Oyyyyy kaprislerini yerim yaaaa kuzuşOğlum Ağustos'un 6'sında 3 yaşını dolduracak inşallah canım senin ufaklık kaç yaşında? İnanır mısın son 2-3 haftadır başladı bizde de babasına sürekli "Anne ben seni çoook daha çok seviyorum, baba sen git annem benim" diyor. Eşim de üzülüyor ama teselli ediyorum belki de bebeği hissediyor artık o da sürekli benle yapışık olmak istiyor, bebeği kıskanıyor diye.. Durum zor ama inşallah kolayca adapte olurlar kardeşe
Canım benim hastaneye gittin mi serum Filsn takıyorlar düşürüyorlar tansiyonu her şeyin Çözümü var Allah'ın izniyle şeker için de tatlı ve hamur işinden uzak kalıp diyet yapman yararli olur inş.Ksyınvaliden lafını bilmiyo onu bu şekildr kabullensen aslında kendin ve bebişin iyiliği için.Ben birine sinirlenince bebito ile konuşup rahatlıyorum Sakız filan çiğniyorum valla iyi geliyo Allah yardımcımız olsun geçmiş olsunKızlar şu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum çünkü moralim çok bozuk
Dünden beri halsizim. Açlık sekerim 73 cıktı 1 saatte 179 onun dengesizliğinden herhalde tansiyonum 13/8
Bebegin bugün hiç hareket etmedi dün yine kaynanam moralimi bozmuştu. Eşim söylemiş yarim kilo oldu diye telefonda bana biraz yemek ye de kilo alsın bebek dedi ki sizde biliyorsunuz benle ilgisi yok
Bütün üzüntülerim bir oldu 2 gündür iyi değilim
Ya tansiyonum yüksek giderse hep
Kızlar şu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum çünkü moralim çok bozuk
Dünden beri halsizim. Açlık sekerim 73 cıktı 1 saatte 179 onun dengesizliğinden herhalde tansiyonum 13/8
Bebegin bugün hiç hareket etmedi dün yine kaynanam moralimi bozmuştu. Eşim söylemiş yarim kilo oldu diye telefonda bana biraz yemek ye de kilo alsın bebek dedi ki sizde biliyorsunuz benle ilgisi yok
Ben ne garip bir hamileyim :) ne bulantı ne yorgunluk ne uykusuzluk ne başka bişey enteresan :) halbuki hamilelik çalışmalarında her gün açar okurdum hamilelik belirtileri nelerdir diye.Ama şöyle bir şikayetim var diş erim ve burnum kanıyo arada
Sağ ol canım benimÇok şükür iyiler benimkiler ama oğlan sürekli bana yapışık yaşıyo sanırım şimdiden başladı kıskançlık. "çişimi annem yaptırsın" "kıyafetimi annem giydirsin" "anneeeeğğ ben senle uyucaam" vb. diyaloglarla uğraşıyoruz bu ara Minik kuş da ters olduğu için midir yoksa pozisyonundan mı kaynaklı bilemiyorum ama sanki kasıklarımda gibi hep. Göbek deliğimin o civarda bi kayma hissi oluyo sanırım dirseği, onun dışında sürekli sol kasığa çalışıyor minik yaramazım Neyse buna şükür inşallah yerinde rahat ve iyi olsun da.. Amniyotik bant için doktor da sorun olmaz dedi bakalım inşallah olmaz bende de sizde durumlar nasıl canım? kızın kardeş fikrine alışmaya başladı mı? Gerçi seninki biraz daha büyüktü sanırım, inşallah çabucak alışırlar kardeş fikrine
Kuzum hepsi aynı olmuyo belki, benimki 2 hafta önce gittiğimizde oturur pozisyondaydı ayaklar sol kasığın oralarda, kafa da sağ üstte göbek deliğim civarındaydı
