2018 Ekim Anneleri

çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum 1 yaşından itibaren kendine ait bir alanı olmalı ve bilmeli odasının olduğunu. Allah içine sindirsin canım madem geniş eve geçme ihtimalinde varmış takımda içine sindiyse güzel güzel kullansın miniş :)

Canım zaten bebek istiyorum diye gittiğim dr u bıraktım çünkü rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylüyordu ama klomen verdi ve hamile kaldım. Keşke ilk etapta gel rahim filmi çekelim bi bakalım demedi. Bu gittiğim prof ve ilk vajinal muayenede zarı gördü. Umarım ilk seferde alır da kurtulurum.

Bence de canım çok almanak lazım. Bebek kilolu doğarsa hiç olmuyormuş üzerlerine. Bende 1 tane daha yeni doğan alırım gerisini 3 ay 6 ay akacağım

ben doktoruma alışveriş yapayım mı dedim hayır 28.haftadan önce aldırmıyorum 1. bebek yaşam sınırına 28.haftada geliyor 2.doğuma yakın ben sana söyleyeceğim 0-3 ay yada 3-6 ay arası al diy alıpta küçük gelmesin dedi ama dinler miyim bi 3 hafta daha bilmiyorum :) bende diğer eşyalarını alayım biberon bez küvet vs dedim ama herhalde 2 takım hastane çıkışı yeterli olur gerisini 3-6

ben ilk aç kan verdim, glikoz içtim 1 saat sonra yine kan verdim ve sonrasında 1 saat sonra yine kan verdim yani toplamda 3 saat aralıkla aç bi şekilde kan verdim hastaneden tamamiyle çıktıktan sonra kahvaltımı ettim benden bu şekilde istedi canım halsiz olabileceğin için yorulma vs dedim ben açsın ya

gelmiş geçmiş olsun evet hatırladım nickinizden. Allah tez zamanda gönlünüze göre verir inşallah içinizi ferah tutun

Hatırlıyorum tabiki seni. Allah yardımcın olsun tatlım. Dualarım seninle. Önce sağlığına sonra bebeğine kavuşursun inşallah.

Hatırlıyorum tabiki seni. Allah yardımcın olsun tatlım. Dualarım seninle. Önce sağlığına sonra bebeğine kavuşursun inşallah.

Amin inş. canım çok teşekkürler. Rabbim sizlerede bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Sağlıkla, en kısa sürede tatlı bir bebek nasip olsun size inşallahhh

çok geçmiş olsun can ım Allah hayırlı evlat nasip etsin kız kardeşimin de yara vardı geç teşhis edildi yara yakıldı ve hemen hamile kalıp çocuğu oldu inşallah sen de sorunsuz operasyon geçirirsin hamile kalıp da alırsın kucağına bebeğini

ben de dün yaptırdım önce aç karnına o 69 çıktı sonra 50 gr içtim bir saat bekledim o da 120 .ıktı senin nasıl sonuçlar 160 üstü risk deniyor nette benim su fazla ve ayaklarım şiş su sınırda dedi derin cep 8 cm yazmışlar raporda 8 i aşarsa fazla oluyormuş karpuz armut meyve suyu yasak

Nedir su kaynanalarin derdi hic anlamam dunyaya laf sokmaya gelmisler hic bir seye moralinizi bozmayin moraliniz sagliginiz icin cok onemli bebeginize odaklanin tikayin herseye kulaginizi@SaskinAnne

Geldik doktordan. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür her şeyi yolunda ama 1 hafta geri ölçtü doktor 21+ görünüyor Kendi doktoruma denk geldim çıkarken ona da sordum bu haftalarda olabilir hatta genetik bile olabilir dedi eşimde bende çok iri yapıda insanlar değiliz minyonuz. Sonucu getir kontrolde degerlendiririz dedi rahatlatıcı konuştu.

Bu aralar dikkat edemiyorum beslenmeme hareketlarime sanırım üzülsem mi haftaya kontrole gidene kadar normal devam mı etsem bilemedim

Amin canım inş çok teşekkürler

Bebek her halükarda sizden alıyordur ihtiyaçlarını. Kısa sürede hızla büyüyecektir o. Doktora güvenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…