- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
2 saat sonrası 170 cıktı. Stresten sanirim ama takmamaya çalışıyorum da sinir ediyor beni. Önceden çocuğumolmuyor diye vururdu şimdi başka demden vuruyorCanım benim hastaneye gittin mi serum Filsn takıyorlar düşürüyorlar tansiyonu her şeyin Çözümü var Allah'ın izniyle şeker için de tatlı ve hamur işinden uzak kalıp diyet yapman yararli olur inş.Ksyınvaliden lafını bilmiyo onu bu şekildr kabullensen aslında kendin ve bebişin iyiliği için.Ben birine sinirlenince bebito ile konuşup rahatlıyorum Sakız filan çiğniyorum valla iyi geliyo Allah yardımcımız olsun geçmiş olsun
Zarari olurmu ki? 4 hafta sonra yukleme yapılacaktı ben evde ölçüm yaptım yüksek cıktı dedim ki benim hipoglisemi var yükselmesi enteresan 2 hafta sonra yaptır görüşelim dedi.Moral hamilelikte en önemli şey, hissettiklerimiz direk bebeğe geçiyor sakın olmaya çalış boşver onlar bebeğin için. Kik bilir ne kadar etkileniyor yavrucak kıyamam
Milletin ağzı torba değil ki büzesin derler ya, kimse seni düşünmez ki hele yaşlılar ah ah.
Şeker çıkmış mıydı? Doktorun biliyor mu bi zarar vermesin ikinize de?
Doktorum 4 hafta sonra tansiyon ölçümüne başla dedi ama bu günkü sinirseldisanirim. Ben söylemiyorum eşim söylüyor bıktım bunlardan yaBunlarda cok gorulen sikayetlerden :)
Disetine uygun bi macunla biraz destekleyebilirsin ama malum gebelik etkileri.Burnunuda kuru tutmamaya dikkat edebilirsin biraz daha ama genelde kilcal damarlarla alakali olabiliyor Insallah cok uzun surmez canim ama yine de doktorunada mutlaka danis.Bazi burun kanamalari artabileceginden takip ediliyor.Kbb bolumune yonlendirebilir.
Masallah hepinize :)
Bizde de durumlar iyi sukur iste plesanta asagidaydi yarin kontrolum var belki iyi haberler aliriz :) Ilkinde de olmustu ama ondaki gb simdi dinlenebilmek ne mumkun.Biraz yukari ciktigini hissediyorum aslinda ama bakalim.
Buarada evet 4 yasinda kizim.Sonradan soylemistik kardesini.Normalde de cok sever bebekleri hala merakla bekliyor.Ama o dedigin durum bizde de basta oldu.Ayrilmadi benden hic.Anneme giderdi mesela oraya bile gitmedi bi donem.Bahceye inerdi inmez oldu fln :) Herseyi benden istiyor,benimle yapiyordu.
Yavas yavas duzeldi cok sukur eskiye döndük.Konusmaya calisiyorduk ama sonradan benim hastaneye gidecegimi,bana bisy olacagini fln saniyormus diye bahsetti.Korkusundanmis.Sende olumlu seyler anlatip yavas bi gecis sun.Neler dusundukleri belli olmuyor :) Bu tepkide bi donem sanirim.
Canim yukarda da bahsettim.
Bu onlarin bi tepkisi.
Sizde de okudum simdi biz yasarken bicok arkadasimdanda dinledim.
Kardes konusundan sonra olabiliyor bi donemSiz ona yardimci olmaya calisin❤
Onun icin baska bi donem.
Durusuna bagli canim.
Suan normal hissediyorsun.
Bende bazen asagida bazen gobek deligindende yukarda hissediyorum kaymalari.
Elleri ayaklari topuklari dirsekleri dizleri olarak dusun hareketleri :)
Hosgeldin canim ekliyorum.
Benim de plesanta rahim agzinda.
Ilk kizimda da boyleydi sonra duzelmiati.
