2018 Ekim Anneleri

2 saat sonrası 170 cıktı. Stresten sanirim ama takmamaya çalışıyorum da sinir ediyor beni. Önceden çocuğumolmuyor diye vururdu şimdi başka demden vuruyor

Zarari olurmu ki? 4 hafta sonra yukleme yapılacaktı ben evde ölçüm yaptım yüksek cıktı dedim ki benim hipoglisemi var yükselmesi enteresan 2 hafta sonra yaptır görüşelim dedi.
Doktorum 4 hafta sonra tansiyon ölçümüne başla dedi ama bu günkü sinirseldisanirim. Ben söylemiyorum eşim söylüyor bıktım bunlardan ya

Eşim her lafı yetistiriyor. Tansiyonum sinirsel birde migrenim de tutmuştu dünden beri onunda etkisi oldu. Duş aldim rahatladım biraz

Yatınca da hala tekmeleri aşağıda mi hissediyorsun ? Ne güzel normal doğuma cesaretliydim Maşallsh ben bugün başladığım doktora sezaryen istiyorum mümkün olursa dedim canım niye bu kadar tatlı benim ya

Merhaba kızlar
Ateş ölçer ne düşünüyosunuz temassız olanlar var kulaktan ikisi arasında kaldım
Temassız olan da yanılma payı oluyor mu kullanan var mı öneriyo musunuz
Merhaba kızlar
Ateş ölçer ne düşünüyosunuz temassız olanlar var kulaktan ikisi arasında kaldım
Temassız olan da yanılma payı oluyor mu kullanan var mı öneriyo musunuz
Benim ateşim arada yükseldiğinden ben şunu çok araştırıp almıştım. Visio Focus temassız ateşölçer. Memnunum tavsiye ederim.

Eskiler anlamıyorlar halam 4.ayın içindeyken telde sormuştu kaç kilo oldu diye.250 gr yaklaşık dedim henüz kilo gelmiyor hııııı dedi sanki bir gariplik varmış gibi ben de bunun haftasına göre normal olduğunu katlanarak gideceğini döyledim tek tek açıklama yapacaksın bunlara.Eski kafaların cümleleri beni hiç germiyo nerden bilecek diyorum içimden sen de boşver

kızlar bana geçen ay kontrolde doktorum ayrıntılı muayeneyi öneriyoruz şu an bebeğinz sağlıklı hamileliğiniz sorunsuz demişti,sizin tercihinize dedi ayrıntılı ultrason bende madem herşey yolunda gerek yok dedim.Şimdi siz yazınca acab bende mi girsem diyorum.cumartesi kontrole gideceğim olmadı o zaman tekrar mı sorsam

Ayr Ultrason için iyi bir doktordan randevu alıp girin bence

Zarari olurmu ki? 4 hafta sonra yukleme yapılacaktı ben evde ölçüm yaptım yüksek cıktı dedim ki benim hipoglisemi var yükselmesi enteresan 2 hafta sonra yaptır görüşelim dedi.
Sekerinde tansiyonunda yükseği zararlı tabiki ancak kactan sonra riskli bilmiyorum doktora danışmakta fayda var en doğrusunu o bilir yanlış bişey söylemek istemem. Kimse için bebeğini üzme bence çok laf ediyorlarsa sende sok lafını. Bilerek kilo aldırmıyorum zayıf bebek istiyorum ben de. Ne senden ne yavrundan önemli değil.

Yatınca da hala tekmeleri aşağıda mi hissediyorsun ? Ne güzel normal doğuma cesaretliydim Maşallsh ben bugün başladığım doktora sezaryen istiyorum mümkün olursa dedim canım niye bu kadar tatlı benim ya

Göbek deligimin üstünde hiç hissetmedim hareketini desem yeridir hep aşağıda tekme atıyor. Yarin görücez bakalım sorucam direk onu inşallah bi sıkıntı yoktur.

Kötü doğum hikayeleri okudukça bende korkuyorum özellikle kötü muamele gösteren hastane çalışanları yüzünden acaba dediğim oluyor. Ama sezeryandan daha çok korkuyorum sanki hiç iyilesemeyecekmisim gibi.

Doktor sana mi bıraktı peki konuştunuz mu hiç? Benimki son haftalar karar vericez duruma göre dedi sadece.

Hayırlısı olsun minikler sağlıklı gelsin de.

Ayrintilidan ciktik Allahima bin sukur bir problem çıkmadı 25 cm 460 gr olmuş boy kilo sizlerde ne durumda

Gozunuzaydin kizlar daim olsun iyi haberlerrr❤

Iliski,agir kaldirmak vb konusunda riskler var biliyorsundur canim.Illa olacak diye bisy yok ama önlem.
Benimde tam kapali degil.
Ilkinde de olunca bende cikacagini umuyorum.

