Neresi orası canım ben de Ankara'dayım da merak ettim
Benimki ayni anda hem aşağıyı hem yukarıyı zıplatıyo mesaneye kafa atıyo yukarıya tekme anlaşılan :)Sekerinde tansiyonunda yükseği zararlı tabiki ancak kactan sonra riskli bilmiyorum doktora danışmakta fayda var en doğrusunu o bilir yanlış bişey söylemek istemem. Kimse için bebeğini üzme bence çok laf ediyorlarsa sende sok lafını. Bilerek kilo aldırmıyorum zayıf bebek istiyorum ben de. Ne senden ne yavrundan önemli değil.
Göbek deligimin üstünde hiç hissetmedim hareketini desem yeridir hep aşağıda tekme atıyor. Yarin görücez bakalım sorucam direk onu inşallah bi sıkıntı yoktur.
Kötü doğum hikayeleri okudukça bende korkuyorum özellikle kötü muamele gösteren hastane çalışanları yüzünden acaba dediğim oluyor. Ama sezeryandan daha çok korkuyorum sanki hiç iyilesemeyecekmisim gibi.
Doktor sana mi bıraktı peki konuştunuz mu hiç? Benimki son haftalar karar vericez duruma göre dedi sadece.
Hayırlısı olsun minikler sağlıklı gelsin de.
Canım çorumda da fiyatlar böyle arkadaş nerede bilmiyorum ama şehirler ve hastaneler arası ciddi farklar oluyor. Ben kızımı 850 tl ye doğurmuştum mesela gayet de güzel ilgilenmişlerdiNeresi orası canım ben de Ankara'dayım da merak ettim
Teşekkür ederim canımGozunuzaydin kizlar daim olsun iyi haberlerrr❤
Iliski,agir kaldirmak vb konusunda riskler var biliyorsundur canim.Illa olacak diye bisy yok ama önlem.
Benimde tam kapali degil.
Ilkinde de olunca bende cikacagini umuyorum.
Canim ilk butun bakar.Daha cok kafaya yakin.Kafa yapisini olcer yusyuvarlak fln.Bakarken anlatmasini soyle.Varsa 4 boyutluda gosterir.
Biz istemeden gosterdi doktorum 1 ay onceydi.
Sevindim canim iyi haberlere.
Benim arkadasimda eside yapilidir.
Inan kizi dogdugunda ayni kiloda 2 bebek cikti ameliyathaneden ama 2side farkliydi :) gercekten genetik faktorler etkili.Daha yapiliydi bizim kizce.
Masallah minişine❤
Biraz tuhaf olacak ama sezeryandan caninin yanmayacagini dusunuyorsan yaniliyorsun canim.Yani o zaman geldiginde daha cok hayal kirikligina ugrama.
Kendini hicbisydende korkutma❤
Allah cidden guc kuvvet veriyor.Zaten sadece annenin degil bebeginde azmidir dogum.
Dualarini eksik etme.
Allah ikiniz icinde en hayirlisini nasip etsin❤
Ayrintilida organlari kontrol ediliyor canim.
Ayri doktor yapiyor.
Hem mesleginden sebep.
Doktorunda onerdiyse dusun tabii
Ne güzel ankaradayım 3500 en ucuzuCanım çorumda da fiyatlar böyle arkadaş nerede bilmiyorum ama şehirler ve hastaneler arası ciddi farklar oluyor. Ben kızımı 850 tl ye doğurmuştum mesela gayet de güzel ilgilenmişlerdi
Teşekkür ederim canım
Bana da tek tek gösteriyorlar da ben bütün olarak görüntüsünü merak ediyorum ama sanırım büyüdüğü için tam görüntü alınmıyor
Doğum Şekli konusunda da evet inşallah hayırlı olan nasip olsun
Siyah beyaz olsn usg de bakılıyor o Yüzden ne kadar gösterse de gerçeği yansıtmaz 4 boyutlu renkli olanını bi çektireyim diyorum da biraz masraflı o daEvet artik yuzunu gorursun en bariz :) buyuduler.
