2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kader arkadaşlarım ;
Bugün yine dr randevum vardı. folbiol-coraspin-dekort üçlüsüne bir de günde 3 adet estrofem eklendi.
Perşembe tekrar kontrol. Çok yüksek ihtimalle pazartesi 2. transfer.
Şans dileyin bana bu sefer yüzüm gülsün bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım inşAllah.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın herbirimizin yardımcısı olsun :KK25::KK25:

Herkese merhaba. 18 eylülde lucrin vurulmaya başladım hala vuruluyorum adetimin 3. Günü doktora gittim ama rahim hala kalınmış lucrin vurulmayq devam edeceğim adetim bitince yumurta geliştirici iğnelere başlayacağım inşallah.
Bu 2: tüp bebek denemem ilkinde 2 enbriyo transfer edildi ikiz gebelik yaşadım ama 26. Haftada erken doğumla bebeklerimi kaybettim. 5 ay bitti yine tedaviye başladım. Birkaç sayfa önce bir arkadaşımız öyle güzel yazmışki Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bebeklerim yaşasaydı belki sakat belki sağır belki konuşamaz ve hayat boyu başkasına muhtaç kalacaktı: yoğunbakımda onları bekletken hep söyle düşündüm; ben ölürsem onlara kim bakacak. Keşke sağlıkla zamanında doğsalardı buda rabbimin bana nasibi.

Hanımlar benim de tedavim başladı çok şükür insallah sağlıklı embriyolarim olur

Bende dün başladım tüp bebek tedavisine ilk denemem çok heyecanlıyım :dua: rabbim uğraşlarımızı boşa çıkartmasın :anne:

merhaba canim bende bugun.basladim tedaviye hakkimizda hayirlisi olsun sen hangi.igneden kac doz vuruluyosun
Kizlarr hepinizin tedavisi hayirli olsunn insallah en guzel sekilde sonuclanir tedavilerinizz saglikli bebisleriniz olurr :KK200:
1 haftam kaldi benimde adet olmayi bekliyorumm insallah sorun cikmazsa 11-12 si gibi baslicam.

Gunaydin hanimlarrr... dun doktor adetin 2. Gunu gel kan ver testler icin,muayene de edeyim, ilaclarini da yazayim al, 3-4 saat sonra arariz seni bi sorun cikmazsa ilaclarina baslarsin dedi. Sizin doktorda boyle mi yapti acaba? Yani sorun cikarsa ki insallah cikmaz. Ne biliyim ilaclari bosa almis gibi hissetmek istemiyorum.

Gunaydin hanimlarrr... dun doktor adetin 2. Gunu gel kan ver testler icin,muayene de edeyim, ilaclarini da yazayim al, 3-4 saat sonra arariz seni bi sorun cikmazsa ilaclarina baslarsin dedi. Sizin doktorda boyle mi yapti acaba? Yani sorun cikarsa ki insallah cikmaz. Ne biliyim ilaclari bosa almis gibi hissetmek istemiyorum.
Evet canım,önce muayene ve kan tahlili veriyorsun sonra bir sorun çıkmazsa belirtilen dozda ilacı yapmaya başlıyorsun ,ben bir sonraki muayeneye yetecek kadar alıyorum,inşallah sorun çıkmaz

Insallahhh canim. Bu igneleri kendim evde yapabilecegim sekilde mi oluyor? Yoksa illa bir yere gidip vurdurmam mi lazim

Yaa bu arada kusura bakmayin cok isgal eder oldum ama icim hic rahat degil. Dun annem ve iki ablama durumu anlattim. Annemle buyuk ablam yeterince bekledin yaptir basla dedi. Kucuk ablam 1 sene daha bekle diyor. Bende ilki buyuyo geldi 7 yasina nerdeyse dedim. aralarinda cok yas farki olmasin istiyorum dedim. Yeterince oldu yas farklari bence artik ona baglama dedi ablam. Esimde dogurup bakicak olan sensin ben ise gidip gelicem aksamdan aksama yardim edebilicem, maddi anlamda da sorun olmaz ama ilkine de yalniz baktin kafayi yemiceksen baslayalim dedi.:kızgın::KK53: napim kizlar baslasam mi beklesem mi.