Sağ ol canım inşallah hepimiz sağlıklı ve iyi olalım: hem bebişlerimiz hem de bizamniyotik bant dedikleri şey rahimde yapışmadan kaynaklı oluyomuş. Miyom ameliyatı olanlar kürtaj geçmişi olanlarda oluyomuş ama bende ikisi de yok. Doktor önceki sezaryen operasyonuna bağlı olarak oluşmuş olabilir dedi Tehlikeli bir yerde değilmiş çok şükür ama yine de endişe sebebi işte zaten duygusal durum alt üst olmuş durumda Biraz okudum da çoklu olduğu durumlarda yani birden fazla bant olan durumlarda falan risk faktörü daha fazlaymış ama bu şekilde tek bant olanlar genelde sağlıkla doğurmuşlar. Erken doğumu tetikleyebiliyomuş işte doktor çok fazla ayakta kalma kendini yorma dedi. Duanızı eksik etmeyin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla büyür yavrularımız ve zamanı geldiğinde de sağlıkla doğarlar
Her şeyin hayırlısı olur canım hepimiz için tabi. Bu arada bizim çocukların yaşı yakındı galiba kızım da takıntılı hale geldi hatta ben en çok annemi seviyorum diyor babasına dışarıda annemin elini tutacağım tuvalet uyku hepsini annem yaptırsın diyor yoruyor baya baya. Yazık eşime üzülüyorum böyle yapınca kızım üzülüyor baya kızım beni sevmiyora döndü olay.
plojovic sana bisey soracagim canim ben çocuğun hareketini göbek altında hissediyorum bazen normalde orada mi hissedilir yoksa yukarda mi olur
Günaydun kızlar bugün kontrolü olan herkese hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah benim detaylı geçen haftaydı tarama testlerini yaptırmamıştım çok şükür güzel bu da güzel geçti herşey yolunda sadece plesenra aşağıdaymış yukarı çıkmazsa nırmal doğum yapamazsın dedi bebeğim sağlıklıya çok şükür onu hiç dert etmedim dün aşımı da oldum kolum çok ağrıyo malesef dün hiçbişey yoktu gece ağrımaya başladı bu arada listeye eklermisin canımplojovic yaş 32 ankara ilk bebeğim erkek
Kızlar şu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum çünkü moralim çok bozuk
Merhaba kızlar
Ateş ölçer ne düşünüyosunuz temassız olanlar var kulaktan ikisi arasında kaldım
Temassız olan da yanılma payı oluyor mu kullanan var mı öneriyo musunuz
Bunlarda cok gorulen sikayetlerden :)
Disetine uygun bi macunla biraz destekleyebilirsin ama malum gebelik etkileri.Burnunuda kuru tutmamaya dikkat edebilirsin biraz daha ama genelde kilcal damarlarla alakali olabiliyor Insallah cok uzun surmez canim ama yine de doktorunada mutlaka danis.Bazi burun kanamalari artabileceginden takip ediliyor.Kbb bolumune yonlendirebilir.
Masallah hepinize :)
Bizde de durumlar iyi sukur iste plesanta asagidaydi yarin kontrolum var belki iyi haberler aliriz :) Ilkinde de olmustu ama ondaki gb simdi dinlenebilmek ne mumkun.Biraz yukari ciktigini hissediyorum aslinda ama bakalim.
Buarada evet 4 yasinda kizim.Sonradan soylemistik kardesini.Normalde de cok sever bebekleri hala merakla bekliyor.Ama o dedigin durum bizde de basta oldu.Ayrilmadi benden hic.Anneme giderdi mesela oraya bile gitmedi bi donem.Bahceye inerdi inmez oldu fln :) Herseyi benden istiyor,benimle yapiyordu.
Yavas yavas duzeldi cok sukur eskiye döndük.Konusmaya calisiyorduk ama sonradan benim hastaneye gidecegimi,bana bisy olacagini fln saniyormus diye bahsetti.Korkusundanmis.Sende olumlu seyler anlatip yavas bi gecis sun.Neler dusundukleri belli olmuyor :) Bu tepkide bi donem sanirim.
