Sorun bakalim. Bende nette gorunce korkmustum ama doktrm baya rahatlatti. Bas asagida yada yukarda olmasi simdilerde onemli degil. Buyudkten snrasi zor ki o zmn bile donen var. simdiden hic takma bence bunuBenim yarın kontrolum var bi soraym Dr.uma merak ettim bende şimdi. Evet doğumda zor oluyo dediler banada hatta kanama oluyomuş ilerleyen zamanlarda bende korkuyorum kanama olacak diye
Ben hamilykn hep yorgnm:) disari bile cikmak istemyrm dogurnca da eve giresim gelmemisti:))Kızlar sizde de yorgunluk var mi
Benim harik basında öyle aman aman uyku halim yoktu şimdi çok fenayim
Merhaba cnn uzun zamandır girmedim. Kusura bakma lutfen. Yatıyorum. Aynıyım kritik haftaları geçirmeye çalışıyorum hayırlısı ile. Sonra yatmaya devam edeceğim ama en azından stresim uzerimden kalkmış oluyor. Vajinal bölgemde fln iltihaplı sivilceler cıktı onlar biraz sıkıntı bnm için... ama bu da en son derdim olsun
Sağ ol canım benimYoklugun belliydi :)
Minikler iyidir insallah.
Amniyotik bant kuzenimde cikmisti benim zamanla duzeldi canim.
Dönme konusuda cidden surpriz sanirim,en azindan dedigin gb iyi gecirmen adina kolaylikla doner insallah.Hatirliyorumda benim son 5 gunum cidden cok zordu döndükten sonra.
Iyi haberlerin olur insallah :)
Kuzum hepsi aynı olmuyo belki, benimki 2 hafta önce gittiğimizde oturur pozisyondaydı ayaklar sol kasığın oralarda, kafa da sağ üstte göbek deliğim civarındaydıKızlar baş ile ayaklar Zıt yönde sanıyoruz ams öyle değilmiş aslında bakın resim atıyorum
Belli bir zaman sonra da oturma pozisyonuna geçeceklermiş
Sağ ol canım inşallah hepimiz sağlıklı ve iyi olalım: hem bebişlerimiz hem de bizİyi olmanıza sevindim canım inş her şey yolunda gider bundan sonra da.bahsettiğin şeyi ilk kez duydum ama umarımbir sorun yaratmaz
Sorun bakalim. Bende nette gorunce korkmustum ama doktrm baya rahatlatti. Bas asagida yada yukarda olmasi simdilerde onemli degil. Buyudkten snrasi zor ki o zmn bile donen var. simdiden hic takma bence bunu
Benimde ayrıntılı var 2 gibi inşallah gzel haberler alırız :)Günaydın
Bugun ögleden sonra detaylı var bakalım heyecan dorukta sorunsuz gecer ve güzel pozlar yakalarız insallah
Her şeyin hayırlısı olur canım hepimiz için tabi. Bu arada bizim çocukların yaşı yakındı galiba kızım da takıntılı hale geldi hatta ben en çok annemi seviyorum diyor babasına dışarıda annemin elini tutacağım tuvalet uyku hepsini annem yaptırsın diyor yoruyor baya baya. Yazık eşime üzülüyorum böyle yapınca kızım üzülüyor baya kızım beni sevmiyora döndü olay.Sağ ol canım benimÇok şükür iyiler benimkiler ama oğlan sürekli bana yapışık yaşıyo sanırım şimdiden başladı kıskançlık. "çişimi annem yaptırsın" "kıyafetimi annem giydirsin" "anneeeeğğ ben senle uyucaam" vb. diyaloglarla uğraşıyoruz bu ara Minik kuş da ters olduğu için midir yoksa pozisyonundan mı kaynaklı bilemiyorum ama sanki kasıklarımda gibi hep. Göbek deliğimin o civarda bi kayma hissi oluyo sanırım dirseği, onun dışında sürekli sol kasığa çalışıyor minik yaramazım Neyse buna şükür inşallah yerinde rahat ve iyi olsun da.. Amniyotik bant için doktor da sorun olmaz dedi bakalım inşallah olmaz bende de sizde durumlar nasıl canım? kızın kardeş fikrine alışmaya başladı mı? Gerçi seninki biraz daha büyüktü sanırım, inşallah çabucak alışırlar kardeş fikrine
