2018 Ekim Anneleri

SaskinAnne canım bence kv ile çok fazla muattap olmamaya çalış yada olmak durumunda kaldığında çok fazla takılmamaya onu öyle kabul etmeye çalış sende bebeğinde üzülmesin :) tansiyon önemli ama belki bi anlık bir yükseklik olmuştur sinirsel evde aletin varsa hergün ölçebilirsin

Var canim evde ölçüyorum ama şimdi iyiyim çok sağol
Zeynep için bazı şeyleri duymamazlıktan gelebilmeli öğrenmem lazım sanirim

Kızlar karaca nanoteknoloji ile üretilmiş nevresim takımı ve yorgan aldim zeynep'e
Belki almak isterseniz 300 den 159 a düşmüş çok güzel bisey
Kendime hastanede giymek için pijama takimi aldim emzirme atleti birde sonrasında üçlü set aldim
8 tane alt çamaşır 2 üst çamaşır hastane çantası için yeter mi?
Hasta bezi ve ped çorap göğüs pedi ve göğüs kalkanı alacağım. Hangisini kullanabilirsem onu kullanırım diyorum

Bebek odarina baktik bugün bizde modokonun altini ustune getirdim 5 binden aşağıya oda takimi yok 10 bine kadar gidiyor bisey beğenmedim bu fiyatlardan ne zor ismis

Canım cocukların o odalara ihtiyacları yok inan.Nelere dikkat etmen gerektigi vs hakkinda biraz fikir edinir,biraz dinlersen cok iyi olur.
Cocuk olduktan sonra ne kadar alan olursa o kadar iyi.Ve onun ulasabilecegi tarzlarda olmasi esyalarinin.
Cok kucuk olacaklar ne anlar ki gb dusunulebilir ama inan herseyi biliyor ve ogreniyorlar.

Bende oda takımını ertelersem mi diye düşündüm küçük bi dolap ve beşik 2 yasa kadar götürür mü sonra mi odasını ayirsam çünkü ilk zaman yanımda kalacak değil mi

Ay kızlar ya benim eşim ruhsuz mu bana mı öyle geliyo yemek yedik şimfi uzandım göbeğimin altında kuzucuk bi o yana bi bu yana dolanıp dıruyo gel elini tut bak dedim zorla geldi dokundu kıpırdadı ona da ama "bunlar çok normal Şeyler orada bir canlı var nihayetinde çok acayip biley değşl " dedi ben miyim abartan o mu duygusuz hevesim kırılıyo

Deli ederler insanı..dur bakalim, baba demeye başlayınca, peşinden aglayınca da umursamazsa o zaman ruhsuz deriz, hala ümit var yani

boşver bişey beklememek lazım erkeklerden bazıları duyarlı bazıları duyarsız olabiliyo henüz idrak edememiş olabilir ben bile içimde oynarken ay bu ne ya diyorum bebeğim olduğunu biliyorum ama sanki değilmiş gibi de geliyo inanamıyorum algılayamıyorum falan değişik hisler yani olur öyle sıkma canını

Deli ederler insanı..dur bakalim, baba demeye başlayınca, peşinden aglayınca da umursamazsa o zaman ruhsuz deriz, hala ümit var yani
Kız istiyordu erkek çıktı ondan mı bu kadar donuk bilmiyorum artık
Benim için sağlıklı olsun Allah Ömür versin de cinsiyetten geçtim artık her biri ayrı değerli

Üzüntüden yükselmiştir canım, kafana takma inşalalh öyle gitmez, kimsenin dediğini takma, kendine bak,Allah a emanet ol

Bencede duygusuzmus baya ya:) ilkti demi sizin?

Bende oda takımını ertelersem mi diye düşündüm küçük bi dolap ve beşik 2 yasa kadar götürür mü sonra mi odasını ayirsam çünkü ilk zaman yanımda kalacak değil mi
Oda ayirma isi kisiye gore degisiyor:) ama dolap ve besik sart zaten baska ne oluyor ki takimda. En guzeli odasinin halisini falan ona gore ayarlamak lazim. Bide saglam devrilmesi zor bi dolap. Bazilari sallanir ya boyle niyeyse aklma o geldi smdi

Kızlar ben idil bebenin hastane çıkışını aldım. Ama çok küçük geldi gözüme. Sanki bebiş içine sığmıcak gibi. Sizce de öyle mi. Tüm hastane çıkışları mı aynı ki

Kızlar ben idil bebenin hastane çıkışını aldım. Ama çok küçük geldi gözüme. Sanki bebiş içine sığmıcak gibi. Sizce de öyle mi. Tüm hastane çıkışları mı aynı ki
Yani genelde 50-52-56 cm arası oluyor cnm sana öyle gelmiş olabilir minnak ufacık dogacaklar Rabbimin izniyle :))

Hiç hevesin kırılmasın cnm hayırlısıyla bebeğini kucagına aldıgın da kimseyi görmeyecek gözün o muhtesem an herseye bedel.
İnş canım,o güzel güne ulaşalım,o an başka bir boyuta geçeriz gibi geliyo bana da
Bebegn dogunca hisseder belki o guzel duyguyu. Belli olmuyo bu erkeklerin isi:)
inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…