Canım bu haftalarda 10 güne kadar ileri yada geri olması normal üzülme lütfenGeldik doktordan. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür her şeyi yolunda ama 1 hafta geri ölçtü doktor 21+ görünüyorKendi doktoruma denk geldim çıkarken ona da sordum bu haftalarda olabilir hatta genetik bile olabilir dedi eşimde bende çok iri yapıda insanlar değiliz minyonuz. Sonucu getir kontrolde degerlendiririz dedi rahatlatıcı konuştu.
Bu aralar dikkat edemiyorum beslenmeme hareketlarime sanırım üzülsem mi haftaya kontrole gidene kadar normal devam mı etsem bilemedim
Bebek her halükarda sizden alıyordur ihtiyaçlarını. Kısa sürede hızla büyüyecektir o. Doktora güvenin
Canım bu haftalarda 10 güne kadar ileri yada geri olması normal üzülme lütfen
Onu bende alacaktım ama söyle bisey duydum en çok garantiye giden modeli dediler ama ???Bebek arabası alan, karar veren var mı?
Travel sistem istemiyordum ama Casual Quantum ebebekte indirimde şu an mağazada da gördük eşimin içine sindi ben hala kararsızım.
Bebek arabası alan, karar veren var mı?
Travel sistem istemiyordum ama Casual Quantum ebebekte indirimde şu an mağazada da gördük eşimin içine sindi ben hala kararsızım.
Onu bende alacaktım ama söyle bisey duydum en çok garantiye giden modeli dediler ama ???
Bende cadillac air düşünüyordum ama joie de olabilir dedim
Ben de e bebekten chicco lite way plus travel sistem bebek arabası aldım..baston şeklinde kapanıyor. O büyük travel sistem den vazgeçtim son anda. Bebisim taa Ekim sonunda doğacak, kışın çok fazla kullanmam ankara soğuğunda çok çıkarmam, bahara da oturacak duruma gelecek nasılsa diye oto koltuğu olan baston almayı uygun buldum kendimce... Eşim olmadan arabaya in bin benim için daha kolay olacak
Canım ben 19+1 de doktora gittiğimde sen 18 haftalıksın Demişti Israrla,o kadar üzülmüştüm ki ..19+6 da bŞka hastanede ayrıntılıya girdim 19+5 dendi moralimi bozduğumla kalmışım.1 cm eksik ölçseler 5 gün geri atıyor sonucu hem minyon da olabilir bebekGeldik doktordan. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür her şeyi yolunda ama 1 hafta geri ölçtü doktor 21+ görünüyorKendi doktoruma denk geldim çıkarken ona da sordum bu haftalarda olabilir hatta genetik bile olabilir dedi eşimde bende çok iri yapıda insanlar değiliz minyonuz. Sonucu getir kontrolde degerlendiririz dedi rahatlatıcı konuştu.
Bu aralar dikkat edemiyorum beslenmeme hareketlarime sanırım üzülsem mi haftaya kontrole gidene kadar normal devam mı etsem bilemedim
İnşallah ölçümdendir. Gerçi minyon olmasını bekliyoruz biz de minyonuz, doktorumuzda öyle söyledi. Allahtan 1 hafta sonra kontrolüm çok beklemeyeceğim iyice bakar duruma sanırım hep aynı makina ile ölçünce.Canım ben 19+1 de doktora gittiğimde sen 18 haftalıksın Demişti Israrla,o kadar üzülmüştüm ki ..19+6 da bŞka hastanede ayrıntılıya girdim 19+5 dendi moralimi bozduğumla kalmışım.1 cm eksik ölçseler 5 gün geri atıyor sonucu hem minyon da olabilir bebek
Yani kizim 1 yasinda suana kadar problem yasamadm. Kucukken zaten anlamadi adam gibi. Smdi de bi bakiyo sonra ses yok:)Çok teşekkür ederim kızlar araştıracağım genelde temassız için doğru sonuç alınmıyor diyorlar
Yani alirken de hersyine karisabilir.Annesi yatak odasını alacağım dedi aman almasini istemiyorum esasen. Durmadan laf soktuğu için. Sepet besiklerden alıp odasına koyayım dedim
Kendi annemden de kaynanamdan da bisey istemiyorum ben. Olduğu kadar olur zaten fazla eşya da istemiyorumYani alirken de hersyine karisabilir.
