eğer ki açlık şekerinize bakıldıysa ve sorun çıkmadıysa belki o yüzden şeker yüklemesinden bahsetmemiştir. benim ailede de var birde biraz toplu gördüm bebeği bu yüzden riske atmayalım dedi yoksa şeker yüklemeden yana değildi benim için farketmez ailem sağlıkçı olduğundan hurafe gibi cümlelere kapalıyım çünkü etrafta şeker yüklemesine karşı çıkan o kadar çok var ki inanın şeker yüklemesinde içtiği glikoz yüzünden şeker hastası olan bile duydum o kadar boş yanio yüzden doktorlara karşı önyargılı olmamak lazım giye düşünüyorum çok şükür temizmiş
Annesi yatak odasını alacağım dedi aman almasini istemiyorum esasen. Durmadan laf soktuğu için. Sepet besiklerden alıp odasına koyayım dedimOda ayirma isi kisiye gore degisiyor:) ama dolap ve besik sart zaten baska ne oluyor ki takimda. En guzeli odasinin halisini falan ona gore ayarlamak lazim. Bide saglam devrilmesi zor bi dolap. Bazilari sallanir ya boyle niyeyse aklma o geldi smdi
Ben braun kulaktan olcer kullanyrm cok da memnunum. Tavsye ederm
Jenep06 ben braun kulaktan ölçer kullanıyorum çok memnunum temazsızda kullandım hiç doğru sonuçlar alamadım
Güzel sonuçlarınız olsun. Ben 2 gün önce tok karnına öğle yemeğinden 1 saat sonra yaptırdım. demek ki her hastane farklı yapıyor.Günaydın herkesegüzel bir gün dilerim hepimize
Ben şimdi hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim aç karna 50 gr glukoz içtim Hayırlısı bakalım ne çıkıcak
Günaydın herkesegüzel bir gün dilerim hepimize
Ben şimdi hastanedeyim şeker yüklemesi için geldim aç karna 50 gr glukoz içtim Hayırlısı bakalım ne çıkıcak
Güzel sonuçlarınız olsun. Ben 2 gün önce tok karnına öğle yemeğinden 1 saat sonra yaptırdım. demek ki her hastane farklı yapıyor.
Benimde ailemde var malesef şeker hastalığı canim aclik şekerim öyle cikinca,cevrede de aynen senin dediklerine benzer seyler diyenler oldu seker yüklemesi için bende sasirdim kesinlikle haklisin doktorlara karsi onyargili olmamak hususunda
Ankarada özel hastanede yaptırdım.Şeker yükleme testini devlettemi yaptırıyorsunuz yoksa özelde mi?
Annesi yatak odasını alacağım dedi aman almasini istemiyorum esasen. Durmadan laf soktuğu için. Sepet besiklerden alıp odasına koyayım dedim
aynen. sadece ikea beşik.günaydın, ben şimdilik oda yapmayı düşünmeyenlerdenim. chicco next me, birde evdeki bir dolabın bir tarafını komple bebek için boşalltık şuanda yatmasınada eşyalarınada yer var nasılsa en erken 1 yaşından önce ayırmayacağım odasını o zaman gelince alırız diye düşündük
Kız istiyordu erkek çıktı ondan mı bu kadar donuk bilmiyorum artık
Benim için sağlıklı olsun Allah Ömür versin de cinsiyetten geçtim artık her biri ayrı değerli
Kızlar ben idil bebenin hastane çıkışını aldım. Ama çok küçük geldi gözüme. Sanki bebiş içine sığmıcak gibi. Sizce de öyle mi. Tüm hastane çıkışları mı aynı ki
aynen. sadece ikea beşik.
Günaydın herkesegüzel bir gün dilerim hepimize
hanımlar günaydın nasılsınız? bebek odası bakmaya başladım bende şimdiden, bir beşik ve dolap alıcagım... Çilekte kız bebekler için baby girl serisi var ... Çok tatlı bir seri ama korkuyorum modası geçer, kızım büyünce beğenmez diyebeşik sonradan yatak oluyor 10 yaşına kadar kullanılabiliyor... Benım görümcem çilekten aldı kızı 12 yaşında hala dolabını ve beşikten olan yatağını kullanıyor çokta memmunlar.... Biraz pahalı ama uzun vadeli düşününce karlı oluyorsun
İkea sundvik, ikeanın sayfasından bulabilirsiniz. Ayaklı. 2 kademeli.o hangisi ona hiç bakmamıştım var mı resmi sizde
Canım ne yanlış anlaması ben zaten fikirlerinizi almak için yazmıştımşimdi baktım pek güzelmiş ama ben olsam şöyle düşünürdüm sakın yanlış anlamayın bu benim fikrim, baktığınız takım pembe ve atıyorum sağlıkla inşallah sizin çocuğunuzda 12 yaşına kadar kullansa sonra değerlendirebilir misiniz? ben bunun yerine daha ortak renkler tercih etmeyi düşünüyorum misal somon rengi, tahta olabilir yada beyaz ve gri karışımı olursa 2. bir bebek düşünürsem ve erkek olursa değerlendirmek adına çünkü etrafımda bu şekilde kullanan ailelerde gördüm çilek gerçekten çok kaliteli yıllarca kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?