Aklıma takıldı bebeğinizin kafası yukarıda ayakları aşağıda dik pozisyonda mı ? Benim bebiş yan yatıyo kafası sağda ayaklar solda hiçbir ultrason da dik görmedim hep yatış pozisyonunda. Bu şekilde olan var mı ? Bu pozisyon da değişmezse Sezeryan olmam gerekirmiş
İyi günler kızlar hamileligimin başından beri çok istahsizim ilk 4ay bulanti ve kusmayla geçmişti. Ama hala hiç istahim yok canım hiç bişey istemiyo ilk kez böyle hamilelik görüyorum şaşırıyorum kendime. Bebeğimi besleyebiliyomuyumdur? Kendimi yemek için çok zorluyorum normalde o kadar çok iştahlıydim ki. Hamileligimde sadece 2kilo almışım. Doktora perşembe günü soracagim
Sağolasin cnm normalde iştahlı olduğum için hamileligimde hiç istahimin olmaması canımı sıkıyor bebeğim için zorla yemeye çalışıyorum. Ayrintili iyi çıkmamıştı benim inşallah perşembe günü gittiğimde hayırlı haberler alırız hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Duruma göre fetal DNA testini yaptiracagiz
Selam Hanımlar, nicedir giremiyorum siteye. Atlatmam gereken bir tez önerisi hazırlama durumum vardı. Son zamana kalmıştı onu toparlayıp verdim çok şükür...
Sevgilipessinus çok teşekkür ederim canım ilgin için Çok şükür her şey yolunda. Ayrıntılı ultrasonda amniyotik bant çıkmıştı ama doktor tehlikeli olmaz, kafanı takma demişti. Kendi doktorumu baya bunalttım sorularımla: bir şey olur mu? ne gibi etkisi olur? bebeğe zararı var mı? falan şeklinde O da bilimsel bir dille açıkladı 1/10000 ihitmaldir eğer bebek çok susuz kalırsa ve bir uzvunu o bandın olduğu kısma dayarsa gelişim geriliği olabilir ama bu çok düşük bir ihtimal dedi. İlk başlarda takılıyodu kafam, moralim çok bozulmuştu ama bol bol dua ediyorum. Rabbim esirgesin korusun inşallah hepimizin bebeklerini
Bu arada tamı tamına 7 kilo almış bulunuyorumelimden gelse kilolarca meyve yiycem zor tutuyorum kendimi... Bir de benim bebiş ters duruyo yani ayaklar aşağıda baş yukardaymış. Doktorum 30. haftaya kadar dönmezse sonrasında biraz zor dedi. Zaten sezaryen olacağı için problem değil belki ama ayakları tam mesanenin dibinde ve sürekli tuvalete taşınıyorum durum çok feci Sevgili plojovic senin ilk prensesin yaptığını hatırlayınca ümitleniyorum inşallah döner diye sanki normal pozisyon alsa büyümesi falan daha rahat olur gibi düşünüyorum nedense
Inşallah canım. Biraz zorlaniyorum ama bakalım..Basarirsin canim.Arkadasim seker yuklemesinden sonra hic kilo almamisti.Tamamen dikkatle alakali zor olur ama saglik olsun.
Ben 24 haftayi 4bucuk kilo ile kapattim.
Yiyorumda fenaa
Ama cok fazla hareket ve kosturmacada mevcut :)
Boyle dusunmen normal canim.
Ama saglikli olsunlar yeter ki kilo hemen alirlar merak etme hic❤
Gelisimlerini tamamlasinlarda.
Bu haftalardan sonra belki dogum pozisyonuna donebildikleri icin degisiklik olabilir :)
Gerci hic belli olmuyor isleri.
Benim ilk kizim hep bas asagiydi bekliyorduk,40.haftanin başında ters döndü makat gelisliydi artik.Doktor cok zor ama yapmis iste diyebildi :) Hickirigindan kendim anlayip erken gittim hatta doktora.
Nasip.
Ben de aynı hastanede Levent Beye başladım ssvd yapabilmek için.evet canım basak hanım a gidiyorum ben
ayy minnoslar boyle nasil rahat ediyolarkiKızlar baş ile ayaklar Zıt yönde sanıyoruz ams öyle değilmiş aslında bakın resim atıyorum
Belli bir zaman sonra da oturma pozisyonuna geçeceklermiş
evet cok guzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin insallahİnşallah canm :) babaları bizden daha meraklı
Kızlar baş ile ayaklar Zıt yönde sanıyoruz ams öyle değilmiş aslında bakın resim atıyorum
Belli bir zaman sonra da oturma pozisyonuna geçeceklermiş
Benim bebişin de başı solda göbek deliğim hizasında, ayaklar sağ kasığımda. Doktor yanındaki asistana rapor yazdırırken makat gelişi dedi ama bana döner dönmez bişey söylemedi. Daha yolu yeni yarıladık döner heralde diye düşünüyorum.
Nasıl öyle hissettiğinizi merak ettim. Sadece o kısımlarda mı hareketlenme oluyor?
Bizim bebiş 12den 18. Haftaya kadar hep yan yatıyordu. Yani usg açığa doktor bir çift gözün bize baktığını görüyordukOlsun biliyosun ki sağlıklı az da olsa geliyo pıtpıtlar. Bunada şükür. Benimde hiç pozisyon değiştirmiyo yan yatmış hep ayakları solda kafa sağda. Bende ondan endişe ediyorum
bende ayni durumdqydim dahiliyeye gittimm b 12 d vitamini demir hepsi yerlerde igne ilac ama hala kendime gelemedimKızlar sizde de yorgunluk var mi
Benim harik basında öyle aman aman uyku halim yoktu şimdi çok fenayim
Doktor dedi ayakları kasık tarafında diye ultrasonda bakarken. Ama her yerde hareket hissediyorum en çok sağ kasık ve göbeğin her iki tarafında. Ama sol kasıkta sadece uzun süre sola yattığımda hareket oluyor.
