2018 Ekim Anneleri

Benim bebişin de başı solda göbek deliğim hizasında, ayaklar sağ kasığımda. Doktor yanındaki asistana rapor yazdırırken makat gelişi dedi ama bana döner dönmez bişey söylemedi. Daha yolu yeni yarıladık döner heralde diye düşünüyorum.

Ben de 1,5 kg aldım başından beri. Doktora sordum hatta ben zayıfım bebeğe zararı olur mu, beslenir mi diye. 1 ay sonra fln almaya başlarsın dert etme dedi. Aldığım kilonun da 500 gr mı bebekmiş zaten, haftasıyla uyumlu olunca sorun etmiyorum. Ama 1 haftada 2 kg aldım sanırım bayram zamanı rahatlıktan, tatlı yemememe rağmen. Yiyip yiyip yatıyoruz.

Kızlar sizde de yorgunluk var mi
Benim harik basında öyle aman aman uyku halim yoktu şimdi çok fenayim

Hatirliyorum canim.
Riskler bile etkiler yemeni aonucta stres,kolay seyler degil ustuste.
Dikkatli oldugun belli en azindan icin rahatlasin yemende degisir belki.
Son aylarda daha duzenli aliniyor farkeder umarim.
Iyi haberler al insallah❤

Yoklugun belliydi :)
Minikler iyidir insallah.
Amniyotik bant kuzenimde cikmisti benim zamanla duzeldi canim.
Dönme konusuda cidden surpriz sanirim,en azindan dedigin gb iyi gecirmen adina kolaylikla doner insallah.Hatirliyorumda benim son 5 gunum cidden cok zordu döndükten sonra.
Iyi haberlerin olur insallah :)

Inşallah canım. Biraz zorlaniyorum ama bakalım..
evet canım basak hanım a gidiyorum ben
Ben de aynı hastanede Levent Beye başladım ssvd yapabilmek için.

Kızlar baş ile ayaklar Zıt yönde sanıyoruz ams öyle değilmiş aslında bakın resim atıyorum
Belli bir zaman sonra da oturma pozisyonuna geçeceklermiş

Hepsi birebir ayni degil canim :)
Bizimkide genelde bagdas kurup oturmus vaziyette oluyor.
Ama hareketler icte hala degisebiliyor.
En guzelide sıkıştıkca bu diz,dirsek,topuk kaymaları❤

Doktor dedi ayakları kasık tarafında diye ultrasonda bakarken. Ama her yerde hareket hissediyorum en çok sağ kasık ve göbeğin her iki tarafında. Ama sol kasıkta sadece uzun süre sola yattığımda hareket oluyor.

Olsun biliyosun ki sağlıklı az da olsa geliyo pıtpıtlar. Bunada şükür. Benimde hiç pozisyon değiştirmiyo yan yatmış hep ayakları solda kafa sağda. Bende ondan endişe ediyorum
Bizim bebiş 12den 18. Haftaya kadar hep yan yatıyordu. Yani usg açığa doktor bir çift gözün bize baktığını görüyorduk çok komikti ya karnımdan dışarı bakıyor gibi. 20de bi gittik tekrar düz yatmaya başlamış yan profilden görmüştük :) Keyiflerine göre herhalde sorun teşkil eder mi hiç sanmıyorum

Ben de hareketleri her yerde hissediyorum. Sabit bir yeri yok. Sadece şunu farkedebildim 2 gün sakin az hareketli 2 gün daha şiddetli hareketleri.

ayy minnoslar boyle nasil rahat ediyolarki
Ben de şaşırıyorum :)
Hepsi birebir ayni degil canim :)
Bizimkide genelde bagdas kurup oturmus vaziyette oluyor.
Ama hareketler icte hala degisebiliyor.
En guzelide sıkıştıkca bu diz,dirsek,topuk kaymaları❤
bilmem ki doktor Demişti ki genelde böyle iki büklüm dururlar yer dar olduğundan ama bi keresinde bacak Bscak üstüne atmış vaziyetteydi :) bağdaş Kurduğu pozisyonu da görmüştük :)

Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da tek endişem o. Canım hiç bişey cekmiyo

İnşallah canım teşekkür ederim Dr dan döndüğümde yazacağim. Oğlum umudum oldu benim tüm ümitsizliğimizin üstüne

İyi olmanıza sevindim canım inş her şey yolunda gider bundan sonra da.bahsettiğin şeyi ilk kez duydum ama umarımbir sorun yaratmaz

Inşallah canım. Biraz zorlaniyorum ama bakalım..

Ben de aynı hastanede Levent Beye başladım ssvd yapabilmek için.
Levent bey nobetci olan miydi yada bana nobetci oldugu zaman denk gelmis olabilir dustugum zaman gittigimde ona muayene olmustum seker yüklemesine bakis acisini sormuştum ben yaptirmiyorum demisti kilo alimi duzgun oldukca kafami karistirmadi değil

Benimde son ultrasonum öyleydi sanki bana bakıyo beni gibiydi ekrana baktığımda tuhaf olmuştum :) keyifleri yerinde olsun zamanını beklesinlerde istediği gibi yatsın kuzular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…