Canim ilk butun bakar.Daha cok kafaya yakin.Kafa yapisini olcer yusyuvarlak fln.Bakarken anlatmasini soyle.Varsa 4 boyutluda gosterir.
Biz istemeden gosterdi doktorum 1 ay onceydi.

Sevindim canim iyi haberlere.
Benim arkadasimda eside yapilidir.
Inan kizi dogdugunda ayni kiloda 2 bebek cikti ameliyathaneden ama 2side farkliydi :) gercekten genetik faktorler etkili.Daha yapiliydi bizim kizce.
Masallah minişine❤

Biraz tuhaf olacak ama sezeryandan caninin yanmayacagini dusunuyorsan yaniliyorsun canim.Yani o zaman geldiginde daha cok hayal kirikligina ugrama.
Kendini hicbisydende korkutma❤
Allah cidden guc kuvvet veriyor.Zaten sadece annenin degil bebeginde azmidir dogum.
Dualarini eksik etme.
Allah ikiniz icinde en hayirlisini nasip etsin❤

Ayrintilida organlari kontrol ediliyor canim.
Ayri doktor yapiyor.
Hem mesleginden sebep.
Doktorunda onerdiyse dusun tabii

Kızlar bilgilerinde gözden kaçırdığım varsa kusura bakmayın,yazanları eklerim

benim geçen ay 500 gr mı geçmişti bebişim, doktor maşallah iyi bakıyorusn sıkıntı yok maşallah demişti,açlık şekerim 82 çıkmıştı
hiç böyle şeker yüklemesinden bahsetmedi

canım tansiyonun normal şekerinde dengeye girer dengeli beslenmeye dikkat et ve kayınvalidene de takılma yersiz konuşuyor olabilir ama kötü niyetlı değildir... Bebeğin kilosuda gayet iyi böyle ufak şeylerle kendini üzme

Merhaba hanımlar, aranızda benim gibi çok sinirli ve alıngan olanlar var mi acaba? Önceden de çok sakin değildim ama hamile kaldiktan sonraki sinirim tavan yapti. Asla sakin olamiyorum ve sürekli aglamakli bi halim var. En ufak seyde gözlerim doluyor. Direkt aglamaya başlıyorum İlk 3 ayda normalmis bu durum ama ben 23. Haftayi doldurdum.. artik normale donmek istiyorum (

5 kilo aldım bende inşallah çok almam kilolu hamile kaldım malesef tedavilerden şişmiştim zaten 62.5 olmuştum

benim geçen ay 500 gr mı geçmişti bebişim, doktor maşallah iyi bakıyorusn sıkıntı yok maşallah demişti,açlık şekerim 82 çıkmıştı
hiç böyle şeker yüklemesinden bahsetmedi

eğer ki açlık şekerinize bakıldıysa ve sorun çıkmadıysa belki o yüzden şeker yüklemesinden bahsetmemiştir. benim ailede de var birde biraz toplu gördüm bebeği bu yüzden riske atmayalım dedi yoksa şeker yüklemeden yana değildi benim için farketmez ailem sağlıkçı olduğundan hurafe gibi cümlelere kapalıyım çünkü etrafta şeker yüklemesine karşı çıkan o kadar çok var ki inanın şeker yüklemesinde içtiği glikoz yüzünden şeker hastası olan bile duydum o kadar boş yani o yüzden doktorlara karşı önyargılı olmamak lazım giye düşünüyorum çok şükür temizmiş

Selamlar hanımlar. Bugün ben de memlekette muhtemel doğum yapacağım hastanedeki kadın doğum doktoruna gittim. Herşey yolunda dedi. Sağa sola yat, günde 30-45 dk yürüyüş yap, doğuma kadar denize girmek serbest dedi. 19 ekime kadar vaktimiz var rahat rahat dedi ve 1 ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı. Küçük bir yer olduğu için hastanenin doğum ücretleri de çok uygun hatta başta komik geldi normal 700 sezeryan 850 dediler sanırım. O an gülmüşüm birden, doktorun sekreteri de garipsedi

Neresi orası canım ben de Ankara'dayım da merak ettim

Zaman zaman olmasi normal ama genel olarak mutsuz olmak sana zarar.
Bide hamilelik nasi gecerse bebekte oyle olur derler ya bayaa tutuyor bu cumle aklinda olsun canim.
Hersey gozune batiyorsa bi tatil yapsan?
Farkli bisylerle ilgilensen?
Bilemedim baska ne olabilir.
Ama cok guzel bi durumun icinde oldugunu unutma❤ gerekirse yardim al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…