Canim yukarda da bahsettim.
Bu onlarin bi tepkisi.
Sizde de okudum simdi biz yasarken bicok arkadasimdanda dinledim.
Kardes konusundan sonra olabiliyor bi donemSiz ona yardimci olmaya calisin❤
Onun icin baska bi donem.
Durusuna bagli canim.
Suan normal hissediyorsun.
Bende bazen asagida bazen gobek deligindende yukarda hissediyorum kaymalari.
Elleri ayaklari topuklari dirsekleri dizleri olarak dusun hareketleri :)
Hosgeldin canim ekliyorum.
Benim de plesanta rahim agzinda.
Ilk kizimda da boyleydi sonra duzelmiati.
Yarin kontrolum var.
Ama tek riskin dogum sekli degil biliyorsundur,dikkat et
Herseyi soylemeyin buyuklere :)))
Aklinda olsun.
Tansiyon onemli canim doktorunla gorus.
Seni ariyordu gozlerim :)
Kucukken kullaniliyor herseyde sonradan olmuyor.Uyurken mesela ozellikle ya da hareketlendikce.
Ben temazsiz kullandim.
Kulaktan buyudukce korkar istemez diye dusunmustum sadece :)
Güzel haberlerle gel canımBen de 3 hafta aradan sonra bugün kontrole gidicem şeker yüklemesi de yaparlar bu hafta.Doktoru değiştirdim eskisi şeker yüklemesi için çağırmıştı bu haftaya.Yeni doktor ve hastane inş Hakkımızda hayırlı olur.herkese hayırlı mutlu haberler dilerim
Lütfen üzmeyin kendinizi hepsi stresten oluyor ve bebeğin etkilenirKızlar şu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum çünkü moralim çok bozuk
Sağol canım 686 gr olmuş bebişkom boyu da 28/30 cm arasıymışGüzel haberlerle gel canım
Memnun kalırsın inşalllah yeni hastaneden
Evet hayırlısı ile ulaşalım da sağlıklı sihatli bebislerimizle.... daha ne isterizEvet canım yatmak istirahat iş stresinden uzak kalmak harika oluyor36 ya Sağlıcakla kavuşalım hatta geçelim inşallah
Teşekkür ederim canımm Rahim ağzında değil benim canım 11 mm uzaklıkta dedi şimdilik sorun değil zamanla yukarı çıkar takip edilsin diye yazıyorum dedi eğer yukarı çıkmazda aşağı doğru iner rahim ağzını kapatırsa sorun dedi bende oyüzden çok önemsemedim açıkcasıBunlarda cok gorulen sikayetlerden :)
Disetine uygun bi macunla biraz destekleyebilirsin ama malum gebelik etkileri.Burnunuda kuru tutmamaya dikkat edebilirsin biraz daha ama genelde kilcal damarlarla alakali olabiliyor Insallah cok uzun surmez canim ama yine de doktorunada mutlaka danis.Bazi burun kanamalari artabileceginden takip ediliyor.Kbb bolumune yonlendirebilir.
Masallah hepinize :)
Bizde de durumlar iyi sukur iste plesanta asagidaydi yarin kontrolum var belki iyi haberler aliriz :) Ilkinde de olmustu ama ondaki gb simdi dinlenebilmek ne mumkun.Biraz yukari ciktigini hissediyorum aslinda ama bakalim.
Buarada evet 4 yasinda kizim.Sonradan soylemistik kardesini.Normalde de cok sever bebekleri hala merakla bekliyor.Ama o dedigin durum bizde de basta oldu.Ayrilmadi benden hic.Anneme giderdi mesela oraya bile gitmedi bi donem.Bahceye inerdi inmez oldu fln :) Herseyi benden istiyor,benimle yapiyordu.
