- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ben de kapi susu ve cikolata yeterli diye dusunuyorum :) Herkes bi seylerle ugrasiyor. Ama cogu atilip gidiyor sankiBilgim yok ama ekstra paralar dökmeye gerek yok aklinda olsun canim.
Sut sagma makinesi manuelde olsa elde olmasinda fayda var diye dusunuyorum ben.Ne zaman lazim olacagi belli olmaz.Kullanmasanda ihtiyaci olana verirsin ya da satabilirsin.
Kapi susunu ben yapacam elimden cok sey gelir ugrastimda.Ama suse püse girmeyecem ilk kizimdada yapmamistim simdide yapmayacam bana gereksiz geliyor.Bebek cikolatasi olur gelenlere ikram,yeterlidir
Buyuk kizim icin hediye dusunuyorum sadece kardesinden :) belki o da babasiyla gelirken 1-2 balon alir kardesine :)
Insna oyle hayal ediyor ama hic etme :)
Bayaa zorlu kosturmali en kisa wc en kisa kendini sulama turunden banyo fln hayal et :)))))))))
Cok saskinliga ugramazsin :))))))))
Haha süper ya adres ver canım bizde gelekkSelamlar hanımlar. Bugün ben de memlekette muhtemel doğum yapacağım hastanedeki kadın doğum doktoruna gittim. Herşey yolunda dedi. Sağa sola yat, günde 30-45 dk yürüyüş yap, doğuma kadar denize girmek serbest dedi. 19 ekime kadar vaktimiz var rahat rahat dedi ve 1 ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı. Küçük bir yer olduğu için hastanenin doğum ücretleri de çok uygun hatta başta komik geldinormal 700 sezeryan 850 dediler sanırım. O an gülmüşüm birden, doktorun sekreteri de garipsedi
Bende aynı dusuncedeyim ufak tefek şeyler alıyorum dayanamayip ama tam alisverisimi 7-8 ay aralarinda yapicam inşallah :)Ben hala bişey almadım eşimin ısrarıyla 3 ay önce bebek çantası,biberon,emzik almıştık o kadar..Her zaman çok sevmişimdir bebek eşyalarını başkalarına hediye olarak alırken heves giderirdim.Kararlıyım,Sabırla bekliyorum 7.ayı
evet benim mesela sabahları erken kalkıyorum haftasonu,işte bu günleri çok ararsın diyorlar
bende baş edebilirim gibi geliyor ama doğurup kucağıma alınca anlayacağım
Ben de kapi susu ve cikolata yeterli diye dusunuyorum :) Herkes bi seylerle ugrasiyor. Ama cogu atilip gidiyor sanki
Masallah ayrintilida çekilen resimmi buOzelde bi doktora gidiyorsan gosterebilir canim.Sen danış yine de.
Benim doktorum normal muayenede sadece prob basini degistirip digeriyle gosterdi.
4 hafta onceydi bu hattaEki Görüntüle 2159037
Masallah ayrintilida çekilen resimmi bu
Kızlar merhaba,
Beni hatırlar mısınız bilemiyorum ama selam vermek istedim. Bende bebeğimi kaybetmeseydim sizlerle birlikte doğum yapacaktım. Malesef rahmimde septum olduğu ortaya çıktı. Diğer pıhtılaşma ve genetik testleri normal çıktı. Rahmimdeki zar alınacak adet bitiminde. Hamilelerin duası kabul olur diyolar. Dua edin bana
Geldik doktordan. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür her şeyi yolunda ama 1 hafta geri ölçtü doktor 21+ görünüyorKendi doktoruma denk geldim çıkarken ona da sordum bu haftalarda olabilir hatta genetik bile olabilir dedi eşimde bende çok iri yapıda insanlar değiliz minyonuz. Sonucu getir kontrolde degerlendiririz dedi rahatlatıcı konuştu.
Bu aralar dikkat edemiyorum beslenmeme hareketlarime sanırım üzülsem mi haftaya kontrole gidene kadar normal devam mı etsem bilemedim
Hayrli olsun canim:)Temassızdan aldım çok teşekkür ederim inşallah gerek kalmaz ama önemli bi ihtiyaçtı
Kayın validenin aldigi ve senin istedigin hayaller ve hayatlar gibi olmuş CanimmBenim de istediğim bu ..