Yaa bu arada kusura bakmayin cok isgal eder oldum ama icim hic rahat degil. Dun annem ve iki ablama durumu anlattim. Annemle buyuk ablam yeterince bekledin yaptir basla dedi. Kucuk ablam 1 sene daha bekle diyor. Bende ilki buyuyo geldi 7 yasina nerdeyse dedim. aralarinda cok yas farki olmasin istiyorum dedim. Yeterince oldu yas farklari bence artik ona baglama dedi ablam. Esimde dogurup bakicak olan sensin ben ise gidip gelicem aksamdan aksama yardim edebilicem, maddi anlamda da sorun olmaz ama ilkine de yalniz baktin kafayi yemiceksen baslayalim dedi.:kızgın::KK53: napim kizlar baslasam mi beklesem mi.
canim bence maddi imkanin varsa hic bekleme yaptir yanlis hatirlamiyorsam 2 senedir istiyordun degilmi bende 3 senedir ugrasiyordum baktim olmuyo basladim cevremdekiler daha erken biraz daha bekle.dedi ama ben kimsenin lafina bakmadim artik beklemek zor geliyo gec olmadan sende yaptir derim ben

Bence sen başlamak istiyorsun, başla:KK45: 2 yıl geçmiş zaten. Korunmasız 1 sene geçince doktorlar tedavi öneriyor

Bence sen başlamak istiyorsun, başla:KK45: 2 yıl geçmiş zaten. Korunmasız 1 sene geçince doktorlar tedavi öneriyor
Hoppaevet ben istiyorum fakat etrafimda kimseden destek olacak bi soz duyamadim. Minnak ogluk haric o her zaman kardes istiyor. dun 10 kere sordum istiyorum dedi bikmadan :KK48: esimden de cok istedigim cevabi alamadim kararsizlik yasiyorum. Doktora da 2 sene oldu dedim valla o bile hic istekli baslamadi konusmaya.

Canim bence de hiç bekleme ben bekledigime çok pisman oldum 3.5 sene oldu 2.cocuk icin bekledim. Vakit kaybetme.bekledikce bende baska sorunlar cikti bende. 2 sene gecmiş zaten.

Hoppaevet ben istiyorum fakat etrafimda kimseden destek olacak bi soz duyamadim. Minnak ogluk haric o her zaman kardes istiyor. dun 10 kere sordum istiyorum dedi bikmadan :KK48: esimden de cok istedigim cevabi alamadim kararsizlik yasiyorum. Doktora da 2 sene oldu dedim valla o bile hic istekli baslamadi konusmaya.
Bizim ailelerin haberi bile yok :)

Kararı siz vereceksiniz, kadınlara daha çok sorumluluk düşüyor. Tedavi süreci biraz yıpratıcı oluyor. Kendini hazır hissediyorsan beklemenin anlamı yok :)

Bizim ailelerin haberi bile yok :)

Kararı siz vereceksiniz, kadınlara daha çok sorumluluk düşüyor. Tedavi süreci biraz yıpratıcı oluyor. Kendini hazır hissediyorsan beklemenin anlamı yok :)
Iste hazirmiyim acabaa. Kesin istiyorum bir evlat daha amaaa ne bileyim. Kendimi bu yola tek cikmis hissediyorum. Esimden yeterince net cevap alamadim gibi geliyor. Aslinda tamam diyo yapalim diyo herseyi diyo ama beni tatmin edemiyo sanki cevabi

Iste hazirmiyim acabaa. Kesin istiyorum bir evlat daha amaaa ne bileyim. Kendimi bu yola tek cikmis hissediyorum. Esimden yeterince net cevap alamadim gibi geliyor. Aslinda tamam diyo yapalim diyo herseyi diyo ama beni tatmin edemiyo sanki cevabi
Benimki de bu sefer damdan düşer gibi oldu. Kabul etmek zaman aldı, geceleri uyku tutmazdi, ama biz artık hazırız. Adet olmayı bekliyorum ;)

Benimki de bu sefer damdan düşer gibi oldu. Kabul etmek zaman aldı, geceleri uyku tutmazdi, ama biz artık hazırız. Adet olmayı bekliyorum :KK66:
Hayirlisi olsun insallah. Ayy bende hazir hissetsem senin gibi keske. Ucretsiz psikolok destegide veriyolarmis istedim valla:KK48: esim yuzume baka kaldi.:KK53: aksamda bende gorusucem psikolokla dedi. Noldu karina anlatamadigin ne var ki onla konusucan dedim cevap veremedi. Tabi ondan once eee ne diyosun diye heralde 50 kere sordum bunalttim :KK48:

Hayirlisi olsun insallah. Ayy bende hazir hissetsem senin gibi keske. Ucretsiz psikolok destegide veriyolarmis istedim valla:KK48: esim yuzume baka kaldi.:KK53: aksamda bende gorusucem psikolokla dedi. Noldu karina anlatamadigin ne var ki onla konusucan dedim cevap veremedi. Tabi ondan once eee ne diyosun diye heralde 50 kere sordum bunalttim :KK48:
Benim ilk oğlum da tüp bebekle oldu. Istanbulda 3 dondurulmuş embriyo var aslında. Fakat doktor% 30 tutar deyince, bende evime yakın bir yerde başlama kararı aldım. Gittik görüştük, kafama yattı :)
Bu arada ayin kacini bekliyorsun canim
geçen ay 9 eylülde adet olmuştum. Bu ay yine o tarihlerde olurum :)

Back
X