bende senın gibi düşünüyorum bide Allah korusun erken doğum falan olursa diye düşünüyorum bazen... Bebeğin kıyafet ihtiyaçları tamam, biberon falan kaldı onlarıda alırım ... Kendi ihtiyaçlarımıda bu ay tamamlıyacagım... Annem bebek odasını ve arabasını alacak onuda Ağustosun başı gibi alırım dedi .. Rabbim inş sağ salim doğmalarını nasip eder ...Yok canım hele oda falan yapacaksan sakın son aya bırkama iyice ağırlaşırız daha kıyafetleri yıkanıp ütülenecek :)) yavaştan başlayın :) Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah şükürler olsun ya
Canım benim ya kıyamam .. bol su iç hergün yarım saatte olsa yürüyüşe çık sanada iyi gelir kilo içinde doğum içinde önemli .. eşine ruhen iyi olmadığını tek kalmak istediğini söylesenKızlar ben bu aralar tam bi bunalımdayım eşimle sürekli kavga ediyoruz hergün ya kayınvalidemleyix ya o bizimle artık kimseyi görmek istemiyorum herkesten nefret ediyorum hergün ağlıyorum doğru düzgün bişey yemediğim halde kilo alıyorum 22+6 olduk 9 kilo almışım tansiyonum hep düşük aşırı tuzlu yiyorum çok şiştim
Canim ic badilerden alabilirsin.Citcitli.
Kucuk atlet gb kullanilacak.Kolsuz,kisakollu,uzun kollu olabilir.
Tek ust boyle citcitlilar,tek altlar alabilirsin.
Lazim olacak.
Surekli esyasi cikip yikaniyor elinin altinda olurSuan elindekiler yetmez yani.
Evet cnm en önemlisi bebislerimiz. Ben cvp veremiyorum malesef öyle. İçine atıp üzülüyorum. Uzandiginda hareket eder daha çok soluna uzanıp bekle istersen. Bir de bol su icCanim ya üzülme. Inan cahil kafalilar anlamıyorlar dün beni aramis tansiyonun yuksekmis noldu dedi senin yuzunden dedim. Ama benden iyi kaynana mi bulacaksin dedi sende benden iyi gelin mj bulacaksin sanki dedim sustu. Benim çok yaram var da anlatamadığım boşver. Bebeklerimiz önemli bak dün bugün daha 1 defa hareket etmedi. Okulun mezuniyet töreni var gitmem lazım akşama kadar hareket olmazsa doktora gidecegim
Cok tesekkur ederim cnm o testi bilmiyorum fetal DNA testi nde çıktığını söyledi 2500tl imiş ABD ye gidiyomus iki hafta sonra sonuca ulaşabilirsiniz dedi Dr. 6ayda sadece Dr a 9000tl ye yakın ödeme yaptik. SagSağlı olsun da inşallah. Kenardaki tüp bebek parasını kullanıyoruz. Doğum da 15000tl ye yakın doğumu nerde yapacağım hiç bilmiyorum. Kendi annem destek oluyor sağolsun bana insanın annesi gibi yok. Herkes iyi anne olamıyor malesef Allah'ım bizleri iyi anne eylesin hep öyle dua ediyorummerhaba, size tavsiyem NIFTY testini yaptırmanız, sadece 2 tup kan alınıyor, tek dezavantajı pahalı bir test Ankarada 1500-2400 araliginda.. ben bu konuda başlık da acmistim...istersen atarım onu sana..
onun disinda, yok beslenemedin vs denilip suçlanmaniz cok tuhaf olmuş..destek olunması gerekirken psikolojik olarak yipraniyorsunuz..
hiçbir seyi çıkmayacak bebeğinizin bence, icinizin sırf rahat olması icin Nifty testini yaptirin 10 güne cikiyo sonuc.
