2018 Ekim Anneleri

anlatamıyorum sinir oluyorum benimkide direkt oda takımı alalım anne yanı beşiği filan almayalım yanmımızda yatar diyor
Vall bazen sinir ediyolar. Erkek adam anlamaz bu işlerden diyip duruyom bende:) bazen ucuzndan yada iknci el bularak ikna ediyorm. Yada aaa bak çok inmiş bunun fiyatı diyerektn

Hiç dinleme git kafana göre parca,parca al ben öyle yapıyorum cnm biranda alınca cok oluyor cünkü.

Silverette gümüş kapak varmış onu kullanan var mı göğüs için yara olmasın ya da yara olursa geçirsin diye ?

bende duydum ama çok pahalı geldi fiyatı,kullananlar çok memnundu
arkadaşım chicconun göğüs kalkanını kullanmış çok memnundu bende almayı düşünüyorum

Ve benim yıllardır hasretim evlat... Amin cnm sağlıcakla gelsinler inşallah. Eylülde baslasam kreme geç mi olur? Bir de dün Dr amniyon sıvısı gelirse haberim olsun dedi nasıl bişey su gibi mi

İstanbulda mı yaşıyorsun nereye gidiyorsun doktora keşke gitseydin cnm yine seni biraz ilgisiz bırakmışlar anladıgım kadarıyla
Başından beri riskli gebelik uzmanına gidiyorum prof kendisi perinatolog. Evet İstanbul da yaşıyorum. İlgisizlik hep var alışmaya çalışıyorum

Başından beri riskli gebelik uzmanına gidiyorum prof kendisi perinatolog. Evet İstanbul da yaşıyorum. İlgisizlik hep var alışmaya çalışıyorum
Allah yardımcın olsun umuyorum ki senin icin herşey cok güzel olur Allah saglıkla bebeğini sana kavuşturur özel klinik o zaman bilindik bir hastaneyse belki doktorunu duymuşumdur diye sordum bende istanbul da yaşıyorum cünkü.

Vall bazen sinir ediyolar. Erkek adam anlamaz bu işlerden diyip duruyom bende:) bazen ucuzndan yada iknci el bularak ikna ediyorm. Yada aaa bak çok inmiş bunun fiyatı diyerektn

Bende erkekler anlamaz sen sadece dinansal destek sagla gerisine karışmazsın diyorum

Silverette gümüş kapak varmış onu kullanan var mı göğüs için yara olmasın ya da yara olursa geçirsin diye ?

Bana da cok fazla geliyor fiyatı.Nepplease var hatta onun gb.
Gümüşü belki de alternatif dusunmek lazim :)
Bende göğüs kalkancıyım :))))
Emzirmeden az sutle nemlendirmek,emzirme bitince yine nemlendirerek birakmak fln cok etkili.

Ve benim yıllardır hasretim evlat... Amin cnm sağlıcakla gelsinler inşallah. Eylülde baslasam kreme geç mi olur? Bir de dün Dr amniyon sıvısı gelirse haberim olsun dedi nasıl bişey su gibi mi

Gec olmaz yavas yavas baslamis olursun.
Amniyon sıvısı ile öyle bir riskin varsa bunun icin pedler var elinde bulundurabilirsin.Birden su gibide gelebilir ama sizinti seklinde akinti ile karistirabilecegin gibide gelebilir.En azindan tedirgin olursan pedi kullanabilirsin.3lüsü 20 tl flndı yanlış hatirlamiyorsam.

Sağolasin cnm Allah razı olsun. Liv de kadın doğum başkanı Arda Lembet. Cadde de kliniği var. Yıllardır Dr araştırıyorum. Bu Dr a hamile kalırsam giderim dedi yıllar önce. Çok şükür nasip oldu

Teşekkür ederim cnm su gibi demek bilmiyodum. Tüm gece agrimdan inledim 2de zor yattım 6da inleyerek uyandım. Akşamdan beri sağ göğsümun altı fena agriyo ateş basıyor. Kv oğluma söyleme üzülür diyo olan bana oluyo kimsenin umrunda değil. Benim öyle ağrım olmuyordu diyo. İnsan masaj yapar Dr a gidelim der. Benimki gece işteydi yine. Kv lerin bi faydası yok. Bu ağrım nasıl geçer zor dayaniyorum

Sıvı çok önemli dedi Dr sıvı, akıntı, kanaman ya da sancın olursa hemen haberleşelim dedi

Çok gecmiş olsun doktor bişey demiyor mu bu ağrılara ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…