Coraspirin 5. Ayda bıraktırdı clexana devamGünaydın, coraspin ve clexan kullanan arkadaşlar ne zaman birakacagiz bilginiz var mi
Bunların heveslerine kaldıysak işimiz yaş. Kv den bisey beklemiyorum o kadar yaşadıklarımdan sonra. Allah muhtaç etmesin. Eşim de hiç hevesli değil zoruma gidiyor ağlıyorum o zaman sen beğen diyo netten alıyorum ödemeyi eşim yapiyo. Boynerden biraz kıyafet aldim. Morhipo yüksek hepsi buradayı kullanıyorum. Bebek arabasını da geçen Chicco mağazasının önünden geçiyoduk acele etmeyelim dedi zorumla aldı sonra
Hiç dinleme git kafana göre parca,parca al ben öyle yapıyorum cnm biranda alınca cok oluyor cünkü.
Sağol cnm muayeneye gittiğimde söylüyorum rahim büyümesi diyafram genişlemesi diyo. Etim yanıyo resmen. Geçen ay da kemiklerim kırılacak gibiydi. Napaccagim bilmiyorum. Dr çok önemli konuları konusuyoÇok gecmiş olsun doktor bişey demiyor mu bu ağrılara ?
Amin cnnm teşekkür ederimMerhaba.bana doktorum 32. Haftada coraspini doguma bir hafta kalada clexani birakacagiz demisti.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Ben kullanıyorum devam:)Coraspirin 5. Ayda bıraktırdı clexana devam
Güle güle kullanın inşallah cnmBu da 2-3 mağaza gezip alabildiğim tek şey. Çok içime sinmese de sırf kumaşının yumuşaklığı için aldım. Bi de şu tatlış ayıcıklar sebebiyle.
. Teşekkürler cnm ben de Dr a bir dahaki gidişimde sorayım 28+2de gideceğim sonraki de 32yi geçmiş olur çünkü
Bilmiyorum ki aklımdan silinsin alacaklar diye şimdiden aldımŞimdiden almak gerekir mi dereceyi
Günaydın, coraspin ve clexan kullanan arkadaşlar ne zaman birakacagiz bilginiz var mi
Teşekkür ederim cnm su gibi demek bilmiyodum. Tüm gece agrimdan inledim 2de zor yattım 6da inleyerek uyandım. Akşamdan beri sağ göğsümun altı fena agriyo ateş basıyor. Kv oğluma söyleme üzülür diyo olan bana oluyo kimsenin umrunda değil. Benim öyle ağrım olmuyordu diyo. İnsan masaj yapar Dr a gidelim der. Benimki gece işteydi yine. Kv lerin bi faydası yok. Bu ağrım nasıl geçer zor dayaniyorum
Bu da 2-3 mağaza gezip alabildiğim tek şey. Çok içime sinmese de sırf kumaşının yumuşaklığı için aldım. Bi de şu tatlış ayıcıklar sebebiyle.
Günaydın arkadaşlar göğüs kalkanını çocuk kabul etmez diye bir durum var mı ?
Doktorun da öyle sıradan bir doktor değilmiş hayırlısı olsun inşallah saglıkla alırsın bebeğini kucagına.Sağolasin cnm Allah razı olsun. Liv de kadın doğum başkanı Arda Lembet. Cadde de kliniği var. Yıllardır Dr araştırıyorum. Bu Dr a hamile kalırsam giderim dedi yıllar önce. Çok şükür nasip oldu
Senin eşinin tarafın da pek vicdan merhamet yok sanırım sende bir evlatsın yani bunu göremiyo kayanan el kızı gibi bakıyor belli ki sana.Teşekkür ederim cnm su gibi demek bilmiyodum. Tüm gece agrimdan inledim 2de zor yattım 6da inleyerek uyandım. Akşamdan beri sağ göğsümun altı fena agriyo ateş basıyor. Kv oğluma söyleme üzülür diyo olan bana oluyo kimsenin umrunda değil. Benim öyle ağrım olmuyordu diyo. İnsan masaj yapar Dr a gidelim der. Benimki gece işteydi yine. Kv lerin bi faydası yok. Bu ağrım nasıl geçer zor dayaniyorum
Hmm ben ikiside nasıl bir şey bilmiyorum en iyisi mağazada bakayım :) teşekkür ederimEşinle arana kimseyi sokma.
Sen bunları cekerken o bilip üzülse ne olur ki.Sana yoldaş olur.Insanin esi gibisi var mi?
Omuzuna yatsan,konusmasan,yaninda oldugunu bilsen yine iyi gelir insana.
Insanlar sen izin verdigin kadar sana zarar verebilir unutma.Adı üstünde 'eş'...
Sevginede,acınada...
Doktoruna soylemissin zaten ona sevindim.Kendini cok zorlama yine de canim.
Nasıl yakışır o giyinceee annesiiiii
Kalkan ayri bi koruma gogus icin ve sutte akarsa ziyan olmuyor.
Eger dedigin gogus koruyucu ise ben onu hic kullanmadim ama bebeğe göre degisiyor.Kimisi ona alisti gogsumu almiyor diyor,kimisi acilari onunla atlattik diyor :)
Ya ben yerim o eldivenleri :) içinde bebek hayal ettim Rabbim güzel Günler'de saplıcakla kullandırmak nasip etsinBu da 2-3 mağaza gezip alabildiğim tek şey. Çok içime sinmese de sırf kumaşının yumuşaklığı için aldım. Bi de şu tatlış ayıcıklar sebebiyle.
Hadi gözün aydın canım atanmışsın :) taşınmışsın da kolay gelsin bana henüz kan ilacı yazılmadı herkese yazılıyor mu doktor beni 26.haftada çağırdı kan ilacı mi yazacak acabaGünaydın arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum mesleğime atandım işe başladım ev taşıdım stüdyo eve taşındım fazla eşya götürmedim ev çok pis işten çıkıp temizlik yapıyorum iki haftadır çok yoruldum. Haftasonları kendi evimize gelmeyi düşünüyoruz bu hafta da oy için geldik. Doğuma kadar bir orda bir burda çok yorulacağım galiba inşallah Allah yardımcımız olsun. Hala bulantım var sabah aksam dramamin içiyorum kan ilacına bugün başladım ismi komfol. Drum oligofer fol yazmıştı ama eczacı farklı vermiş. Aynısını kullanan var mı? Suyum yeterliymiş izin hakkım olmadığı için çalıştığım hastanede riskli gebeliklere göründüm doçent dr baktı kıymetli bir doktorumuzmuş önce Allah’a sonra dr uma emanetiz inşallah. Sizde durumlar nedir geçmişi okuyamadım neler yaşadınız çok merak ediyorum. Sıkıntılar var mı
Belki kan değerin güzeldir benim düşüktü 18 ya da 19 du sanırım başladıkHadi gözün aydın canım atanmışsın :) taşınmışsın da kolay gelsin bana henüz kan ilacı yazılmadı herkese yazılıyor mu doktor beni 26.haftada çağırdı kan ilacı mi yazacak acaba
O haftalarda kan tahlili yapılmıştı hemogroma bakılmıştı bu hafta yeni başladığım doktor da tahlil istedi ona göre karar verecek demekkiBelki kan değerin güzeldir benim düşüktü 18 ya da 19 du sanırım başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?