2018 Ekim Anneleri

Ben daha bişey almadım sadece bebek arabası, bezi, banyo ürünleri, göğüs pedi ve kremi ve birkaç kıyafet. Nasıl yetiştiririm bilmiyorum

Senin yine iyi, benim bir çöpü bile yok bebeğimin. Bir tane iç zıbın aldım, seneye yaza giymelik bir tane de tişört. Onun dışında yeni doğan bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği hiçbir şey yok. Eşim aceleye gerek yok alırız diyor. Annesi de alırız hepsi kolay diyor. Bana bi hevesle alışveriş yaptırmayacaklar.

Öyle tabiki cnm sağlıklı doğup da bir hafta sonra engelli olanlar var. Nasipde neyse o. Ay görsen hala burdayım gidemedim eve. Sürekli diğer torunundan bahsediyor videolarını sesli acıyo içim sisti
Hiç oralı olma canım seni üzmesine izin verme teli eline al birşeylere bakıyomuş gibi inadına gül sende :))

Tesettürlü olan lohusa takımı hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? Bir de süt sağma makinası ni ihtiyaca göre mi alsak şimdiden mi alsak? Daha kapi süsü lohusa terliği ikramliklar var...

Ben daha bişey almadım sadece bebek arabası, bezi, banyo ürünleri, göğüs pedi ve kremi ve birkaç kıyafet. Nasıl yetiştiririm bilmiyorum
Her çıkmanda bir iki parça alsan yetişir merak etme .. ama alışverişe başlayınca duramıyor insan sürekli bir şey alası geliyor :))

Bunların heveslerine kaldıysak işimiz yaş. Kv den bisey beklemiyorum o kadar yaşadıklarımdan sonra. Allah muhtaç etmesin. Eşim de hiç hevesli değil zoruma gidiyor ağlıyorum o zaman sen beğen diyo netten alıyorum ödemeyi eşim yapiyo. Boynerden biraz kıyafet aldim. Morhipo yüksek hepsi buradayı kullanıyorum. Bebek arabasını da geçen Chicco mağazasının önünden geçiyoduk acele etmeyelim dedi zorumla aldı sonra

Tesettürlü olan lohusa takımı hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? Bir de süt sağma makinası ni ihtiyaca göre mi alsak şimdiden mi alsak? Daha kapi süsü lohusa terliği ikramliklar var...
Bunları bende almadım .. ikramlıklara baktım onlar kafamda uygun bir yerde buldum şerbetlik aynalı tepsiler falan kendim kokulu taş yapıyordum herkesin çocuğuna yaptım kendimede nasip olur yaparım inşallah :) lohusa takımına çok kararsızım tesettür doğru düzgün bir şey göremedim

çok haklısın canım ben bunları hiç düşünmedim
sanki emziricem hep uyuyacak

Bilgim yok ama ekstra paralar dökmeye gerek yok aklinda olsun canim.
Sut sagma makinesi manuelde olsa elde olmasinda fayda var diye dusunuyorum ben.Ne zaman lazim olacagi belli olmaz.Kullanmasanda ihtiyaci olana verirsin ya da satabilirsin.
Kapi susunu ben yapacam elimden cok sey gelir ugrastimda.Ama suse püse girmeyecem ilk kizimdada yapmamistim simdide yapmayacam bana gereksiz geliyor.Bebek cikolatasi olur gelenlere ikram,yeterlidir
Buyuk kizim icin hediye dusunuyorum sadece kardesinden :) belki o da babasiyla gelirken 1-2 balon alir kardesine :)

çok haklısın canım ben bunları hiç düşünmedim
sanki emziricem hep uyuyacak

Insna oyle hayal ediyor ama hic etme :)
Bayaa zorlu kosturmali en kisa wc en kisa kendini sulama turunden banyo fln hayal et :)))))))))
Cok saskinliga ugramazsin :))))))))

B

Benim kocayı goturebilirsem insallah. İnternetten bile kavga dövüş bakiyo.

benim kocamda ne alsam gereksiz bu diyor uyuz ediyor beni
ben alışveriş yapmayı çok severim fazla harcarım ondan herhalde ama buda abarrtı bebek arabasına bile gereksiz diyor
zaten arabamız var diyor

gözüm korkuyor valla öyle diyorlar hep

gözüm korkuyor valla öyle diyorlar hep

Insan dayanirim diyor hamileyken oyle hayal ediyor.Ne kadar zor olabilir ki fln :)
Aslinda cok cok guzel ama bi yandan yorgunluk gun gectikce arttikca insanin vucudu yoruluyor,uykusuzluk bi yandan,tedirginlikler,acabalar.Surekli yetisme cabasi.
O gecsin su bitsin diye beklememek lazim,en guzeli kabullenmek tadini cikarmak.Yaninda birisi olursa ya da bebek uyudugunda bisy halledecem diye kosturmadan onunla uyumak dinlenmek en guzeli.
Korkmak degilde biraz sudan cikmis baliga donüyor insan :)

evet benim mesela sabahları erken kalkıyorum haftasonu,işte bu günleri çok ararsın diyorlar
bende baş edebilirim gibi geliyor ama doğurup kucağıma alınca anlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…