- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Kader arkadaşlarım ;
Bugün yine dr randevum vardı. folbiol-coraspin-dekort üçlüsüne bir de günde 3 adet estrofem eklendi.
Perşembe tekrar kontrol. Çok yüksek ihtimalle pazartesi 2. transfer.
Şans dileyin bana bu sefer yüzüm gülsün bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım inşAllah.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın herbirimizin yardımcısı olsun![]()
Herkese merhaba. 18 eylülde lucrin vurulmaya başladım hala vuruluyorum adetimin 3. Günü doktora gittim ama rahim hala kalınmış lucrin vurulmayq devam edeceğim adetim bitince yumurta geliştirici iğnelere başlayacağım inşallah.
Bu 2: tüp bebek denemem ilkinde 2 enbriyo transfer edildi ikiz gebelik yaşadım ama 26. Haftada erken doğumla bebeklerimi kaybettim. 5 ay bitti yine tedaviye başladım. Birkaç sayfa önce bir arkadaşımız öyle güzel yazmışki Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bebeklerim yaşasaydı belki sakat belki sağır belki konuşamaz ve hayat boyu başkasına muhtaç kalacaktı: yoğunbakımda onları bekletken hep söyle düşündüm; ben ölürsem onlara kim bakacak. Keşke sağlıkla zamanında doğsalardı buda rabbimin bana nasibi.
Hanımlar benim de tedavim başladı çok şükür insallah sağlıklı embriyolarim olur
Bende dün başladım tüp bebek tedavisine ilk denemem çok heyecanlıyımrabbim uğraşlarımızı boşa çıkartmasın
![]()
Kizlarr hepinizin tedavisi hayirli olsunn insallah en guzel sekilde sonuclanir tedavilerinizz saglikli bebisleriniz olurrmerhaba canim bende bugun.basladim tedaviye hakkimizda hayirlisi olsun sen hangi.igneden kac doz vuruluyosun

1 haftam kaldi benimde adet olmayi bekliyorumm insallah sorun cikmazsa 11-12 si gibi baslicam.