Yavas yavas duzeldi cok sukur eskiye döndük.Konusmaya calisiyorduk ama sonradan benim hastaneye gidecegimi,bana bisy olacagini fln saniyormus diye bahsetti.Korkusundanmis.Sende olumlu seyler anlatip yavas bi gecis sun.Neler dusundukleri belli olmuyor :) Bu tepkide bi donem sanirim.
Canim yukarda da bahsettim.
Bu onlarin bi tepkisi.
Sizde de okudum simdi biz yasarken bicok arkadasimdanda dinledim.
Kardes konusundan sonra olabiliyor bi donemSiz ona yardimci olmaya calisin❤
Onun icin baska bi donem.
Durusuna bagli canim.
Suan normal hissediyorsun.
Bende bazen asagida bazen gobek deligindende yukarda hissediyorum kaymalari.
Elleri ayaklari topuklari dirsekleri dizleri olarak dusun hareketleri :)
Hosgeldin canim ekliyorum.
Benim de plesanta rahim agzinda.
Ilk kizimda da boyleydi sonra duzelmiati.
Yarin kontrolum var.
Ama tek riskin dogum sekli degil biliyorsundur,dikkat et
Herseyi soylemeyin buyuklere :)))
Aklinda olsun.
Tansiyon onemli canim doktorunla gorus.
Seni ariyordu gozlerim :)
Kucukken kullaniliyor herseyde sonradan olmuyor.Uyurken mesela ozellikle ya da hareketlendikce.
Ben temazsiz kullandim.
Kulaktan buyudukce korkar istemez diye dusunmustum sadece :)
Evet ben de ayrıntılıdan hiçbişe anlamadım bizde dört gözle beklemiştik ama öyle 4 boyutlu resim falan göremedik yani evet büyün organları görünüyodu gösterdi ama yüzünü galan öle net göremedim bende kendi doktorum da bidahaki kontrolde görürüm artık diye umut ediyorum bende:)Iyi güzel de ben hiç anlamıyorum o usg den bişey ya3 hafta sonra güya girdim usg ye ama neresi kafa neresi kol bacak anlamıyorum haftaya en iyisi ben eski Dr den 4 boyutlu isteyim bazı arkadaşların Maşallsh ne güzel net görünüyo
Çok şükür canım iyi olun hep maşalllah bebişeSağol canım 686 gr olmuş bebişkom boyu da 28/30 cm arasıymışsıkıntı yokmuş çok şükür iki hafta sonraya çağırdı şeker yüklemesini ben hatırlattım tokum diye yarına erteledik içerde 2 dk bile kalmamışımdır herhalde doktr ameliyata girmek üzereydi.Çok şükür bugünlerimize bakalım en azından iyi haberlerle çıktım.Sen naptın canın minik kuzucuk nasıl
Merhaba cnn uzun zamandır girmedim. Kusura bakma lutfen. Yatıyorum. Aynıyım kritik haftaları geçirmeye çalışıyorum hayırlısı ile. Sonra yatmaya devam edeceğim ama en azından stresim uzerimden kalkmış oluyor. Vajinal bölgemde fln iltihaplı sivilceler cıktı onlar biraz sıkıntı bnm için... ama bu da en son derdim olsun
Inşallah canım sağlıklı olsunlar da napalım artıkEvet ben de ayrıntılıdan hiçbişe anlamadım bizde dört gözle beklemiştik ama öyle 4 boyutlu resim falan göremedik yani evet büyün organları görünüyodu gösterdi ama yüzünü galan öle net göremedim bende kendi doktorum da bidahaki kontrolde görürüm artık diye umut ediyorum bende:)
seninkine de Maşallsh canım Allah iyi haberlerimizi daim etsi hepimizinÇok şükür canım iyi olun hep maşalllah bebişe
Bende salı günü gideceğim şeker yüklemesi için canım güzel haberler alalım inşalllah on gün önce 764gr dı benim bebişte .. Artık hızlı büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?