2018 Ekim Anneleri

Günaydın hanımlar,

Ben de artık netten alacağım. Mağazalarda istediğim gibi birşey bulamıyorum zaten. Bebek arabasını da biz nisan mayıs gibi almayı düşünüyoruz. Zaten Ankara’da kışın arabayla bi yere çıkartmayız. Şimdiden onun masrafını yapmayalım dedik.

Hiç dinleme git kafana göre parca,parca al ben öyle yapıyorum cnm biranda alınca cok oluyor cünkü.

Dün çıkıp bir dolandım, alacak hiçbir şey bulamadım artık yavaş yavaş netten beğendiklerimi almaya başlayacağım.

Bu da 2-3 mağaza gezip alabildiğim tek şey. Çok içime sinmese de sırf kumaşının yumuşaklığı için aldım. Bi de şu tatlış ayıcıklar sebebiyle.

Eklentiler

• F93B9AED-C488-4CF9-9883-0CDC544B5AA3.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 84
Çok gecmiş olsun doktor bişey demiyor mu bu ağrılara ?
Sağol cnm muayeneye gittiğimde söylüyorum rahim büyümesi diyafram genişlemesi diyo. Etim yanıyo resmen. Geçen ay da kemiklerim kırılacak gibiydi. Napaccagim bilmiyorum. Dr çok önemli konuları konusuyo

Merhaba.bana doktorum 32. Haftada coraspini doguma bir hafta kalada clexani birakacagiz demisti.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin cnnm teşekkür ederim
Coraspirin 5. Ayda bıraktırdı clexana devam
Ben kullanıyorum devam:)
Bu da 2-3 mağaza gezip alabildiğim tek şey. Çok içime sinmese de sırf kumaşının yumuşaklığı için aldım. Bi de şu tatlış ayıcıklar sebebiyle.
Güle güle kullanın inşallah cnm
S Semabuse coraspini banada doktorum 32 hafta bitince bırakacağız dedi
. Teşekkürler cnm ben de Dr a bir dahaki gidişimde sorayım 28+2de gideceğim sonraki de 32yi geçmiş olur çünkü

Günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum mesleğime atandım işe başladım ev taşıdım stüdyo eve taşındım fazla eşya götürmedim ev çok pis işten çıkıp temizlik yapıyorum iki haftadır çok yoruldum. Haftasonları kendi evimize gelmeyi düşünüyoruz bu hafta da oy için geldik. Doğuma kadar bir orda bir burda çok yorulacağım galiba inşallah Allah yardımcımız olsun. Hala bulantım var sabah aksam dramamin içiyorum kan ilacına bugün başladım ismi komfol. Drum oligofer fol yazmıştı ama eczacı farklı vermiş. Aynısını kullanan var mı? Suyum yeterliymiş izin hakkım olmadığı için çalıştığım hastanede riskli gebeliklere göründüm doçent dr baktı kıymetli bir doktorumuzmuş önce Allah’a sonra dr uma emanetiz inşallah. Sizde durumlar nedir geçmişi okuyamadım neler yaşadınız çok merak ediyorum. Sıkıntılar var mı

Eşinle arana kimseyi sokma.
Sen bunları cekerken o bilip üzülse ne olur ki.Sana yoldaş olur.Insanin esi gibisi var mi?
Omuzuna yatsan,konusmasan,yaninda oldugunu bilsen yine iyi gelir insana.
Insanlar sen izin verdigin kadar sana zarar verebilir unutma.Adı üstünde 'eş'...
Sevginede,acınada...
Doktoruna soylemissin zaten ona sevindim.Kendini cok zorlama yine de canim.

Nasıl yakışır o giyinceee annesiiiii

Günaydın arkadaşlar göğüs kalkanını çocuk kabul etmez diye bir durum var mı ?

Kalkan ayri bi koruma gogus icin ve sutte akarsa ziyan olmuyor.
Eger dedigin gogus koruyucu ise ben onu hic kullanmadim ama bebeğe göre degisiyor.Kimisi ona alisti gogsumu almiyor diyor,kimisi acilari onunla atlattik diyor :)

Sağolasin cnm Allah razı olsun. Liv de kadın doğum başkanı Arda Lembet. Cadde de kliniği var. Yıllardır Dr araştırıyorum. Bu Dr a hamile kalırsam giderim dedi yıllar önce. Çok şükür nasip oldu
Doktorun da öyle sıradan bir doktor değilmiş hayırlısı olsun inşallah saglıkla alırsın bebeğini kucagına.

Senin eşinin tarafın da pek vicdan merhamet yok sanırım sende bir evlatsın yani bunu göremiyo kayanan el kızı gibi bakıyor belli ki sana.

Hmm ben ikiside nasıl bir şey bilmiyorum en iyisi mağazada bakayım :) teşekkür ederim

Ya ben yerim o eldivenleri :) içinde bebek hayal ettim Rabbim güzel Günler'de saplıcakla kullandırmak nasip etsin

Hadi gözün aydın canım atanmışsın :) taşınmışsın da kolay gelsin bana henüz kan ilacı yazılmadı herkese yazılıyor mu doktor beni 26.haftada çağırdı kan ilacı mi yazacak acaba

Merhaba kizlar bugün kontrole gittik bebek cok iyi dedi 800grami gecmis 32cm erkek bebeklerde sık rastlanan bir durumdur endiselenmeyin dedi ,bir böbreğinde büyüme var takibini yapacağız dedi üzüldüm su an cok mutsuzum kizlar doktoru böyle seyler diyen oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…