- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Utangaç olacak galiba kuzucukYok canım normal kontrolde 1 ay once cekilmisti.
Dünde baktı hatta boyle doktorum ama 2 koluda yuzunnun onundeydi goremedik :)
Benimkini de bacak bacak üstüne atmış vaziyette yakalamıştık bi keresindeUtangaç olacak galiba kuzucukbenimkide geçen ay bacak bacak üstüne atmıştı keyfine duskun olacak belli
Ay maşallah becerebiliyosun ne mutlu. İkramlik ne düşünüyorsun. Anne çantası da almak lazimBunları bende almadım .. ikramlıklara baktım onlar kafamda uygun bir yerde buldum şerbetlik aynalı tepsiler falan kendim kokulu taş yapıyordum herkesin çocuğuna yaptım kendimede nasip olur yaparım inşallah :) lohusa takımına çok kararsızım tesettür doğru düzgün bir şey göremedim
Maşallah ne beceriklisin cnm. Balon ben de düşünüyodum gri mavi. Kısmet tabiBilgim yok ama ekstra paralar dökmeye gerek yok aklinda olsun canim.
Sut sagma makinesi manuelde olsa elde olmasinda fayda var diye dusunuyorum ben.Ne zaman lazim olacagi belli olmaz.Kullanmasanda ihtiyaci olana verirsin ya da satabilirsin.
Kapi susunu ben yapacam elimden cok sey gelir ugrastimda.Ama suse püse girmeyecem ilk kizimdada yapmamistim simdide yapmayacam bana gereksiz geliyor.Bebek cikolatasi olur gelenlere ikram,yeterlidir
Buyuk kizim icin hediye dusunuyorum sadece kardesinden :) belki o da babasiyla gelirken 1-2 balon alir kardesine :)
Insna oyle hayal ediyor ama hic etme :)
Bayaa zorlu kosturmali en kisa wc en kisa kendini sulama turunden banyo fln hayal et :)))))))))
Cok saskinliga ugramazsin :))))))))
O da iyiymiş yürüyüşe nasıl cikartacakmissiniz. Bizimki herşeyi gereksiz buluyo yatağa ne gerek varmış eskiden yatak mi varmış miş! Park yatak alalım sonra da oda takımı alırız dedim debenim kocamda ne alsam gereksiz bu diyor uyuz ediyor beni
ben alışveriş yapmayı çok severim fazla harcarım ondan herhalde ama buda abarrtı bebek arabasına bile gereksiz diyor
zaten arabamız var diyor
İnşallah cnm. Lansonish in göğüs kremini aldım onu kullanicagim inşallah. Sutumuz bol bol gelsin stressiz bı lohusalık gecirelimCnm 1 tane bulunduracağım ben belki göğüsüm çok acır yada süt falan gelmez ama inş mecbur kalmam
Ne güzel anllatmissin cnm ağzına sağlıkInsan dayanirim diyor hamileyken oyle hayal ediyor.Ne kadar zor olabilir ki fln :)
Aslinda cok cok guzel ama bi yandan yorgunluk gun gectikce arttikca insanin vucudu yoruluyor,uykusuzluk bi yandan,tedirginlikler,acabalar.Surekli yetisme cabasi.
O gecsin su bitsin diye beklememek lazim,en guzeli kabullenmek tadini cikarmak.Yaninda birisi olursa ya da bebek uyudugunda bisy halledecem diye kosturmadan onunla uyumak dinlenmek en guzeli.