Ay canım ya aynı şeyi yazmisiz bı kaç gündür giremedim geriden okuya okuya cevapliyarak geliyorum resmen aynı seyleri dusunmusuz hahahhayaller ve hayatlar gibi birsey bu :)) yane kayınvaliden de hiç modayı takip etmıyor herhalde :))öyle gecelikler mi kalmış hala :))
Benm ilk kizim baya yavas buyudu:)) o yuzden hepsinin hakkini vere vere giydi. Benden tavsye 9 ay zamani gelene kadar ki zaten o zamana yaz gelck bizim bebislere. Ayakli uzun tulum. Cnku cok kucukken elde surekli toplaniyr. Yani bunu cidden tavsye ederm. Kiyafettede yenidogan kucuk doganlar icin ideal ama 1-2 ay icinde 0-3 e gecis oluyor. Bide bazi markalarin kaliplari fazlasyla buyuk. Mesela anneme kalda bebegm kucukkn kiyafetsz kalcakti:) yok bu kucuk olur cocuk hemen buyur kafasindaydi. Ben 1-2 takimda olsa yenidgn ve 0-3 almaktan yanaym.kızlar bu arada daha öncede yazmıştım ama bebişlerimize kıyafet olarak gereksiz bişey almamak adına gene sormak istedim
şimdi benim 1 tane lcw den alınmış 5ki hastane çıkışı var bide o geçen bahsettiğim enucuzbebemarket.com dan aldığım 5 li hastane çıkışı var.
lcw den 3-6 ay 2 tane patikli pantolon çıtçıtlı badi filan aldım da yeni doğan için ne giydirilir ne alınır bilemedim yeter mi bu 2 li takım hastane çıkışı
herkes çok çabuk büyür çok almayın diyor
bense en azından 1 tane 10 lu hastanbe çıkışı alayım diyorum
çok çok az geliyor
Insan bazen kocasina bile tahammul edemiyr. Allah sabir versin kardesim. Baska insanlari dusunemiyrm. Bende durduk yere adama catiyrm. Tepemde surekli neyin var modundaKızlar ben bu aralar tam bi bunalımdayım eşimle sürekli kavga ediyoruz hergün ya kayınvalidemleyix ya o bizimle artık kimseyi görmek istemiyorum herkesten nefret ediyorum hergün ağlıyorum doğru düzgün bişey yemediğim halde kilo alıyorum 22+6 olduk 9 kilo almışım tansiyonum hep düşük aşırı tuzlu yiyorum çok şiştim
Ben almistim ama bosunaymis. Bide yenidogana uygun olunca basliklar farkli oluyor. Gerci sonradan satin aliniyormus. Yani sonucta biyerde kapali kalmicaz:) bence markayi belirleyp sonra lazim oluncada alabilirsnz. Bana taa 9 aylikken lazim olmustu.B
Biberona gerek var mı cnm ilk başta lazım oluyo mu? Emzik de almadım ben
Ben makineyi ihtiyaca gore almaktan yanayim:)Tesettürlü olan lohusa takımı hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? Bir de süt sağma makinası ni ihtiyaca göre mi alsak şimdiden mi alsak? Daha kapi süsü lohusa terliği ikramliklar var...
Valla arada morl bozuyolar. Hic uzme takilma. Ihtyc oldgunu anladkca kendileri teklif ediyor inanki:)benim kocamda ne alsam gereksiz bu diyor uyuz ediyor beni
ben alışveriş yapmayı çok severim fazla harcarım ondan herhalde ama buda abarrtı bebek arabasına bile gereksiz diyor
zaten arabamız var diyor
Weewell canımS
sen hangi markanın aldın cnm
Valla bekleyebilene helal olsun:) iste insan heves edip almak istiyor hemen:)Ben hala bişey almadım eşimin ısrarıyla 3 ay önce bebek çantası,biberon,emzik almıştık o kadar..Her zaman çok sevmişimdir bebek eşyalarını başkalarına hediye olarak alırken heves giderirdim.Kararlıyım,Sabırla bekliyorum 7.ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?