Ben de şaşırıyorum :)ayy minnoslar boyle nasil rahat ediyolarki
bilmem ki doktor Demişti ki genelde böyle iki büklüm dururlar yer dar olduğundan ama bi keresinde bacak Bscak üstüne atmış vaziyetteydi :) bağdaş Kurduğu pozisyonu da görmüştük :)Hepsi birebir ayni degil canim :)
Bizimkide genelde bagdas kurup oturmus vaziyette oluyor.
Ama hareketler icte hala degisebiliyor.
En guzelide sıkıştıkca bu diz,dirsek,topuk kaymaları❤
63.5ile başladım. Vitamin aliyorum hem de gebeligimin başından beri 12 tane ilaç kullanıyorumKaç kiloyla başladınız? Vitamin alıyor musunuz? bebeginiz herhalükarda sizden çekiyo ihtiyacini
Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da tek endişem o. Canım hiç bişey cekmiyoBenim bebişin de başı solda göbek deliğim hizasında, ayaklar sağ kasığımda. Doktor yanındaki asistana rapor yazdırırken makat gelişi dedi ama bana döner dönmez bişey söylemedi. Daha yolu yeni yarıladık döner heralde diye düşünüyorum.
Ben de 1,5 kg aldım başından beri. Doktora sordum hatta ben zayıfım bebeğe zararı olur mu, beslenir mi diye. 1 ay sonra fln almaya başlarsın dert etme dedi. Aldığım kilonun da 500 gr mı bebekmiş zaten, haftasıyla uyumlu olunca sorun etmiyorum. Ama 1 haftada 2 kg aldım sanırım bayram zamanı rahatlıktan, tatlı yemememe rağmen. Yiyip yiyip yatıyoruz.
İnşallah canım teşekkür ederim Dr dan döndüğümde yazacağim. Oğlum umudum oldu benim tüm ümitsizliğimizin üstüneHatirliyorum canim.
Riskler bile etkiler yemeni aonucta stres,kolay seyler degil ustuste.
Dikkatli oldugun belli en azindan icin rahatlasin yemende degisir belki.
Son aylarda daha duzenli aliniyor farkeder umarim.
Iyi haberler al insallah❤
Yoklugun belliydi :)
Minikler iyidir insallah.
Amniyotik bant kuzenimde cikmisti benim zamanla duzeldi canim.
Dönme konusuda cidden surpriz sanirim,en azindan dedigin gb iyi gecirmen adina kolaylikla doner insallah.Hatirliyorumda benim son 5 gunum cidden cok zordu döndükten sonra.
Iyi haberlerin olur insallah :)
İyi olmanıza sevindim canım inş her şey yolunda gider bundan sonra da.bahsettiğin şeyi ilk kez duydum ama umarımbir sorun yaratmazSelam Hanımlar, nicedir giremiyorum siteye. Atlatmam gereken bir tez önerisi hazırlama durumum vardı. Son zamana kalmıştı onu toparlayıp verdim çok şükür...
Sevgilipessinus çok teşekkür ederim canım ilgin için Çok şükür her şey yolunda. Ayrıntılı ultrasonda amniyotik bant çıkmıştı ama doktor tehlikeli olmaz, kafanı takma demişti. Kendi doktorumu baya bunalttım sorularımla: bir şey olur mu? ne gibi etkisi olur? bebeğe zararı var mı? falan şeklinde O da bilimsel bir dille açıkladı 1/10000 ihitmaldir eğer bebek çok susuz kalırsa ve bir uzvunu o bandın olduğu kısma dayarsa gelişim geriliği olabilir ama bu çok düşük bir ihtimal dedi. İlk başlarda takılıyodu kafam, moralim çok bozulmuştu ama bol bol dua ediyorum. Rabbim esirgesin korusun inşallah hepimizin bebeklerini
Bu arada tamı tamına 7 kilo almış bulunuyorumelimden gelse kilolarca meyve yiycem zor tutuyorum kendimi... Bir de benim bebiş ters duruyo yani ayaklar aşağıda baş yukardaymış. Doktorum 30. haftaya kadar dönmezse sonrasında biraz zor dedi. Zaten sezaryen olacağı için problem değil belki ama ayakları tam mesanenin dibinde ve sürekli tuvalete taşınıyorum durum çok feci Sevgili plojovic senin ilk prensesin yaptığını hatırlayınca ümitleniyorum inşallah döner diye sanki normal pozisyon alsa büyümesi falan daha rahat olur gibi düşünüyorum nedense
Levent bey nobetci olan miydi yada bana nobetci oldugu zaman denk gelmis olabilir dustugum zaman gittigimde ona muayene olmustum seker yüklemesine bakis acisini sormuştum ben yaptirmiyorum demisti kilo alimi duzgun oldukca kafami karistirmadi değilInşallah canım. Biraz zorlaniyorum ama bakalım..
Ben de aynı hastanede Levent Beye başladım ssvd yapabilmek için.
Bizim bebiş 12den 18. Haftaya kadar hep yan yatıyordu. Yani usg açığa doktor bir çift gözün bize baktığını görüyordukçok komikti ya karnımdan dışarı bakıyor gibi. 20de bi gittik tekrar düz yatmaya başlamış yan profilden görmüştük :) Keyiflerine göre herhalde sorun teşkil eder mi hiç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?