Ama istersen ekrani kucultup yine butun gosterebilir.Boyle merak ediyorsan sor doktoruna❤
Amiiiinnn buarada❤
Siyah beyaz olsn usg de bakılıyor o Yüzden ne kadar gösterse de gerçeği yansıtmaz 4 boyutlu renkli olanını bi çektireyim diyorum da biraz masraflı o da
Ara ara bende öyle oluyorum canım inşallah geçici bi durumdur bütün hamilelik böle geçmez çünkü kendini sakinleştircek şeyler yapmaya çalışMerhaba hanımlar, aranızda benim gibi çok sinirli ve alıngan olanlar var mi acaba? Önceden de çok sakin değildim ama hamile kaldiktan sonraki sinirim tavan yapti. Asla sakin olamiyorum ve sürekli aglamakli bi halim var. En ufak seyde gözlerim doluyor. Direkt aglamaya başlıyorumİlk 3 ayda normalmis bu durum ama ben 23. Haftayi doldurdum.. artik normale donmek istiyorum (
Keske hic paylasmasaydiniz boyle bi insanla. InsAllah duzelir senin degerlerin. Harekt icinde yemek yiyip sola yatarsan hareketlenir muhtemelen. Bi dene istersenKızlar şu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum çünkü moralim çok bozuk
Dünden beri halsizim. Açlık sekerim 73 cıktı 1 saatte 179 onun dengesizliğinden herhalde tansiyonum 13/8
Bebegin bugün hiç hareket etmedi dün yine kaynanam moralimi bozmuştu. Eşim söylemiş yarim kilo oldu diye telefonda bana biraz yemek ye de kilo alsın bebek dedi ki sizde biliyorsunuz benle ilgisi yok
Bütün üzüntülerim bir oldu 2 gündür iyi değilim
Ya tansiyonum yüksek giderse hep
Ben braun kulaktan olcer kullanyrm cok da memnunum. Tavsye edermMerhaba kızlar
Ateş ölçer ne düşünüyosunuz temassız olanlar var kulaktan ikisi arasında kaldım
Temassız olan da yanılma payı oluyor mu kullanan var mı öneriyo musunuz
Ya bende hicbiri olmasa bile ayrintiliyi isterm. Cnku detaylar anca o zmn anlasiliyorkızlar bana geçen ay kontrolde doktorum ayrıntılı muayeneyi öneriyoruz şu an bebeğinz sağlıklı hamileliğiniz sorunsuz demişti,sizin tercihinize dedi ayrıntılı ultrason bende madem herşey yolunda gerek yok dedim.Şimdi siz yazınca acab bende mi girsem diyorum.cumartesi kontrole gideceğim olmadı o zaman tekrar mı sorsam
Sinirim benmde oluyor ama yaninzdaki insanlara gore degisebilir bence. Yani cevre cok etkiymis ben kendimde onu anladm. Aglama bende hala devam:) sacma sapan şeylere bile ağlayablyrm halaMerhaba hanımlar, aranızda benim gibi çok sinirli ve alıngan olanlar var mi acaba? Önceden de çok sakin değildim ama hamile kaldiktan sonraki sinirim tavan yapti. Asla sakin olamiyorum ve sürekli aglamakli bi halim var. En ufak seyde gözlerim doluyor. Direkt aglamaya başlıyorumİlk 3 ayda normalmis bu durum ama ben 23. Haftayi doldurdum.. artik normale donmek istiyorum (
Aynen katiliyrm. Bazilari bu durmu garipsesede onemli bisy. Benm kadn dogumcu dogumdan 1 ay oncesi cocuk doktrnu belirlememi soylemsti. Dogumda falan da geliyolar cnku.Kızlar cocuk doktoru icinde arastirmalarinizi surdurun :)
Bi anda cocuk doktoruyla muhattap oluyorsunuz.Bide ilk zamanlar insanin tedirginlikleri,doktora birebir guveni had safhada oluyor.En azindan iciniz rahat olur❤
Aynen katiliyrm. Bazilari bu durmu garipsesede onemli bisy. Benm kadn dogumcu dogumdan 1 ay oncesi cocuk doktrnu belirlememi soylemsti. Dogumda falan da geliyolar cnku.
Evet ne garip demi? Bianda dr degisiyo gibi oluyo. Doktrlar cok onemli. Sizinde bizimde var Allahtan:) bide insan onu dusunuyoAynen oyle bi anda doktorum doktorum diye bahsettigimiz insandan uzaklasmis buluyoruz kendimizi :)))
Benim gittigim hastanede,ameliyathanede yenidogan doktoru baska suan ama kizimin doktoruda ayni hastanede ona devam ederiz yine diye dusunuyorum,insallah.
Oyy kıyamam ya :) Benimde tam aşağı vurduğu oluyor dur kızım daha erken çıkmayacaksın diyorum da kafası mı kolu mu bacağı mı kestiremiyorum :)Benimki ayni anda hem aşağıyı hem yukarıyı zıplatıyo mesaneye kafa atıyo yukarıya tekme anlaşılan :)
Gittipim doktor normal Doğumu destekliyormuş ama benim sezaryen istiyorum teklifime olur yaparız dedi.Hayırlısı neyse o olsun
Ne kadar pahalı öyleBebek odarina baktik bugün bizde modokonun altini ustune getirdim 5 binden aşağıya oda takimi yok 10 bine kadar gidiyor bisey beğenmedim bu fiyatlardan ne zor ismis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?