2018 Ekim Anneleri

bende senın gibi düşünüyorum bide Allah korusun erken doğum falan olursa diye düşünüyorum bazen... Bebeğin kıyafet ihtiyaçları tamam, biberon falan kaldı onlarıda alırım ... Kendi ihtiyaçlarımıda bu ay tamamlıyacagım... Annem bebek odasını ve arabasını alacak onuda Ağustosun başı gibi alırım dedi .. Rabbim inş sağ salim doğmalarını nasip eder ...

Kızlar ben bu aralar tam bi bunalımdayım eşimle sürekli kavga ediyoruz hergün ya kayınvalidemleyix ya o bizimle artık kimseyi görmek istemiyorum herkesten nefret ediyorum hergün ağlıyorum doğru düzgün bişey yemediğim halde kilo alıyorum 22+6 olduk 9 kilo almışım tansiyonum hep düşük aşırı tuzlu yiyorum çok şiştim

Canım benim ya kıyamam .. bol su iç hergün yarım saatte olsa yürüyüşe çık sanada iyi gelir kilo içinde doğum içinde önemli .. eşine ruhen iyi olmadığını tek kalmak istediğini söylesen

ne biliyim arkadaşımın biri yeter dedi canım bende az geliyor bana şimdi bişey de diyemedim acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim canım

Evet cnm en önemlisi bebislerimiz. Ben cvp veremiyorum malesef öyle. İçine atıp üzülüyorum. Uzandiginda hareket eder daha çok soluna uzanıp bekle istersen. Bir de bol su ic

Cok tesekkur ederim cnm o testi bilmiyorum fetal DNA testi nde çıktığını söyledi 2500tl imiş ABD ye gidiyomus iki hafta sonra sonuca ulaşabilirsiniz dedi Dr. 6ayda sadece Dr a 9000tl ye yakın ödeme yaptik. SagSağlı olsun da inşallah. Kenardaki tüp bebek parasını kullanıyoruz. Doğum da 15000tl ye yakın doğumu nerde yapacağım hiç bilmiyorum. Kendi annem destek oluyor sağolsun bana insanın annesi gibi yok. Herkes iyi anne olamıyor malesef Allah'ım bizleri iyi anne eylesin hep öyle dua ediyorum

İnşallah canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar. Teşekkür ederim

özelden mesaj atıyorum, bakın.

Amin cnm inşallah çok sağolasın çok seviyorum oğlumu her şekilde kabulum

Aman boşver cnm bizimki var da noluyo ne evlenirken ne ev alırken ne de çocuk için hiç sormadılar. Allah muhtaç etmesin

Belki de hiç birşey yok ve bebeğin saglıklı baska doktorlara gittin mi hiç nifty testinin sonucı ne cıktı moralini bozma bol bol dua et Allah büyüktür
Başka Dr a gitmedim korkuyorum çünkü başka kötü bişey der diye. Test yaptirmadik henüz. Dua ediyorum hep Allah buyuk. İmtihan dunyasi. Çok sağolasın canım

İ
İnşallah canım zaten moralim bozuk daha da bozuyolar. Eşim anne bak hareket ediyor diyo hiç bakmıyor bile annesi insan nezaketen bakar 4.gebeligim bu. Önceden ağlardim kadın anlar halimden derdim inşallah sen de anne olursun diyeceği yerde sen ana okulu öğretmeni olsaydın çocukları çok seviyorsun derdi inşallah benim torunum olur derdi diğer çocukları var ya. Aman takmayayim boşver diyorum kendime.

ne biliyim arkadaşımın biri yeter dedi canım bende az geliyor bana şimdi bişey de diyemedim acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim canım

Yani banyo yapacak esya hop banyoya gidiyor.Agzi akti,terledi,bizden sut damladi derken o ust hergun degisiyor.Kusarsa fln ayri telas.
Cis gecti,bez degisirken işedi kaka yapti dersek :)
En azindan 4-5 ic badi,ustune alt ust ikili takimlarda olur.Ya da ustune citcitli giydirip altina tek alt giydirebilirsin.
Gezmeklik cicili tulumlari kiyafetleri saymiyorum :)
Bide ilk buyuk gelsede biraz giydiriliyor.Biraz kullaniliyor yine 1 ay fln nerden baksan.

Bu ne saçmalık ya okuyunca sinirlerim bozuldu kusura bakmayın ama dengesiz kadın !! Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah kendinin ne olacağı bellimiymiş herkes engelli adayıdır
Öyle tabiki cnm sağlıklı doğup da bir hafta sonra engelli olanlar var. Nasipde neyse o. Ay görsen hala burdayım gidemedim eve. Sürekli diğer torunundan bahsediyor videolarını sesli acıyo içim sisti

M
Maşallah cnm Allah'im bozmasın eşinin ve kv nin hevesini.

Ben daha bişey almadım sadece bebek arabası, bezi, banyo ürünleri, göğüs pedi ve kremi ve birkaç kıyafet. Nasıl yetiştiririm bilmiyorum

B
Biberona gerek var mı cnm ilk başta lazım oluyo mu? Emzik de almadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…