Kuzum hepsi aynı olmuyo belki, benimki 2 hafta önce gittiğimizde oturur pozisyondaydı ayaklar sol kasığın oralarda, kafa da sağ üstte göbek deliğim civarındaydı
Sağ ol canım inşallah hepimiz sağlıklı ve iyi olalım: hem bebişlerimiz hem de bizamniyotik bant dedikleri şey rahimde yapışmadan kaynaklı oluyomuş. Miyom ameliyatı olanlar kürtaj geçmişi olanlarda oluyomuş ama bende ikisi de yok. Doktor önceki sezaryen operasyonuna bağlı olarak oluşmuş olabilir dedi Tehlikeli bir yerde değilmiş çok şükür ama yine de endişe sebebi işte zaten duygusal durum alt üst olmuş durumda Biraz okudum da çoklu olduğu durumlarda yani birden fazla bant olan durumlarda falan risk faktörü daha fazlaymış ama bu şekilde tek bant olanlar genelde sağlıkla doğurmuşlar. Erken doğumu tetikleyebiliyomuş işte doktor çok fazla ayakta kalma kendini yorma dedi. Duanızı eksik etmeyin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla büyür yavrularımız ve zamanı geldiğinde de sağlıkla doğarlar
İnşallah güzel sonuçlar alın canımGünaydın
Bugun ögleden sonra detaylı var bakalım heyecan dorukta sorunsuz gecer ve güzel pozlar yakalarız insallah
Oğlum Ağustos'un 6'sında 3 yaşını dolduracak inşallah canım senin ufaklık kaç yaşında? İnanır mısın son 2-3 haftadır başladı bizde de babasına sürekli "Anne ben seni çoook daha çok seviyorum, baba sen git annem benim" diyor. Eşim de üzülüyor ama teselli ediyorum belki de bebeği hissediyor artık o da sürekli benle yapışık olmak istiyor, bebeği kıskanıyor diye.. Durum zor ama inşallah kolayca adapte olurlar kardeşeHer şeyin hayırlısı olur canım hepimiz için tabi. Bu arada bizim çocukların yaşı yakındı galiba kızım da takıntılı hale geldi hatta ben en çok annemi seviyorum diyor babasına dışarıda annemin elini tutacağım tuvalet uyku hepsini annem yaptırsın diyor yoruyor baya baya. Yazık eşime üzülüyorum böyle yapınca kızım üzülüyor baya kızım beni sevmiyora döndü olay.
Benim de 20 ekim doğumlu canım 2.5 aymış araları. Biz eşimle yanyana oturamıyoruz zaten beni kıskanıyor türlü türlü hareketler yapmaya başlıyor. İnş biraz daha normale dönerler yoksa bebiş olduğunda çok zorlanacağız muhakkak sevecekler kardeşlerini ama babalarıyla bile paylaşamazken bizleri onlara nasıl tepki vereceklerini kestiremiyorum açıkçasıOğlum Ağustos'un 6'sında 3 yaşını dolduracak inşallah canım senin ufaklık kaç yaşında? İnanır mısın son 2-3 haftadır başladı bizde de babasına sürekli "Anne ben seni çoook daha çok seviyorum, baba sen git annem benim" diyor. Eşim de üzülüyor ama teselli ediyorum belki de bebeği hissediyor artık o da sürekli benle yapışık olmak istiyor, bebeği kıskanıyor diye.. Durum zor ama inşallah kolayca adapte olurlar kardeşe
Evet canım yatmak istirahat iş stresinden uzak kalmak harika oluyorMerhaba cnn uzun zamandır girmedim. Kusura bakma lutfen. Yatıyorum. Aynıyım kritik haftaları geçirmeye çalışıyorum hayırlısı ile. Sonra yatmaya devam edeceğim ama en azından stresim uzerimden kalkmış oluyor. Vajinal bölgemde fln iltihaplı sivilceler cıktı onlar biraz sıkıntı bnm için... ama bu da en son derdim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?