Korkmak degilde biraz sudan cikmis baliga donüyor insan :)
O kremden geçen arkadaşım bahsetmişti not almıştım ismini.gerçi o Lansolin diye yazdırmıştı ama işlev aynı mi bilmiyorum 7.ayda başlanıyormuş sürmeye,Göğüs ucu parçalanmasın diyeİnşallah cnm. Lansonish in göğüs kremini aldım onu kullanicagim inşallah. Sutumuz bol bol gelsin stressiz bı lohusalık gecirelim
Başımın altina iki uc yastık alıyorum arada sırt üstü yatıyorum bı tane de ayağımın altına bir de yan tarafıma. Hamile yogasinda da böyle yatıyoruz arada tavsiye ederimOy oy kızlar o değilde geceleri yatamiyorum artık göbek aldı başını gidiyorsırt üstü yasak diyolar sağ sol yatmaktan kollarim uyuşuyor karın altı yastik bacak arası yastık derken adama yatakta yer kalmiyor resmen haha
Hele birde sağımdan soluma donerkene sanki vinc ağırlığında hissediyorum kendimiyarım saatte anca dönüyorum
sizlerde durumlar nasıl
Simdiden boyleysem 3 aydan fazla bı sure daha var nasıl gececek bilmem gel teskere geelll
Aynı krem cnm ben doğumdan sonra sürmeyi düşünüyorum yikamana gerek kalmıyor göğsünü kremden sonra. Göğüs pedi de aldım. Oğlum için de ilk başta temizleme pamuğu kullanacağım İnşallah. Islak mendil yerineO kremden geçen arkadaşım bahsetmişti not almıştım ismini.gerçi o Lansolin diye yazdırmıştı ama işlev aynı mi bilmiyorum 7.ayda başlanıyormuş sürmeye,Göğüs ucu parçalanmasın diye
Canım ben ikramlık olarak çikolata lokum tatlı şerbet draje tarzı şeyler düşünüyorum .. orda yenilip içilsin ıvır zıvır süsler boşa gidiyor çünkü sadece kokulu taş yapacağım kendim ama evde süs olarak kullanılabilecek bir şey yapacağım çünkü magnet o bu çöpe gidiyor genelde alıp saklayan yok .. çantayıda normal sırt çantası alacağım daha şık geliyor gözüme çok bölmeli biraz büyüklerdenAy maşallah becerebiliyosun ne mutlu. İkramlik ne düşünüyorsun. Anne çantası da almak lazim
Bu konuyla ilgili önceden bir foto görüp kaydetmiştim paylaşayım :)Oy oy kızlar o değilde geceleri yatamiyorum artık göbek aldı başını gidiyorsırt üstü yasak diyolar sağ sol yatmaktan kollarim uyuşuyor karın altı yastik bacak arası yastık derken adama yatakta yer kalmiyor resmen haha
Hele birde sağımdan soluma donerkene sanki vinc ağırlığında hissediyorum kendimiyarım saatte anca dönüyorum
sizlerde durumlar nasıl
Simdiden boyleysem 3 aydan fazla bı sure daha var nasıl gececek bilmem gel teskere geelll
Utangaç olacak galiba kuzucukbenimkide geçen ay bacak bacak üstüne atmıştı keyfine duskun olacak belli
Ne güzel anllatmissin cnm ağzına sağlık
Aynı krem cnm ben doğumdan sonra sürmeyi düşünüyorum yikamana gerek kalmıyor göğsünü kremden sonra. Göğüs pedi de aldım. Oğlum için de ilk başta temizleme pamuğu kullanacağım İnşallah. Islak mendil yerine
Ben kalkan kullanmıştm onu hiç denemedim. Çok iyi gelmşti. Göğüs ucuna bişey değmeyince acı da olmamıştıSilverette gümüş kapak varmış onu kullanan var mı göğüs için yara olmasın ya da yara olursa geçirsin diye ?
İnşallah kolay güzel geçen bir ameliyat olur canım hayırlı şifalar diliyorum
O da iyiymiş yürüyüşe nasıl cikartacakmissiniz. Bizimki herşeyi gereksiz buluyo yatağa ne gerek varmış eskiden yatak mi varmış miş! Park yatak alalım sonra da oda takımı alırız dedim de
İstanbulda mı yaşıyorsun nereye gidiyorsun doktora keşke gitseydin cnm yine seni biraz ilgisiz bırakmışlar anladıgım kadarıylaBaşka Dr a gitmedim korkuyorum çünkü başka kötü bişey der diye. Test yaptirmadik henüz. Dua ediyorum hep Allah buyuk. İmtihan dunyasi. Çok sağolasın canım
4. Derken diğerleri düştü mü yoksa 3 cocugum daha mı var? Sen boşver kaynanayı hic takma onu eşinde niye ona söylüyor ki ne tuhaf insanlar var.İ
İnşallah canım zaten moralim bozuk daha da bozuyolar. Eşim anne bak hareket ediyor diyo hiç bakmıyor bile annesi insan nezaketen bakar 4.gebeligim bu. Önceden ağlardim kadın anlar halimden derdim inşallah sen de anne olursun diyeceği yerde sen ana okulu öğretmeni olsaydın çocukları çok seviyorsun derdi inşallah benim torunum olur derdi diğer çocukları var ya. Aman takmayayim boşver diyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?