2018 Ekim Anneleri

Benimde ailemde var malesef şeker hastalığı canim aclik şekerim öyle cikinca,cevrede de aynen senin dediklerine benzer seyler diyenler oldu seker yüklemesi için bende sasirdim kesinlikle haklisin doktorlara karsi onyargili olmamak hususunda

Oda ayirma isi kisiye gore degisiyor:) ama dolap ve besik sart zaten baska ne oluyor ki takimda. En guzeli odasinin halisini falan ona gore ayarlamak lazim. Bide saglam devrilmesi zor bi dolap. Bazilari sallanir ya boyle niyeyse aklma o geldi smdi
Annesi yatak odasını alacağım dedi aman almasini istemiyorum esasen. Durmadan laf soktuğu için. Sepet besiklerden alıp odasına koyayım dedim

hanımlar günaydın nasılsınız? bebek odası bakmaya başladım bende şimdiden, bir beşik ve dolap alıcagım... Çilekte kız bebekler için baby girl serisi var ... Çok tatlı bir seri ama korkuyorum modası geçer, kızım büyünce beğenmez diye beşik sonradan yatak oluyor 10 yaşına kadar kullanılabiliyor... Benım görümcem çilekten aldı kızı 12 yaşında hala dolabını ve beşikten olan yatağını kullanıyor çokta memmunlar.... Biraz pahalı ama uzun vadeli düşününce karlı oluyorsun

Günaydın herkese güzel bir gün dilerim hepimize
Ben şimdi hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim aç karna 50 gr glukoz içtim Hayırlısı bakalım ne çıkıcak
Güzel sonuçlarınız olsun. Ben 2 gün önce tok karnına öğle yemeğinden 1 saat sonra yaptırdım. demek ki her hastane farklı yapıyor.

Ben şimdi hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim aç karna 50 gr glukoz içtim Hayırlısı bakalım ne çıkıcak

Güzel sonuçlarınız olsun. Ben 2 gün önce tok karnına öğle yemeğinden 1 saat sonra yaptırdım. demek ki her hastane farklı yapıyor.

Şeker yükleme testini devlettemi yaptırıyorsunuz yoksa özelde mi?

günaydın canım doktorun ne diyorsa onu yapmakta fayda var, umarım hiç bir anne adayında çıkmaz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

Annesi yatak odasını alacağım dedi aman almasini istemiyorum esasen. Durmadan laf soktuğu için. Sepet besiklerden alıp odasına koyayım dedim

günaydın, ben şimdilik oda yapmayı düşünmeyenlerdenim. chicco next me, birde evdeki bir dolabın bir tarafını komple bebek için boşalltık şuanda yatmasınada eşyalarınada yer var nasılsa en erken 1 yaşından önce ayırmayacağım odasını o zaman gelince alırız diye düşündük

aynen. sadece ikea beşik.

Kız istiyordu erkek çıktı ondan mı bu kadar donuk bilmiyorum artık
Benim için sağlıklı olsun Allah Ömür versin de cinsiyetten geçtim artık her biri ayrı değerli

bir yerde okumuştum, erkekler kucaklarına almadan anlamıyorlarmış baba olduklarını. biz hem kadınsal olarak anaç bir yapıya sahibiz doğuştan gelen bir şey bu hem erkeklerden daha hassasız, sonuçta 7/24 bizimle biz nereye bebeişler oraya şuan ama eşler henüz idrak etmemiş olabilirler bence

Kızlar ben idil bebenin hastane çıkışını aldım. Ama çok küçük geldi gözüme. Sanki bebiş içine sığmıcak gibi. Sizce de öyle mi. Tüm hastane çıkışları mı aynı ki

bende jokerden aldım 1 takım daha alacağım sonraki kıyafetleri 3 ay yada 6 ay olarak alacağım yenidopğan için 2 hastane çıkışı bence yeterli belki 2 hafta sonra olmayacak bile tecrübeli anneler siz ne diyorsunuz?

bir süre aç kalıcaksın canım yorulmamanı tavsiye ederim güneşlerde durma sakın

şimdi baktım pek güzelmiş ama ben olsam şöyle düşünürdüm sakın yanlış anlamayın bu benim fikrim, baktığınız takım pembe ve atıyorum sağlıkla inşallah sizin çocuğunuzda 12 yaşına kadar kullansa sonra değerlendirebilir misiniz? ben bunun yerine daha ortak renkler tercih etmeyi düşünüyorum misal somon rengi, tahta olabilir yada beyaz ve gri karışımı olursa 2. bir bebek düşünürsem ve erkek olursa değerlendirmek adına çünkü etrafımda bu şekilde kullanan ailelerde gördüm çilek gerçekten çok kaliteli yıllarca kullanılıyor

Canım ne yanlış anlaması ben zaten fikirlerinizi almak için yazmıştım
tam karar vermiş değilim ama bu takımı alırsam eğer sadece kızıma özel olacak zaten 10 sene kullanırsa hakkını vermiş olur sonrasında çevredeki başka bir kız çocuğuna hediye ederim... Rabbim 2. çocuğu nasip ederse bu seferde ona özel bir takım alırım ... Evim 2+1 ama 3+1 eve geçme ihtimalimiz var ... Ben çocukların cinsiyeti farklıda olsa aynıda olsa her çocuğun imkanlar dahilinde ayrı odası olması gerektiği kaanatindeyim ... 1 yaşından sonra çocuğun kendine özel bir alanı olmalı ve bu alana sadece o çocuk dahil olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…