Evet canım 50-56 cm arası aldığım takım. Demekki bana çok küçük geliyor. İçim rahatladı şimdi.Yani genelde 50-52-56 cm arası oluyor cnm sana öyle gelmiş olabilir minnak ufacık dogacaklar Rabbimin izniyle :))
Bence de canım çok almanak lazım. Bebek kilolu doğarsa hiç olmuyormuş üzerlerine. Bende 1 tane daha yeni doğan alırım gerisini 3 ay 6 ay akacağımbende jokerden aldım 1 takım daha alacağım sonraki kıyafetleri 3 ay yada 6 ay olarak alacağım yenidopğan için 2 hastane çıkışı bence yeterli belki 2 hafta sonra olmayacak bile tecrübeli anneler siz ne diyorsunuz?
Sağol canım.Aslında doktor bana şç ya da tok gel demedi ben aç gitmeyi tercih ettim daha iyi sonuç verir belki diyeGüzel sonuçlarınız olsun. Ben 2 gün önce tok karnına öğle yemeğinden 1 saat sonra yaptırdım. demek ki her hastane farklı yapıyor.
ÖzeldeŞeker yükleme testini devlettemi yaptırıyorsunuz yoksa özelde mi?
Canım ben pierre cardinden aldım indirim vardı devam ediyor mu hala bilmiyorum ama genç odasıda oluyor 3200 e aldık .. çilekte de kampanya vardı onda da 2850 tl pembe vs değilde düz beyaz alsan daha iyi olur sanki ilerde pembe istemeyebilir mat beyaz çok şık duruyor istediği renkle kombinler :)hanımlar günaydın nasılsınız? bebek odası bakmaya başladım bende şimdiden, bir beşik ve dolap alıcagım... Çilekte kız bebekler için baby girl serisi var ... Çok tatlı bir seri ama korkuyorum modası geçer, kızım büyünce beğenmez diyebeşik sonradan yatak oluyor 10 yaşına kadar kullanılabiliyor... Benım görümcem çilekten aldı kızı 12 yaşında hala dolabını ve beşikten olan yatağını kullanıyor çokta memmunlar.... Biraz pahalı ama uzun vadeli düşününce karlı oluyorsun
Aaaaa öyle mi bana öyle bişey söylenmedi hiç,aç gittim glikozu iç bi saat sonra kan vereceksin dediler ben de o arada dışarı çıkıp bikaç işimi Yaptım Yürüyerek gittim geldimbir süre aç kalıcaksın canım yorulmamanı tavsiye ederim güneşlerde durma sakın
Evet canım çok mantıklı bikaç ark da öyle söylüyor kucağına Alınca anlıyorlar filan diye :)bir yerde okumuştum, erkekler kucaklarına almadan anlamıyorlarmış baba olduklarını. biz hem kadınsal olarak anaç bir yapıya sahibiz doğuştan gelen bir şey bu hem erkeklerden daha hassasız, sonuçta 7/24 bizimle biz nereye bebeişler oraya şuan ama eşler henüz idrak etmemiş olabilirler bence
maşallah canım miniğin tim eksiklerini tamamladın sayılır :)) darısı başımıza inşCanım ben pierre cardinden aldım indirim vardı devam ediyor mu hala bilmiyorum ama genç odasıda oluyor 3200 e aldık .. çilekte de kampanya vardı onda da 2850 tl pembe vs değilde düz beyaz alsan daha iyi olur sanki ilerde pembe istemeyebilir mat beyaz çok şık duruyor istediği renkle kombinler :)
3 kapılı dolap var büyüyen beşik birde şifonyer .. Allah ömür verir nasip ederse uzun süreli kullanabileceği bir şey .. büyüyen beşik yavru yataklı ister yatak koyarsın ister sandık gibi kullanılır .. yandaki çekmeceleri ve beşik genç odası için sökülünce çalışma masası oluyor .. çilek mobilyada çok kaliteli genç odasına dönüşen modelide uzun süre kullanılır melteme hiç bakmadım canım ..maşallah canım miniğin tim eksiklerini tamamladın sayılır :)) darısı başımıza inş
sadece dolap ve bebek karyolasımı aldın?
pier cardinede de bakarım
çilekte bide romantik diye bir takım var oda güzel sade şık
meltem de güzel ama bana çok pahalı geldi
güle güle kullan cnm teşekkur ederım tavsiyelerin için pier cardin de aklımda artık3 kapılı dolap var büyüyen beşik birde şifonyer .. Allah ömür verir nasip ederse uzun süreli kullanabileceği bir şey .. büyüyen beşik yavru yataklı ister yatak koyarsın ister sandık gibi kullanılır .. yandaki çekmeceleri ve beşik genç odası için sökülünce çalışma masası oluyor .. çilek mobilyada çok kaliteli genç odasına dönüşen modelide uzun süre kullanılır melteme hiç bakmadım canım ..
