2018 Ekim Anneleri

Benimki ayni anda hem aşağıyı hem yukarıyı zıplatıyo mesaneye kafa atıyo yukarıya tekme anlaşılan :)
Gittipim doktor normal Doğumu destekliyormuş ama benim sezaryen istiyorum teklifime olur yaparız dedi.Hayırlısı neyse o olsun

Neresi orası canım ben de Ankara'dayım da merak ettim
Canım çorumda da fiyatlar böyle arkadaş nerede bilmiyorum ama şehirler ve hastaneler arası ciddi farklar oluyor. Ben kızımı 850 tl ye doğurmuştum mesela gayet de güzel ilgilenmişlerdi

Teşekkür ederim canım
Bana da tek tek gösteriyorlar da ben bütün olarak görüntüsünü merak ediyorum ama sanırım büyüdüğü için tam görüntü alınmıyor
Doğum Şekli konusunda da evet inşallah hayırlı olan nasip olsun

Evet artik yuzunu gorursun en bariz :) buyuduler.
Ama istersen ekrani kucultup yine butun gosterebilir.Boyle merak ediyorsan sor doktoruna❤
Amiiiinnn buarada❤

Evet artik yuzunu gorursun en bariz :) buyuduler.
Ama istersen ekrani kucultup yine butun gosterebilir.Boyle merak ediyorsan sor doktoruna❤
Amiiiinnn buarada❤
Siyah beyaz olsn usg de bakılıyor o Yüzden ne kadar gösterse de gerçeği yansıtmaz 4 boyutlu renkli olanını bi çektireyim diyorum da biraz masraflı o da

Kızlar cocuk doktoru icinde arastirmalarinizi surdurun :)
Bi anda cocuk doktoruyla muhattap oluyorsunuz.Bide ilk zamanlar insanin tedirginlikleri,doktora birebir guveni had safhada oluyor.En azindan iciniz rahat olur

Siyah beyaz olsn usg de bakılıyor o Yüzden ne kadar gösterse de gerçeği yansıtmaz 4 boyutlu renkli olanını bi çektireyim diyorum da biraz masraflı o da

Ozelde bi doktora gidiyorsan gosterebilir canim.Sen danış yine de.
Benim doktorum normal muayenede sadece prob basini degistirip digeriyle gosterdi.
4 hafta onceydi bu hatta

Ara ara bende öyle oluyorum canım inşallah geçici bi durumdur bütün hamilelik böle geçmez çünkü kendini sakinleştircek şeyler yapmaya çalış

Keske hic paylasmasaydiniz boyle bi insanla. InsAllah duzelir senin degerlerin. Harekt icinde yemek yiyip sola yatarsan hareketlenir muhtemelen. Bi dene istersen

Ya bende hicbiri olmasa bile ayrintiliyi isterm. Cnku detaylar anca o zmn anlasiliyor

Sinirim benmde oluyor ama yaninzdaki insanlara gore degisebilir bence. Yani cevre cok etkiymis ben kendimde onu anladm. Aglama bende hala devam:) sacma sapan şeylere bile ağlayablyrm hala

Kızlar cocuk doktoru icinde arastirmalarinizi surdurun :)
Bi anda cocuk doktoruyla muhattap oluyorsunuz.Bide ilk zamanlar insanin tedirginlikleri,doktora birebir guveni had safhada oluyor.En azindan iciniz rahat olur
Aynen katiliyrm. Bazilari bu durmu garipsesede onemli bisy. Benm kadn dogumcu dogumdan 1 ay oncesi cocuk doktrnu belirlememi soylemsti. Dogumda falan da geliyolar cnku.

Aynen katiliyrm. Bazilari bu durmu garipsesede onemli bisy. Benm kadn dogumcu dogumdan 1 ay oncesi cocuk doktrnu belirlememi soylemsti. Dogumda falan da geliyolar cnku.

Aynen oyle bi anda doktorum doktorum diye bahsettigimiz insandan uzaklasmis buluyoruz kendimizi :)))
Benim gittigim hastanede,ameliyathanede yenidogan doktoru baska suan ama kizimin doktoruda ayni hastanede ona devam ederiz yine diye dusunuyorum,insallah.

Bebek odarina baktik bugün bizde modokonun altini ustune getirdim 5 binden aşağıya oda takimi yok 10 bine kadar gidiyor bisey beğenmedim bu fiyatlardan ne zor ismis

Evet ne garip demi? Bianda dr degisiyo gibi oluyo. Doktrlar cok onemli. Sizinde bizimde var Allahtan:) bide insan onu dusunuyo

Oyy kıyamam ya :) Benimde tam aşağı vurduğu oluyor dur kızım daha erken çıkmayacaksın diyorum da kafası mı kolu mu bacağı mı kestiremiyorum :)

Bi son haftalara gelelim de inşallah daha net şekillenir nasılsa doğum şekli o süreç. Sağ salim bi alsak kucağımıza ❤

Bebek odarina baktik bugün bizde modokonun altini ustune getirdim 5 binden aşağıya oda takimi yok 10 bine kadar gidiyor bisey beğenmedim bu fiyatlardan ne zor ismis
Ne kadar pahalı öyle Ben kendi yatak odama o kadar vermedim neredeyse batacagiz anlaşılan. Ufacık mobilyalara dünyanın parasını istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…