2018 Ekim Anneleri

Canım bu haftalarda 10 güne kadar ileri yada geri olması normal üzülme lütfen

Bebek her halükarda sizden alıyordur ihtiyaçlarını. Kısa sürede hızla büyüyecektir o. Doktora güvenin

Canım bu haftalarda 10 güne kadar ileri yada geri olması normal üzülme lütfen

Teşekkür ederim ikinize de:)
Sağlığında bi sıkıntı yoktu çok şükür doktoruma denk gelmem iyi de oldu. Bilemedim bi burukluk oldu yine de haftaya içim rahatlayacak doktorum detaylı baktığında sanırım. Beslenmeyi biraz daha dikkatli yapmaya çalışacağım süt, balık, ceviz çok ihmal ettim

Bebek arabası alan, karar veren var mı?

Travel sistem istemiyordum ama Casual Quantum ebebekte indirimde şu an mağazada da gördük eşimin içine sindi ben hala kararsızım.

Travel sistem istemiyordum ama Casual Quantum ebebekte indirimde şu an mağazada da gördük eşimin içine sindi ben hala kararsızım.
Onu bende alacaktım ama söyle bisey duydum en çok garantiye giden modeli dediler ama ???
Bende cadillac air düşünüyordum ama joie de olabilir dedim

Ben de e bebekten chicco lite way plus travel sistem bebek arabası aldım..baston şeklinde kapanıyor. O büyük travel sistem den vazgeçtim son anda. Bebisim taa Ekim sonunda doğacak, kışın çok fazla kullanmam ankara soğuğunda çok çıkarmam, bahara da oturacak duruma gelecek nasılsa diye oto koltuğu olan baston almayı uygun buldum kendimce... Eşim olmadan arabaya in bin benim için daha kolay olacak

Onu bende alacaktım ama söyle bisey duydum en çok garantiye giden modeli dediler ama ???
Bende cadillac air düşünüyordum ama joie de olabilir dedim

2 yıl garantisi varmış ama emin olamadım bende sağlam görünüyor. Kocaman gerçi mahalle arasında, toplu taşımada sıkıntı olur mu bilemedim bebekle çok kullanmayacağım toplu taşımayı gerçi.
Cadillac air de baktım oda güzel görünüyor ama quantum indirimdeysi güzelse kaçırmayayım dedim.

Hep aklımda chicco liteway plus vardı. Geçen ebebek mağazasına gidip denedik inanılmaz ağır geldi bana. Hem anakucağı hem araba tek kaldırıp kullanması zor olur diye vazgeçtik yoksa direk onu alacaktım bende. Nasıl hareket ettirmesi rahat kullanabilir misiniz bir daha mı baksam acaba.

Başka bi konuda Casual Vista tavsiye ettiler isteklerimi karşılıyor ve daha iyi gibi ama hiç duymadım daha önce tutulmama sebebi başka mı acaba diye şüphe ettim şimdi

Son düzenleme:
Canım ben 19+1 de doktora gittiğimde sen 18 haftalıksın Demişti Israrla,o kadar üzülmüştüm ki ..19+6 da bŞka hastanede ayrıntılıya girdim 19+5 dendi moralimi bozduğumla kalmışım.1 cm eksik ölçseler 5 gün geri atıyor sonucu hem minyon da olabilir bebek

İnşallah ölçümdendir. Gerçi minyon olmasını bekliyoruz biz de minyonuz, doktorumuzda öyle söyledi. Allahtan 1 hafta sonra kontrolüm çok beklemeyeceğim iyice bakar duruma sanırım hep aynı makina ile ölçünce.

8 tane alt camasiri okuyunca belki tek kullanimliklar isini kolaylastirir diye dusundum canim.Kenarindan yirtip cikariveriyorsun pedle birlikte hemencik.Eve de tasimamis olursun.
Depend'i de arastirabilirsin o da ayni mantik direkt ped gb.Ama azalinca kanaman tek kullanimliklarda bayaa rahat.

Bende oda takımını ertelersem mi diye düşündüm küçük bi dolap ve beşik 2 yasa kadar götürür mü sonra mi odasını ayirsam çünkü ilk zaman yanımda kalacak değil mi

Benim kizim 4 yasinda canim.
2 kapili dolabi ama ici duzenleyiclerle cesitlendirdim duzenledim.
bir de yatagi var.
Birde ikeanin 4 bolmeli ici renkli buyuk sepetlerle oyuncak duzenleyicisi.
Onun disinda kendi askisi,yazma tahtasi,acik raf halinde kitapliklari ve kendi tercihleri var.Ekstra hicbirseye hic ihtiyaclari yok inan.
Dolabinin uzerinede 2 buyuk kutu almistim kizlik yazlik degisimi onlara koyuyorum.
En onemlisi dolaplari kapi agzina koymamak ve sabitlemek gerekli

