2018 Ekim Anneleri

Bence çocuk bir nimet ve kıymetini bilmeli uykusuzda kalsak yorulsakda .. mesela ben yıllardır uykusuz kalmak için bekliyorum Allah kucağımıza aldığımız günüde göstersin şükürler olsun

Ben de kapi susu ve cikolata yeterli diye dusunuyorum :) Herkes bi seylerle ugrasiyor. Ama cogu atilip gidiyor sanki

Ben hala bişey almadım eşimin ısrarıyla 3 ay önce bebek çantası,biberon,emzik almıştık o kadar..Her zaman çok sevmişimdir bebek eşyalarını başkalarına hediye olarak alırken heves giderirdim.Kararlıyım,Sabırla bekliyorum 7.ayı

Haha süper ya adres ver canım bizde gelekk

Bende aynı dusuncedeyim ufak tefek şeyler alıyorum dayanamayip ama tam alisverisimi 7-8 ay aralarinda yapicam inşallah :)

evet benim mesela sabahları erken kalkıyorum haftasonu,işte bu günleri çok ararsın diyorlar
bende baş edebilirim gibi geliyor ama doğurup kucağıma alınca anlayacağım

Uyku bi tercih bence.Bende az uyuyan biriyim.Kizimla daha da cok alistim.
O sadece ilk zamanlarin bi hengamesi iste.
Yoksa ne bi sikayet ne bi korku,herkes yavrusunu dort gozle bekliyor elbet
Basediliyor edilmez mi bizlerde buyumusuz iste :))))

Ben de kapi susu ve cikolata yeterli diye dusunuyorum :) Herkes bi seylerle ugrasiyor. Ama cogu atilip gidiyor sanki

Tercih tabi,zevk :)
Bence de yeterli.Kisiliklede alakali galiba.Ben hep daha sade,daha sakin seylerden hoslanirim.Cok şıklık ya da şatafat biraz uzak :)

İnşallah kolay güzel geçen bir ameliyat olur canım hayırlı şifalar diliyorum

Bir hafta geriden gelmesi önemli değil cnm dert etme,bebegini besleyici şeyler yemeye çalış mesela fındık ceviz badem kaşar peyniri tahin pekmez muz vs birçok şey var bebeğe kilo aldiran

hayaller ve hayatlar gibi birsey bu :)) yane kayınvaliden de hiç modayı takip etmıyor herhalde :))öyle gecelikler mi kalmış hala :))
Ay canım ya aynı şeyi yazmisiz bı kaç gündür giremedim geriden okuya okuya cevapliyarak geliyorum resmen aynı seyleri dusunmusuz hahah gerçekten öyle hayaller ve hayatlar

Benm ilk kizim baya yavas buyudu:)) o yuzden hepsinin hakkini vere vere giydi. Benden tavsye 9 ay zamani gelene kadar ki zaten o zamana yaz gelck bizim bebislere. Ayakli uzun tulum. Cnku cok kucukken elde surekli toplaniyr. Yani bunu cidden tavsye ederm. Kiyafettede yenidogan kucuk doganlar icin ideal ama 1-2 ay icinde 0-3 e gecis oluyor. Bide bazi markalarin kaliplari fazlasyla buyuk. Mesela anneme kalda bebegm kucukkn kiyafetsz kalcakti:) yok bu kucuk olur cocuk hemen buyur kafasindaydi. Ben 1-2 takimda olsa yenidgn ve 0-3 almaktan yanaym.
Ben yenidogan 5 li uzun kollu zibin aldim 2 alt don ve 4-5 tulum.
0-3 e 1 ay icinde gecilcegi dusunulurse burda da 7 zibin 5 kiyafet yeter bence. Bide kilolu dogarsa gercktn yenidogana gerek kalmayabilir. 0-3de az kullanilabilir:)
Ben onluk kullanmam mesela ama mendil 10tane kesin lazim.
He mesela bide bazi bebekler cok kusar ki o zmn bu kiyaftler bile az kalabilir. Benm kizim 7aya kadar kustu. Ben surekli yikiyodm artik:)

Insan bazen kocasina bile tahammul edemiyr. Allah sabir versin kardesim. Baska insanlari dusunemiyrm. Bende durduk yere adama catiyrm. Tepemde surekli neyin var modunda

B

Biberona gerek var mı cnm ilk başta lazım oluyo mu? Emzik de almadım ben
Ben almistim ama bosunaymis. Bide yenidogana uygun olunca basliklar farkli oluyor. Gerci sonradan satin aliniyormus. Yani sonucta biyerde kapali kalmicaz:) bence markayi belirleyp sonra lazim oluncada alabilirsnz. Bana taa 9 aylikken lazim olmustu.

benim kocamda ne alsam gereksiz bu diyor uyuz ediyor beni
ben alışveriş yapmayı çok severim fazla harcarım ondan herhalde ama buda abarrtı bebek arabasına bile gereksiz diyor
zaten arabamız var diyor
Valla arada morl bozuyolar. Hic uzme takilma. Ihtyc oldgunu anladkca kendileri teklif ediyor inanki:)

Valla bekleyebilene helal olsun:) iste insan heves edip almak istiyor hemen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…