2018 Ekim Anneleri

Oy oy kızlar o değilde geceleri yatamiyorum artık göbek aldı başını gidiyor sırt üstü yasak diyolar sağ sol yatmaktan kollarim uyuşuyor karın altı yastik bacak arası yastık derken adama yatakta yer kalmiyor resmen haha

Hele birde sağımdan soluma donerkene sanki vinc ağırlığında hissediyorum kendimiyarım saatte anca dönüyorum

sizlerde durumlar nasıl

Simdiden boyleysem 3 aydan fazla bı sure daha var nasıl gececek bilmem gel teskere geelll

Son düzenleme:
Ay maşallah becerebiliyosun ne mutlu. İkramlik ne düşünüyorsun. Anne çantası da almak lazim

Maşallah ne beceriklisin cnm. Balon ben de düşünüyodum gri mavi. Kısmet tabi

benim kocamda ne alsam gereksiz bu diyor uyuz ediyor beni
ben alışveriş yapmayı çok severim fazla harcarım ondan herhalde ama buda abarrtı bebek arabasına bile gereksiz diyor
zaten arabamız var diyor
O da iyiymiş yürüyüşe nasıl cikartacakmissiniz. Bizimki herşeyi gereksiz buluyo yatağa ne gerek varmış eskiden yatak mi varmış miş! Park yatak alalım sonra da oda takımı alırız dedim de

Ne güzel anllatmissin cnm ağzına sağlık

İnşallah cnm. Lansonish in göğüs kremini aldım onu kullanicagim inşallah. Sutumuz bol bol gelsin stressiz bı lohusalık gecirelim
O kremden geçen arkadaşım bahsetmişti not almıştım ismini.gerçi o Lansolin diye yazdırmıştı ama işlev aynı mi bilmiyorum 7.ayda başlanıyormuş sürmeye,Göğüs ucu parçalanmasın diye

Başımın altina iki uc yastık alıyorum arada sırt üstü yatıyorum bı tane de ayağımın altına bir de yan tarafıma. Hamile yogasinda da böyle yatıyoruz arada tavsiye ederim

O kremden geçen arkadaşım bahsetmişti not almıştım ismini.gerçi o Lansolin diye yazdırmıştı ama işlev aynı mi bilmiyorum 7.ayda başlanıyormuş sürmeye,Göğüs ucu parçalanmasın diye
Aynı krem cnm ben doğumdan sonra sürmeyi düşünüyorum yikamana gerek kalmıyor göğsünü kremden sonra. Göğüs pedi de aldım. Oğlum için de ilk başta temizleme pamuğu kullanacağım İnşallah. Islak mendil yerine

Ay maşallah becerebiliyosun ne mutlu. İkramlik ne düşünüyorsun. Anne çantası da almak lazim
Canım ben ikramlık olarak çikolata lokum tatlı şerbet draje tarzı şeyler düşünüyorum .. orda yenilip içilsin ıvır zıvır süsler boşa gidiyor çünkü sadece kokulu taş yapacağım kendim ama evde süs olarak kullanılabilecek bir şey yapacağım çünkü magnet o bu çöpe gidiyor genelde alıp saklayan yok .. çantayıda normal sırt çantası alacağım daha şık geliyor gözüme çok bölmeli biraz büyüklerden

Bu konuyla ilgili önceden bir foto görüp kaydetmiştim paylaşayım :)

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 69
Utangaç olacak galiba kuzucuk benimkide geçen ay bacak bacak üstüne atmıştı keyfine duskun olacak belli

Utangacliktan mi artik nerden yumruklasam daha diye ugrasmaktan mi bilmem :))) doktorada vurduda vurdu :)))

Ne güzel anllatmissin cnm ağzına sağlık

❤cok guzel gercekten,anlatamadigim nicesi var.
Bir cocuk bir ömür...
Insanin sevinci,uzuntusu,tedirginligi bile bambaska oluyor cocuktan sonra.Gercekten yasamaya basladim derim ben hep kizimdan sonra.
Insallah bizde layik olabiliyor,onlarin yasattigi mutlulugun birazini verebiliyoruzdur.
Allah saglikla kavustursunda tadini cikar bol bol...
Allah acilarini gostermesin hicbirinin❤
Kimseyi evladiyla sinamasin...

Canim son zamanlarda cok uyarmadan gogus ucuna surmen iyi olur.O zaman gorursun yumusatir,sanki izin verir gogus ucunun rahat buyumesine gb :)
Hazirlik olmus olur emmelere.
Aci bi yerde mutlaka oluyor cunku bebek emdikce uç buyuyor,gogus sut doldukca daha da buyuyor bu da gogus ucunu geriyor.E 8-10 deliktende sut cekince minnak buyuk degisim :)))))

Silverette gümüş kapak varmış onu kullanan var mı göğüs için yara olmasın ya da yara olursa geçirsin diye ?

O da iyiymiş yürüyüşe nasıl cikartacakmissiniz. Bizimki herşeyi gereksiz buluyo yatağa ne gerek varmış eskiden yatak mi varmış miş! Park yatak alalım sonra da oda takımı alırız dedim de

anlatamıyorum sinir oluyorum benimkide direkt oda takımı alalım anne yanı beşiği filan almayalım yanmımızda yatar diyor

Başka Dr a gitmedim korkuyorum çünkü başka kötü bişey der diye. Test yaptirmadik henüz. Dua ediyorum hep Allah buyuk. İmtihan dunyasi. Çok sağolasın canım
İstanbulda mı yaşıyorsun nereye gidiyorsun doktora keşke gitseydin cnm yine seni biraz ilgisiz bırakmışlar anladıgım kadarıyla

4. Derken diğerleri düştü mü yoksa 3 cocugum daha mı var? Sen boşver kaynanayı hic takma onu eşinde niye ona söylüyor ki ne tuhaf insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…