Yarin kontrolum var.
Ama tek riskin dogum sekli degil biliyorsundur,dikkat et
Herseyi soylemeyin buyuklere :)))
Aklinda olsun.
Tansiyon onemli canim doktorunla gorus.
Seni ariyordu gozlerim :)
Kucukken kullaniliyor herseyde sonradan olmuyor.Uyurken mesela ozellikle ya da hareketlendikce.
Ben temazsiz kullandim.
Kulaktan buyudukce korkar istemez diye dusunmustum sadece :)
Lütfen üzmeyin kendinizi hepsi stresten oluyor ve bebeğin etkilenir
İnşalllah düşer tansiyonun üzüntüden olmustur muhtemelen kayınvalideni de takma onun için de üzme kendini söylemeyin kilosunu falan malesef eski kafalı insanlara laf anlatılmıyor
Yatınca da hala tekmeleri aşağıda mi hissediyorsun ? Ne güzel normal doğuma cesaretliydim Maşallsh ben bugün başladığım doktora sezaryen istiyorum mümkün olursa dedim canım niye bu kadar tatlı benim yaHerkes ayrintiliya girmiş neredeyse ne güzel bende yarın gorucem cimcimeyi. Meraktan çatlıyorum 1 ay oldu.
Bu aralar ağrılarım arttı ufaklık asagidaydi en son hala öyle sanırım hep göbeğinin aşağısına tekmeler savuruyor. Umarım çıkar yukarı yavaş yavaş bu yüzden normal doğumun riske girmesini istemiyorum
Amin canım inşalllahInşallah canım sağlıklı olsunlar da napalım artık
seninkine de Maşallsh canım Allah iyi haberlerimizi daim etsi hepimizin
Merhaba kızlar
Ateş ölçer ne düşünüyosunuz temassız olanlar var kulaktan ikisi arasında kaldım
Temassız olan da yanılma payı oluyor mu kullanan var mı öneriyo musunuz
Benim ateşim arada yükseldiğinden ben şunu çok araştırıp almıştım. Visio Focus temassız ateşölçer. Memnunum tavsiye ederim.Merhaba kızlar
Ateş ölçer ne düşünüyosunuz temassız olanlar var kulaktan ikisi arasında kaldım
Temassız olan da yanılma payı oluyor mu kullanan var mı öneriyo musunuz
Eskiler anlamıyorlar halam 4.ayın içindeyken telde sormuştu kaç kilo oldu diye.250 gr yaklaşık dedim henüz kilo gelmiyor hııııı dedi sanki bir gariplik varmış gibi ben de bunun haftasına göre normal olduğunu katlanarak gideceğini döyledim tek tek açıklama yapacaksın bunlara.Eski kafaların cümleleri beni hiç germiyo nerden bilecek diyorum içimden sen de boşver2 saat sonrası 170 cıktı. Stresten sanirim ama takmamaya çalışıyorum da sinir ediyor beni. Önceden çocuğumolmuyor diye vururdu şimdi başka demden vuruyor
Zarari olurmu ki? 4 hafta sonra yukleme yapılacaktı ben evde ölçüm yaptım yüksek cıktı dedim ki benim hipoglisemi var yükselmesi enteresan 2 hafta sonra yaptır görüşelim dedi.
