2018 Ekim Anneleri

O beslenme lafindan dolayı 3 gündür tansiyonum yüksek ve bugün kızım hareket etmedi bile. Ne kadar benciller o kıyaslama be kadar kötü birşey ne demek o torunu gibi peki Allah korusun da o torununun akibetini biliyor mu
Inşaallah sağlıklı doğar bebisin ama eşine de anlam veremedim bir cana göz göre göre kıymak ve kesinliği de yok belki sağlıklı doğacak
Nolur kaynana da eşine de prim verme. Tadını çıkar. Ben taktım noldu kapı dışına çıkamadım kaç gündür şimdi de dert oldu hareketi yok diye çok moralim bozuk bugün zaten anneme de sıkıldım bütün gün ağladım

Kızlar gecelik işini ne yaptınız? Alan oldu mu ? Nasık birsey aldınız ? Kaynanam almış ama benim istediğim gbi değil . O yüzden tekrar alıcam karar veremedim nasıl alsam

Allah aşkına şu hayatta senden daha fazla kim önemseyip oyle davranabilir ki?
Nedir bu besleyemedin mi kelimesi?
Sanki insan sadece beslenme ile yasiyor.
Ama dogunca kotu seyleri vermeyin dediklerinde genclere cemkiriyor buyukler yesin o cocuk cani ceker diye.
Allah akil fikir versin.
Bence artik cahilliktende öte biseyi ogrenmek zor degil.
Hic canini sıkma canim.
Allah buyuk,dilerim en dogru karari vermis oluyorsundir ve saglikla kavusursunuz❤

Araba icinde Allah pisman etmesin saglikla kullanirsiniz insallah :) diyorum ya cok kisisel tercihler

İyi geceler kizlar❤
Benim de bugundu seker kontrolu.
Hersey normal çıktı çok sükür.
Bebiste 682 gr,31 cm çıktı.
Çok oynuyor dedim hareket sagliktir dedi doktor :) Kizimda boyleydi
Sadece bu sebeple agrin ya da kramp daha fazla olabilir dedi.Ara ara oluyorda,cok zorluyor.
Hic poz vermedi,elleriyle kapatip durdu,doktor baktikcada vurdu yine :)
Kan en son bayramda acile gidince vermistim,idrarda bugun verdim.
Saglikocagida 9 Temmuz'da cagirmisti yine tahliller icin.
4 hafta sonraki kontrolumuz,insallah saglikla bekler bakalim.
Nst başlar galiba bi sonraki kontrolle artik :)
Allah guzel haberler almayi nasip etsin❤

Canım benim çok teşekkürler. Hayırlısıyla sizde sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi. Yazarım tabi canım inş o günleri görürsem

Sorma cnm eşim bugün gece calisiyo annesine bıraktı beni. O yan odada uyuyo ben ağlıyorum uyuyamıyorum evladımı benden başka kim bu kadar düşünebilir? İnsan üzülür biraz. İki hafta önce buraya yemeğe geldik elimi neye atsamm Begüm onu seviyorum yaptım bunu seviyorum yaptım diyo kayınbabam da öyle. Kalanları da onlara paketlenip veriyorlar. Ben hamileyim beni düşünen yok bugün bütün gün bişey yemedim buraya gelecegimi söyledik ona rağmen yemek yapmamış dondurucudan buzlu buzlu yemek çıkarıyor. Direkt isitirsak besin değeri bozulur dedim Begüm öyle yiyo sen niye yemiyosun diyo. O hamileyken çok güzel beslenmis! Yarın eve gidicem yalnız kalırım daha iyi. Eşim de cnm korkuyo çok fazla bu 4.gebeligim olduğu için hep kaybettik başından beri sevinemiyo. Doğduğunda sevinirim diyo. Karnımı yalnız ben seviyorum konuşuyorum oglumla

Ohh oh masallah . Minnoşa.

Kızlar gecelik işini ne yaptınız? Alan oldu mu ? Nasık birsey aldınız ? Kaynanam almış ama benim istediğim gbi değil . O yüzden tekrar alıcam karar veremedim nasıl alsam
Benim hiç hevesim kalmadı cnm geceliğe lohusa takımına. Güya fotoğrafci arastiracaktim doğum icin

Ben seviyorum oğlumu Allah'ın izni ile doguracagim. Destek vermeleri gerekirken bir de suçlanmak çok can yakıcı. Hiç bişeye hevesim kalmadı hastane odasıyla bebek odasıyla ne hayallerim vardı. En güzeli uzak durmak böyle insanlardan ama eşim ailesine çok düşkün

Ben sabahlık alacam renkli ve sade bisy nasipse.
Tam takimda olabilir pijama takimiyla.
Gecelik kizimdan 2 tane var biri spor dugmeli ve belden sıkmali,digeride yanlardan dugmeli daha sade bi model.

Gözün aydın canım inşallah sen de buradaki tüm arkadaşlar da hep hayırlı haberler alırsınız herkes için hep dua ediyorum. Benim oğlum da her gittiğimizde eliyle yüzünü kapatıyor utangaç olacak galiba. Nst kaçıncı haftada başlıyor? Rahim ağzı 4cm mis benim iyi dedi Dr bir daha olcturmeye gerek var mı gidislerimde acaba

En zoru o aslinda ne anlatsan sadece kendi gormek istedigi gb gorur.
Bak bebisler ayni bizim bakinca :) Ekstra bi durumumda yok benim.Kizimla ugrasiyorum bi yandan,kosturmalarim bi yandan,yetebildigim kadar minigede yetiyorum.Gayet iyi dedi doktor.

Sev tabii o simdiden bile sana nasil alisik❤
Parlaklik buarada arkadasimin kizinda da vardi.Doguma yakinda devam ediyordu ama sonradan hicbisy kalmadi.
Insallah sendende boyle ornekler duyariz.

Kv fln kafani hic takma,kendine bu eziyeti yapma❤
Esin konusunda elestirmeden basla konusmana bisy diyecegin zaman seni daha cok anlayacaktir.

28 haftadan sonra basliyor diye hatirliyorum nst.
Rahim agzi icin normal bi olcum seninki.
Doktorun kontrol edecektir aslinda sadece bebege bakmiyorlar genelde.

Plesantaya bakti benim doktorda,2 hafta once ayrintilida yakin cikmisti rahim agzina,bayaa yukari cikmis ölctü bize de gosterdi gayet normal dedi.

Gecelik almadim ben hic. Onu acilabilen pijama kullanmstm emzirme boyunca hep:) yine aynen devam

İnşallah cnm sağolasin sağlıcakla doğarlar inşallah.

Ay iyi massallm maşallah cnm çok sevindim yukarı çıkmasına. Buradaki diğer arkadaşların da yukarı çıkar inşallah. 28.haftada aşı da var benim karma aşı

Arkadaşlar ben 20. Haftamı bitirdim ve bugüne kadar suyum hep azdı. Doktorum geçen hafta kontrolde bebeğin hareketlerini normalde o haftada hissedemeyeceğimi hatta bu sıvı azlığında daha da imkansız olduğunu söyledi. Ama inanın içerdeki hiç durmuyor özellikle geceleri çok çok hareketli. şu anda bile hissediyorum ve 1 saatten fazladır hareket ediyor. Bi 10 15 hareketten sonra bikaç dakika duruyor sonra tekrar bu böyle devam ediyor. Gündüz de biraz tepiniyor duruyor. bir saat sonra yine. Bu kadar hareket normal mi bilemedim. Tabi bazı günler daha sakin ama son iki gündür neredeyse hep böyleyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…