ben sabahlık diktirdim instagramdan bi sayfadan dantelli falan. onun içine de penye gecelik bakıcam askılı bakalım bulabilecekmiyimKızlar gecelik işini ne yaptınız? Alan oldu mu ? Nasık birsey aldınız ? Kaynanam almış ama benim istediğim gbi değil . O yüzden tekrar alıcam karar veremedim nasıl alsam
benim kv yok eşim cok kucukken vefat etmiş bu iyimi kötümü bilmiyorum ama düğün zamanıda şimdide eşimin tarafından bir çöp bile görmedim.Eşim saolsun hiç bişeyim eksik olmasın diye kendi ugrasti şimdide ne lazımsa biz gidip alıyoruz annem bişeyler alıyor bebek odasını alıcaklar.Doğum oluncada yabancı gibi bebeğe bakar giderler heralde.Neyiniz eksik diye hiç sormadılar bileben sabahlık diktirdim instagramdan bi sayfadan dantelli falan. onun içine de penye gecelik bakıcam askılı bakalım bulabilecekmiyimişim çok zor. kv heves etmiş almış olsun giy onu da sen. zaten 2 taneye ihtiyacın var. keşke benim ki de özenip alıp gelse.
Belki de hiç birşey yok ve bebeğin saglıklı baska doktorlara gittin mi hiç nifty testinin sonucı ne cıktı moralini bozma bol bol dua et Allah büyüktürİyi geceler bugün muayene ve şeker yüklemeyi oldum. Kalbindeki gri leke ve kalsiyum birikmesi küçülmüş ama küçülmesi down sendromu riskini değiştirmiyor dedi, doğduktan sonra kalp hastası olur mu dedim hayır olmaz ama down sendromunu 6kat arttırıyor dedi Dr tekrar fetal DNA testini onerdi. Moralim çok bozuk. Eşim de eğer öyleyse bize bişey olsa kim bakacak ona dedi doğru karar verelim dedi ben de asla çocuğumdan vazgeçmem o benim mucizem dedim eğer sonlardirirsak senden ayrilirim dedim. Alışverişe bile hevesi yok doğmamış çocuğa alınır mı diyo. Kayınvalide de geldi bugün Dr a ben endişelim zaten sürekli öteki torunu ve gelininin ne kadar iyi bı anne olduğundan bahsetti saatlerce. Down sendromu riskini bugün öğrendi sen iyi beslenemedigin için mi öyle oldu diyo. Nasıl moralim bozuldu ben oğlum için zorla yemeye çalışıyorum hiç istahim yokken. Bunun kromozom hastalığı olduğunu anlattım kv ye. İnşallah diğer torunum gibi sağlıklı olur diyo ne bu kiyaslama ya. Bu arada 682 Gr olmuş. Ben de 2-3kilo almisim
Sinir oldum şimdi nasıl böyle davranırlar ya eşinin uzak durması da tuhaf sen boşver onları bence senin bebeğin saglıklı dua et sadaka ver Allah büyüktür doğana kadar down dedikleri cocuklar dogdugun da sapa saglamdılar ben cok duydum dikkat et kendine cnm üzülmeSorma cnm eşim bugün gece calisiyo annesine bıraktı beni. O yan odada uyuyo ben ağlıyorum uyuyamıyorum evladımı benden başka kim bu kadar düşünebilir? İnsan üzülür biraz. İki hafta önce buraya yemeğe geldik elimi neye atsamm Begüm onu seviyorum yaptım bunu seviyorum yaptım diyo kayınbabam da öyle. Kalanları da onlara paketlenip veriyorlar. Ben hamileyim beni düşünen yok bugün bütün gün bişey yemedim buraya gelecegimi söyledik ona rağmen yemek yapmamış dondurucudan buzlu buzlu yemek çıkarıyor. Direkt isitirsak besin değeri bozulur dedim Begüm öyle yiyo sen niye yemiyosun diyo. O hamileyken çok güzel beslenmis! Yarın eve gidicem yalnız kalırım daha iyi. Eşim de cnm korkuyo çok fazla bu 4.gebeligim olduğu için hep kaybettik başından beri sevinemiyo. Doğduğunda sevinirim diyo. Karnımı yalnız ben seviyorum konuşuyorum oglumla