Doktorum 4 hafta sonra tansiyon ölçümüne başla dedi ama bu günkü sinirseldisanirim. Ben söylemiyorum eşim söylüyor bıktım bunlardan ya
Eşim her lafı yetistiriyor. Tansiyonum sinirsel birde migrenim de tutmuştu dünden beri onunda etkisi oldu. Duş aldim rahatladım biraz
Ayr Ultrason için iyi bir doktordan randevu alıp girin bencekızlar bana geçen ay kontrolde doktorum ayrıntılı muayeneyi öneriyoruz şu an bebeğinz sağlıklı hamileliğiniz sorunsuz demişti,sizin tercihinize dedi ayrıntılı ultrason bende madem herşey yolunda gerek yok dedim.Şimdi siz yazınca acab bende mi girsem diyorum.cumartesi kontrole gideceğim olmadı o zaman tekrar mı sorsam
Sekerinde tansiyonunda yükseği zararlı tabiki ancak kactan sonra riskli bilmiyorum doktora danışmakta fayda var en doğrusunu o bilir yanlış bişey söylemek istemem. Kimse için bebeğini üzme bence çok laf ediyorlarsa sende sok lafını. Bilerek kilo aldırmıyorum zayıf bebek istiyorum ben de. Ne senden ne yavrundan önemli değil.Zarari olurmu ki? 4 hafta sonra yukleme yapılacaktı ben evde ölçüm yaptım yüksek cıktı dedim ki benim hipoglisemi var yükselmesi enteresan 2 hafta sonra yaptır görüşelim dedi.
Yatınca da hala tekmeleri aşağıda mi hissediyorsun ? Ne güzel normal doğuma cesaretliydim Maşallsh ben bugün başladığım doktora sezaryen istiyorum mümkün olursa dedim canım niye bu kadar tatlı benim ya
Ayrintilidan ciktik Allahima bin sukur bir problem çıkmadı 25 cm 460 gr olmuş boy kilo sizlerde ne durumda
Sağol canım 686 gr olmuş bebişkom boyu da 28/30 cm arasıymışsıkıntı yokmuş çok şükür iki hafta sonraya çağırdı şeker yüklemesini ben hatırlattım tokum diye yarına erteledik içerde 2 dk bile kalmamışımdır herhalde doktr ameliyata girmek üzereydi.Çok şükür bugünlerimize bakalım en azından iyi haberlerle çıktım.Sen naptın canın minik kuzucuk nasıl
Teşekkür ederim canımm Rahim ağzında değil benim canım 11 mm uzaklıkta dedi şimdilik sorun değil zamanla yukarı çıkar takip edilsin diye yazıyorum dedi eğer yukarı çıkmazda aşağı doğru iner rahim ağzını kapatırsa sorun dedi bende oyüzden çok önemsemedim açıkcası
Iyi güzel de ben hiç anlamıyorum o usg den bişey ya3 hafta sonra güya girdim usg ye ama neresi kafa neresi kol bacak anlamıyorum haftaya en iyisi ben eski Dr den 4 boyutlu isteyim bazı arkadaşların Maşallsh ne güzel net görünüyo
hepinize selamlar
benimde dün vardı kontrolüm. şeker yüklemesi yapıldı kızlar, aslında doktorum glikoza karşı olduğunu onun yerine açlık tokluk bakıp portakal suyu içmem gerektiğini söylemişti ve biz bunu ilk başlarda konuşmuştuk. ama dünkü kontrolde bebeğim biraz iri çıktı 35 cm 775gr olarak ama biz anne baba olarak iri yapılıyız bundan da kaynaklı olabileceğini fakat riske atamayacağını söyledi. 75 lik glikoz içtim ve 2 defa saat başı aç kan verdim çok şükür şeker meker çıkmadı d vitaminim çok düşük çıktı sadece..yalnızca o kadar saat aç kalmak yordu beni
Yatınca da hala tekmeleri aşağıda mi hissediyorsun ? Ne güzel normal doğuma cesaretliydim Maşallsh ben bugün başladığım doktora sezaryen istiyorum mümkün olursa dedim canım niye bu kadar tatlı benim ya
kızlar bana geçen ay kontrolde doktorum ayrıntılı muayeneyi öneriyoruz şu an bebeğinz sağlıklı hamileliğiniz sorunsuz demişti,sizin tercihinize dedi ayrıntılı ultrason bende madem herşey yolunda gerek yok dedim.Şimdi siz yazınca acab bende mi girsem diyorum.cumartesi kontrole gideceğim olmadı o zaman tekrar mı sorsam
