İkea sundvik, ikeanın sayfasından bulabilirsiniz. Ayaklı. 2 kademeli.
Inşallah en kısa sürede tedaviniz yapılır ve yine en kısa sürede sağlıklı şekilde hamile kalırsınız bizimle de paylaşırsınız.
Canım ne yanlış anlaması ben zaten fikirlerinizi almak için yazmıştım
tam karar vermiş değilim ama bu takımı alırsam eğer sadece kızıma özel olacak zaten 10 sene kullanırsa hakkını vermiş olur sonrasında çevredeki başka bir kız çocuğuna hediye ederim... Rabbim 2. çocuğu nasip ederse bu seferde ona özel bir takım alırım ... Evim 2+1 ama 3+1 eve geçme ihtimalimiz var ... Ben çocukların cinsiyeti farklıda olsa aynıda olsa her çocuğun imkanlar dahilinde ayrı odası olması gerektiği kaanatindeyim ... 1 yaşından sonra çocuğun kendine özel bir alanı olmalı ve bu alana sadece o çocuk dahil olmalı...
turuncu_girl canım merhaba benimde rahimde perde vardı ama ilk hamileliğimde farkedildi sorunsuz doğurmuştum ama ikimcide sorun oldu 3 düşük sonrası histereskopi oldum ve sonrasında sağlıkla çok şükür hamile kaldım iyi bir doktor olmasına dikkat et defalarca olanlar var bu operasyonu umarım en kısa sürede sağlıkla hamile kalırsın
Bence de canım çok almanak lazım. Bebek kilolu doğarsa hiç olmuyormuş üzerlerine. Bende 1 tane daha yeni doğan alırım gerisini 3 ay 6 ay akacağım
Aaaaa öyle mi bana öyle bişey söylenmedi hiç,aç gittim glikozu iç bi saat sonra kan vereceksin dediler ben de o arada dışarı çıkıp bikaç işimi Yaptım Yürüyerek gittim geldim
Glukoz yok tuttu hala bişey yemedim
Kızlar merhaba,
Beni hatırlar mısınız bilemiyorum ama selam vermek istedim. Bende bebeğimi kaybetmeseydim sizlerle birlikte doğum yapacaktım. Malesef rahmimde septum olduğu ortaya çıktı. Diğer pıhtılaşma ve genetik testleri normal çıktı. Rahmimdeki zar alınacak adet bitiminde. Hamilelerin duası kabul olur diyolar. Dua edin bana
Hatırlıyorum tabiki seni. Allah yardımcın olsun tatlım. Dualarım seninle. Önce sağlığına sonra bebeğine kavuşursun inşallah.Kızlar merhaba,
Beni hatırlar mısınız bilemiyorum ama selam vermek istedim. Bende bebeğimi kaybetmeseydim sizlerle birlikte doğum yapacaktım. Malesef rahmimde septum olduğu ortaya çıktı. Diğer pıhtılaşma ve genetik testleri normal çıktı. Rahmimdeki zar alınacak adet bitiminde. Hamilelerin duası kabul olur diyolar. Dua edin bana
Hatırlıyorum tabiki seni. Allah yardımcın olsun tatlım. Dualarım seninle. Önce sağlığına sonra bebeğine kavuşursun inşallah.
gelmiş geçmiş olsun evet hatırladım nickinizden. Allah tez zamanda gönlünüze göre verir inşallah içinizi ferah tutun
Sağlıkla, en kısa sürede tatlı bir bebek nasip olsun size inşallahhhKızlar merhaba,
çok geçmiş olsun can ım Allah hayırlı evlat nasip etsin kız kardeşimin de yara vardı geç teşhis edildi yara yakıldı ve hemen hamile kalıp çocuğu oldu inşallah sen de sorunsuz operasyon geçirirsin hamile kalıp da alırsın kucağına bebeğiniKızlar merhaba,
ben de dün yaptırdım önce aç karnına o 69 çıktı sonra 50 gr içtim bir saat bekledim o da 120 .ıktı senin nasıl sonuçlar 160 üstü risk deniyor nette benim su fazla ve ayaklarım şiş su sınırda dedi derin cep 8 cm yazmışlar raporda 8 i aşarsa fazla oluyormuş karpuz armut meyve suyu yasakben ilk aç kan verdim, glikoz içtim 1 saat sonra yine kan verdim ve sonrasında 1 saat sonra yine kan verdim yani toplamda 3 saat aralıkla aç bi şekilde kan verdim hastaneden tamamiyle çıktıktan sonra kahvaltımı ettim benden bu şekilde istedi canım halsiz olabileceğin için yorulma vs dedim ben açsın ya
turuncu_girl herşey gönlünce olsun. En kısa zamanda yavruna kavuşmam dileği ile
çok geçmiş olsun can ım Allah hayırlı evlat nasip etsin kız kardeşimin de yara vardı geç teşhis edildi yara yakıldı ve hemen hamile kalıp çocuğu oldu inşallah sen de sorunsuz operasyon geçirirsin hamile kalıp da alırsın kucağına bebeğini
Sağlıkla, en kısa sürede tatlı bir bebek nasip olsun size inşallahhh
Bebek her halükarda sizden alıyordur ihtiyaçlarını. Kısa sürede hızla büyüyecektir o. Doktora güveninGeldik doktordan. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür her şeyi yolunda ama 1 hafta geri ölçtü doktor 21+ görünüyorKendi doktoruma denk geldim çıkarken ona da sordum bu haftalarda olabilir hatta genetik bile olabilir dedi eşimde bende çok iri yapıda insanlar değiliz minyonuz. Sonucu getir kontrolde degerlendiririz dedi rahatlatıcı konuştu.
Bu aralar dikkat edemiyorum beslenmeme hareketlarime sanırım üzülsem mi haftaya kontrole gidene kadar normal devam mı etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?