2018 Ekim Anneleri

Bizim buralarda 32 den sonra başlıyor ama değişiyor mu acaba illere göre?

Ben eve gelince büyük kızla denedim zayıf ama 8 yaşinda. GaYet kolay sürdüm katlayın a 7-8 kilo, travel daha ağır 10-12 kilo en az, ana kucağı biraz ağır ama güvenliği fazla olanlar ağır diye biliyorum. Arabanın tam yatış özelliği cezbetti beni. Siz bilirsiniz ama bi daha deneyin görün derim

Canim ya üzülme. Inan cahil kafalilar anlamıyorlar dün beni aramis tansiyonun yuksekmis noldu dedi senin yuzunden dedim. Ama benden iyi kaynana mi bulacaksin dedi sende benden iyi gelin mj bulacaksin sanki dedim sustu. Benim çok yaram var da anlatamadığım boşver. Bebeklerimiz önemli bak dün bugün daha 1 defa hareket etmedi. Okulun mezuniyet töreni var gitmem lazım akşama kadar hareket olmazsa doktora gidecegim

Weewell in temassız ölçerini aldım canım :)

merhaba, size tavsiyem NIFTY testini yaptırmanız, sadece 2 tup kan alınıyor, tek dezavantajı pahalı bir test Ankarada 1500-2400 araliginda.. ben bu konuda başlık da acmistim...istersen atarım onu sana..
onun disinda, yok beslenemedin vs denilip suçlanmaniz cok tuhaf olmuş..destek olunması gerekirken psikolojik olarak yipraniyorsunuz..
hiçbir seyi çıkmayacak bebeğinizin bence, icinizin sırf rahat olması icin Nifty testini yaptirin 10 güne cikiyo sonuc.

Sonrasi daha da hareketli :))
Normal canim,benimkide oyle.
Dunden paylastim hatta doktorun soylediginide.Sadece cok oynamadan sebep agrin ya da kramplarin biraz fazla olabilir dedi.Kizimda boyleydi.

Bizim buralarda 32 den sonra başlıyor ama değişiyor mu acaba illere göre?

İle göre değil bence hastaya göredir belki.
28den sonrası genelleme.Ama bakalım baslayacaz mi 1 ay sonra gidince :)

Weewell in temassız ölçerini aldım canım :)

Hic gerek kalmasin insallah kullanmayaa :)

Rabbim hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin inşalllah

İnşallah canım benim

Evet o her konuda böyle hiçbir zaman Coşkulu olmaz şaşırmaz bişeye ona göre her şey çok olası

teşekkur ederım cnm özelde ücret taleğ etmediler mi özel sağlık sigortan mı var ?

Zor Günlerden geçiyorsun şu sıralar canım kendini sakin tutmaya çalış üzülme dicem de annenin neyi var

Bende 21haftalıkken 20hafta ölçmüştü kafama çok takılmıştı sonraki gittiğimde haftasını yakaladı hiç kafanızı takmayın zaten sıkıntı olsa dr söyler
Bir sonraki kontrolde yakalar haftayı

Tekrar geçmiş olsun canım ben yaştan dolayı yüksek risk grubundayım ama aklımdan bile geçirmedim aldırmayı.Rabbim korusun sağlıklı hayırlı uzun Ömür versin diye her gün defalarca dua ediyorum başka da yapacağım bişey yok.Bebişlerimiz sağlıklı olacak öyle hissediyorum üzülme sen de

İnşallah sağlıklıdır sağlıklı bi şekilde kavuşursunz miniğinize
Bazen insanlar çok acımasız olabiliyorlar inşallah olmaz ki şayet oldu Allahtan geldi kabulümüz.. Hiç üzülmeyin sağlıkla gelecek minik

plojovic canım ben senden 2 hafta filan geriydim galiba ama geçenlerde gr ıma 686 dedi o yeni gittiğim Dr.Salladı mi acaba yoksa tombalak mı benimki acep daha şimdiden obez fln mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…