Vall bazen sinir ediyolar. Erkek adam anlamaz bu işlerden diyip duruyom bende:) bazen ucuzndan yada iknci el bularak ikna ediyorm. Yada aaa bak çok inmiş bunun fiyatı diyerektnanlatamıyorum sinir oluyorum benimkide direkt oda takımı alalım anne yanı beşiği filan almayalım yanmımızda yatar diyor
Hiç dinleme git kafana göre parca,parca al ben öyle yapıyorum cnm biranda alınca cok oluyor cünkü.Senin yine iyi, benim bir çöpü bile yok bebeğimin. Bir tane iç zıbın aldım, seneye yaza giymelik bir tane de tişört. Onun dışında yeni doğan bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği hiçbir şey yok. Eşim aceleye gerek yok alırız diyor. Annesi de alırız hepsi kolay diyor. Bana bi hevesle alışveriş yaptırmayacaklar.
Silverette gümüş kapak varmış onu kullanan var mı göğüs için yara olmasın ya da yara olursa geçirsin diye ?
Aynı ben:))Bu konuyla ilgili önceden bir foto görüp kaydetmiştim paylaşayım :)
Ve benim yıllardır hasretim evlat... Amin cnm sağlıcakla gelsinler inşallah. Eylülde baslasam kreme geç mi olur? Bir de dün Dr amniyon sıvısı gelirse haberim olsun dedi nasıl bişey su gibi miUtangacliktan mi artik nerden yumruklasam daha diye ugrasmaktan mi bilmem :))) doktorada vurduda vurdu :)))
❤cok guzel gercekten,anlatamadigim nicesi var.
Bir cocuk bir ömür...
Insanin sevinci,uzuntusu,tedirginligi bile bambaska oluyor cocuktan sonra.Gercekten yasamaya basladim derim ben hep kizimdan sonra.
Insallah bizde layik olabiliyor,onlarin yasattigi mutlulugun birazini verebiliyoruzdur.
Allah saglikla kavustursunda tadini cikar bol bol...
Allah acilarini gostermesin hicbirinin❤
Kimseyi evladiyla sinamasin...
Canim son zamanlarda cok uyarmadan gogus ucuna surmen iyi olur.O zaman gorursun yumusatir,sanki izin verir gogus ucunun rahat buyumesine gb :)
Hazirlik olmus olur emmelere.
Aci bi yerde mutlaka oluyor cunku bebek emdikce uç buyuyor,gogus sut doldukca daha da buyuyor bu da gogus ucunu geriyor.E 8-10 deliktende sut cekince minnak buyuk degisim :)))))
Hiç çocuğum yok cnm diğer gebeliklerimde kaybettim biri dış gebelik idi.4. Derken diğerleri düştü mü yoksa 3 cocugum daha mı var? Sen boşver kaynanayı hic takma onu eşinde niye ona söylüyor ki ne tuhaf insanlar var.
Başından beri riskli gebelik uzmanına gidiyorum prof kendisi perinatolog. Evet İstanbul da yaşıyorum. İlgisizlik hep var alışmaya çalışıyorumİstanbulda mı yaşıyorsun nereye gidiyorsun doktora keşke gitseydin cnm yine seni biraz ilgisiz bırakmışlar anladıgım kadarıyla
Allah yardımcın olsun umuyorum ki senin icin herşey cok güzel olur Allah saglıkla bebeğini sana kavuşturur özel klinik o zaman bilindik bir hastaneyse belki doktorunu duymuşumdur diye sordum bende istanbul da yaşıyorum cünkü.Başından beri riskli gebelik uzmanına gidiyorum prof kendisi perinatolog. Evet İstanbul da yaşıyorum. İlgisizlik hep var alışmaya çalışıyorum
Allah bir daha yaşatmasın.Hiç çocuğum yok cnm diğer gebeliklerimde kaybettim biri dış gebelik idi.
önden düğmeli canımmzatenÖnden düğmeli olsa daha iyi olur. Emzirme için kolay açılması anlamında.
