA testini yaptiracagizCanim bende sadece 4 aldim,2si 20-24 haftalar arasi hatta.
Ki 4 ayın kusmayla gecmis.
Bebek anneden her turlu beslenir hic uzulme.Belki sen zamanla daha yorgun dusmeye baslarsin sadece.O yuzden en azindan yiyebildiginde de guzel seyler ye :)
Illa yemek yiyecen diye ugrasma bazi seyleri hic tuketemeyen insanlarda var.
Günaydınlar hanımlar bir mesai sabahı yine ayaktayız. Çok şükür son 4 gün artık ondan sonra tatilim inş. Dr randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle dönün inş. Ben de gidebilirsem cumartesi gideceğim merak ediyorum ne kadar oldu oğluşum. Herkese hayırlı günler. Bu arada kızlarpixielix uzun zamandır yazmıyor mu ben mi görmüyorum iyidir inş
Kızlar bir şey soracağım. Ben bebeğin hareketini hep sağda hissediyorum. Yatakta yatarken sağa döndüğümde kasık kısmında aşırı bir hareketlilik hissediyorum. Yani pıt-pıt değil de pıtpıtpıtpıt gibi. Var mı başına gelen neden olabilir acaba
Kaç kiloyla başladınız? Vitamin alıyor musunuz? bebeginiz herhalükarda sizden çekiyo ihtiyaciniİyi günler kızlar hamileligimin başından beri çok istahsizim ilk 4ay bulanti ve kusmayla geçmişti. Ama hala hiç istahim yok canım hiç bişey istemiyo ilk kez böyle hamilelik görüyorum şaşırıyorum kendime. Bebeğimi besleyebiliyomuyumdur? Kendimi yemek için çok zorluyorum normalde o kadar çok iştahlıydim ki. Hamileligimde sadece 2kilo almışım. Doktora perşembe günü soracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?