hepinize selamlar
benimde dün vardı kontrolüm. şeker yüklemesi yapıldı kızlar, aslında doktorum glikoza karşı olduğunu onun yerine açlık tokluk bakıp portakal suyu içmem gerektiğini söylemişti ve biz bunu ilk başlarda konuşmuştuk. ama dünkü kontrolde bebeğim biraz iri çıktı 35 cm 775gr olarak ama biz anne baba olarak iri yapılıyız bundan da kaynaklı olabileceğini fakat riske atamayacağını söyledi. 75 lik glikoz içtim ve 2 defa saat başı aç kan verdim çok şükür şeker meker çıkmadı d vitaminim çok düşük çıktı sadece..yalnızca o kadar saat aç kalmak yordu beni
evet bunu bir araştırıp gideceğim tekrar doktoraAyr Ultrason için iyi bir doktordan randevu alıp girin bence
canım tansiyonun normal şekerinde dengeye girer dengeli beslenmeye dikkat et ve kayınvalidene de takılma yersiz konuşuyor olabilir ama kötü niyetlı değildir... Bebeğin kilosuda gayet iyi böyle ufak şeylerle kendini üzmeKızlar şu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum çünkü moralim çok bozuk
Dünden beri halsizim. Açlık sekerim 73 cıktı 1 saatte 179 onun dengesizliğinden herhalde tansiyonum 13/8
Bebegin bugün hiç hareket etmedi dün yine kaynanam moralimi bozmuştu. Eşim söylemiş yarim kilo oldu diye telefonda bana biraz yemek ye de kilo alsın bebek dedi ki sizde biliyorsunuz benle ilgisi yok
Bütün üzüntülerim bir oldu 2 gündür iyi değilim
Ya tansiyonum yüksek giderse hep
5 kilo aldım bende inşallah çok almam kilolu hamile kaldım malesef tedavilerden şişmiştim zaten 62.5 olmuştumKızlar kaçar kilo aldınız? Benim kilolar aldı başını gitti ve sonuç olarak diyete başlattı doktorum. 6 ayda 14 kg aldım kabus gibiIlk doğumum sezaryen ve bunu normal yapmak istiyorum. Hal böyle olunca doktorum da kilo almayacaksın bu kiloyla doğuma gideceksin dedi Inşallah başarabilirim..
benim geçen ay 500 gr mı geçmişti bebişim, doktor maşallah iyi bakıyorusn sıkıntı yok maşallah demişti,açlık şekerim 82 çıkmıştı
hiç böyle şeker yüklemesinden bahsetmedi
Teşekkür ederim araştıracağımBenim ateşim arada yükseldiğinden ben şunu çok araştırıp almıştım. Visio Focus temassız ateşölçer. Memnunum tavsiye ederim.
Neresi orası canım ben de Ankara'dayım da merak ettimSelamlar hanımlar. Bugün ben de memlekette muhtemel doğum yapacağım hastanedeki kadın doğum doktoruna gittim. Herşey yolunda dedi. Sağa sola yat, günde 30-45 dk yürüyüş yap, doğuma kadar denize girmek serbest dedi. 19 ekime kadar vaktimiz var rahat rahat dedi ve 1 ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı. Küçük bir yer olduğu için hastanenin doğum ücretleri de çok uygun hatta başta komik geldinormal 700 sezeryan 850 dediler sanırım. O an gülmüşüm birden, doktorun sekreteri de garipsedi
Merhaba hanımlar, aranızda benim gibi çok sinirli ve alıngan olanlar var mi acaba? Önceden de çok sakin değildim ama hamile kaldiktan sonraki sinirim tavan yapti. Asla sakin olamiyorum ve sürekli aglamakli bi halim var. En ufak seyde gözlerim doluyor. Direkt aglamaya başlıyorumİlk 3 ayda normalmis bu durum ama ben 23. Haftayi doldurdum.. artik normale donmek istiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?