Canım annesi yoksa, diğerlerinin çokta umrunda olacağını sanmıyorum, ana gibi yar olmaz derler ya, sağlık olsun deyip boşver, hayat çünkü kimseden birşey beklememeyi öğretiyor insanabenim kv yok eşim cok kucukken vefat etmiş bu iyimi kötümü bilmiyorum ama düğün zamanıda şimdide eşimin tarafından bir çöp bile görmedim.Eşim saolsun hiç bişeyim eksik olmasın diye kendi ugrasti şimdide ne lazımsa biz gidip alıyoruz annem bişeyler alıyor bebek odasını alıcaklar.Doğum oluncada yabancı gibi bebeğe bakar giderler heralde.Neyiniz eksik diye hiç sormadılar bile
ben de dün yaptırdım önce aç karnına o 69 çıktı sonra 50 gr içtim bir saat bekledim o da 120 .ıktı senin nasıl sonuçlar 160 üstü risk deniyor nette benim su fazla ve ayaklarım şiş su sınırda dedi derin cep 8 cm yazmışlar raporda 8 i aşarsa fazla oluyormuş karpuz armut meyve suyu yasak
Ben de kızımda almıştım kullanıyorum hala memnunum canım hasta olup hastaneye gittiğimizde de götürüyoruz yanımızda sonuçlar hemen hemen aynı çıkıyorWeewell in temassız ölçerini aldım canım :)
mersinde hangi hastane acaba bende mersidneyimde
Bende mersindeyim de metak ettim hangi hastane?
günaydın canım doktorun ne diyorsa onu yapmakta fayda var, umarım hiç bir anne adayında çıkmaz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
Benim kızımı da eklememişsin canm :)Kızlar bilgilerinde gözden kaçırdığım varsa kusura bakmayın,yazanları eklerim
Önden düğmeli olsa daha iyi olur. Emzirme için kolay açılması anlamında.BAna aldığı bu kızlar kaynanamın
çok güzel canım güle güle kullanBAna aldığı bu kızlar kaynanamın
kendı begendiğinide al 2 tane lazım olur zaten foto fln cekınıcekken kendi begendiğini giyersin kv aldıgı da rahat gözüküyor.Benim de istediğim bu ..
anladim ben merkezdeyim silifke uzak kalir bana ama fiyat olarak iyiymiss:)Silifke’deki tek özel hastane. Olbamed e gittim. Buradaki eve yakın 10-15 dk. Ama şuan tek kadın doğum doktoru var, o yüzden nasıl olacak bilmiyorum.
Öyle birşey yok. kimin gönlü bol, bu durumlarda anlaşılır.çok güzel canım güle güle kullan
benim kayınvalidem o tarz şeyleri düşünmez
bebeğe bile bişey yapmadı şimdiye kadar
ilk bebeğin herşeyi kız annesine ait deyip durdu neyse bişey demiyorum
Öyle birşey yok. kimin gönlü bol, bu durumlarda anlaşılır.
canım benım kayınvalidemde öyle diyor ilk bebeğin herşeyini kız annesi karşılar dedi... Zaten bu 6. torunları olduğu için çok heyacanlı değiller :)) benım annemin ilk torunu olacak inş daha heyacanlı ve heveslı bebek odası takımı ve bebek arabasını ben alacagım diyor :))çok güzel canım güle güle kullan
benim kayınvalidem o tarz şeyleri düşünmez
bebeğe bile bişey yapmadı şimdiye kadar
ilk bebeğin herşeyi kız annesine ait deyip durdu neyse bişey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?