İnşallah canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar. Teşekkür ederimTekrar geçmiş olsun canım ben yaştan dolayı yüksek risk grubundayım ama aklımdan bile geçirmedim aldırmayı.Rabbim korusun sağlıklı hayırlı uzun Ömür versin diye her gün defalarca dua ediyorum başka da yapacağım bişey yok.Bebişlerimiz sağlıklı olacak öyle hissediyorum üzülme sen de
özelden mesaj atıyorum, bakın.Cok tesekkur ederim cnm o testi bilmiyorum fetal DNA testi nde çıktığını söyledi 2500tl imiş ABD ye gidiyomus iki hafta sonra sonuca ulaşabilirsiniz dedi Dr. 6ayda sadece Dr a 9000tl ye yakın ödeme yaptik. SagSağlı olsun da inşallah. Kenardaki tüp bebek parasını kullanıyoruz. Doğum da 15000tl ye yakın doğumu nerde yapacağım hiç bilmiyorum. Kendi annem destek oluyor sağolsun bana insanın annesi gibi yok. Herkes iyi anne olamıyor malesef Allah'ım bizleri iyi anne eylesin hep öyle dua ediyorum
Amin cnm inşallah çok sağolasın çok seviyorum oğlumu her şekilde kabulumİnşallah sağlıklıdır sağlıklı bi şekilde kavuşursunz miniğinize
Bazen insanlar çok acımasız olabiliyorlar inşallah olmaz ki şayet oldu Allahtan geldi kabulümüz.. Hiç üzülmeyin sağlıkla gelecek minik
Aman boşver cnm bizimki var da noluyo ne evlenirken ne ev alırken ne de çocuk için hiç sormadılar. Allah muhtaç etmesinbenim kv yok eşim cok kucukken vefat etmiş bu iyimi kötümü bilmiyorum ama düğün zamanıda şimdide eşimin tarafından bir çöp bile görmedim.Eşim saolsun hiç bişeyim eksik olmasın diye kendi ugrasti şimdide ne lazımsa biz gidip alıyoruz annem bişeyler alıyor bebek odasını alıcaklar.Doğum oluncada yabancı gibi bebeğe bakar giderler heralde.Neyiniz eksik diye hiç sormadılar bile
Başka Dr a gitmedim korkuyorum çünkü başka kötü bişey der diye. Test yaptirmadik henüz. Dua ediyorum hep Allah buyuk. İmtihan dunyasi. Çok sağolasın canımBelki de hiç birşey yok ve bebeğin saglıklı baska doktorlara gittin mi hiç nifty testinin sonucı ne cıktı moralini bozma bol bol dua et Allah büyüktür
İnşallah canım zaten moralim bozuk daha da bozuyolar. Eşim anne bak hareket ediyor diyo hiç bakmıyor bile annesi insan nezaketen bakar 4.gebeligim bu. Önceden ağlardim kadın anlar halimden derdim inşallah sen de anne olursun diyeceği yerde sen ana okulu öğretmeni olsaydın çocukları çok seviyorsun derdi inşallah benim torunum olur derdi diğer çocukları var ya. Aman takmayayim boşver diyorum kendime.Sinir oldum şimdi nasıl böyle davranırlar ya eşinin uzak durması da tuhaf sen boşver onları bence senin bebeğin saglıklı dua et sadaka ver Allah büyüktür doğana kadar down dedikleri cocuklar dogdugun da sapa saglamdılar ben cok duydum dikkat et kendine cnm üzülme
sen hangi markanın aldın cnmBen de kızımda almıştım kullanıyorum hala memnunum canım hasta olup hastaneye gittiğimizde de götürüyoruz yanımızda sonuçlar hemen hemen aynı çıkıyor
ne biliyim arkadaşımın biri yeter dedi canım bende az geliyor bana şimdi bişey de diyemedim acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim canım
Bilemiyorum inşallah sorunsuz atlatirsin birçok eczaneyi telden ara öğren istersenbende 0,6lık kullanıyorum ama bende bulamıyorum. 2 kutu bulabildim. benim doktorum değiştirdi muadilini verdi ama ben hamilelik için kullanmıyorum.
Öyle tabiki cnm sağlıklı doğup da bir hafta sonra engelli olanlar var. Nasipde neyse o. Ay görsen hala burdayım gidemedim eve. Sürekli diğer torunundan bahsediyor videolarını sesli acıyo içim sistiBu ne saçmalık ya okuyunca sinirlerim bozuldu kusura bakmayın ama dengesiz kadın !! Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah kendinin ne olacağı bellimiymiş herkes engelli adayıdır
Maşallah cnm Allah'im bozmasın eşinin ve kv nin hevesini.Benim tüp bebeği karşıladı zaten sağolsun :) gerçekten düşünmeleri bile yetiyor bizde çok sorunlar yaşadık anlaşamadık falan ama tedavi sırası çok farklı oldu herşey destek oldular sağolsunlar .. benim bey duramıyor ki çok heyecanlı çok hevesli o kadar bekledim zaten diye her gördüğünü duyduğunu almak istiyor :) neyse babası alsın ben parasını toplarım hediye almak isteyenlerden
Ben daha bişey almadım sadece bebek arabası, bezi, banyo ürünleri, göğüs pedi ve kremi ve birkaç kıyafet. Nasıl yetiştiririm bilmiyorumYok canım hele oda falan yapacaksan sakın son aya bırkama iyice ağırlaşırız daha kıyafetleri yıkanıp ütülenecek :)) yavaştan başlayın :) Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah şükürler olsun ya
Biberona gerek var mı cnm ilk başta lazım oluyo mu? Emzik de almadım benbende senın gibi düşünüyorum bide Allah korusun erken doğum falan olursa diye düşünüyorum bazen... Bebeğin kıyafet ihtiyaçları tamam, biberon falan kaldı onlarıda alırım ... Kendi ihtiyaçlarımıda bu ay tamamlıyacagım... Annem bebek odasını ve arabasını alacak onuda Ağustosun başı gibi alırım dedi .. Rabbim inş sağ salim doğmalarını nasip eder ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?