Vall bazen sinir ediyolar. Erkek adam anlamaz bu işlerden diyip duruyom bende:) bazen ucuzndan yada iknci el bularak ikna ediyorm. Yada aaa bak çok inmiş bunun fiyatı diyerektn
duydum, cok iyiymiş ama 300 TL lerdeymis..Silverette gümüş kapak varmış onu kullanan var mı göğüs için yara olmasın ya da yara olursa geçirsin diye ?
Silverette gümüş kapak varmış onu kullanan var mı göğüs için yara olmasın ya da yara olursa geçirsin diye ?
Ve benim yıllardır hasretim evlat... Amin cnm sağlıcakla gelsinler inşallah. Eylülde baslasam kreme geç mi olur? Bir de dün Dr amniyon sıvısı gelirse haberim olsun dedi nasıl bişey su gibi mi
Sağolasin cnm Allah razı olsun. Liv de kadın doğum başkanı Arda Lembet. Cadde de kliniği var. Yıllardır Dr araştırıyorum. Bu Dr a hamile kalırsam giderim dedi yıllar önce. Çok şükür nasip olduAllah yardımcın olsun umuyorum ki senin icin herşey cok güzel olur Allah saglıkla bebeğini sana kavuşturur özel klinik o zaman bilindik bir hastaneyse belki doktorunu duymuşumdur diye sordum bende istanbul da yaşıyorum cünkü.
Teşekkür ederim cnm su gibi demek bilmiyodum. Tüm gece agrimdan inledim 2de zor yattım 6da inleyerek uyandım. Akşamdan beri sağ göğsümun altı fena agriyo ateş basıyor. Kv oğluma söyleme üzülür diyo olan bana oluyo kimsenin umrunda değil. Benim öyle ağrım olmuyordu diyo. İnsan masaj yapar Dr a gidelim der. Benimki gece işteydi yine. Kv lerin bi faydası yok. Bu ağrım nasıl geçer zor dayaniyorumBana da cok fazla geliyor fiyatı.Nepplease var hatta onun gb.
Gümüşü belki de alternatif dusunmek lazim :)
Bende göğüs kalkancıyım :))))
Emzirmeden az sutle nemlendirmek,emzirme bitince yine nemlendirerek birakmak fln cok etkili.
Gec olmaz yavas yavas baslamis olursun.
Amniyon sıvısı ile öyle bir riskin varsa bunun icin pedler var elinde bulundurabilirsin.Birden su gibide gelebilir ama sizinti seklinde akinti ile karistirabilecegin gibide gelebilir.En azindan tedirgin olursan pedi kullanabilirsin.3lüsü 20 tl flndı yanlış hatirlamiyorsam.
Sıvı çok önemli dedi Dr sıvı, akıntı, kanaman ya da sancın olursa hemen haberleşelim dediBana da cok fazla geliyor fiyatı.Nepplease var hatta onun gb.
Gümüşü belki de alternatif dusunmek lazim :)
Bende göğüs kalkancıyım :))))
Emzirmeden az sutle nemlendirmek,emzirme bitince yine nemlendirerek birakmak fln cok etkili.
Gec olmaz yavas yavas baslamis olursun.
Amniyon sıvısı ile öyle bir riskin varsa bunun icin pedler var elinde bulundurabilirsin.Birden su gibide gelebilir ama sizinti seklinde akinti ile karistirabilecegin gibide gelebilir.En azindan tedirgin olursan pedi kullanabilirsin.3lüsü 20 tl flndı yanlış hatirlamiyorsam.
Çok gecmiş olsun doktor bişey demiyor mu bu ağrılara ?Teşekkür ederim cnm su gibi demek bilmiyodum. Tüm gece agrimdan inledim 2de zor yattım 6da inleyerek uyandım. Akşamdan beri sağ göğsümun altı fena agriyo ateş basıyor. Kv oğluma söyleme üzülür diyo olan bana oluyo kimsenin umrunda değil. Benim öyle ağrım olmuyordu diyo. İnsan masaj yapar Dr a gidelim der. Benimki gece işteydi yine. Kv lerin bi faydası yok. Bu ağrım nasıl geçer zor dayaniyorum
Merhaba.bana doktorum 32. Haftada coraspini doguma bir hafta kalada clexani birakacagiz demisti.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinGünaydın, coraspin ve clexan kullanan arkadaşlar ne zaman birakacagiz bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?