Var canim evde ölçüyorum ama şimdi iyiyim çok sağolSaskinAnne canım bence kv ile çok fazla muattap olmamaya çalış yada olmak durumunda kaldığında çok fazla takılmamaya onu öyle kabul etmeye çalış sende bebeğinde üzülmesin :) tansiyon önemli ama belki bi anlık bir yükseklik olmuştur sinirsel evde aletin varsa hergün ölçebilirsin
Bebek odarina baktik bugün bizde modokonun altini ustune getirdim 5 binden aşağıya oda takimi yok 10 bine kadar gidiyor bisey beğenmedim bu fiyatlardan ne zor ismis
Bende oda takımını ertelersem mi diye düşündüm küçük bi dolap ve beşik 2 yasa kadar götürür mü sonra mi odasını ayirsam çünkü ilk zaman yanımda kalacak değil miCanım cocukların o odalara ihtiyacları yok inan.Nelere dikkat etmen gerektigi vs hakkinda biraz fikir edinir,biraz dinlersen cok iyi olur.
Cocuk olduktan sonra ne kadar alan olursa o kadar iyi.Ve onun ulasabilecegi tarzlarda olmasi esyalarinin.
Cok kucuk olacaklar ne anlar ki gb dusunulebilir ama inan herseyi biliyor ve ogreniyorlar.
Deli ederler insanı..dur bakalim, baba demeye başlayınca, peşinden aglayınca da umursamazsa o zaman ruhsuz deriz, hala ümit var yaniAy kızlar ya benim eşim ruhsuz mu bana mı öyle geliyo yemek yedik şimfi uzandım göbeğimin altında kuzucuk bi o yana bi bu yana dolanıp dıruyo gel elini tut bak dedim zorla geldi dokundu kıpırdadı ona da ama "bunlar çok normal Şeyler orada bir canlı var nihayetinde çok acayip biley değşl " dediben miyim abartan o mu duygusuz hevesim kırılıyo
Ay kızlar ya benim eşim ruhsuz mu bana mı öyle geliyo yemek yedik şimfi uzandım göbeğimin altında kuzucuk bi o yana bi bu yana dolanıp dıruyo gel elini tut bak dedim zorla geldi dokundu kıpırdadı ona da ama "bunlar çok normal Şeyler orada bir canlı var nihayetinde çok acayip biley değşl " dediben miyim abartan
boşver bişey beklememek lazım erkeklerden bazıları duyarlı bazıları duyarsız olabiliyo henüz idrak edememiş olabilir ben bile içimde oynarken ay bu ne ya diyorum bebeğim olduğunu biliyorum ama sanki değilmiş gibi de geliyo inanamıyorum algılayamıyorum falan değişik hisler yani olur öyle sıkma canınıAy kızlar ya benim eşim ruhsuz mu bana mı öyle geliyo yemek yedik şimfi uzandım göbeğimin altında kuzucuk bi o yana bi bu yana dolanıp dıruyo gel elini tut bak dedim zorla geldi dokundu kıpırdadı ona da ama "bunlar çok normal Şeyler orada bir canlı var nihayetinde çok acayip biley değşl " dediben miyim abartan o mu duygusuz hevesim kırılıyo
Deli ederler insanı..dur bakalim, baba demeye başlayınca, peşinden aglayınca da umursamazsa o zaman ruhsuz deriz, hala ümit var yani
Kız istiyordu erkek çıktı ondan mı bu kadar donuk bilmiyorum artıkboşver bişey beklememek lazım erkeklerden bazıları duyarlı bazıları duyarsız olabiliyo henüz idrak edememiş olabilir ben bile içimde oynarken ay bu ne ya diyorum bebeğim olduğunu biliyorum ama sanki değilmiş gibi de geliyo inanamıyorum algılayamıyorum falan değişik hisler yani olur öyle sıkma canını
Teşekkürler canımGenelde herkes yaptırıyo canım. Ben yaptrmıcğmı söyledm dra tamm dedi. Tercih meselesi şeklnde konştu. Sen içine sineni yap bence.
Üzüntüden yükselmiştir canım, kafana takma inşalalh öyle gitmez, kimsenin dediğini takma, kendine bak,Allah a emanet olKızlar şu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum çünkü moralim çok bozuk
Dünden beri halsizim. Açlık sekerim 73 cıktı 1 saatte 179 onun dengesizliğinden herhalde tansiyonum 13/8
Bebegin bugün hiç hareket etmedi dün yine kaynanam moralimi bozmuştu. Eşim söylemiş yarim kilo oldu diye telefonda bana biraz yemek ye de kilo alsın bebek dedi ki sizde biliyorsunuz benle ilgisi yok
Bütün üzüntülerim bir oldu 2 gündür iyi değilim
Ya tansiyonum yüksek giderse hep
Bencede duygusuzmus baya ya:) ilkti demi sizin?Ay kızlar ya benim eşim ruhsuz mu bana mı öyle geliyo yemek yedik şimfi uzandım göbeğimin altında kuzucuk bi o yana bi bu yana dolanıp dıruyo gel elini tut bak dedim zorla geldi dokundu kıpırdadı ona da ama "bunlar çok normal Şeyler orada bir canlı var nihayetinde çok acayip biley değşl " dediben miyim abartan o mu duygusuz hevesim kırılıyo
Oda ayirma isi kisiye gore degisiyor:) ama dolap ve besik sart zaten baska ne oluyor ki takimda. En guzeli odasinin halisini falan ona gore ayarlamak lazim. Bide saglam devrilmesi zor bi dolap. Bazilari sallanir ya boyle niyeyse aklma o geldi smdiBende oda takımını ertelersem mi diye düşündüm küçük bi dolap ve beşik 2 yasa kadar götürür mü sonra mi odasını ayirsam çünkü ilk zaman yanımda kalacak değil mi
Evet,ilkBencede duygusuzmus baya ya:) ilkti demi sizin?
Hiç hevesin kırılmasın cnm hayırlısıyla bebeğini kucagına aldıgın da kimseyi görmeyecek gözün o muhtesem an herseye bedel.Evet,ilk
Yani genelde 50-52-56 cm arası oluyor cnm sana öyle gelmiş olabilir minnak ufacık dogacaklar Rabbimin izniyle :))Kızlar ben idil bebenin hastane çıkışını aldım. Ama çok küçük geldi gözüme. Sanki bebiş içine sığmıcak gibi. Sizce de öyle mi. Tüm hastane çıkışları mı aynı ki
Bebegn dogunca hisseder belki o guzel duyguyu. Belli olmuyo bu erkeklerin isi:)Evet,ilk
İnş canım,o güzel güne ulaşalım,o an başka bir boyuta geçeriz gibi geliyo bana daHiç hevesin kırılmasın cnm hayırlısıyla bebeğini kucagına aldıgın da kimseyi görmeyecek gözün o muhtesem an herseye bedel.
inşallah canımBebegn dogunca hisseder belki o guzel duyguyu. Belli olmuyo bu erkeklerin isi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?