Amin inşallah canım .. Rabbim hepimize nasip etsin yavrularımızı kucapımıza almayı nasip etsingüle güle kullan cnm teşekkur ederım tavsiyelerin için pier cardin de aklımda artık
canım seni hatırladım çok geçmiş olsun sebebi bulunmasına sevindim , bundan sonrası gönlünce olur inşKızlar merhaba,
Beni hatırlar mısınız bilemiyorum ama selam vermek istedim. Bende bebeğimi kaybetmeseydim sizlerle birlikte doğum yapacaktım. Malesef rahmimde septum olduğu ortaya çıktı. Diğer pıhtılaşma ve genetik testleri normal çıktı. Rahmimdeki zar alınacak adet bitiminde. Hamilelerin duası kabul olur diyolar. Dua edin bana
canım seni hatırladım çok geçmiş olsun sebebi bulunmasına sevindim , bundan sonrası gönlünce olur inş
mersinde hangi hastane acaba bende mersidneyimdeSelamlar hanımlar. Bugün ben de memlekette muhtemel doğum yapacağım hastanedeki kadın doğum doktoruna gittim. Herşey yolunda dedi. Sağa sola yat, günde 30-45 dk yürüyüş yap, doğuma kadar denize girmek serbest dedi. 19 ekime kadar vaktimiz var rahat rahat dedi ve 1 ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı. Küçük bir yer olduğu için hastanenin doğum ücretleri de çok uygun hatta başta komik geldinormal 700 sezeryan 850 dediler sanırım. O an gülmüşüm birden, doktorun sekreteri de garipsedi
Inşallah en kısa sürede tedaviniz yapılır ve yine en kısa sürede sağlıklı şekilde hamile kalırsınız bizimle de paylaşırsınız.Kızlar merhaba,
Beni hatırlar mısınız bilemiyorum ama selam vermek istedim. Bende bebeğimi kaybetmeseydim sizlerle birlikte doğum yapacaktım. Malesef rahmimde septum olduğu ortaya çıktı. Diğer pıhtılaşma ve genetik testleri normal çıktı. Rahmimdeki zar alınacak adet bitiminde. Hamilelerin duası kabul olur diyolar. Dua edin bana
Evet bende böyle düşünüyoeum imkan varsa ayrı odaları olmalı benim fikrimcede çok eşyaya da gerek yok sade kullanışlı ama kendine ait olduğu bir oda olması yeterli oda takımı kızımada büyüyen beşik şeklinde aldık maskodan sağlam çıktı kullanıyoruz hala 5 yaşında şuan ama ıvır zıvırı çok komidin falan gerek yokmuş aslında sadece dolap yatak ve şifonyer yeterli aslında oğlum için öyle alacağım çünkü 1 sene sonrada çalışmamasası almamız getekecek okul başlayacak kızımın oğluma uygun fiyatlı bir takım almayı düşünüyorum 5 yaşına kadar kullansa yeterli sonrasında değiştirim diye düşünüoeumCanım ne yanlış anlaması ben zaten fikirlerinizi almak için yazmıştım
tam karar vermiş değilim ama bu takımı alırsam eğer sadece kızıma özel olacak zaten 10 sene kullanırsa hakkını vermiş olur sonrasında çevredeki başka bir kız çocuğuna hediye ederim... Rabbim 2. çocuğu nasip ederse bu seferde ona özel bir takım alırım ... Evim 2+1 ama 3+1 eve geçme ihtimalimiz var ... Ben çocukların cinsiyeti farklıda olsa aynıda olsa her çocuğun imkanlar dahilinde ayrı odası olması gerektiği kaanatindeyim ... 1 yaşından sonra çocuğun kendine özel bir alanı olmalı ve bu alana sadece o çocuk dahil olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?