2018 Ekim Anneleri

Kızlar bende 7 kilo aldım çok hızlı almaya başladım korkuyorum durduramıycam kilo alımını diye bel fıtığım var oyüzden çok az kiloyla doğuma gitmeliyim

Sordm canm dr da diyo hep yatıyo rahatı yerinde kızının diyo hiç yer değiştirmiyo tekmeleride hep solda hiç sağda hissetmedim :)

Benim eşim de gördü cnm dışardan hareketi. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Önemli olan sağlıklı olmaları tabiki canm öyle inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Kızlar bende 7 kilo aldım çok hızlı almaya başladım korkuyorum durduramıycam kilo alımını diye bel fıtığım var oyüzden çok az kiloyla doğuma gitmeliyim
Bende de skolyoz var. 3-4 gündür bel ve kasık ağrısından uyuyamıyorum. Sanırım kilo sebebi ile..

Basarirsin canim.Arkadasim seker yuklemesinden sonra hic kilo almamisti.Tamamen dikkatle alakali zor olur ama saglik olsun.
Ben 24 haftayi 4bucuk kilo ile kapattim.
Yiyorumda fenaa
Ama cok fazla hareket ve kosturmacada mevcut :)

İnsan bir an önce şöyle bi kiloyu görmek istıyor ya her gidişimde diyorum dahada fazla alsınlar kilo .

Boyle dusunmen normal canim.
Ama saglikli olsunlar yeter ki kilo hemen alirlar merak etme hic❤
Gelisimlerini tamamlasinlarda.

Sordm canm dr da diyo hep yatıyo rahatı yerinde kızının diyo hiç yer değiştirmiyo tekmeleride hep solda hiç sağda hissetmedim :)

Bu haftalardan sonra belki dogum pozisyonuna donebildikleri icin degisiklik olabilir :)
Gerci hic belli olmuyor isleri.
Benim ilk kizim hep bas asagiydi bekliyorduk,40.haftanin başında ters döndü makat gelisliydi artik.Doktor cok zor ama yapmis iste diyebildi :) Hickirigindan kendim anlayip erken gittim hatta doktora.
Nasip.

İyi günler kızlar hamileligimin başından beri çok istahsizim ilk 4ay bulanti ve kusmayla geçmişti. Ama hala hiç istahim yok canım hiç bişey istemiyo ilk kez böyle hamilelik görüyorum şaşırıyorum kendime. Bebeğimi besleyebiliyomuyumdur? Kendimi yemek için çok zorluyorum normalde o kadar çok iştahlıydim ki. Hamileligimde sadece 2kilo almışım. Doktora perşembe günü soracagim

Ahah :) yapar bu yaramazlar. Aman olsun sağlıkla kucağımuza alalımda sezeryana da razıyım

Canim bende sadece 4 aldim,2si 20-24 haftalar arasi hatta.
Ki 4 ayın kusmayla gecmis.
Bebek anneden her turlu beslenir hic uzulme.Belki sen zamanla daha yorgun dusmeye baslarsin sadece.O yuzden en azindan yiyebildiginde de guzel seyler ye :)
Illa yemek yiyecen diye ugrasma bazi seyleri hic tuketemeyen insanlarda var.

Sağolasin cnm normalde iştahlı olduğum için hamileligimde hiç istahimin olmaması canımı sıkıyor bebeğim için zorla yemeye çalışıyorum. Ayrintili iyi çıkmamıştı benim inşallah perşembe günü gittiğimde hayırlı haberler alırız hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Duruma göre fetal DNA testini yaptiracagiz

Selam Hanımlar, nicedir giremiyorum siteye. Atlatmam gereken bir tez önerisi hazırlama durumum vardı. Son zamana kalmıştı onu toparlayıp verdim çok şükür...
Sevgili pessinus çok teşekkür ederim canım ilgin için Çok şükür her şey yolunda. Ayrıntılı ultrasonda amniyotik bant çıkmıştı ama doktor tehlikeli olmaz, kafanı takma demişti. Kendi doktorumu baya bunalttım sorularımla: bir şey olur mu? ne gibi etkisi olur? bebeğe zararı var mı? falan şeklinde O da bilimsel bir dille açıkladı 1/10000 ihitmaldir eğer bebek çok susuz kalırsa ve bir uzvunu o bandın olduğu kısma dayarsa gelişim geriliği olabilir ama bu çok düşük bir ihtimal dedi. İlk başlarda takılıyodu kafam, moralim çok bozulmuştu ama bol bol dua ediyorum. Rabbim esirgesin korusun inşallah hepimizin bebeklerini
Bu arada tamı tamına 7 kilo almış bulunuyorum elimden gelse kilolarca meyve yiycem zor tutuyorum kendimi... Bir de benim bebiş ters duruyo yani ayaklar aşağıda baş yukardaymış. Doktorum 30. haftaya kadar dönmezse sonrasında biraz zor dedi. Zaten sezaryen olacağı için problem değil belki ama ayakları tam mesanenin dibinde ve sürekli tuvalete taşınıyorum durum çok feci Sevgili plojovic senin ilk prensesin yaptığını hatırlayınca ümitleniyorum inşallah döner diye sanki normal pozisyon alsa büyümesi falan daha rahat olur gibi düşünüyorum nedense

Son düzenleme:

Ayrıntılı ultaron için gittiğim Prof. dedi ki rahim büyüdükçe armut gibi hafif yamuklaşır ve sağa yanaşır. İlk oğlumda da şimdi de hep sağda hissediyorum kasılmaları ve hareketleri. Yalnızca ters durduğu için ve ayakları orda olduğu için bazen sol kasığımda o pıtıpıtpıt ları hissediyorum maşallah

Bir de kasılma konusu konuşulmuş sanırım ben nicedir bakamıyorum yazışmalara, aynı hocaya sormuştum kasılmam oluyor sorun yaratır mı? diye. Bu sıralar hissedilenler yalancı doğum sancısıdır. Vücut kendini süreç içinde doğuma hazırlamak için yapar bu çok normal dedi. Yalnızca bu kasılmalara ağrı (bel ya da kasıkta) eşlik ederse ve ritmikse o zaman sorun var demektir dedi..

Kaç kiloyla başladınız? Vitamin alıyor musunuz? bebeginiz herhalükarda sizden çekiyo ihtiyacini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…