Kızlar karaca nanoteknoloji ile üretilmiş nevresim takımı ve yorgan aldim zeynep'e
Belki almak isterseniz 300 den 159 a düşmüş çok güzel bisey
Kendime hastanede giymek için pijama takimi aldim emzirme atleti birde sonrasında üçlü set aldim
8 tane alt çamaşır 2 üst çamaşır hastane çantası için yeter mi?
Hasta bezi ve ped çorap göğüs pedi ve göğüs kalkanı alacağım. Hangisini kullanabilirsem onu kullanırım diyorum
Bende oda takımını ertelersem mi diye düşündüm küçük bi dolap ve beşik 2 yasa kadar götürür mü sonra mi odasını ayirsam çünkü ilk zaman yanımda kalacak değil mi
Ay kızlar ya benim eşim ruhsuz mu bana mı öyle geliyo yemek yedik şimfi uzandım göbeğimin altında kuzucuk bi o yana bi bu yana dolanıp dıruyo gel elini tut bak dedim zorla geldi dokundu kıpırdadı ona da ama "bunlar çok normal Şeyler orada bir canlı var nihayetinde çok acayip biley değşl " dediben miyim abartan o mu duygusuz hevesim kırılıyo
Kızlar ben idil bebenin hastane çıkışını aldım. Ama çok küçük geldi gözüme. Sanki bebiş içine sığmıcak gibi. Sizce de öyle mi. Tüm hastane çıkışları mı aynı ki
plojovic ne bilgileri ekliyorsunuz benim hiç birşeyim ekli değil :)
Çok teşekkür ederim kızlar araştıracağım genelde temassız için doğru sonuç alınmıyor diyorlar
Şeker yükleme testini devlettemi yaptırıyorsunuz yoksa özelde mi?
Slm kızlar bugün Canımm sıkkın, sabah kalktım kötü rüya gördüm, Allah hayır etsin ama moralim hiç YÖK
Geldik doktordan. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür her şeyi yolunda ama 1 hafta geri ölçtü doktor 21+ görünüyorKendi doktoruma denk geldim çıkarken ona da sordum bu haftalarda olabilir hatta genetik bile olabilir dedi eşimde bende çok iri yapıda insanlar değiliz minyonuz. Sonucu getir kontrolde degerlendiririz dedi rahatlatıcı konuştu.
Başka bi konuda Casual Vista tavsiye ettiler isteklerimi karşılıyor ve daha iyi gibi ama hiç duymadım daha önce tutulmama sebebi başka mı acaba diye şüphe ettim şimdi
Kızlar merhaba,
Beni hatırlar mısınız bilemiyorum ama selam vermek istedim. Bende bebeğimi kaybetmeseydim sizlerle birlikte doğum yapacaktım. Malesef rahmimde septum olduğu ortaya çıktı. Diğer pıhtılaşma ve genetik testleri normal çıktı. Rahmimdeki zar alınacak adet bitiminde. Hamilelerin duası kabul olur diyolar. Dua edin bana
İnşallah bebiş büyük doğmaz. Yoksa yandım. Ben de 1 takım daha alacağım hastane çıkışı diğerlerini 3-6 ay alayım diyorumben doktoruma alışveriş yapayım mı dedim hayır 28.haftadan önce aldırmıyorum 1. bebek yaşam sınırına 28.haftada geliyor 2.doğuma yakın ben sana söyleyeceğim 0-3 ay yada 3-6 ay arası al diy alıpta küçük gelmesin dedi ama dinler miyim bi 3 hafta daha bilmiyorum :) bende diğer eşyalarını alayım biberon bez küvet vs dedim ama herhalde 2 takım hastane çıkışı yeterli olur gerisini 3-6
Chicco Duo kwik one modelini aldık geçen hafta biz de inşallah pişman olmayizMantik olarak super
Liteway modeli gb.
Ama agirlik,surus kolayligida onemli tabii denemeni tavsiye ederim.
5-6 ay gecince boyle aldigina sukredebilirsin :)
Hep derim en iyi araba diye bisy yok.
Cidden aileye gore araba var.Bazen en pahalisinida versen o aile icin uygun degilse zorluk yapmaktan baska bisy olmayacaktir.
Sağol canınilkim1 Bende 50-55cm nb alıyorum hastahane için doğum kilosuna bağlı ne kdar giyebileceği ama kızım 3600doğmuştı 1 ay kadar giyebildi ortalama 1 ay giydirebilirix yani 0-3 aylar büyük geliyoe genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?