2018 Ekim Anneleri

teşekkur ederım cnm özelde ücret taleğ etmediler mi özel sağlık sigortan mı var ?

Hayır canım yok.
Randevu ucreti odedim sadece seker yuklemesi ve doktor idrarda istemisti onlar icin ek ucret istenmedi.

plojovic canım ben senden 2 hafta filan geriydim galiba ama geçenlerde gr ıma 686 dedi o yeni gittiğim Dr.Salladı mi acaba yoksa tombalak mı benimki acep daha şimdiden obez fln mı

Her haftada hepsi ayni olmaz canim.Yoksa her dogan bebek standart kiloda dogardi :)
Olabilir.Ne dogrultuda gelistigi onemli kac oldugu degil karsilastirinca.
Mesela ben 2 hafta once gittigimde 480 gr'dı tam 2 hafta arayla 682 gr.Gelisimi onemli yani Obez fln demek icin cok erken :)

Benim de istediğim bu ..

Kayinvalidenin aldiginida kullanirsin aslinda.Zevkliymiste :)
Sen daha şık istiyorsan onu da fotograf fln cekilirken giyersin canim bence istedigin gbde alabilirsin.

çok güzel canım güle güle kullan
benim kayınvalidem o tarz şeyleri düşünmez
bebeğe bile bişey yapmadı şimdiye kadar
ilk bebeğin herşeyi kız annesine ait deyip durdu neyse bişey demiyorum
Ay hiç güleceğim yoktu bebek için de adetler gelenekler mi varmış

Iyi bari

Zor Günlerden geçiyorsun şu sıralar canım kendini sakin tutmaya çalış üzülme dicem de annenin neyi var
Tartistik onunla da benim huyum iyice dengesiz oldu sabah hastaneye gittik hareket etmiyor diye. Usg ye girdik harekete başladı sıpa şimdide mezuniyete gidiyorum benim okul ilçede 3 saat sürüyor su an sağdan sağdan vuruyor Zeynebim. Bir daha asla ağlamayacağım üzüntüden oluyor hep

benim kaynananımın 3. torunu annemlerin ilk torunu canım aynen benim annemde çok heyecanlı sürekli bişeyler örüyor hazır alıyor canımın içi Allahım eksikliklerini vermesin

kızlar bu arada daha öncede yazmıştım ama bebişlerimize kıyafet olarak gereksiz bişey almamak adına gene sormak istedim
şimdi benim 1 tane lcw den alınmış 5ki hastane çıkışı var bide o geçen bahsettiğim enucuzbebemarket.com dan aldığım 5 li hastane çıkışı var.
lcw den 3-6 ay 2 tane patikli pantolon çıtçıtlı badi filan aldım da yeni doğan için ne giydirilir ne alınır bilemedim yeter mi bu 2 li takım hastane çıkışı
herkes çok çabuk büyür çok almayın diyor
bense en azından 1 tane 10 lu hastanbe çıkışı alayım diyorum
çok çok az geliyor

Canim ic badilerden alabilirsin.Citcitli.
Kucuk atlet gb kullanilacak.Kolsuz,kisakollu,uzun kollu olabilir.
Tek ust boyle citcitlilar,tek altlar alabilirsin.
Lazim olacak.
Surekli esyasi cikip yikaniyor elinin altinda olur Suan elindekiler yetmez yani.

0.4luk clexan çoğu eczanede ve sağlık ocaklarında var cnm kullanmayanlar getiriyor. 0.6lik çok zor oldu ama hallettik sayilir

bende 0,6lık kullanıyorum ama bende bulamıyorum. 2 kutu bulabildim. benim doktorum değiştirdi muadilini verdi ama ben hamilelik için kullanmıyorum.

Bu ne saçmalık ya okuyunca sinirlerim bozuldu kusura bakmayın ama dengesiz kadın !! Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah kendinin ne olacağı bellimiymiş herkes engelli adayıdır

Ben de kızımda almıştım kullanıyorum hala memnunum canım hasta olup hastaneye gittiğimizde de götürüyoruz yanımızda sonuçlar hemen hemen aynı çıkıyor
Çok sağol canım
Kardeşimde kullanıyor memnun hatta çocuk dr u kullanıyor internetten aldım bakalım bugün gelir muhtemelen..

Benim kayınvalidemin 15.torunu benim ilk çocuğum biliyorsun ama benden heyecanlı torununun çocuğunu bile gördü ama maşallah çok hevesli odasını ben aldım dedim ben alacaktım size mi kaldı dedi :)) bende parasını ver o zaman dedim hahaha ilk çocuk kız annesi yapar muhabbetinide ilk defa duyuyorum ve saçma geldi kim neye gücü yetiyorsa onu almalı bence bir tane atlet alsa düşünmüş almış derim ..

ne güzel canım sende biraz erkenci davranmıştın kayınvaliden alırdı, bebek arabasıda aldın kadına birsey kalmadı... Neyse kayınvalidende doğum parasını karşılasın bare :)) bizim orada adet öyle canım ilk çocuğun ihtiyacını anneanne karşılıyor, tabi gücü yeterse benımde hiçbirinden beklentim yok Rabbim nasip ettti yaaa ben bebeğimin tüm ihtiyaçlarını karşılarım Allaha şükürler olsun :)

Benim tüp bebeği karşıladı zaten sağolsun :) gerçekten düşünmeleri bile yetiyor bizde çok sorunlar yaşadık anlaşamadık falan ama tedavi sırası çok farklı oldu herşey destek oldular sağolsunlar .. benim bey duramıyor ki çok heyecanlı çok hevesli o kadar bekledim zaten diye her gördüğünü duyduğunu almak istiyor :) neyse babası alsın ben parasını toplarım hediye almak isteyenlerden

ne güzel canım sizin kayınvalide zaten en büyük desteği vermiş... Bundan sonrasını siz halledersiniz yavaş yavaş :) benim eşim de tam tersi herseyi son 1 ay kala yapalım diyor ama ben çaktırmadan yavaş yavaş eksiklierini tamamlıyorum minnoşumun :))

Yok canım hele oda falan yapacaksan sakın son aya bırkama iyice ağırlaşırız daha kıyafetleri yıkanıp ütülenecek :)) yavaştan başlayın :) Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah şükürler olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…