Ama bi mucize :) ustelik hayatta insanin basina kac kez gelebilir.
Ama bazi insanlar gercekcidir.Esinde oyleyse mantik olarak yaklasiyordur :)

Kızlar ben idil bebenin hastane çıkışını aldım. Ama çok küçük geldi gözüme. Sanki bebiş içine sığmıcak gibi. Sizce de öyle mi. Tüm hastane çıkışları mı aynı ki

Bende bebek bezini acinca ilk kizimda,amaan bu kucucuk demistim :))))))))
o bez bile buyuk geliyor o totise dusun canim :))))))))
Cabuk toparliyorlar ama bayaa mini oluyorlar yenidoganlar.

plojovic ne bilgileri ekliyorsunuz benim hiç birşeyim ekli değil :)

Ilk sayfada gorebilirsin canim.

Çok teşekkür ederim kızlar araştıracağım genelde temassız için doğru sonuç alınmıyor diyorlar

Bizde hic yanilma olmadi.
Acillerde bile temazsizdir zaten
Temazsiz ya da kulaktan isini gorur bence.
Sadece ne aldigin onemli.
Biz medicalden almistik markalara cok meyillenmeyip.

Şeker yükleme testini devlettemi yaptırıyorsunuz yoksa özelde mi?

Özelde yaptirdim canim.Hic ucret talep edilmedi.

Slm kızlar bugün Canımm sıkkın, sabah kalktım kötü rüya gördüm, Allah hayır etsin ama moralim hiç YÖK

Hayir olsun insallah daha iyisindir

Canim hic takilma inan ki.
Hem genetik,hem olcumler yanilabilir hemde gunu gununu tutmaz bi sonraki gidisinde ileri bile cikabilir.
Bide artik bas cevresi,fl uzunlugu vs bile birbirinden farkli haftalarda cikabilir.Hic kafani karistirmasin.
Doguncada annelerin kilo savasi oluyor cok uzuluyorum.Cidden sagligi yerinde olsunda.

Başka bi konuda Casual Vista tavsiye ettiler isteklerimi karşılıyor ve daha iyi gibi ama hiç duymadım daha önce tutulmama sebebi başka mı acaba diye şüphe ettim şimdi

Mantik olarak super
Liteway modeli gb.
Ama agirlik,surus kolayligida onemli tabii denemeni tavsiye ederim.
5-6 ay gecince boyle aldigina sukredebilirsin :)

Hep derim en iyi araba diye bisy yok.
Cidden aileye gore araba var.Bazen en pahalisinida versen o aile icin uygun degilse zorluk yapmaktan baska bisy olmayacaktir.

Allah yardımcın olsun, inşallah sorun ortadan kalkar ve tez zamanda yeniden kucagina alacagin hamileliğin olur

turuncu_girl Unutur muyuz :)
Insallah en kisa zamanda hallolur tedavin,saglikla hayirlisiyla gelir bebisinde❤
Bende Mayis annelerine bakardim.Buyudu bile bebisler.Ama umutlar iste hep taze.Hersey bizim icin.Bugunumuze sukur.
Seninde iyi haberlerini bekleriz yaz bize yine❤

İnşallah bebiş büyük doğmaz. Yoksa yandım. Ben de 1 takım daha alacağım hastane çıkışı diğerlerini 3-6 ay alayım diyorum

İyi geceler bugün muayene ve şeker yüklemeyi oldum. Kalbindeki gri leke ve kalsiyum birikmesi küçülmüş ama küçülmesi down sendromu riskini değiştirmiyor dedi, doğduktan sonra kalp hastası olur mu dedim hayır olmaz ama down sendromunu 6kat arttırıyor dedi Dr tekrar fetal DNA testini onerdi. Moralim çok bozuk. Eşim de eğer öyleyse bize bişey olsa kim bakacak ona dedi doğru karar verelim dedi ben de asla çocuğumdan vazgeçmem o benim mucizem dedim eğer sonlardirirsak senden ayrilirim dedim. Alışverişe bile hevesi yok doğmamış çocuğa alınır mı diyo. Kayınvalide de geldi bugün Dr a ben endişelim zaten sürekli öteki torunu ve gelininin ne kadar iyi bı anne olduğundan bahsetti saatlerce. Down sendromu riskini bugün öğrendi sen iyi beslenemedigin için mi öyle oldu diyo. Nasıl moralim bozuldu ben oğlum için zorla yemeye çalışıyorum hiç istahim yokken. Bunun kromozom hastalığı olduğunu anlattım kv ye. İnşallah diğer torunum gibi sağlıklı olur diyo ne bu kiyaslama ya. Bu arada 682 Gr olmuş. Ben de 2-3kilo almisim

Chicco Duo kwik one modelini aldık geçen hafta biz de inşallah pişman olmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…